Melyik országban voltál már?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ausztria (Kirschlag)
Franciao. (Waterloo)
Anglia (Colchester, London)
Ausztria, Németo., Belgium átutazóban
http://www.powerplaymanager.com/r57633
szolvákia, franciaország, Spanyolország, Tunézia Egyiptom, Franciaország, Németország, Olaszország,Görögország,Bulgária,Macedónia,Ausztria, Románia, Olaszország, Horvátország
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
a délkeleti rész kimaradt, szóval görög-egyiptom biztos be fog még játszani
Nincs igazság abban a hazugságban,hogy csak az angyalok sírnak,hiszen mindenki tudja,hogy mindannyian meghalni születtünk (Recoil)
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
I love this game!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
én 2x voltam horvátországban (tavaly durbrovnik, idén split mellett trogir)
és rendszeresen járunk romániába, ruhák/CD-k, zenecd-k,és kajákért
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
respect to the man in the ice cream van
Szóval: Szlovákia, Ausztria
😞
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
hát igen a tüske miatt kicsit hátrányos, de van olyan hely ahol tüske sincs
én csak azt tapasztaltam h homokosnál koszosabbb
Kuss!-magyarázta.
Ausztria - átutazás
Horvátország - átutazás
Bosznia-Hercegovina - átutazás
Montenegro - nyaralás
Anglia (London) - 1év lézengés
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
You\'ll never walk alone!
Spanyolország
Németország
Ausztria
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Romania
Ausztria
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Yugoszlavia (utana az osszes maradvanya: Szlovenia, Horvatorszag, Szerbia-montenegro, Macedonia, megnem tudnam mondani hanyszor...nagyon sok alkalom), Ausztria(atutazoban, kirandulas, +Tirol), Olaszorszag(atutazoban), Franciaorszag (Paris szep! Egyszer meg visszemegyek tuti!..illetve Korzika, nagyon tetszett!!!) , Svajc (imadom, gyonyoru!), Nemetorszag (foleg atutazoban, de 1-2 napot toltottem ott is), Lichtenstein (ha jol irom, "belestunk" a miniallamba 😉), Gorogorszag (3-4x...Kreta szep!, +volt egy nagy korut..minden benne volt ami erdekes gorogorszagban es hajoval haza az adrian..zsir volt! 😉), Bulgaria (atutazoban...katasztrofa egy hely), Csehszlovakia anno (azota Szlovakiaban csak, sieles+kirandulas 2-3x)...hat kb enyi...
fater még 2 hónap múlva is a tüskéket szedegette ki a talpából 😄
spanyolba olyan szép homokos tengerpart volt, és olyan szép tiszta volt a víz... nagyon szép volt. szépet 3X írtam, de télleg az volt 😊
BUDA > miskolc.
You\'ll never walk alone!
nekem sokkal jobban tetszik mint a homokos, itt tisztább a víz
bár ez szubjektív 😊
Kuss!-magyarázta.
"uSA-ba ki akartam menni a nyáron (muter LA-ban él), csak nem kaptam vízumot "
na ez a szemét hozzáállás az államok részérõl, hallottam már mástól is.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
amikre tuti emléxem:
görögország: athénban 2X, korfu, thessaloniki (vagy hogy írják 😄), meg még 2 kisebb szigeten, csak nem emléxem már a nevükre :o
spanyolba 2X voltam, costa bravan, meg lLoret de marban
olaszba is voltam
tunéziában is
szlovákiában is voltunk
horvátországban is (az nem teccett, szar kavicsos tengerpart)
uSA-ba ki akartam menni a nyáron (muter LA-ban él), csak nem kaptam vízumot <#shakehead>#shakehead>
tesóm meg kiment nemrég angliába dolgozni bradforba, oda valszeg el is megyek vmikor <#papakacsint>#papakacsint>
párizsba, rómába nagyon szeretnék egyszer elmenni, meg londonba...
Szlovénia(vhol a határnál)
Olaszo.(tengerpart, síhelyek)
Franciao.(síhelyek)
Horváto.(tengerpart)
Németo.(München)
Svájc(nemtom)
asszem kb. ennyi mind jó hely sztem 😊
Kuss!-magyarázta.