Melyik országban voltál már?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Ööööh lássuk. Görögország, Olaszország, Svédország, Spanyolország, Ausztria, Szlovákia, Kanada. Asszem, egyelõre ennyi. Ja, Dánia.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

DJ Bee18
Ausztria, Németország, Szerbia, USA, Szlovákia. Idém autóval Spanyolország (10 nap utazással együtt, 8000 km 😄D), tehát átutaztam: Horvátország, Szlovénia, Olaszország, Monaco, Franciaország. Ja UK (Egyesült Királyság), Gibraltár 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Magyarország, Salgótarján.

czky
Ausztria, Csehszlovákia (amikor még egyben volt), Yugoszlávia(Horvátország), Olaszország

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Rózsalány
Szovjetúnió, Csehszlovákia (itt külön is!), Lengyelország, Ausztria, Németország...ennyi😊)

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

sweech
öööööööööö sehol

alberto 15
amerikába most hol laksz?

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

alberto 15
úhaaa, megérinthetlek??? 😊

alberto 15
akkor olyan mint te? <#nevetes1><#nevetes1><#idiota><#banplz>

I.C.ram
Wales eléggé autonóm, majdnem olyan, mitn Skócia.
RoD
Magyarország 😊))
Hollandia, Németország, Olaszország, Románia, Szlovákia

Helló, mi? ;-)

nyami
Ausztria, Olaszország, Németország, Horvátország, Franciaország, Portugália, Görögország, meg sok országon át is utaztam :o

PLaci
'88-'89 környékén voltam 2x Prágában, alig emléxem rá.
'93 tavaszán az ausztriai szafari parkba mentünk osztálykirándulás keretében.
Azóta nem hagytam el az országot, de '97 Júliusában a szlovén és horvát határ kívételével megjártam az összes államhatárt, ugyanis a teherautósoffõr nagybátyjámat kísérgettem 😊 Volt, hogy 1 napon 3 határnál is voltam, és 810km-et tettünk meg. 😄

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

CSOCSO
szlovakia,ausztria,olasz,spanyol, amerika 😊
jaj, most igy visszaolvasva többet kihagytam, szal ujra 😊

jugoszlávia (szerbia), anglia, franciaország, hollandia, spanyolország, portugália, olaszország (szicilia), németország, vatikán, monaco

portugáliába ne menjetek, borzasztó hideg az oceán még 40 fokos napsütésben is, monaco/nizza környékén viszont nagyon megéri, kellemes meleg

Hunnenkoenig
Ja bocs, nem olvastam vegig az egeszet.

Most lattam, hogy azt is tudni akartad, melyik hogy tetszett.

Hat Lengyelben meg csehorszagban meg a kommunizmus alatt voltam, ugyhogy randa volt mint bün.

Szlovakia meg mindig az. Legalabbis a deli resze. A hegyek közt mar szep, csak nehol meg omladozik es rozsdas.

Dominika kiraly! Gyönyörü tenger es palmafak. A karib szigetekre meg el szeretnek menni nehanyszor. Föleg Kuba erdekelne nagyon. Nem utolso sorban az 50-es evekbeli amcsi autok miatt :-)))

Canadat is imadom. Nagyon szep orszag es nagyon kedvesek az emberek.
Usa is szep nagyon. Hihetetlen tajak vannak arrafele is.

Nemetorszag meg ausztria mar uncsi :-)

Hunnenkoenig
Jano, te mikor keveredtel ki dubaiba?

En meg arra emlekszem, mikor valami vöröskeresztnel nyomtad a civilszolgalatot vagy mi...

Gabesz amd64
elõször is: #4 <#idiota><#idiota><#lama><#lama>

másodszor is,már szoltam egy-két modinak,hogy javítsa ki! de eddig semmi 😞

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Hunnenkoenig
Elöször is "Melyik országbaN voltál már"!

Amugy meg: USA, Canada, Dominikai Köztársaság, Anglia, Nemetország, Ausztria :-), Olaszország, Szlovákia, Csehország, Lengyelország.

Gabesz amd64
Szlovákia - Magastátra na ide egyszer elmegyek majd

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

FtranX
Magyarország 😊
Románia - Nagyvárad
Szlovákia - Magastátra
Lengyelország - Przemysl és környéke, Krakkó, Jaroslaw.
Egyesült Királyság - London, Belfast, Észak-Írország északi partjai <--- nagyon szép, leesett az állam!

Gabesz amd64
<#puszis><#puszi>

Gabesz amd64
még olaszba nem jártam 😞
de ami késik az nem múlik

Szia Gabesz😊

Én jártam Horvátországban, Ausztriában, Szlovákiában, Görögországban, Spanyolországban. Ennyi.

szép hel yazé 😊 bár ha tehetitek, Firenze melletti San Gimignanoba látogassatok el, nah az :o
Gabesz amd64
az nem is olyan rossz,de nekem Genf az jobban tetszett + interlaken az alpok lábán lévõ városka

csak Bern, pár nap
Gabesz amd64
Svájcba merre jártál?

Olaszország - legtöbbet itt, pár hónapot Firenzében
Spanyolország
Portugália
Franciaország
Ausztria
Svájc
Bulgária - legutóbb itt, Naposparton, jó lepukkant az ország :o
Szlovákia
Nh Shevits
Horvátország, Ausztria, Lengyelország, Szlovákia, Walhalla <#alien2>

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

bobka
1 napra mentünk és 3 nap lett belõle.durva szállóda durva kaja 😊

bobka.uw.hu

dodgecharger
a keleti blokk a kedvencem-.-

See Your Local Dodge Dealer

Mi is szeretnenk utazni..

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

magus
...románia(1x kalandos)...

Rafaelo
titkos ügynök -e vagy?

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

dodgecharger
Albánia, Románia, Iraq<#felkialtas><#eplus2>

Frozen Whispers
Ausztria, Olaszország, Horvátország

Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".

lehet, h az emlékmû odaát van, meg minden, de én erre a településnévre emléxem...
egy focitornán voltunk, de majd holnap megnézem az oklevelet, azon rajta van 😉
egyébként mintha láttam volna Belgiumban is ezt a táblát<#idiota>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

bobka
szeret utazni a család...

bobka.uw.hu

Rafaelo
meseország

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Sznob-e vagy?

ui: Elegge burzsuáj itt a nepseg. <#idiota>

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Lacee
öö, Waterloo nem Belgium? Csak mert én is láttam az emlékmûvet meg minden, de az nem Franciaország volt 😊

szlovákia, horvátország, szlovénia, ausztria, németország, franciaország, belgium, anglia, hollandia, monaco, olaszország, vatikán, san marino, usa eddig...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

ffxi
Vietnam, Magyar, Horváth, Lengyel, Orosz, Svájc

Fákjúal!

Kriszti13
Ausztria,Németország,Szlovákia,most mek Finnországba

Kriszti13 copyright

jointeer
hm. nehogy felvágjálÖ-.-

köcsög

bobka
ausztria(sokszor), belgium(1x), ciprus(1x és soha többet), csehország(1x), dánia(1x), dél-afrika(1x), egyiptom(2x), franciaország(2x talán nemtudom), görögország(2x), horvátország(3x talán), lengyelország(1x), lesotho(1x, dél-afrikai fakultatív), maldív-szk(1x és remélem hogy még többször), mexikó(1x), monaco(2x), németország(párszor), olaszország(nemtudom), románia(1x kalandos), san marino(1x), spanyolország(1x), szlovákia(sítáborok,nemtudom), szlovénia(1x), thaiföld(1x és lehet hogy még idén megint <#smile>)

bobka.uw.hu

Gabesz amd64

ausztria, görögország, olaszország, spanyolország, anglia, usa, szlovákia
átutazóban emg : németország, franciaország, belgium

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

csum666
Magyar<#idiota>

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

dodgecharger
hibás a topikcím.^^