131
  • kbupdate
    Úgy látom egyesek direkt azért élnek, hogy beszóljanak minden MS-sel kapcsolatos, vagy MS-sel kapcsolatba hozható hírrel, és fikázzanak.
  • BaliBoy
    Reklám fogás?????!!! Ezt ismét csak nem gondolhatod komolyan!!! Ennek nincs túl sok értelme. Szerintem senkinek sem jó a negatív reklám. Az MSnek meg főleg.
  • Blackman
    Ha kicsit figyelmesebben elolvasod mit írtam akkor mindjárt nem ezt kellett volna válaszolnod rá:)Mint ahogy azt említettem a menü szaggatása marketing fogásra utal.. a játék persze, hogy megy jól, hisz nem rossz a géped, mennie is kell.. de nem nézki olyan jól a grafika mint egy csúcskategóriás videókarin, hisz nem támogatja a legújabb élsimításokat, stb... ez természetes szerintem.. én csak azt szerettem volna kihangsúlyozni, hogy fölösleges fikázni a screenshotokat, hisz azok a legújabb hardwarekkel készültek és ameddig nem az van a gépedbe, addig nem kell fikázni és gyanúsítgatni őket, hogy kamu screeneket adtak közzé stb..
  • Wsxde
    elment az eszed...
  • NeoMaN
    zinternetttrő
  • asysoft
    Most őszintén, ennek van értelme?
  • Emmegki
    Gratula az Ensemblés srácoknak, az alábbi konfigon sikerült játszanom a demóval:

Celeron 1000, 512 SDRAM, TNT2 32MB

A wíz nem látszódott, csak a hullámok, a kezelőfelületről eltűntek a gombok, a terepen ronda nagy kockás textúrák voltak, de játszható volt.
  • Godefroy
    Igazad van Blackman, addig nem nyugszom mig le nem cserélem X850 XT re remélem azon majd elfut a menü
  • Yv@n
    Javaslom vidd vissza az üzletbe ahol vásároltad, biztos vagyok benne, hogy visszakapod a pénzed
  • BaliBoy
    Azért ez egy elég nagy, és rendkívül látványos hiba amit észre kellett volna venniük.
  • Yv@n
    A Microsoftot bőszen ócsárlóknak ajánlanám figyelmébe, hogy a játék - mint az eddigi összes része - továbbra is Ensemble Studios fejlesztés.

A hometown és a menü akad, kb ennyi. Tulajdonképpen indokolt, hogy egyből mindenki máglyára akarja küldeni a fejlesztő brigádot, hisz ez főbenjáró bűn.
  • BaliBoy
    Uygan már ezt te sem gondolhatod gomolyan! OK már nem csúcskategóriás, de még mindíg minden játéknak full grafikával kellene mennie akadás nélkül. Egyébként megy is. Másrészt nehogy már egy stratégia játéknak legyen hatalmas videokari igénye. Itt a konfigom: athlon 64bit 3000+, 1gb kingstone KIT ram, Sapphire x700pro, MSI neo4 plat. Ha szerinted ez egy szar gép akkor nem vagy ép. Ja és nem is magában a játékban akad, hanem a menuben. Hát miez ha nem bug???? MS:
  • Tomalak
    Érdekes más játékot megtudnak ugy irni hogy 7x kenterbe veri a aoe3 grafját a csöves szaros 9800pro-n pl B&W 2 és ott azért a méretek is mások.
  • Blackman
    igazad van nem rossz videókari, nem azt mondtam, hogy rossz, csak a játékot nem arra írták max grafikán
  • Blackman
    nem látok csúcskategóriás videókártyát egyet sem.. x700 az lenne? aligha hinném :P ha Atinál maradjunk akkor X1800-assal próbálkozz majd.. vagy mondom, 7800
  • Godefroy
    Kedves Blackman!

Sztem az X8u00 pro annyira nem szar kártya, igaz most már csak 60 rugo körüli nem 85 mint 3 honapja amikor vettem...

Na mindegy marad továbbra is a Rome Total War: Barbarian Invasion, az legalább hozza a hangulatot...
  • Blackman
    Jézusom te miket beszélsz.. SWINE?:) Hehe.. igen.. szép volt a grafikája, de közel sem volt ilyen szép.. össze sem lehet hasonlítani a kettőt.. hidd el tudom mit beszélek, mert én voltam az egyik tesztere a SWINE-nak... indítsd el még1x.. és előítélet nélkül nézz rá a képernyőre:)
  • BaliBoy
    Olvass már vissza!!! A csúcs kártyákkal is szaggat! BUGOS *ci
  • BaliBoy
    Hátha rendkívül gyorsan kiadnak egy patchet.
  • Blackman
    El sem hiszem mennyien sírnak itt.. a grafikára akkor lehet egy rossz szavad, ha 7800-as GeForce-al teszteled, mivel nyilván valóan a screenek azon készültek! Ameddig egy S3Trio3D van a gépedben, ne is várj csodákat és olyan screeneket, amiket megelőzően láttál! De továbbmegyek, elismerésem a programozóknak, hogy olyan grafikus motort írtak, ami a gyengébb gépeken is elfuttatja a játékot, de teljes részletességébe odaver mindent.. ez szép nagyon!
    Szerintem a menü szaggatás marketing fogás, hogy vedd meg a 7800-as Geforce-t.. azon nem fog akadni elhiheted..
  • blackeagle
    Mit vártál egy m$ -hez kötődő akármitől ?
  • Godefroy
    Na most nekem is akad a game.

És 3500 P4 2 GB RAM, és X800 pro 23% al tulhajtva és ezen is akadozik a városban...
    Grafikája szar szerintem, semmi köze a filingnek az elöző részekhez.

Sztem gyenge.
  • hornbali
    Nah készítettem pár képet:

AOE3 kép 1
    AOE3 kép 2
    AOE3 kép 3
    AOE3 kép 4
    AOE3 kép 5
    AOE3 kép 6
    AOE3 kép 7

A demó verzióból is csináltam még régebben:

AOE3 demó kép 1
    AOE3 demó kép 2
  • wekkew #26
    Nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni?
  • Murdoc
    Ja, én meg azért vettem le low-ra a grafikát, mert szittem szaggat! :) De játék közben nem, szóval sztem inkánn csak egy bug. A játékélmény a lényeg. Építs és rombolj! Akinek ez nem tetszik, hiába lehet bármilyen hangulatos egy játék....
  • PAtr0n
    Hát örülök, hogy nem csak nekem akad a menüben meg a Town centerben. Ha ez egy Bug akkor bekaphatják a Májkroszoftnál, nem igaz, hogy ilyen nagy nevű játékot nem bírnak normálisan kiadni, minimális "bogarakkal" Amúgy én is szerettem a AoE2-t meg az AoM-ot, de engem sem fogott meg hangulatilag a Demo. A másik gond (részemről), hogy nagyon nem szeretem azt a kort amiben játszódik, ezért nem játszottam anno a Cossaks-szal sem, pedig arra sem mondom, hogy sz*r játék, mert nem az. Jobban bejött a késői lovagkor.
  • Valentino
    Biztos vagyok benne hogy egy jobb kártyán szebben megy, de szertintem ez már nem ad hozzá annyit hogy élvezetes legyen vele játszani. Ezen a játékon szertinem csak egy nagyon jól összeállított 3cd-s patch segítene.

Ha vannak olyan minőségű shot-jaid, amik akár csak megközelítőleg olyanok mint amik a tothegame-en találhatók és a saját gépeden készítetted, akkor szivesen megnézném őket.
  • BaliBoy
    Nekem x700pro-s kártyám van, és hidd el hogy nagyon távol állnak a screenshootok a valóságtól. Szerintem nem lenne rossz a game ha:
    1. a home town-nál a game nem akadna mint a nyavaja
    2. ha már van benne olyan, hogy forgatni lehet a camerát akkor legyen is benne valami módszer, hogy lehessen is mert sem egérrel, sem pedig bill-el nem lehet. Arról nem is beszélve, hogy még csak olyan opció sincs, hogy lehessen a bill. konfigurálni.
    Félóra játék után egyenlőre ennyi!
  • CyrSyS
    Amugy a játék nekem csalódás. Grafika csillagos 5-ös, a többi nagyon nagy csalódás. Empire Earth 2 sokkal élményképesebb, izgalmazasabb.
  • CyrSyS
    a windows 2000 addig jó rendszer volt amíg fejlesztették. Sajnos megállt a fejlesztése, innentől kezdve nem fog korszerüsödni. Megértem hogy jó rendszer, ebbe egyetértek. De ha nagyon szereted és használni akarod akkor vállald azokat a következményeket hogy a modern játékok nem fognak menni rajt. Egyébként is a mostani hardvereket nem nagyon kezeli le 100%osan. pl 6600GT. NT rendszer nem igazán játékra tervezett. Persze többsége megy, az aoe 3 az nem. vállald fel hogy most nem fogsz vele jáccani.
  • hornbali
    A screenshotok mind valódiak, a Radeon 9600 kevés ahoz hogy teljes pompájában megjelenítse a játékot. A cikkhez csatolt képek sem maximális grafikai részletesség mellett készültek. Ha lesz időm feltöltöm az általam készített képeket.
  • Valentino
    Ekkorát már rég csalódtam játékban mint most ebben. Nem is tudom... csak én voltam olyan hülye hogy az eddig kiadott "screenshot"-okat (pl amik itt találhatók) valódi screenshot-nak véltem? Szóval itt kezdődtek a problémáim a játékkal. Mert hogy nem olyan a game, mint ahogy azt várná az ember a screenshot-ok alapján, az biztos. De fogadjuk csak el, és írjuk egyszerűen a reklámkampány (megjegyzem nagyon sunyi és szemét reklámkampány) számlájára. Azt viszont már végképp nem értem hogy a grafika miért nem tudná hozni egy 3 évvel ezelőtti rts szintjét. Mert bizony nem hozza.

Persze mondhatják sokan, hogy: "De a víz, meg a...."
    Ezeknek az embereknek ajánlom a figyelmébe a 2001-es Swine nevű, hazai fejlesztésű játékot, és abban is különös figyelmet fordítva a víz-re. Bizony lenne honnan tanulnia a Micro****-nak. Főleg így 2005 vége felé járva.

Egyébként nincs gondom a víz kinézetével, csak egyszerűen nem nagyszám. A több dolog kinézetével viszont igenis van. Ekkora gépigény mellett igazán többet kéne tudjon a játék. Nem hiszem hogy egy AMD 3000+-os gépen, ATI9600 Pro-val, akadoznia kéne egy ilyen szinvonalú rts-nek. Tudom, tudom hogy lehet kapni 4800+-os procit is és X850-es videokarit, de most akkor is csak egy egyszerű rts-ről beszélünk.

A zene szerintem csapnivaló. Semmi hangulata nincs . Filmet és játékot is fel lehet dobni egy jó zenével, de itt úgy látom még ez sem érdekelte őket. Mert ez még egy dolog, amivel nem akarták jobbá tenni a játékot. A hangok unalmasak és egész hamar idegesítővé is válnak. Változatosság? Áhhh... Arra ott a Blizzard, majd ő csinál változatos hangokat és zenét.

Hangulata végképp nincs a játéknak. Teljesen átlagos, sőt átlagon aluli a történet és a játékmenet is.

Nem is a játékon csodálkozok a leginkább, hanem magamon, hogy képes voltam annyi időt rá szánni, hogy ezt a kritikát le tudjam írni. Ez a játék nem hogy pénzt nem ér, de 100kbyte-ot a vinyón nem!

Én is vártam a játékot, nagyon is! De kár volt :((
  • blackeagle
    Nap vicce , jól derültem.
  • marcias
    Sztem az ültetvény nem fát, hanem aranyat termel
  • Murdoc
    Na, megvan, de még nem volt időm jáccani vele. Csak a tutorialt nyomtam végig, de újra megérintett a az ageof fíling! :)
  • aDannyBoy
    ez a te bajod :P
  • aDannyBoy
    Nyilván van sok ilyen hiba benne. Pl a menü is, meg az utsó screenshootot ha megnézed, akkor látsz még egy érdekeset :) Gondolom ez az első patch után már a múlté. MS tuti megsürgette kicsit Ensemblééket.
  • phalanx
    én szivesen játszanék vele (az aoe 1 meg 2 is nagy kedvenc volt) de csak azért, hogy kipróbáljam, nem fogok op rendszert cserélni
  • UnnameD
    Nálam a demó a kevés szabad helyre hivatkozva (ami valójában 40 giga volt) kidobott a telepítőből. Ezek után nemigazán akarok a teljessel játszani.
  • NuCLEARScoRp
    Az igényesség mintapédánya... mint az összes többi Microsoft termék