216
Ide írd melyik országban voltál már!
-
#55 Nem vagyok egyedül ^^ -
Realtibi #54 Görögország,Bulgária,Macedónia,Magyarország,Ausztria,Németórszág igaz akkor még kicsike voltam,Románia -
#53 Szlováki - Párkány(Stúrovo), Pozsony(Bratislava) -
#52 hát, ha nyáron mész USA-ba, akkor inkább 200-250 egy jegy :P legalábbis LA-be annyi lett volna, átszálással. egyébként egyetértek -
#51 Magyarorszag. -
#50 jah, voltam San Marinoba is egy napot -
davos80 #49 Rovnij kurva jóhely,tavalymmeg előtte is ott voltam nyaralni a csajommal. -
#48 Anglia, Franciaország, Németország, Ausztria, Románia, Olaszország, Horvátország -
#47 jo.
én 2x voltam horvátországban (tavaly durbrovnik, idén split mellett trogir)
és rendszeresen járunk romániába, ruhák/CD-k, zenecd-k,és kajákért -
#46 Ausztria, Szlovákia, Románia, Szlovénia, Olaszország, Horvátország (Rovinj rulz!), Németország (egy kisváros, Hamburg) -
#45 Ausztria Németország Svájc Hollandia Belgium Szlovénia Horvátország Olaszország Görögország(Jugoszlávián és Bulgárián át) -
#44 Loál ország4 -
#43 Igaz, de mondjuk USA-ba is eljuthatsz repülővel oda-vissza 100k-ból. Persze a szállás, kaja, költőpénz ebben nincs benne, de ha európában nyaralsz, és élsz is, azt sem úszod meg 100 rugó alatt. -
#42 Mindenki agyba főbe utazgatik, énmeg nem tehetem meg... :(
Szóval: Szlovákia, Ausztria
:( -
#41 ausztria, szlovákia, ukrajna, románia, görögország, olaszország -
#40 mint állat!:D -
#39 Izrael, Spanyol, Olasz, Ausztria(de már nem emléxem arra) -
davos80 #38 Görögország,Románia,Horvátország,Ausztria,Olaszország,Szlovénia,Szlovákia. -
#37 :)
hát igen a tüske miatt kicsit hátrányos, de van olyan hely ahol tüske sincs
én csak azt tapasztaltam h homokosnál koszosabbb
-
#36 felvágós topig? -
#35 Olaszország(4-szer), Horvátország(3-szor), Szlovákia(3-szer), Ausztria(sokszor), Spanyolország, Görögország, hát kb. ennyi! -
#34 Szlovákia - síelés
Ausztria - átutazás
Horvátország - átutazás
Bosznia-Hercegovina - átutazás
Montenegro - nyaralás
Anglia (London) - 1év lézengés -
#33 nem írhattam nagy-brittaniát mert észak-írországban nem voltam,ezért gondoltam rájöttök,hogy nem konkrét országokra gondolok.Bár ha belegondolsz Wales a foci-vb selejtezőiben külön nemzetként szerepel,csak úgy mint Skócia,és a többiek.. -
moralosan #32 országbaN
Spanyolország
Németország
Ausztria -
_Vegeta_ #31 Ukrajna
Romania
Ausztria -
#30 me:
Yugoszlavia (utana az osszes maradvanya: Szlovenia, Horvatorszag, Szerbia-montenegro, Macedonia, megnem tudnam mondani hanyszor...nagyon sok alkalom), Ausztria(atutazoban, kirandulas, +Tirol), Olaszorszag(atutazoban), Franciaorszag (Paris szep! Egyszer meg visszemegyek tuti!..illetve Korzika, nagyon tetszett!!!) , Svajc (imadom, gyonyoru!), Nemetorszag (foleg atutazoban, de 1-2 napot toltottem ott is), Lichtenstein (ha jol irom, "belestunk" a miniallamba ;)), Gorogorszag (3-4x...Kreta szep!, +volt egy nagy korut..minden benne volt ami erdekes gorogorszagban es hajoval haza az adrian..zsir volt! ;)), Bulgaria (atutazoban...katasztrofa egy hely), Csehszlovakia anno (azota Szlovakiaban csak, sieles+kirandulas 2-3x)...hat kb enyi... -
#29 Wales orszag??! (erdekes) -
#28 hát azért nem egy lapon vannak görögországgal, ahova már néhány 10ezer forintból elmehetsz :P -
#27 hát, azon kívűl, hogy csak papucsba lehetett a "strandon" közlekedni semmi :)
fater még 2 hónap múlva is a tüskéket szedegette ki a talpából :D
spanyolba olyan szép homokos tengerpart volt, és olyan szép tiszta volt a víz... nagyon szép volt. szépet 3X írtam, de télleg az volt :) -
Kanál #26 én 2 perc alatt megkaptam ^^ -
#25 Szlovákia, Ausztria, Németország, Franciaország, Anglia, Wales, Skócia, Belgium, Luxemburg, Olaszország, Horvátország, Spanyolország.Asszem ennyi. -
#24 Ezt úgy kérdezed, mintha legalább a Holdra utazott volna :) Miértne lehetne eljutni ilyen országokba is? -
#23 mibajod a kavicsos tengerparttal?
nekem sokkal jobban tetszik mint a homokos, itt tisztább a víz
bár ez szubjektív :)
-
#22 OFF
"uSA-ba ki akartam menni a nyáron (muter LA-ban él), csak nem kaptam vízumot "
na ez a szemét hozzáállás az államok részéről, hallottam már mástól is. -
Vegas #21 hazudni meg emberi dolog :p -
#20 USA, Kína
azt hogyan? :) -
#19 régebben mindne évben elmentünk nyaralni, mikor kicsi voltam akkor is mindenhova elvittek a szüleim, így sok helyre, nem is emléxem, ahl voltunk :) pl isztanbul, németország, de akkor olyn 4-5 éves lehettem még csak.
amikre tuti emléxem:
görögország: athénban 2X, korfu, thessaloniki (vagy hogy írják :D), meg még 2 kisebb szigeten, csak nem emléxem már a nevükre :o
spanyolba 2X voltam, costa bravan, meg lLoret de marban
olaszba is voltam
tunéziában is
szlovákiában is voltunk
horvátországban is (az nem teccett, szar kavicsos tengerpart)
uSA-ba ki akartam menni a nyáron (muter LA-ban él), csak nem kaptam vízumot
tesóm meg kiment nemrég angliába dolgozni bradforba, oda valszeg el is megyek vmikor
párizsba, rómába nagyon szeretnék egyszer elmenni, meg londonba... -
#18 én Ausztria(Bécs meg pár síhely)
Szlovénia(vhol a határnál)
Olaszo.(tengerpart, síhelyek)
Franciao.(síhelyek)
Horváto.(tengerpart)
Németo.(München)
Svájc(nemtom)
asszem kb. ennyi mind jó hely sztem :)
-
#17 Ja hát meg a körülöttünk lévő országok! Ausztria, Szlovákia stb.! -
#16 Szlovénia,Szerbia,Anglia,Németo.,Olaszo.,Belgium,Franciao.,Töröko.,Svéd., Finno.,Wales.,Skócia,USA,Kína
ennyi :)