Age of Empires III

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lanon miértnem lehet játszani vele?
A magyar változatnak, mi a telepítõ kódja?
NEOreg3
boltokban magyar nyelven jelent meg

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

eomer
Sziasztok!
Lehet hozzá magyarítást szerezni?
Nekem sajna az angol verzio van meg, de örülnék magyar nyelvnek.

Bug-os a játék, olvastam valahol, azért akadozik néhol, és fõleg a városképen! Majd egy újabb peccs megoldja...
Sorry valamiért négyszer küldte el 😛
Hellosztok. Légyszíves valaki mondja meg mit kell vagy melyik gombbal lehet a kamerát forgatni mert sajnos probáltam mindennel és valamiért nem megy😞
Hellosztok. Légyszíves valaki mondja meg mit kell vagy melyik gombbal lehet a kamerát forgatni mert sajnos probáltam mindennel és valamiért nem megy😞
Gépigényrol: 16megás mobility radeonon gyonyoruen fut 1024ben 😄 😄 igazábol csak poénbol toltottem le a demot de hogy igy megy háááát 😄 madj jobban megismerkedunk egymással jo kis játéknak tunik 😊

..::IBM X32::..

vaéaki játszoot már neten?nekem 1 másolt DVD-én van meg .letiltja a IP címem vagy játszak nyugottan???aki biztosan tudja az válaszoljon !!!
az összes stratégiai játékom közül ennek a legjobb a grafikája(age of...3)
Nekem megvan az I. és a II. Age of és azokhoz képest valamivel jobb,de a Need for Speed-tõl még messze van.
Egyébként kölcsön tudná adni nekem valaki? (Ha kell tudok adni cd-t.)<#help>
Azt meg kell hagyni, hogy Dani veszi magának a fáradtságot, és hosszú, alapos cikkeket ír.

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Szerintem semi extra nincs benne.
Nem rossz de jótol mesze van .
Valaki már emlitette elötem egy ujabb rokabör semi több .
És ráadásul erömü kell neki (csak az a kérdés hogy mihez ).
légyszi válaszoljatok hogy a az Age of Empires III valóban 3 cd-s?
Valóban az Age of Empires III ShadowCast valóban 3 cd-s?
anyád picsáját feri

Ezeket az írásokat olvasva asszem mosmá feltelepítem és kipróbálom. 😊

<#help>

reménytelen
Próbáld meg a Pause/Break billentyûvel vagy a P gombbal!
IRJATOK LÉCCI
Van 1 gondom! Mikor egy elmentett játékot betöltök,bejön h game paused. Hogyan kell elinditani?
Sanyix
Annak legalább tényleg van grafikája, nem egy félig 2d-s grafika tükrözõdõ hullámzó érdekes színû vízzel, meg árnyékokkal...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Hát emberek, ha valaki tényleg jó strattal akar játszani, az jáccon a Rome : Total War-al. Iszonyat jó, nem kell hozzá Paks2, és hangulatra játékélményre sztem verhetetlen. Nagyon jó, ez az imperial glory most elgondolkodtatott egy kis torrentelésre :-)
Nagy várakozással ültem neki játszani, de a csoda elmaradt. A grafika eszméletlen (6600 GT-vel próbálkoztam), de a "fíling" elmaradt... A grafikán kívül nem sokkal több, mint a 2. rész... Bár õszintén szólva, nem is tudom, mit fejlesztenék egy ilyen játékon. Úgy jó, ahogy van. Lehet, hogy már kinõttem a játékos korból, azért nem tudott úgy megragadni...?
Szerintem nagyon szépre sikeredett, tökély a grafikája, csak jó config kell hozzá, nem 1000 éves gépekkel kell elindítani, meg olyanon amivel még az elõdjét nyomták!!
ATI fanok! próbáljátok Nvidia kártyával, nem hiába van olyan intró az elején!<#banplz><#taps>

ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser

Hi!Nagyon szép!<#vigyor2><#vigyor2><#ejnye1>

Az titok.

Sanyix
Bizonyos pénzes gémerek között már minden belépõ config ami nem a legújabb/legjobb...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Felraktam, elkezdtem vele játszani, és nem tetszett..tömören ennyi a véleményem, mindenkinek más tetszik szokták mondani, de nem erre számítottam a játékkal kapcsolatban!

http://teddike.freeblog.hu

Hy

mit is mondhatnék nekem el sem indúl telepítés után hardver gyorsítás problem ... 6800 is és 7800 al is😞

"Itt a konfigom: athlon 64bit 3000+, 1gb kingstone KIT ram, Sapphire x700pro, MSI neo4 plat. Ha szerinted ez egy szar gép akkor nem vagy ép"

BaliBoy nem akarlak megbántani de hidd el ez a gép tavaly ilyenkor is csak belépõ config volt a gamer gépek között...

Érdekes történelmi szemléletmód a törökök jelenléte Amerikában <#taps>

Baromi ronda ez az új dizájn!

újabb róka bõr új bundában... UNCSI!!

sysqo: Milyen .net framework van a gepeden?
Azt probald reinstallalni.

Amugy a jatek tetszik, maga a sztorija egesz jo, a grafika pedig szuper!

De akinek szaggat, es nem tudja elviselni a Low beallitast bizonyos grafikai opcioknal - megvan mit kell kerni anyutol karira <#kuss>

Loll ez a kép! 😊)))

http://www.sg.hu/kep/2005_10/3aoe02.jpg

Eger 😊 sok kicsi mohamedán zászlóval 😊))

ÉN sem szeretem, ha valaki az izmos gépével henceg, de tagadhatatlan, hogy van a játékban olyan effekt, amit bizonyos kártyákon, többek között a tiéden (és az enyémen is) nem lehet bekapcsolni.

BaliBoy
Én ugyan még nem találkoztam ilyen hibával, de az 1. cd-jén a játéknak van valami winfos hibajavítás. Szerintem próbáld azt feltelepíteni, hátha jó lesz.
Sajna szerintem nem valami jól megkomponált progi. Nálam pl a menu akadozás mellet szar a hang, pedig két hangkártyával is kipróbáltam, ráadásul a campaignben az átvezetõk-nél fogja magát és kilép a játék. "úgyhogy no comment tisztelt faszlengetõk" <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

hy!

Én már találkoztam ilyennel. Asszem erre nincs megoldás...<#nemtudom>Torrent?
Telepítés végén kapok egy hibaüzenetet. Talasztalt már valaki hasonlót?

Error 1935. An error occured during the installation of assembly 'Microsoft.MSXML2,publicKeyToken="6bd6b9abf345378f", version="4.1.0.0.", type="win32", processorArchitecture="x86"'.
Please refer to Help and Support for more information. HRESULT: 0x80070003. <#mf3>

A gépem: P4 2.4GHz, 1GB RAM, Radeon9600 256MB

Mondok nektek egy nagy titkot!
Ha, igazi Amerika történelmérõl szóló játékkal akartok játszani akkor ott az American Conquest!
Nem a legjobb a grafja ( a Cossacks továbbfejlesztett engine-je ), de nekem bejött!
Nagyon jókat játszottam vele!<#violent>

Nekem nagyon bejött a játék, függetlenül attól, hogy akad -e a városban/fõmenüben, vagy sem...

Fõleg a muskétásokat/ágyúkat jó nézni, ahogy lõnek, ujratöltenek, majd lõnek újra... és a gazdaság/termelés is realisztikusabb picit, legalábbis én igy érzem

hehh nekem már a telepítésnél gondja volt kiirt a végén vmi hibaüzenetet és leszedte
az aoe1 és 2 sokkal jobb volt
Vorpal
imperial glory

nézd meg a shotokat elég impressziv õleg a hatalmas épületek zászlók füst bumm csimm

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Vorpal
Imperial Glory a cime nézz utána

Vorpal
Van egy játék most jött ki .Napóleon kori srtratégia 3d elég szép grafika és a rtw hoz hasonlitják minny megkeresem mi is a cime

Tomalak
Elvileg lessz ha valaha elkészül hozzá a mod 😊 Mármint a rome hoz.
Tomalak
Nekem alapvetõen nem számítana a grafika, de hogy még a játék sme jó és a grafika is csunya legalábbis az én konfigomon az nekem már sok. Nem mintha számitana mert eddig is kibírtam nélküle csak már jó lenne végre vmi normális történelmi rts.
Oldal 1 / 3Következő →