216
Ide írd melyik országban voltál már!
  • Coco
    costa brava ... na igen aki el tud menni kubába az miért menne spanyolországba...nc
  • cold-fire
    sok helyen de a legszebb Erdélyország volt!!!
  • BártfaiB
    Andorra
    Ausztria
    Argentína
    Belgium
    Brazília
    Ciprus
    Finnország
    Franciaország
    Görögország
    Hollandia
    Horvátország
    Kuba
    Lengyelország
    Lichtenstein
    Luxemburg
    Macedónia
    Monaco
    Németország
    Olaszország
    Paraguay
    Spanyolország
    Svájc
    Szerbia
    Szlováki
    Szlovénia
    Szovjetúnió
    Törökország
    Tunézia

Az országokon belüli területeket, szigeteket nem részletezem ki, mert az ugyanaz az ország.
    (Remélem nem felejtettem ki valamit.)
  • lord nihilus
    Franciaország(Normandia-Omaha beach),Belgium(Bastogne),Japán Iwo Jima(1945),Dél-Korea(Koreai konfliktus-1952),Vietnám(1971),Irak(1991),Jugoszlávia(koszovói konfliktus)
  • static
    Nem mintha valakit érdekelne de Irak-Iráni háború miatt menekültem. Sory.
  • atlagember
    Brazília valóban fantasztikus, azt én is ajánlom mindenkinek. De ne csak Riót nézzétek meg, menjetek el az Iguasuhoz is. Egyébként Kubába is érdemes elmenni, baromi nagy élmény, és oda van közvetlen charterjárat Budapestről. Egyébként nagyon szép még Finnország, Thaiföld, és Újzéland is. Persze mindez szubjektív, mert van akinek más tetszik.
    Spanyolországba a costa bravara ne menjetek, csak messzebb, mert oda jár a magyarok szegényebb fele, és nagyon bunkón viselkednek a magyarokkal, nem úgy mint spanyolország más részein. Olaszországba és franciaországba viszont ne menjetek kocsival, mert megőrültök, Ha messzebb mentek nyugatnak pl. anglia, stb., úgy luxemburgra tervezzétek a tankolást, mert ott sokkal olcsóbb a benzin.
  • HD JOHNNIE
    Németország, Ausztria, Görögország (Olympos, Kréta, Korfu), Olaszország, Horvátország, Franciaország, Spanyolország, Dánia, Svédország, Brazilia, Románia. Ebből a Spanyol, Korfu és Brazilia jött be legjobban.
  • static
    Én voltam Irakban is, két évet! Az öbölháború miatt kellett menekülni kocsik alatt bujkáltunk meg ilyenek.
  • narazzino
    északi sarkkörön már jártam de mondjuk Debrecenben még nem :D
  • narazzino
    na akkor: magyarország, szlovákia, ausztria, csehország, németország, dánia, svédország, norvégia, olaszország, szlovénia, horvátország, lengyelország
  • Szid
  • sufnituning
    Én csak Szlovákiában jártam, ott is csak azé hogy haverokkal átcsempésszünk egy kis petárdát!!!!
  • Aquir
    milyen miller? :)

én legalábbis nem vagyok az =)
  • Gabesz amd64
    ha én is miller lennék már több helyen jártam volna :P
  • Butthead
    sorrendben: Csehszlovákia, Ausztria, Németország, Görögország, Románia, Hollandia, Horvátország.
  • Aquir
    Úgy látom a 3. helyen állok, és 2 idősebb előzött csak le :))
  • oneal1
    kimaradt: svájc és bosznia h.
  • Aquir
    na ki volt a legtöbb helyen? =)
  • KILROY
    Magyarország , Horvátország, Bosznia-Hercegovina, Szerbia, Olaszország (Szicília), Görögország (Kréta), Ausztria, Németország.
  • Hanga
    Bulgária, Szerbia, Horvátország, Szlovákia, Csehország, Németország, Franciaország, Olaszország, Szlovénia, Monaco:), Hollandia
  • oneal1
    románia, bulgária, szerbia, horvátország, görögosrszág, szlovákia, csehország, belgium, németország, franciaország, olaszország, szlovénia, monaco:), lengyelország
    ennyi:))
  • Gabesz amd64
    határsértő
  • norbre
    off: vonatút csak 1×
  • norbre
    ez valszeg már nem aktuális, mert át van húzva, de húzós volt ez a vonatút vonatút valamikor Vlagyivosztokba
  • norbre
    ha elég időm lenne akkor nem kéne annyi lóvé, de ami igaz az igaz, még annyi sincs sajna :D
  • _Vegeta_
    Dejo, neked idod nincs ra masnak meg lóvéja. :D
  • norbre
    érdekes hogy keletre nem megy senki
    én Erdélyországban, Ausztriában, Németországban, Horvátországban voltam, de szivesen mennék tök kietlen vidékekre is (csak lenne több szabim), meg múltkor nézegettem a gugli earth-öt és pl Vlagyivosztok meg "környéke", ill kelet oroszország tök érdekes lehet. Arrafelé nem nagyon hallani semmiről, engem ez mindig kiváncsivá tesz.
  • Realtibi
    Szlovákia
    Yugoszlávia
    Bulgária
    Görögország
    Szlovénia
    Ausztria
    Spanyolország
  • jointeer
    gyerünk, villogjatok_._
  • bens
    nagyon sok helyen, de a legjobb Olaszban volt.
  • I.C.ram
    Hollandia (többször is), Belgium, Svájc, Németország(többször is), Ausztria(baromi sokszor), Franciaország, Szlovákia( itt is többször), Románia(nem csak Erdély). Asszem ennyi.
  • katze
    Szlovákiában. Átsétáltunk a határon, mászkáltunk ide-oda, bementünk egy boltba, vettünk kiflit, aztán visszajöttünk.
  • RaST
    Eh .. Elég sok helyen
    Szlovákia, Csehország, Németország, Ausztria, Szlovénia, Olaszország, Franciaország, Belgium, Hollandia, Anglia ..
  • Zillo
    Gorogorszag,Egyiptom
  • T1
    horvátország ausztria..
  • _Vegeta_
  • Gabesz amd64
    thx
  • _Vegeta_
    En meg a topikhoz gratulalok.
  • bens
    Üsztbegasztánban :)
  • Gabesz amd64