6060
Segítség!
-
#2790 Köszönöm.De az gond ha egy másik kerék az alap? -
#2789 Lemappolod 1 dds-re és simám csak a pmg-t írod felül.
Én így csináltam és nekem jó lett:) -
#2788 Sziasztok!
Segítségeteket kérném.Csináltam kereket, és az érdekelne hogy miként kell kiexportálni, hogy később a játékban használható legyen? -
#2787 Bizony! -
#2786 Haladtam vele.
-
#2785 Jobb lett vna,ha BLUM a hg.. -
#2784 Minden nap bejár a HG csak nem ír. Ez érhetetlen az én számomra. Rengeteg dolog mehetne már ki a bannerba. -
#2783 A HG-vel mivan? Nem jár be? Simán lehetne ezt(#2774) is nyomni a bannerba... -
-
#2781 köszönjük,nagy segitség lesz ezis sokunk számára! -
#2780 Köszi próbálok valamit csinálni vele :) -
#2779 1. láthatóvá teszed amit textezni szeretnél....jelen esetben a tűzoltókészüléket
2. "edge" mod-ba teszed a programot
3. kijelölöd az megfelelő pontokat
4. selected mode-ot bekapcsolod
5. edit uv
6. selected mode és object mod bekapcsol
7. feltextezed
8. kész... :)
-
#2778 sziasztok
lenne egy kérdésem
hogy lehet szépen megcsinálni az uv mapper-ben hogy a tűzoltólészülék(dobozos) szép legyen
legyen benne a balack és rajta a dobozon pedig a jele -
nenus #2777 marha sötét :S világosíts rajta. lehet hogy bele telik egy negyed órába, de ez nagyon sötét :/ -
#2776 Kicsit unatkoztam... eddig így álok a skin még nem az igazi :/
de azért vélemény jöhet :)
-
norberto18 #2775 Nagyon szépen köszönöm a segitségedet :)
de miért is vagyok számodra fura? -
#2774 Lehet csak számomra, de fura egy emberke vagy....
1. melyik verziót használod?
2. érdemes azon elgondolkodni, hogy szükség van-e az új alkatrészhez (jelen esetben a gps) új dds-re is?!
3. szerintem valószínűleg nincsen, mivel a gps képe elfér valamelyik dds-en, ami már társítva van a kamionodhoz
4. ...éééés ha ez így van, akkor viszont teljesen felesleges mindent exportálnod a művelet befejzésekor. Elég csak beraknod a gps-t, feltextezni és exportálni a pmg-t (csak a pmg-t)
5. ezzel az új pmg-vel felülírod a régit. Minden más maradhat úgy, ahogy van...kivéve természetesen azt a dds-t, amire ráteszed a gps textjét.
6. kész is vagyunk....ne bonyolíts, ha nem muszáj... -
norberto18 #2773 hello mindenki. be akartam tenni a gps-t a kamionomba. alakitgattam még jó nem lett. majd felülirtam a pmd-t és a hasonló dolgokat.majd visszatettem a játékba a gépet, hogy megnézzem milyen lett. és a játék kilépett. ha meg nem irom felül a pmd-t akkor meg nem mutatja.mit ronthattam el?tudna valaki segiteni? köszönetem -
#2772 akkor szerintem tölts le egy másikat!
Mást nem tudok javasolni... -
#2771 És utána újraindítottad mert felraktam és semmi Win7-em van.. -
#2770 akkor azt ugy csináld hogy "vcredist_x86" ezt elinditod...
majd ha megvan,utána elinditod a zmodot,nekem így sikrült a 2.2.4-est elinditanom! -
#2769 Értem...
Akkor végülis marad a sima tandemes pót
-
#2768 Indítás -
#2767 Nincs hozzá parancs.Ha jól tudom a B-double pótokat kell lemásolni úgy, hogy az első rész az első pót, a maradék rész pedig a második pót.De ha egyszer lerakod a pótot utána csak az első fele lesz.Macerás.De aki jobban érti az úgyis eltudja magyarázni. -
#2766 Konvertálsz vagy el akarod inditani a zmodelert? -
#2765 Ilyenkor mi a teendő??
-
#2764 melyik parancsal lehet forgatni? -
#2763 Szerintem nem forog. -
#2762 Köszönöm....
És lenne még 1 kérdésem de ez már póttal kapcsolatosan...
-Hogy melyik az a parancs amivel rá kattintok a kijelölt tárgyra és ha kanyarodok akkor forog?
Kép:
Segítsetek lécci! -
#2761 Ezt így picit nehéz lenne megmondani....ezer és egy oka lehet, mivel nagyon sok helyen el lehet rontani. -
norberto18 #2760 Hello mindenki. Segitség kellene. Egy kamionról vettem le hátsó lámpát és azt beletettem a saját gépemre.ezt lemapoltam , majd mentettem ugye.betettem a kamiont a játékba. a játéknál végig ér a betöltési csik és egyszerüen kilép. ez mitől lehet?Valaki tudna segiteni?Előre is köszönöm -
#2759 Van hozzá egy másik flare pack.A dummy neve pedig: flare.high_beam -
#2758 Sziasztok!
Lenne 2db kérdésem:
-Hogy a zmodban a reflektor dummy neve micsoda?
-És hogy világítson a játékba,hogy ahhoz van valami külön mod,ha igen akkor valaki belinkelné? -
#2757 Sziasztok! Na szoval szerettem volna a kamionomba egy névtáblát tenni ezért letölöttem egy másik kamiont kivettem belőle a névtáblát és és zmodelerrel be tettem abba a kamionba amiben nem volt elhelyeztem stb.
Innen hogy tudom ezt kiementeni hogy működjön majd a játékban is? -
#2756 nem.
egy fekete ddse van.
glass_ex neve van a ddsnek.
De már mind 1 mert Imihaver segített megcsinálni.Köszi még 1 szer Imi! -
#2755 1. szívesen a linket....
2. elnézve a képet, nem lehetséges, hogy volt a scaniadon egy indexbúra, vagy egy villogó...és véletlenül annak a textjét tetted a szélvédőre? Csak, mert gyanúsan pont olyan színe van... -
#2754 Ezeket már próbáltam de semmi -
#2753 Azthiszem ez kell neked. -
#2752 2.2.2-es verziószámú zmodelerhez kell valami frissítés Xp-vel kapcsolatosan?Mert nálam nem indítja el egy hibaüzenetet dob és kész:S -
#2751 Csináltam egy Scaniat.
A emglévő ddseket használtam 2.2.2-es zmodot használom és tettem bele 2 névtáblát 2 asztalt meg 2 zászlót.És kiexportálom a pmgt visszateszem az scsbe és az a baj hogy az ÜVEG narancssárga lett:S vagyis ilyen átlátszó narancssárga.Kép ETS topikban van.
3 matot írtam át vagyis 3 félére és mégse jó:S
Valaki segítsen.Köszönöm