Melyik országban voltál már?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yang: Skandi- senior shao wari
For sale: thedronewebshop.com
én legalábbis nem vagyok az =)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.
ennyi😊)
!Forza Ferrari!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
én Erdélyországban, Ausztriában, Németországban, Horvátországban voltam, de szivesen mennék tök kietlen vidékekre is (csak lenne több szabim), meg múltkor nézegettem a gugli earth-öt és pl Vlagyivosztok meg "környéke", ill kelet oroszország tök érdekes lehet. Arrafelé nem nagyon hallani semmirõl, engem ez mindig kiváncsivá tesz.
Yugoszlávia
Bulgária
Görögország
Szlovénia
Ausztria
Spanyolország
486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...
Szlovákia, Csehország, Németország, Ausztria, Szlovénia, Olaszország, Franciaország, Belgium, Hollandia, Anglia ..
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
MSI K8N SLI Fi, A64 3700+ San Diego, Inno 3D 7600GST + Zalman VF-700 AlCu LED, 768 MB DDR 400 RAM. A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas!!
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
I live in Hungary (now)
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
+ Magyarország 😊
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
WWFSMD?
Yang: Skandi- senior shao wari