216
Ide írd melyik országban voltál már!
-
Coco #176 costa brava ... na igen aki el tud menni kubába az miért menne spanyolországba...nc -
#175 sok helyen de a legszebb Erdélyország volt!!! -
#174 Andorra
Ausztria
Argentína
Belgium
Brazília
Ciprus
Finnország
Franciaország
Görögország
Hollandia
Horvátország
Kuba
Lengyelország
Lichtenstein
Luxemburg
Macedónia
Monaco
Németország
Olaszország
Paraguay
Spanyolország
Svájc
Szerbia
Szlováki
Szlovénia
Szovjetúnió
Törökország
Tunézia
Az országokon belüli területeket, szigeteket nem részletezem ki, mert az ugyanaz az ország.
(Remélem nem felejtettem ki valamit.)
-
lord nihilus #173 Franciaország(Normandia-Omaha beach),Belgium(Bastogne),Japán Iwo Jima(1945),Dél-Korea(Koreai konfliktus-1952),Vietnám(1971),Irak(1991),Jugoszlávia(koszovói konfliktus)
-
static #172 Nem mintha valakit érdekelne de Irak-Iráni háború miatt menekültem. Sory. -
#171 Brazília valóban fantasztikus, azt én is ajánlom mindenkinek. De ne csak Riót nézzétek meg, menjetek el az Iguasuhoz is. Egyébként Kubába is érdemes elmenni, baromi nagy élmény, és oda van közvetlen charterjárat Budapestről. Egyébként nagyon szép még Finnország, Thaiföld, és Újzéland is. Persze mindez szubjektív, mert van akinek más tetszik.
Spanyolországba a costa bravara ne menjetek, csak messzebb, mert oda jár a magyarok szegényebb fele, és nagyon bunkón viselkednek a magyarokkal, nem úgy mint spanyolország más részein. Olaszországba és franciaországba viszont ne menjetek kocsival, mert megőrültök, Ha messzebb mentek nyugatnak pl. anglia, stb., úgy luxemburgra tervezzétek a tankolást, mert ott sokkal olcsóbb a benzin. -
#170 Németország, Ausztria, Görögország (Olympos, Kréta, Korfu), Olaszország, Horvátország, Franciaország, Spanyolország, Dánia, Svédország, Brazilia, Románia. Ebből a Spanyol, Korfu és Brazilia jött be legjobban. -
static #169 Én voltam Irakban is, két évet! Az öbölháború miatt kellett menekülni kocsik alatt bujkáltunk meg ilyenek. -
#168 északi sarkkörön már jártam de mondjuk Debrecenben még nem :D -
#167 na akkor: magyarország, szlovákia, ausztria, csehország, németország, dánia, svédország, norvégia, olaszország, szlovénia, horvátország, lengyelország -
Szid #166 -
#165 Én csak Szlovákiában jártam, ott is csak azé hogy haverokkal átcsempésszünk egy kis petárdát!!!! -
#164 milyen miller? :)
én legalábbis nem vagyok az =) -
#163 ha én is miller lennék már több helyen jártam volna :P -
Butthead #162 sorrendben: Csehszlovákia, Ausztria, Németország, Görögország, Románia, Hollandia, Horvátország. -
#161 Úgy látom a 3. helyen állok, és 2 idősebb előzött csak le :)) -
#160 kimaradt: svájc és bosznia h. -
#159 na ki volt a legtöbb helyen? =) -
KILROY #158 Magyarország , Horvátország, Bosznia-Hercegovina, Szerbia, Olaszország (Szicília), Görögország (Kréta), Ausztria, Németország. -
#157 Bulgária, Szerbia, Horvátország, Szlovákia, Csehország, Németország, Franciaország, Olaszország, Szlovénia, Monaco:), Hollandia -
#156 románia, bulgária, szerbia, horvátország, görögosrszág, szlovákia, csehország, belgium, németország, franciaország, olaszország, szlovénia, monaco:), lengyelország
ennyi:)) -
#155 határsértő -
#154 off: vonatút csak 1× -
#153 ez valszeg már nem aktuális, mert át van húzva, de húzós volt ez a vonatút vonatút valamikor Vlagyivosztokba -
#152 ha elég időm lenne akkor nem kéne annyi lóvé, de ami igaz az igaz, még annyi sincs sajna :D -
_Vegeta_ #151 Dejo, neked idod nincs ra masnak meg lóvéja. :D -
#150 érdekes hogy keletre nem megy senki
én Erdélyországban, Ausztriában, Németországban, Horvátországban voltam, de szivesen mennék tök kietlen vidékekre is (csak lenne több szabim), meg múltkor nézegettem a gugli earth-öt és pl Vlagyivosztok meg "környéke", ill kelet oroszország tök érdekes lehet. Arrafelé nem nagyon hallani semmiről, engem ez mindig kiváncsivá tesz. -
Realtibi #149 Szlovákia
Yugoszlávia
Bulgária
Görögország
Szlovénia
Ausztria
Spanyolország -
#148 gyerünk, villogjatok_._ -
#147 nagyon sok helyen, de a legjobb Olaszban volt. -
#146 Hollandia (többször is), Belgium, Svájc, Németország(többször is), Ausztria(baromi sokszor), Franciaország, Szlovákia( itt is többször), Románia(nem csak Erdély). Asszem ennyi. -
#145 Szlovákiában. Átsétáltunk a határon, mászkáltunk ide-oda, bementünk egy boltba, vettünk kiflit, aztán visszajöttünk. -
#144 Eh .. Elég sok helyen
Szlovákia, Csehország, Németország, Ausztria, Szlovénia, Olaszország, Franciaország, Belgium, Hollandia, Anglia .. -
#143 Gorogorszag,Egyiptom -
T1 #142 horvátország ausztria..
-
_Vegeta_ #141 -
#140 thx -
_Vegeta_ #139 En meg a topikhoz gratulalok. -
#138 Üsztbegasztánban :) -
#137 az neked ország akkor gratulálok