216
Ide írd melyik országban voltál már!
  • _Vegeta_
    Mars, Hód
  • FFX
    Magyarország, Ausztria, Olaszország
  • David2
    láttam már magyaról írni, van topikja is
  • qper
    feltünési viszketegség?
  • ffxi
    Lehet, hogy nem ez az anyaországa?

• Gport
    Csodaorszűgban, meg Olaszországban meg európában:D
  • Ben C
    És ehhez mét kell angolul írni. :|
  • willis
    Italy, and United States of Amerika

I live in Hungary (now)
  • Aquir
    Ausztria, Szlovákia, Románia, Olaszország, (Szicília:), Horvátország, Németország, Szlovénia, Görögország, Spanyolország, Franciaország, Törökország, Bosznia H, Szerbia, Csehország, Legyelország, Oroszország

+ Magyarország :)
  • Ibron
    Ja igeen...és Horvátország...jó,hogy visszaolvastam így eszembe jutott Horvátország is.
  • Ibron
    Magayrország(itt születtem),Spanyolország,Olaszország(kétszer is),Németország,Ausztria és Tunézia.
  • Shaman
    pilóta vagyok,sazl... :-p
  • qper
    és Csodaországban
  • qper
    Meseországban
  • alberto 15
    én sem voltam még sehol, de mivel olaszul tanulok, ezért szeretnék kijutni majd egyszer olaszországba, és talán még lakni is :)
  • SLICK
    Én mék nem voltam sehol semö.... de Oroszországba midneféle képpen el akarok menni...
  • efti
    Magyarorszag, Ausztria, Szlovakia, Horvatorszag, Olaszorszag, Nemetorszag, Hollandia, Finnorszag, Egyiptom
  • littleNorbi
    Magyarország,Szerbia,Horvátország,Boszni és Hercekovina,Szlovénia,Ausztria,Szlovákia,Németország,Anglia,Norvégia aszem ennyi.
  • Szid
    Magyarország, Ausztria, Csehország, Németország, Szlovénia, Horvátország, Törökörszág, Görögország( Kréta), + Kanada
  • DJ Bee18
    Ja USA-ban 2x, de soha többé, elég volt belőle :)
  • Voltan
    Ööööh lássuk. Görögország, Olaszország, Svédország, Spanyolország, Ausztria, Szlovákia, Kanada. Asszem, egyelőre ennyi. Ja, Dánia.
  • DJ Bee18
    Ausztria, Németország, Szerbia, USA, Szlovákia. Idém autóval Spanyolország (10 nap utazással együtt, 8000 km :DD), tehát átutaztam: Horvátország, Szlovénia, Olaszország, Monaco, Franciaország. Ja UK (Egyesült Királyság), Gibraltár :)
  • Vegas
    Magyarország, Salgótarján.
  • czky
    Ausztria, Csehszlovákia (amikor még egyben volt), Yugoszlávia(Horvátország), Olaszország
  • Rózsalány
    Szovjetúnió, Csehszlovákia (itt külön is!), Lengyelország, Ausztria, Németország...ennyi:))
  • sweech
    öööööööööö sehol
  • alberto 15
    amerikába most hol laksz?
  • alberto 15
    úhaaa, megérinthetlek??? :)
  • alberto 15
    akkor olyan mint te?
  • I.C.ram
    Wales eléggé autonóm, majdnem olyan, mitn Skócia.
  • RoD
    Magyarország :)))
    Hollandia, Németország, Olaszország, Románia, Szlovákia
  • nyami
    Ausztria, Olaszország, Németország, Horvátország, Franciaország, Portugália, Görögország, meg sok országon át is utaztam :o
  • PLaci #103
    '88-'89 környékén voltam 2x Prágában, alig emléxem rá.
    '93 tavaszán az ausztriai szafari parkba mentünk osztálykirándulás keretében.
    Azóta nem hagytam el az országot, de '97 Júliusában a szlovén és horvát határ kívételével megjártam az összes államhatárt, ugyanis a teherautósoffőr nagybátyjámat kísérgettem :) Volt, hogy 1 napon 3 határnál is voltam, és 810km-et tettünk meg. :D
  • CSOCSO
    szlovakia,ausztria,olasz,spanyol, amerika :)
  • Cat #101
    jaj, most igy visszaolvasva többet kihagytam, szal ujra :)

jugoszlávia (szerbia), anglia, franciaország, hollandia, spanyolország, portugália, olaszország (szicilia), németország, vatikán, monaco

portugáliába ne menjetek, borzasztó hideg az oceán még 40 fokos napsütésben is, monaco/nizza környékén viszont nagyon megéri, kellemes meleg
  • Hunnenkoenig
    Ja bocs, nem olvastam vegig az egeszet.

Most lattam, hogy azt is tudni akartad, melyik hogy tetszett.

Hat Lengyelben meg csehorszagban meg a kommunizmus alatt voltam, ugyhogy randa volt mint bün.

Szlovakia meg mindig az. Legalabbis a deli resze. A hegyek közt mar szep, csak nehol meg omladozik es rozsdas.

Dominika kiraly! Gyönyörü tenger es palmafak. A karib szigetekre meg el szeretnek menni nehanyszor. Föleg Kuba erdekelne nagyon. Nem utolso sorban az 50-es evekbeli amcsi autok miatt :-)))

Canadat is imadom. Nagyon szep orszag es nagyon kedvesek az emberek.
    Usa is szep nagyon. Hihetetlen tajak vannak arrafele is.

Nemetorszag meg ausztria mar uncsi :-)
  • Hunnenkoenig
    Jano, te mikor keveredtel ki dubaiba?

En meg arra emlekszem, mikor valami vöröskeresztnel nyomtad a civilszolgalatot vagy mi...
  • Gabesz amd64
    először is: #4

másodszor is,már szoltam egy-két modinak,hogy javítsa ki! de eddig semmi :(
  • Hunnenkoenig
    Elöször is "Melyik országbaN voltál már"!

Amugy meg: USA, Canada, Dominikai Köztársaság, Anglia, Nemetország, Ausztria :-), Olaszország, Szlovákia, Csehország, Lengyelország.
  • Gabesz amd64
    Szlovákia - Magastátra na ide egyszer elmegyek majd