6060
  • tuzfal3
    Köszönöm.De az gond ha egy másik kerék az alap?
  • imihaver
    Lemappolod 1 dds-re és simám csak a pmg-t írod felül.
    Én így csináltam és nekem jó lett:)
  • tuzfal3
    Sziasztok!
    Segítségeteket kérném.Csináltam kereket, és az érdekelne hogy miként kell kiexportálni, hogy később a játékban használható legyen?
  • LezFiddler
    Bizony!
  • sztics
    Haladtam vele.
  • 94mike
    Jobb lett vna,ha BLUM a hg..
  • imihaver
    Minden nap bejár a HG csak nem ír. Ez érhetetlen az én számomra. Rengeteg dolog mehetne már ki a bannerba.
  • tuzfal3
    A HG-vel mivan? Nem jár be? Simán lehetne ezt(#2774) is nyomni a bannerba...
  • gogabi79

• gogabi79
    köszönjük,nagy segitség lesz ezis sokunk számára!
  • sztics
    Köszi próbálok valamit csinálni vele :)
  • Gis80s
    1. láthatóvá teszed amit textezni szeretnél....jelen esetben a tűzoltókészüléket
    2. "edge" mod-ba teszed a programot
    3. kijelölöd az megfelelő pontokat
    4. selected mode-ot bekapcsolod
    5. edit uv
    6. selected mode és object mod bekapcsol
    7. feltextezed
    8. kész... :)

• Speedway
    sziasztok
    lenne egy kérdésem

hogy lehet szépen megcsinálni az uv mapper-ben hogy a tűzoltólészülék(dobozos) szép legyen
    legyen benne a balack és rajta a dobozon pedig a jele
  • nenus
    marha sötét :S világosíts rajta. lehet hogy bele telik egy negyed órába, de ez nagyon sötét :/
  • sztics
    Kicsit unatkoztam... eddig így álok a skin még nem az igazi :/
    de azért vélemény jöhet :)
  • norberto18
    Nagyon szépen köszönöm a segitségedet :)
    de miért is vagyok számodra fura?
  • Gis80s
    Lehet csak számomra, de fura egy emberke vagy....

1. melyik verziót használod?
    2. érdemes azon elgondolkodni, hogy szükség van-e az új alkatrészhez (jelen esetben a gps) új dds-re is?!
    3. szerintem valószínűleg nincsen, mivel a gps képe elfér valamelyik dds-en, ami már társítva van a kamionodhoz
    4. ...éééés ha ez így van, akkor viszont teljesen felesleges mindent exportálnod a művelet befejzésekor. Elég csak beraknod a gps-t, feltextezni és exportálni a pmg-t (csak a pmg-t)
    5. ezzel az új pmg-vel felülírod a régit. Minden más maradhat úgy, ahogy van...kivéve természetesen azt a dds-t, amire ráteszed a gps textjét.
    6. kész is vagyunk....ne bonyolíts, ha nem muszáj...
  • norberto18
    hello mindenki. be akartam tenni a gps-t a kamionomba. alakitgattam még jó nem lett. majd felülirtam a pmd-t és a hasonló dolgokat.majd visszatettem a játékba a gépet, hogy megnézzem milyen lett. és a játék kilépett. ha meg nem irom felül a pmd-t akkor meg nem mutatja.mit ronthattam el?tudna valaki segiteni? köszönetem
  • Maktoko
    akkor szerintem tölts le egy másikat!
    Mást nem tudok javasolni...
  • R420
    És utána újraindítottad mert felraktam és semmi Win7-em van..
  • Maktoko
    akkor azt ugy csináld hogy "vcredist_x86" ezt elinditod...
    majd ha megvan,utána elinditod a zmodot,nekem így sikrült a 2.2.4-est elinditanom!
  • Maktoko
    Értem...
    Akkor végülis marad a sima tandemes pót
  • R420
    Indítás
  • tuzfal3
    Nincs hozzá parancs.Ha jól tudom a B-double pótokat kell lemásolni úgy, hogy az első rész az első pót, a maradék rész pedig a második pót.De ha egyszer lerakod a pótot utána csak az első fele lesz.Macerás.De aki jobban érti az úgyis eltudja magyarázni.
  • Maktoko
    Konvertálsz vagy el akarod inditani a zmodelert?
  • R420
    Ilyenkor mi a teendő??
  • Maktoko
    melyik parancsal lehet forgatni?
  • tuzfal3
    Szerintem nem forog.
  • Maktoko
    Köszönöm....

És lenne még 1 kérdésem de ez már póttal kapcsolatosan...
    -Hogy melyik az a parancs amivel rá kattintok a kijelölt tárgyra és ha kanyarodok akkor forog?
    Kép:
    Segítsetek lécci!
  • Gis80s
    Ezt így picit nehéz lenne megmondani....ezer és egy oka lehet, mivel nagyon sok helyen el lehet rontani.
  • norberto18
    Hello mindenki. Segitség kellene. Egy kamionról vettem le hátsó lámpát és azt beletettem a saját gépemre.ezt lemapoltam , majd mentettem ugye.betettem a kamiont a játékba. a játéknál végig ér a betöltési csik és egyszerüen kilép. ez mitől lehet?Valaki tudna segiteni?Előre is köszönöm
  • tuzfal3
    Van hozzá egy másik flare pack.A dummy neve pedig: flare.high_beam
  • Maktoko
    Sziasztok!
    Lenne 2db kérdésem:
    -Hogy a zmodban a reflektor dummy neve micsoda?
    -És hogy világítson a játékba,hogy ahhoz van valami külön mod,ha igen akkor valaki belinkelné?
  • Dupi30
    Sziasztok! Na szoval szerettem volna a kamionomba egy névtáblát tenni ezért letölöttem egy másik kamiont kivettem belőle a névtáblát és és zmodelerrel be tettem abba a kamionba amiben nem volt elhelyeztem stb.
    Innen hogy tudom ezt kiementeni hogy működjön majd a játékban is?
  • djano
    nem.
    egy fekete ddse van.
    glass_ex neve van a ddsnek.
    De már mind 1 mert Imihaver segített megcsinálni.Köszi még 1 szer Imi!
  • Gis80s
    1. szívesen a linket....
    2. elnézve a képet, nem lehetséges, hogy volt a scaniadon egy indexbúra, vagy egy villogó...és véletlenül annak a textjét tetted a szélvédőre? Csak, mert gyanúsan pont olyan színe van...
  • R420
    Ezeket már próbáltam de semmi
  • imihaver
    Azthiszem ez kell neked.
  • R420
    2.2.2-es verziószámú zmodelerhez kell valami frissítés Xp-vel kapcsolatosan?Mert nálam nem indítja el egy hibaüzenetet dob és kész:S
  • djano
    Csináltam egy Scaniat.
    A emglévő ddseket használtam 2.2.2-es zmodot használom és tettem bele 2 névtáblát 2 asztalt meg 2 zászlót.És kiexportálom a pmgt visszateszem az scsbe és az a baj hogy az ÜVEG narancssárga lett:S vagyis ilyen átlátszó narancssárga.Kép ETS topikban van.
    3 matot írtam át vagyis 3 félére és mégse jó:S
    Valaki segítsen.Köszönöm