Age of Empires III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Attól félek, hogy pár év múlva, az AOE 6-ban már a világháborúnál tartanak az idõrenben...
Errõl sajnos nem tudok semmit. 😞
Viszont idõközben rájöttem a kameraforgatás mûködik SHIFT+mousegörgõ-vel is.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Persze ez a mai kor hibája is, hogy még egy RTS-nél is szinte már csak a grafikára helyezik a hangsúlyt.
Ez kis túlzással olyan mintha a legújabb sakkprogram megjelenésekor kizárólag a grafikáról vitatkoznánk és hogy milyen animációval üti el a futó a gyalogot.
Már letöltöttem, de féve fogom kipróbálni a játékot ugyanis az AoE2 nekem máig a kedvenc programom és majdnem biztos vagyok benne, hogy ez csalódást fog okozni. Persze távolról sem a grafikája miatt...
Ésmost futás megvenni 150 ezerér a legújabb vidokártyát.
Nincs hw support hahaha egy radeon 9600 dx9.0b-t támogat, ésmég van dx9.0c a különbség csak a szaros 3séder ennyi. Szóval kb ennyi mindent nemtámogat... És akármilyen séderrel sem lesz az egyenként megszámolható pixeles fák helyett szép fa pl. Nemtom mitkell annyira odalenni a séderekkel, úgyis átverés az egész, csak ürügy, hogy miért kelljen új videokártyát venni. Érdekes hogy régebben pár játéknál gyönyörû tükrözõdõ víz volt akár egy voodoo2-n is, és hasított a gém mint állat...
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Nálam a játék minden akadás nélkül ment, pedig már nem az a csúcs gép mint 3 éve😞 de még minden elmegy rajta és ez a lényeg
1.8(2.4)Northwood, 768 RAM Radeon 9200 128Mb
Igen a SWINE a maga korában tényleg megelõzte a többi játékot látványvilágban ez kétségtelen, ebben egyetértünk😊
Egyébként poén hogy pont a halflife2 említette itt valaki, hogy ezért nem ad ki annyi pénzt, ha ilyen gépigényes, miközben a halflife2 is elmegy rajta.. az a poén, hogy az age fizikája és az halflife2 fizikája egy és ugyan arra a motorra épül. Lehet, hogy csak egy RTS, de tartalmazza a dinamikus fizikát, mint egy fps és ne felejtsük el, hogy jóval több egységet kell mozgatnia egyszerre mint egy fps-ben.. igen, eljött az az idõ, hogy egy rts gépigényes, nem kell ezen meglepõdni szerintem
Lehet forgatni. A menüben "Allow Camera Rotation", a játékban CTRL+nyilak.
Az a 3 másodperc amit a hometownban és a fõmenüben el kell tölteni, tényleg elviselhetetlen. Asszem most le is törlöm a játékot.
(Elismerem, nem szép hogy ezt bennehagyták, de hogy emiatt nem jó a játék ... micsoda baromság.)
Tudom, sz*r a gépem, de egy RTS miatt nem fogok tízezreket rákölteni, mikor a HalfLife 2 is elmegy rajta (FPS-eket is utálom <#vigyor1>#vigyor1> ).
Egyébként minimum milyen konfig kell ahhoz, hogy egyáltalán méltóztasson elindulni õnagysága?
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"
"A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi."
Azoknak akik azon sírnak hogy miért kell csúcs hw egy stratégiához: Nem KELL. Senki nem mondta hogy kell, valaki kicsit lentebb írta is, hogy egy mai szemmel hulladéknak tekinthetõ configon is mûködik. Az persze, hogy egyeseknek lelki fájdalmat okoz, hogy nem tehetnek fel minden csuszkát maximumra, már más kérdés. Ez esetben tényleg kell, de nem a játék miatt, hanem azért, mert nem tud megbékélni az illetõ a tudattal, hogy nem megy fullosan az aoe3...
Jameg az AoE3-ban semmi újítás nincs a szarrá pixszelsederelt vizen kívül (kvára elegemvanmár a pikszelsederígy vízúgy dolgokból), nagyjából ugyanaz mint a 2, pár új egység, és néhány fejlesztés pl átkerült a church-be, mivel nincs university mint a 2-ben. Hatalmas csalódás, hogy erre voltak csak képesek....
ekkora baromságot, bocs de muszáj volt ezt ide írnom<#falbav>#falbav>
Celeron 1000, 512 SDRAM, TNT2 32MB
A wíz nem látszódott, csak a hullámok, a kezelõfelületrõl eltûntek a gombok, a terepen ronda nagy kockás textúrák voltak, de játszható volt.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Baromi ronda ez az új dizájn!
A hometown és a menü akad, kb ennyi. Tulajdonképpen indokolt, hogy egybõl mindenki máglyára akarja küldeni a fejlesztõ brigádot, hisz ez fõbenjáró bûn.
Sztem az X8u00 pro annyira nem szar kártya, igaz most már csak 60 rugo körüli nem 85 mint 3 honapja amikor vettem...
Na mindegy marad továbbra is a Rome Total War: Barbarian Invasion, az legalább hozza a hangulatot...
Baromi ronda ez az új dizájn!
Szerintem a menü szaggatás marketing fogás, hogy vedd meg a 7800-as Geforce-t.. azon nem fog akadni elhiheted..