Zmodeler 2/3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Valaki adna egy linket az Ausztriás mapp-ról amivel KisBigyboy is játszik??Köszi!
http://maktoko.picturepush.com
Összejött elsõ ETS bekonvertálásom, pár hibával, melyre nem jövök rá:
hiba1
hiba2
Nézzétek el nekem hogy kitakartam a kocsit, de még nincs kész, viszont villog😄
Kérdésem ehhez:
Hogy lehet megoldani hogy csak akkor villogjon a villogó ha a világítás rajta van?
Elõre is köszi!
13 éve itt. Szép idő.
#1008: Rubio: csak így tovább.
#1014: most már csak gyakorlás kérdése 😊 (meg egy kerékcsere a Scania-n, szvsz.)
[/url][/img]
[/url][/img]
Hát igen.Ez még nagyon az elején készült.Nem is lett teljesen olyan mint az igazi.Azóta hála pl. Fefe barátom,és Lez Fiddler kitartó útmutatásainak,születtek kicsit jobbak is.De azért nem lett ez annyira rossz.
azt hogy lehet megcsinálni hogy elmenjen a függöny?
Betettem a kamionba és utána mit kell??HELP légszi
Daf Xf105 SSC FC BARCELONA
Ez is 79 ojró és kókány módon az L1H1 kasztni csak meg van nyújtva<#szomoru2>#szomoru2> Azért ha az ember pénzt ad egy ilyenért elvárná hogy szépen meglegyen csinálva a nagyobb kasztni:/:/:/
Opel Movano 2.8DTi
Ez a legkönnyebben használható modellezõ program.
Mindenesetre mi itt vagyunk,valami segítség kell,akkor írj ide. 😉

Jelen állapotában a gépen látható alkatrészeket más, nyitott .pmg-s traktorokról szedtem össze, de hogy a napellenzõt épp melyikrõl (ha erre gondoltál egyáltalán) azt most így hirtelen nem tudom, mert mint már azt korábban említettem ez a projekt még tavaly novemberben kezdõdött, tehát a szükséges alkatrészeket is akkor szedtem össze, tehát most nem tudok neked linket adni, de majd megnézem, hogy mit tehetek az érdekedben, s ha megtalálom azt a gépet amirõl leszedtem, akkor azt pm-ben átküldöm.
De elõtte légyszi pontosítsd már, hogy mi is kellene valójában!
Megnéztem, ha a napellenzõ kell, akkor azt nem tudom odaadni, mert egy olyan gépen van, amit privátként kaptam, tehát nem adhatom tovább! Bocs, én megpróbáltam!
http://maktoko.picturepush.com
A belsejét is frankón összeraktad/raktátok.
Jelenleg egy kicsivel tovább is léptem, mert anno a felsõ szúró még 6 lámpából állt, ami tudom nem nagy munka, viszont visszafejleszteni a gépet erre a szintre az nem kevés energiával járt (és akkor a már elkészült feliratokról és logókról említést sem tettem):
S akkor a képek:
Az alap fülke így néz ki:
Hát mit ne mondjak, elég semmit mondó, ezért felmerült bennem a gondolat, hogy beteszem a kamionba a játék (ETS) belsõ nézeti képét, de ezzel a gondolattal anno nem voltam egyedül, mert ez eszébe jutott Akelának is, sõt Õ már addigra meg is valósította, s felajánlotta, hogy odaadja, melyet köszönettel fogadtam:
Hozzá szeretném tenni, hogy még nem láttam a GTS-ben a Magnumnak milyen a belsõ nézete, s ha jelentõs eltérést mutat, s még erõt is érzek hozzá, akkor lehet, hogy inkább nekiállok azt beilleszteni, de nem azért mert Akela munkája nem tetszik, hanem azért, mert elvileg a game-ben egy Magnum Vega belsõnek kellene lenni!
És ha már Vega, akkor meg kell említenem azt is, hogy tudom, hogy az új gépeknek más hátsójuk van (ezt láttam a zmodban), tehát csak át kellene tennem erre, de annak a gépnek, amelyiket kiválasztottam, hogy megcsinálom még 2008-ban ilyen hátsója volt! Én nem értek annyira a kamionokhoz, hogy el tudjam dönteni, hogy amit azon látok feliratot (vega), az valós-e, vagy csak úgy rákerült 2008-ban, de ha már rajta van, akkor én is rá teszem. Elnézést kérek, ha ez a profi kamionosokban ellenérzést ébreszt, de talán, ha majd kész lesz, akkor teszek az általam választott truck-ról is eredeti képet, s érthetõ lesz a miért.
material : "eut.none_spec.add.env.tintadd.fx" {
texture<0>0> : "glass.tobj"
texture<1>1> : "/material/environment/vehicle_reflection.tobj"
ambient : { 1 , 1 , 1 }
diffuse : { 1 , 1 , 1 }
specular : { 0.75148 , 0.784407 , 0.86776 }
shininess : 30
tint : { 0.1, 0.1, 0.1 }
env_factor : { 1.6, 1.6 , 1.6}
tint_opacity : 0.3
}
Króm:
material : "eut.dif_spec.add.env_nofresnel.fx" {
texture<0>0> : "chrom.tobj"
texture<1>1> : "/material/environment/vehicle_reflection.tobj"
ambient : { 1 , 1 , 1 }
diffuse : { 0.7 , 0.7 , 0.7 }
specular : { 1.9 , 2.1 , 1.9 }
shininess : 40
tint : { 1 , 1 , 1 }
env_factor : { 0.4 , 0.4 , 0.4 }
}
a chrom és az üveg mat-aidat nem tudnád ideadni?
www.szobi.picturepush.com
Blum: szerintem, ha megkapod a HG jogot, kicsit fellehetne dobni a topikot...
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
És köszönöm mindenki másnak is,aki rám szavazott.
Igyekszem a hozzám fûzött reményeknek megfelelni. 😊
és gratulálok...😊
Tudom,volt róla szó,hogy tartunk egy 'hivatalos' szavazást,de szerintem erre semmi szükség.
Készítõ:??
Textúrázó:ÉN
Konvertálás:???(Esetleg valaki elválalná?(Nagyon megköszönném)
Képek:
úgy látom BLUM elég nagy szavazat többséggel nyer xDDDDDDDdd
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Opel Movano 2.8DTi
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
CB: Kis Lámpás Jimy
Scania,Man,Daf,Volvo*-* Az iskola nem kocsma,hogy minden nap oda járjak:D
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php
http://generalelectric.forumx.hu Az új fórum.Jelentkezzetek.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
bár a ti dolgotok, hogy csináljátok...de szerintem úgy lenne a legtisztább ahogy leírtam.
szavazni. Blum pajti 😛
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*