Melyik országban voltál már?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szlovákia (Dunaszerdahely, Madar)
Ausztria (Kirschlag)
Franciao. (Waterloo)
Anglia (Colchester, London)
Ausztria, Németo., Belgium átutazóban

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Rafaelo
oroszország ,románia,ukrajna,olaszország,németország,nagybritania,cseh ország
szolvákia, franciaország, Spanyolország, Tunézia Egyiptom, Franciaország, Németország, Olaszország,Görögország,Bulgária,Macedónia,Ausztria, Románia, Olaszország, Horvátország

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

jugoszlávia (szerbia), anglia, franciaország, hollandia, spanyolország, olaszország (szicilia), németország

a délkeleti rész kimaradt, szóval görög-egyiptom biztos be fog még játszani

szomszédos országokban mind, Oroszország(születési hely), Spanyolország, Tunézia Egyiptom, Franciaország, Németország, Olaszország, Görögország
magus
hümm?

USA, Svájc, Hollandia

Nincs igazság abban a hazugságban,hogy csak az angyalok sírnak,hiszen mindenki tudja,hogy mindannyian meghalni születtünk (Recoil)

Jano
Akkor bevallom, hogy Dubaiból írok. <#wilting>

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Iori
sulival 3 hétig dallasban, kínába meg pekingben megyek minden nyáron rokonlátogatás céljábol

I love this game!

áz

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Jano
Felvágós-e ez a sznob-topik? <#smile>

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Gorvik
Nem vagyok egyedül ^^

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Görögország,Bulgária,Macedónia,Magyarország,Ausztria,Németórszág igaz akkor még kicsike voltam,Románia

Magnumrolcsi
Szlováki - Párkány(Stúrovo), Pozsony(Bratislava)

zaki
hát, ha nyáron mész USA-ba, akkor inkább 200-250 egy jegy 😛 legalábbis LA-be annyi lett volna, átszálással. egyébként egyetértek

Alexease
Magyarorszag.
zaki
jah, voltam San Marinoba is egy napot <#smile>

Rovnij kurva jóhely,tavalymmeg elõtte is ott voltam nyaralni a csajommal.

rezsofiz
Anglia, Franciaország, Németország, Ausztria, Románia, Olaszország, Horvátország

sazl : c

tigeroo
jo.
én 2x voltam horvátországban (tavaly durbrovnik, idén split mellett trogir)
és rendszeresen járunk romániába, ruhák/CD-k, zenecd-k,és kajákért
Gorvik
Ausztria, Szlovákia, Románia, Szlovénia, Olaszország, Horvátország (Rovinj rulz!), Németország (egy kisváros, Hamburg)

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

cement
Ausztria Németország Svájc Hollandia Belgium Szlovénia Horvátország Olaszország Görögország(Jugoszlávián és Bulgárián át)

respect to the man in the ice cream van

hmhm
Loál ország4

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

Dichter
Igaz, de mondjuk USA-ba is eljuthatsz repülõvel oda-vissza 100k-ból. Persze a szállás, kaja, költõpénz ebben nincs benne, de ha európában nyaralsz, és élsz is, azt sem úszod meg 100 rugó alatt.

Balo
Mindenki agyba fõbe utazgatik, énmeg nem tehetem meg... 😞
Szóval: Szlovákia, Ausztria
😞

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

robotnyk
ausztria, szlovákia, ukrajna, románia, görögország, olaszország
Adi
mint állat!😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Izrael, Spanyol, Olasz, Ausztria(de már nem emléxem arra)

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Görögország,Románia,Horvátország,Ausztria,Olaszország,Szlovénia,Szlovákia.

McGrady
😊
hát igen a tüske miatt kicsit hátrányos, de van olyan hely ahol tüske sincs
én csak azt tapasztaltam h homokosnál koszosabbb

Kuss!-magyarázta.

tigeroo
felvágós topig?
mandarinocska
Olaszország(4-szer), Horvátország(3-szor), Szlovákia(3-szer), Ausztria(sokszor), Spanyolország, Görögország, hát kb. ennyi!

Ch_Slater
Szlovákia - síelés
Ausztria - átutazás
Horvátország - átutazás
Bosznia-Hercegovina - átutazás
Montenegro - nyaralás
Anglia (London) - 1év lézengés

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Guilty01
nem írhattam nagy-brittaniát mert észak-írországban nem voltam,ezért gondoltam rájöttök,hogy nem konkrét országokra gondolok.Bár ha belegondolsz Wales a foci-vb selejtezõiben külön nemzetként szerepel,csak úgy mint Skócia,és a többiek..

You\'ll never walk alone!

országbaN

Spanyolország
Németország
Ausztria

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Ukrajna
Romania
Ausztria

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Seaweed
me:
Yugoszlavia (utana az osszes maradvanya: Szlovenia, Horvatorszag, Szerbia-montenegro, Macedonia, megnem tudnam mondani hanyszor...nagyon sok alkalom), Ausztria(atutazoban, kirandulas, +Tirol), Olaszorszag(atutazoban), Franciaorszag (Paris szep! Egyszer meg visszemegyek tuti!..illetve Korzika, nagyon tetszett!!!) , Svajc (imadom, gyonyoru!), Nemetorszag (foleg atutazoban, de 1-2 napot toltottem ott is), Lichtenstein (ha jol irom, "belestunk" a miniallamba 😉), Gorogorszag (3-4x...Kreta szep!, +volt egy nagy korut..minden benne volt ami erdekes gorogorszagban es hajoval haza az adrian..zsir volt! 😉), Bulgaria (atutazoban...katasztrofa egy hely), Csehszlovakia anno (azota Szlovakiaban csak, sieles+kirandulas 2-3x)...hat kb enyi...
Seaweed
Wales orszag??! (erdekes)
zaki
hát azért nem egy lapon vannak görögországgal, ahova már néhány 10ezer forintból elmehetsz 😛

zaki
hát, azon kívûl, hogy csak papucsba lehetett a "strandon" közlekedni semmi 😊

fater még 2 hónap múlva is a tüskéket szedegette ki a talpából 😄

spanyolba olyan szép homokos tengerpart volt, és olyan szép tiszta volt a víz... nagyon szép volt. szépet 3X írtam, de télleg az volt 😊

én 2 perc alatt megkaptam ^^

BUDA > miskolc.

Guilty01
Szlovákia, Ausztria, Németország, Franciaország, Anglia, Wales, Skócia, Belgium, Luxemburg, Olaszország, Horvátország, Spanyolország.Asszem ennyi.

You\'ll never walk alone!

Dichter
Ezt úgy kérdezed, mintha legalább a Holdra utazott volna 😊 Miértne lehetne eljutni ilyen országokba is?

McGrady
mibajod a kavicsos tengerparttal?
nekem sokkal jobban tetszik mint a homokos, itt tisztább a víz
bár ez szubjektív 😊

Kuss!-magyarázta.

fifi
OFF
"uSA-ba ki akartam menni a nyáron (muter LA-ban él), csak nem kaptam vízumot "

na ez a szemét hozzáállás az államok részérõl, hallottam már mástól is.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

hazudni meg emberi dolog :p

zaki
USA, Kína <#wow2>

azt hogyan? 😊

zaki
régebben mindne évben elmentünk nyaralni, mikor kicsi voltam akkor is mindenhova elvittek a szüleim, így sok helyre, nem is emléxem, ahl voltunk 😊 pl isztanbul, németország, de akkor olyn 4-5 éves lehettem még csak.

amikre tuti emléxem:

görögország: athénban 2X, korfu, thessaloniki (vagy hogy írják 😄), meg még 2 kisebb szigeten, csak nem emléxem már a nevükre :o

spanyolba 2X voltam, costa bravan, meg lLoret de marban

olaszba is voltam

tunéziában is

szlovákiában is voltunk

horvátországban is (az nem teccett, szar kavicsos tengerpart)

uSA-ba ki akartam menni a nyáron (muter LA-ban él), csak nem kaptam vízumot <#shakehead>

tesóm meg kiment nemrég angliába dolgozni bradforba, oda valszeg el is megyek vmikor <#papakacsint>

párizsba, rómába nagyon szeretnék egyszer elmenni, meg londonba...

McGrady
én Ausztria(Bécs meg pár síhely)
Szlovénia(vhol a határnál)
Olaszo.(tengerpart, síhelyek)
Franciao.(síhelyek)
Horváto.(tengerpart)
Németo.(München)
Svájc(nemtom)
asszem kb. ennyi mind jó hely sztem 😊

Kuss!-magyarázta.

Atkamon
Ja hát meg a körülöttünk lévõ országok! Ausztria, Szlovákia stb.!

Iori
Szlovénia,Szerbia,Anglia,Németo.,Olaszo.,Belgium,Franciao.,Töröko.,Svéd., Finno.,Wales.,Skócia,USA,Kína
ennyi 😊

I love this game!