Melyik országban voltál már?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#ejnye1>

Yang: Skandi- senior shao wari

sufnituning
Én csak Szlovákiában jártam, ott is csak azé hogy haverokkal átcsempésszünk egy kis petárdát!!!!<#hehe>

For sale: thedronewebshop.com

Aquir
milyen miller? 😊

én legalábbis nem vagyok az =)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Gabesz amd64
ha én is miller lennék már több helyen jártam volna 😛

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

sorrendben: Csehszlovákia, Ausztria, Németország, Görögország, Románia, Hollandia, Horvátország.
Aquir
Úgy látom a 3. helyen állok, és 2 idõsebb elõzött csak le 😊)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

oneal1
kimaradt: svájc és bosznia h.

!Forza Ferrari!

Aquir
na ki volt a legtöbb helyen? =)

Magyarország <#wilting>, Horvátország, Bosznia-Hercegovina, Szerbia, Olaszország (Szicília), Görögország (Kréta), Ausztria, Németország.

Hanga
Bulgária, Szerbia, Horvátország, Szlovákia, Csehország, Németország, Franciaország, Olaszország, Szlovénia, Monaco😊, Hollandia

A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.

oneal1
románia, bulgária, szerbia, horvátország, görögosrszág, szlovákia, csehország, belgium, németország, franciaország, olaszország, szlovénia, monaco😊, lengyelország
ennyi😊)

!Forza Ferrari!

Gabesz amd64
határsértõ<#vigyor1>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

norbre
off: vonatút csak 1×

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

norbre
ez valszeg már nem aktuális, mert át van húzva, de húzós volt ez a vonatút vonatút valamikor Vlagyivosztokba

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

norbre
ha elég idõm lenne akkor nem kéne annyi lóvé, de ami igaz az igaz, még annyi sincs sajna 😄

Dejo, neked idod nincs ra masnak meg lóvéja. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

norbre
érdekes hogy keletre nem megy senki
én Erdélyországban, Ausztriában, Németországban, Horvátországban voltam, de szivesen mennék tök kietlen vidékekre is (csak lenne több szabim), meg múltkor nézegettem a gugli earth-öt és pl Vlagyivosztok meg "környéke", ill kelet oroszország tök érdekes lehet. Arrafelé nem nagyon hallani semmirõl, engem ez mindig kiváncsivá tesz.

Szlovákia
Yugoszlávia
Bulgária
Görögország
Szlovénia
Ausztria
Spanyolország

jointeer
gyerünk, villogjatok_._

köcsög

bens
nagyon sok helyen, de a legjobb Olaszban volt.

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

I.C.ram
Hollandia (többször is), Belgium, Svájc, Németország(többször is), Ausztria(baromi sokszor), Franciaország, Szlovákia( itt is többször), Románia(nem csak Erdély). Asszem ennyi.
katze
Szlovákiában. Átsétáltunk a határon, mászkáltunk ide-oda, bementünk egy boltba, vettünk kiflit, aztán visszajöttünk. <#hehe>

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

RaST
Eh .. Elég sok helyen <#hehe>
Szlovákia, Csehország, Németország, Ausztria, Szlovénia, Olaszország, Franciaország, Belgium, Hollandia, Anglia ..

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Zillo
Gorogorszag,Egyiptom

Alah Alik Ya Sidi!

horvátország ausztria..

MSI K8N SLI Fi, A64 3700+ San Diego, Inno 3D 7600GST + Zalman VF-700 AlCu LED, 768 MB DDR 400 RAM. A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas!!

<#idiota>

Gabesz amd64
<#worship> thx

En meg a topikhoz gratulalok.

bens
Üsztbegasztánban 😊

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Gabesz amd64
az neked ország akkor gratulálok<#mf2>

Mars, Hód

Magyarország, Ausztria, Olaszország

David2
láttam már magyaról írni, van topikja is

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

feltünési viszketegség?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

ffxi
Lehet, hogy nem ez az anyaországa?

Fákjúal!

Csodaorszûgban, meg Olaszországban meg európában😄
És ehhez mét kell angolul írni. :|

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Italy, and United States of Amerika

I live in Hungary (now)

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

Aquir
Ausztria, Szlovákia, Románia, Olaszország, (Szicília😊, Horvátország, Németország, Szlovénia, Görögország, Spanyolország, Franciaország, Törökország, Bosznia H, Szerbia, Csehország, Legyelország, Oroszország

+ Magyarország 😊

Ja igeen...és Horvátország...jó,hogy visszaolvastam így eszembe jutott Horvátország is.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Magayrország(itt születtem<#hehe>),Spanyolország,Olaszország(kétszer is),Németország,Ausztria és Tunézia.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Shaman
pilóta vagyok,sazl... :-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

és Csodaországban

Meseországban

alberto 15
én sem voltam még sehol, de mivel olaszul tanulok, ezért szeretnék kijutni majd egyszer olaszországba, és talán még lakni is 😊

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

SLICK
Én mék nem voltam sehol semö.... de Oroszországba midneféle képpen el akarok menni...

efti
Magyarorszag, Ausztria, Szlovakia, Horvatorszag, Olaszorszag, Nemetorszag, Hollandia, Finnorszag, Egyiptom

WWFSMD?

littleNorbi
Magyarország,Szerbia,Horvátország,Boszni és Hercekovina,Szlovénia,Ausztria,Szlovákia,Németország,Anglia,Norvégia aszem ennyi.

Magyarország, Ausztria, Csehország, Németország, Szlovénia, Horvátország, Törökörszág, Görögország( Kréta), + Kanada

Yang: Skandi- senior shao wari

DJ Bee18
Ja USA-ban 2x, de soha többé, elég volt belõle 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century