216
Ide írd melyik országban voltál már!
-
#95 Magyarország :)
Románia - Nagyvárad
Szlovákia - Magastátra
Lengyelország - Przemysl és környéke, Krakkó, Jaroslaw.
Egyesült Királyság - London, Belfast, Észak-Írország északi partjai <--- nagyon szép, leesett az állam! -
#94 -
#93 még olaszba nem jártam :(
de ami késik az nem múlik -
Gina79 #92 Szia Gabesz:)
Én jártam Horvátországban, Ausztriában, Szlovákiában, Görögországban, Spanyolországban. Ennyi. -
Takezó #91 szép hel yazé :) bár ha tehetitek, Firenze melletti San Gimignanoba látogassatok el, nah az :o -
#90 az nem is olyan rossz,de nekem Genf az jobban tetszett + interlaken az alpok lábán lévő városka -
Takezó #89 csak Bern, pár nap -
#88 Svájcba merre jártál? -
Takezó #87 Olaszország - legtöbbet itt, pár hónapot Firenzében
Spanyolország
Portugália
Franciaország
Ausztria
Svájc
Bulgária - legutóbb itt, Naposparton, jó lepukkant az ország :o
Szlovákia -
#86 Horvátország, Ausztria, Lengyelország, Szlovákia, Walhalla -
#85 1 napra mentünk és 3 nap lett belőle.durva szállóda durva kaja :) -
#84 a keleti blokk a kedvencem-.- -
_Vegeta_ #83 Mi is szeretnenk utazni.. -
#82 ...románia(1x kalandos)... -
#81 titkos ügynök -e vagy? -
#80 Albánia, Románia, Iraq -
#79 Ausztria, Olaszország, Horvátország -
pilboy #78 lehet, h az emlékmű odaát van, meg minden, de én erre a településnévre emléxem...
egy focitornán voltunk, de majd holnap megnézem az oklevelet, azon rajta van ;)
egyébként mintha láttam volna Belgiumban is ezt a táblát -
#77 szeret utazni a család... -
#76 meseország -
_Vegeta_ #75 Sznob-e vagy?
ui: Elegge burzsuáj itt a nepseg. -
#74 öö, Waterloo nem Belgium? Csak mert én is láttam az emlékművet meg minden, de az nem Franciaország volt :)
szlovákia, horvátország, szlovénia, ausztria, németország, franciaország, belgium, anglia, hollandia, monaco, olaszország, vatikán, san marino, usa eddig... -
#73 Vietnam, Magyar, Horváth, Lengyel, Orosz, Svájc
-
#72 Ausztria,Németország,Szlovákia,most mek Finnországba -
#71 hm. nehogy felvágjálÖ-.- -
#70 ausztria(sokszor), belgium(1x), ciprus(1x és soha többet), csehország(1x), dánia(1x), dél-afrika(1x), egyiptom(2x), franciaország(2x talán nemtudom), görögország(2x), horvátország(3x talán), lengyelország(1x), lesotho(1x, dél-afrikai fakultatív), maldív-szk(1x és remélem hogy még többször), mexikó(1x), monaco(2x), németország(párszor), olaszország(nemtudom), románia(1x kalandos), san marino(1x), spanyolország(1x), szlovákia(sítáborok,nemtudom), szlovénia(1x), thaiföld(1x és lehet hogy még idén megint ) -
#69 #4 -
Thanatos #68 ausztria, görögország, olaszország, spanyolország, anglia, usa, szlovákia
átutazóban emg : németország, franciaország, belgium -
#67 Magyar -
#66 hibás a topikcím.^^ -
pilboy #65 Szlovákia (Dunaszerdahely, Madar)
Ausztria (Kirschlag)
Franciao. (Waterloo)
Anglia (Colchester, London)
Ausztria, Németo., Belgium átutazóban -
#64 oroszország ,románia,ukrajna,olaszország,németország,nagybritania,cseh ország
szolvákia, franciaország, Spanyolország, Tunézia Egyiptom, Franciaország, Németország, Olaszország,Görögország,Bulgária,Macedónia,Ausztria, Románia, Olaszország, Horvátország -
Cat #63 jugoszlávia (szerbia), anglia, franciaország, hollandia, spanyolország, olaszország (szicilia), németország
a délkeleti rész kimaradt, szóval görög-egyiptom biztos be fog még játszani -
neménvoltam #62 szomszédos országokban mind, Oroszország(születési hely), Spanyolország, Tunézia Egyiptom, Franciaország, Németország, Olaszország, Görögország -
#61 hümm? -
ztomi #60 USA, Svájc, Hollandia -
#59 Akkor bevallom, hogy Dubaiból írok. -
#58 sulival 3 hétig dallasban, kínába meg pekingben megyek minden nyáron rokonlátogatás céljábol
-
_Vegeta_ #57 áz -
#56 Felvágós-e ez a sznob-topik?