216
Ide írd melyik országban voltál már!
-
_Vegeta_ #136 Mars, Hód -
FFX #135 Magyarország, Ausztria, Olaszország -
#134 láttam már magyaról írni, van topikja is -
qper #133 feltünési viszketegség? -
#132 Lehet, hogy nem ez az anyaországa?
-
Gport #131 Csodaorszűgban, meg Olaszországban meg európában:D -
Ben C #130 És ehhez mét kell angolul írni. :| -
willis #129 Italy, and United States of Amerika
I live in Hungary (now) -
#128 Ausztria, Szlovákia, Románia, Olaszország, (Szicília:), Horvátország, Németország, Szlovénia, Görögország, Spanyolország, Franciaország, Törökország, Bosznia H, Szerbia, Csehország, Legyelország, Oroszország
+ Magyarország :) -
Ibron #126 Ja igeen...és Horvátország...jó,hogy visszaolvastam így eszembe jutott Horvátország is. -
Ibron #125 Magayrország(itt születtem),Spanyolország,Olaszország(kétszer is),Németország,Ausztria és Tunézia. -
#124 pilóta vagyok,sazl... :-p -
qper #123 és Csodaországban -
qper #122 Meseországban -
#121 én sem voltam még sehol, de mivel olaszul tanulok, ezért szeretnék kijutni majd egyszer olaszországba, és talán még lakni is :) -
#120 Én mék nem voltam sehol semö.... de Oroszországba midneféle képpen el akarok menni... -
#119 Magyarorszag, Ausztria, Szlovakia, Horvatorszag, Olaszorszag, Nemetorszag, Hollandia, Finnorszag, Egyiptom -
#118 Magyarország,Szerbia,Horvátország,Boszni és Hercekovina,Szlovénia,Ausztria,Szlovákia,Németország,Anglia,Norvégia aszem ennyi. -
Szid #117 Magyarország, Ausztria, Csehország, Németország, Szlovénia, Horvátország, Törökörszág, Görögország( Kréta), + Kanada -
#116 Ja USA-ban 2x, de soha többé, elég volt belőle :) -
#115 Ööööh lássuk. Görögország, Olaszország, Svédország, Spanyolország, Ausztria, Szlovákia, Kanada. Asszem, egyelőre ennyi. Ja, Dánia. -
#114 Ausztria, Németország, Szerbia, USA, Szlovákia. Idém autóval Spanyolország (10 nap utazással együtt, 8000 km :DD), tehát átutaztam: Horvátország, Szlovénia, Olaszország, Monaco, Franciaország. Ja UK (Egyesült Királyság), Gibraltár :) -
Vegas #113 Magyarország, Salgótarján. -
#112 Ausztria, Csehszlovákia (amikor még egyben volt), Yugoszlávia(Horvátország), Olaszország -
#111 Szovjetúnió, Csehszlovákia (itt külön is!), Lengyelország, Ausztria, Németország...ennyi:)) -
#110 öööööööööö sehol -
#109 amerikába most hol laksz? -
#108 úhaaa, megérinthetlek??? :) -
#107 akkor olyan mint te? -
#106 Wales eléggé autonóm, majdnem olyan, mitn Skócia. -
#105 Magyarország :)))
Hollandia, Németország, Olaszország, Románia, Szlovákia -
#104 Ausztria, Olaszország, Németország, Horvátország, Franciaország, Portugália, Görögország, meg sok országon át is utaztam :o -
#103 '88-'89 környékén voltam 2x Prágában, alig emléxem rá.
'93 tavaszán az ausztriai szafari parkba mentünk osztálykirándulás keretében.
Azóta nem hagytam el az országot, de '97 Júliusában a szlovén és horvát határ kívételével megjártam az összes államhatárt, ugyanis a teherautósoffőr nagybátyjámat kísérgettem :) Volt, hogy 1 napon 3 határnál is voltam, és 810km-et tettünk meg. :D -
#102 szlovakia,ausztria,olasz,spanyol, amerika :) -
Cat #101 jaj, most igy visszaolvasva többet kihagytam, szal ujra :)
jugoszlávia (szerbia), anglia, franciaország, hollandia, spanyolország, portugália, olaszország (szicilia), németország, vatikán, monaco
portugáliába ne menjetek, borzasztó hideg az oceán még 40 fokos napsütésben is, monaco/nizza környékén viszont nagyon megéri, kellemes meleg -
#100 Ja bocs, nem olvastam vegig az egeszet.
Most lattam, hogy azt is tudni akartad, melyik hogy tetszett.
Hat Lengyelben meg csehorszagban meg a kommunizmus alatt voltam, ugyhogy randa volt mint bün.
Szlovakia meg mindig az. Legalabbis a deli resze. A hegyek közt mar szep, csak nehol meg omladozik es rozsdas.
Dominika kiraly! Gyönyörü tenger es palmafak. A karib szigetekre meg el szeretnek menni nehanyszor. Föleg Kuba erdekelne nagyon. Nem utolso sorban az 50-es evekbeli amcsi autok miatt :-)))
Canadat is imadom. Nagyon szep orszag es nagyon kedvesek az emberek.
Usa is szep nagyon. Hihetetlen tajak vannak arrafele is.
Nemetorszag meg ausztria mar uncsi :-) -
#99 Jano, te mikor keveredtel ki dubaiba?
En meg arra emlekszem, mikor valami vöröskeresztnel nyomtad a civilszolgalatot vagy mi... -
#98 először is: #4
másodszor is,már szoltam egy-két modinak,hogy javítsa ki! de eddig semmi :( -
#97 Elöször is "Melyik országbaN voltál már"!
Amugy meg: USA, Canada, Dominikai Köztársaság, Anglia, Nemetország, Ausztria :-), Olaszország, Szlovákia, Csehország, Lengyelország. -
#96 Szlovákia - Magastátra na ide egyszer elmegyek majd