Melyik országban voltál már?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
'93 tavaszán az ausztriai szafari parkba mentünk osztálykirándulás keretében.
Azóta nem hagytam el az országot, de '97 Júliusában a szlovén és horvát határ kívételével megjártam az összes államhatárt, ugyanis a teherautósoffõr nagybátyjámat kísérgettem 😊 Volt, hogy 1 napon 3 határnál is voltam, és 810km-et tettünk meg. 😄
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
jugoszlávia (szerbia), anglia, franciaország, hollandia, spanyolország, portugália, olaszország (szicilia), németország, vatikán, monaco
portugáliába ne menjetek, borzasztó hideg az oceán még 40 fokos napsütésben is, monaco/nizza környékén viszont nagyon megéri, kellemes meleg
Most lattam, hogy azt is tudni akartad, melyik hogy tetszett.
Hat Lengyelben meg csehorszagban meg a kommunizmus alatt voltam, ugyhogy randa volt mint bün.
Szlovakia meg mindig az. Legalabbis a deli resze. A hegyek közt mar szep, csak nehol meg omladozik es rozsdas.
Dominika kiraly! Gyönyörü tenger es palmafak. A karib szigetekre meg el szeretnek menni nehanyszor. Föleg Kuba erdekelne nagyon. Nem utolso sorban az 50-es evekbeli amcsi autok miatt :-)))
Canadat is imadom. Nagyon szep orszag es nagyon kedvesek az emberek.
Usa is szep nagyon. Hihetetlen tajak vannak arrafele is.
Nemetorszag meg ausztria mar uncsi :-)
En meg arra emlekszem, mikor valami vöröskeresztnel nyomtad a civilszolgalatot vagy mi...
másodszor is,már szoltam egy-két modinak,hogy javítsa ki! de eddig semmi 😞
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Amugy meg: USA, Canada, Dominikai Köztársaság, Anglia, Nemetország, Ausztria :-), Olaszország, Szlovákia, Csehország, Lengyelország.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Románia - Nagyvárad
Szlovákia - Magastátra
Lengyelország - Przemysl és környéke, Krakkó, Jaroslaw.
Egyesült Királyság - London, Belfast, Észak-Írország északi partjai <--- nagyon szép, leesett az állam!
de ami késik az nem múlik
Én jártam Horvátországban, Ausztriában, Szlovákiában, Görögországban, Spanyolországban. Ennyi.
Spanyolország
Portugália
Franciaország
Ausztria
Svájc
Bulgária - legutóbb itt, Naposparton, jó lepukkant az ország :o
Szlovákia
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".
egy focitornán voltunk, de majd holnap megnézem az oklevelet, azon rajta van 😉
egyébként mintha láttam volna Belgiumban is ezt a táblát<#idiota>#idiota>
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
ui: Elegge burzsuáj itt a nepseg. <#idiota>#idiota>
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
szlovákia, horvátország, szlovénia, ausztria, németország, franciaország, belgium, anglia, hollandia, monaco, olaszország, vatikán, san marino, usa eddig...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
bobka.uw.hu
átutazóban emg : németország, franciaország, belgium
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent