Rohamléptekkel terjed a madárinfluenza
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csirke4: Ahogy lentebb írtam vannak ún. hordozók is, akik nem betegednek meg, mégis hordozzák (és terjesztik) a kórokozót. Ráadásul hat-hét óra alatt el lehet jutni a Távol-Keletrõl Európába, így rövid lappangási idõ is elég.
Amúgy változtass sürgõsen nicket, mert karanténba teszünk :😊
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
amugy a korhazban nem kene tudniuk az ott dolgozoknak errol a te hires tervedrol?
olvastad a valsagterv kiadott reszet? siralmas szvsz.
masreszt nem azert, de a forgatokonyvet vegre is kene hajtani, ha letezne egyaltalan.
kivancsi leszek, ki lesz annyira bator, hogy az eletet kockaztassa egy mondjuk 50% os esellyel halalos betegseggel, hogy megmentsen masokat.
egyetlen hatekony eszkoz a hatalom (undorito szo) kezeben a dezinformacio, es informacio visszatartasa.
www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!
cseppfertozessel terjedo, 80% os esellyel fertoz es 100% ban halalos, immunitas nincs.
egy ilyen betegseg kipusztitana az emeberiseget, meg onmagat is.
mondjuk a verzeses lazak kozel allnak hozza ebola marbur es barataik.
de teny, hogy szukseg eseten beadja a nover, aztan megy a bortonbe 😊
de az 1 korzeti orvosnak van 1 asszisztense. az 2 2000 emberre.
Az én álláspontom a következõ:
A kérdés nem eldönthetõ de ha létezik is isten nem olyan amilyennek mi elképzeljük vagy a vallások leírják. (pl. olyanra gondolok hogy ugye a tudatot se tudjuk hogy hogy áll össze az egyes neuronokból ... lehet hogy isten is egy ilyen szervezõdés ... olyan szuperintelligencia mely számára az egész világegyetemünk egy szimuláció.. ezesetben nem beszélhetünk arról hogy most gonosz e mivel ez emberi fogalom)
bizony a haziorvostol nagyon sok fugg videken.
A vírus gyorsan öl.
Ha gyorsan öl akkor kevés idõ van elterjeszteni mert az emberek már azelõtt meghalnak hogy elterjeszthetnék.
Járvány úgy lehet igazán jó ha a vírus 1-2 hétig lappang és akkor lehet terjeszteni csak mivel a madárinfluenza hamar ledönti az embert a lábáról ezért kevés esélye van továbbmenni.
A csirkék meg ugye össze vannak zárva kis helyen és így nagyon jól el tud terjedni.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
plamex azt irod, azok dolgozzanak akik meg nem doltek ki, es kozben addig maradjanak otton, amig a fertozesveszely fennall. ellentmodas ?
aki fertoz rogton karantenba dugjak, aha es ki allapitja meg hogy fertoz? kimegy hozza a bizottsag es megmondja a frankot?
sztem inkabb beslattyog a rendelobes a varoban jol megfertoz mindenkit.
ezt csak Biblia állítja ... nem ?
Meg mi az hogy képére ? Ugyanúgy néz ki ? Ugyanúgy gondolkodik ? Ha ugyanúgy gondolkodik miért isten ?
Egyébként meg állítólag isten a saját képmására teremtette az embert... Vagyis isten=ember, vagyis isteni-emberi fogalom a gonoszság.
Azt azért tudni kell hogy egy normál infuenzánál se fertõzõdik meg mindenki ...
"meddig maradjanak otthon az emberek?"
Gondolom amíg el nem marad a fertõzésveszély ...
"ki fog dolgozni olyan helyeken, mint aramszolgaltato , tavfutesi vallalat stb kozmuvek?"
Akik még nem dõltek ki.
"mi van ha az oltoanyagert mesz es a rendeloben fertozodsz meg? az oltas vedo hatasanak kialakulasahoz ido kell. x hét."
hát az pech ... de gondolom aki fertõz azt rögtön karanténba dugják ...
Addig, amíg a járványveszély fennáll.
Azok, akik addig is ott dolgoztak, csak esetleg védõfelszereléssel (maszk, stb.)
Akkor beszoptad. Meghalni ígyis-úgyis meg fogsz...
meddig maradjanak otthon az emberek?
ki fog dolgozni olyan helyeken, mint aramszolgaltato , tavfutesi vallalat stb kozmuvek?
mi van ha az oltoanyagert mesz es a rendeloben fertozodsz meg? az oltas vedo hatasanak kialakulasahoz ido kell. x hét.
- oltóanyag gyártása beindul
- közintézmények bezárnak
- tanítási szünet
- mindenki maradjon otthon
- az orvosokhoz az oltóanyag eljuttatása
- oltassa be magát mindenki
Egy ilyen tervhez nem kell nagy ész (pedig hasonló esetekben mindig ez van), bár megsúgom, hogy mindig is léteztek kész forgatókönyvek különbözõ vészhelyzetekre, legyen az egészségüggyel, vagy katasztrófavédelemmel kapcsolatos dolog. Csak ezek általában nem nyilvánosak. Hovatovább, még egy informatikai rendszernek is kéne lennie katasztrófa tervnek.
A matematika pedig alaptudomány: ha úgy tetszik magának az emberi logikának a gyakorlati része, MINDEN más reáltudománynak fudamentuma. (egyedül a filozófia nem igényli - de a könyveket ott is sorszámozzák 😊)
"a betegségeknek feladatuk van"
Isten által kijelölt feladat ez, ugye?
A betegségeknek semmilyen feladatuk nincs. Egyszerûen élnek "õk" is, és ehhez életteret (Lebensraum, jujj de csúnya szó :-) keresnek.
Bennünket (is) pedig mozgat az létfenntartási ÖSZTÖN, amelyrõl fogalmunk sincs, hogy mi fán terem.
(Egyébként, kedves BíróAndris et al. pld. az ösztönre gondoltam én akkor, amikor a másik topikban azt mondtam, hogy matekkel nem írható le minden. És íme!)
Nekünk meg
Kara kánként folytatom tanításom.
Epikurosz: A baj ott van, hogy a kórokozók nem csak beteg emberek/állatok által terjednek, hanem lappanggással és az ún. hordozókkal is, akikben még nem alakult ki a betegség illetve úgy hordozzák a kórokozót hogy egyáltalán nem betegednek meg. Nincs hathatós védekezés csak a teljes karantén. Érdekes a "nemzetközi összefogás" hangoztatása is, hiszen épp a nagy nemzetköziség terjeszti a kórt 😊
vagy esetleg kisérletezhetnek a H5N1 és az emberi infuenza közötti "sex" el 😊
Alapjában okés, amit írsz.
A felkészülés azt jelenti, hogy van h a v á r i a t e r v, és a szükséges pillanatban bevethetõ erõforrások.
Kara kánként folytatom tanításom.
ez egy kis demostracios program, ami egy betegseg terjedeset szimulalja.
be lehet allitani milyen messzirol fertozzon, mennyire legyen halalos, lappangasi ido, es kialakulhasson e immunitas.
aztan ezt ra lehet szabaditani az "emberkekre" egy kattintassal. es figyelni az eredmenyt.
ftp://ftp.sac.sk/pub/sac/educult/wildfire.zip
akit erdekel probalja ki 100kb koruli a cucc.
a hatas dobbenetes.
A jelen helyzet azonban erõsen felfújt, kissé cinikus is: a " mindenáron globalizáció" hívei húzzák a hasznot belõle. Járvány biztosan lesz, ha nem most akkor nemsokára - és még szerencse ha csak egy influenza-típusú vírus által. Afrika és Dél-Amerika területein ennél nagyságrendekkel veszedelmesebb kórokozók tanyáznak, én az Ebolát nevezném a legveszélyesebbnek és legundorítóbbnak mind közül: ahhoz képest boldog lehet aki flu-ban halhat meg...
Az EBOLA az ami alkalmas a ritkításra. Meg a madárinfluenza, ha képes lesz emberrõl emberre terjedni.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Yellowstone hatás