Végtelen határok (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mrzed001
Maguk a készítõk játszadoztak itt a sorszámozással. Láttam már mindkét sorszámmal mindkét részt

Jaja, 0:30-kor lett vége 😊)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Agy Halott
😊 hehe twin peaks miatt? Ez jó! Akkor most eredetileg a New Breed az a 17. rész és a cool tv 15-nek adta le? Jaja mar toltom is! KOSZI!!!
mrzed001
Fent van a Majmon 1x15_The_New_Breed 😊)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

mrzed001
Még egy nap késés az Outer 1x15-ben, új sûrítési eljárás, talán szebb kép (és természetesen lassabb elkészülés)
Holnap már tényleg fent lesz 😊

mrzed001
Nos, nem a lent említett rész volt.
Sajnos itt réges régen tettek egy kis kavarást, és a 15 és 17-es részek felcserélõdtek (így most a 17-es The New Breed volt a 15-ös, a Caught in the Act meg lesz a 17-es)

Csendbe jegyzem meg, hogy mindegy, mert itt most ez a 4 rész (15-18) egyszerûen überjó, még 10 év távlatából is azonnal beugrik, hogy melyik mirõl szól és mi a konklúzió/erkölcsi tanítás benne.

A tegnapi The New Breed-et sajna holnap reggel nem tom feltenni (elaludtam hála Twin Peaksnek 😊)), csak holnap után 😊

Agy Halott
OK OK, nem hajszollak, csak kerdeztem, mert irtad, az egyik kedvenc reszed és kváncsiak vagyunk már rá paran, hogy mirol is szol!
mrzed001
Nemtom, Lanpartyztam úgyhogy agyhalott vagyok 😊
Talán ha holnap kijózanodom akkor lesz idõm tesztelni

De nem fûzok hozzá sok reményt, hogy a hétfõi 15-ös elõtt felnt legyen

Agy Halott
HY! Kb. mikorra várható megis a MP-én a 12. rész?
mrzed001
Drukkolunk neki 😊

Egyébként jövõ héten lesz az egyik kedvenc részem fõszerepben Alyssa Milano-val (Charmed-Bûbályos Boszorkák).
Egy kissé túltöltött lesz a hölgyemény szexuálisan 😊))

Hová érdemes regisztrálni? Se mp-en, se endless-en nincs szabad regisztrálási lehetõség....

TV3 rulez
Serpa
hát én úgy tom, egy illetõ már elkezdte a szinkronost "legyártani".

mrzed001
Ugyanezt raknám fel, merthogy ezt "gyártottam" 😊)

Szinkront a DVDRip-re remélem valaki ráaplikálja, és csak a módosított audio-t külön is letölthetõvé teszi ..... ez persze csak álom egyenlõre :pp

Serpa
lehet inkább megvárom a szinkronos dvdripet.

Serpa
ugyanezt a minõséget raknád fel?

mrzed001
Hát, Endl-re én egyben akartam feltenni mind a 11-et, de most már lehet hogy hagyom hogy a srác pakolja fel részenként. File neve ugyanaz, szóval lehet seedelni 😊

Egyébként a 12-es résszel még nem boldogultam, az még csúszni fog (ráadásul egyik kedvencem, szóval próbálom kiszépíteni)

A 14-es meg fel rend szerint 😊

Serpa
fennt van 3 rész, azt te raktad fel?

avagy te egyben rakod fel mind a 11 részt?

Agy Halott
Hat ja, ne menjen a mennyiseg, minoseg kárára; vhogy megoldodik!

A kovetkezo iras tudom nem ide valo, mert inditottak rá kulon forumot, de oda is irtam es meg csak valaszolni sem voltak kepesek. A Twin Peaks-rol van szo... hamarosan indul és jo lenne azt is bedigitalizalni...Esetleg mrzed001, vagy más? Talan az is lehet, hogy nem eri meg? En nem lattam sokat belole, azt is 10-12 eves koromban, de nem tudom, sztem megeri....
mrzed001
lele, már készítem az E-re az elsõ 11 rész feltételét (1 DVD-nyi)
a második 11 résznél húzós lesz, hogy ráfér-e egy DVD-re (a minõséget nem szeretném rontani 😞 )

Agy Halott
Tényleg... MP-rol lehuztad az 1*01-et magyar hanggal?
Agy Halott
Mar toltom lefele...én elfelejtettem, hogy hetfonkent van, de igy hogy letolthetõ MP-rol vagy E-rol nem izgatom magam! Koszi mrzed001
Serpa
okéé

mrzed001
Hát, most fel szeretném tenni a 12-13 részeket M-re (2-3 nap), ezt követõen teszem fel 1-11-ig (remélem rámegy 1 DVD-re 😊) az Endl-re

Serpa
E n mikor lesz fennt a "DVD"?

mrzed001
Én jól elvagyok az angollal, max az asszonynak kell felirat.
B5-öt fordítgattam egy idõben, de egyszerûen nincs rá idõm. E van.

Egyébként a tegnapi rész holnap lesz fent M-en, a karácsony környéki kb 3-4 nap múlva

'Nem csinált senki'
Csak a magad nevében beszélj 😊
Egyébként ha mondjuk mindenki lefordítana egyet akkor lenne...
mrzed001
Felirat nincs. Nem csinált senki, ez a sorozat még angolul is ritkaságnak számított.
Most hogy kezdik kiadni a szezonokat DVD-n, kezdik egyre többen megismerni, de még így is ritkaság

Sziasztok tud valaki olyan cimet ahonnan le tudnám szedni az összes részhez a feliratot ? angolul szedem õket de a feliratos oldalakon csak pár részhez van felirat. Vagy ha valakinek meglenne esetleg felrakhatná a majomra. akkor onnan le tudnám szedni 😉
A segitségért elõre is thanx !

Agy Halott
opssz! Bocsi azt hittem az is jó.. különben töltöm a magyar hanggal meglevõt, csak egy embernek van meg,; lassan jön lefele 😞
mrzed001
fent a majmon az 1x11

mrzed001
Angol verzsönt tettél fel 1x01 ?
Azt hittem magyarul van meg, angolból nekem is van 2 változatom 😞

Agy Halott
Köszönjük neked...ez így nagyon jó! 1ébként énis vidékre megyek az ünnepek alatt <#wave>
mrzed001
Ünnepekre vidékre megyek, ezért nem tudom akkor tolni a cuccokat
Az 1x03-at és a mai 11-et még ma-holnap felteszem M-re
Az Endl. sajna csak jövõre marad

Agy Halott
Reméljük nem...
Serpa
soká lesz az ... 😞

Agy Halott
mrzed001 Már müxik majom, mert pont most raktam fel az 1x01-et. Tölsd le! Várom az 1x03-at
mrzed001
OK, feltesszük újra az 1x03-at, illetve feltettem volna reggel az 1x11-et, de nem mûködött a Majom feltöltés funkciója.
Ha délután se fog menni, akkor felteszem az E-re 😊

mrzed001
Csak nyugodtan, nem arányjavítónak töltöm fel 😊)
Most is jóval 1 felett vagyok E-n 150GB-os letöltés mellett is 😊)
Viszont lehet, hogy csak jövõre lesz alkalmam feltenni oda

Agy Halott
Deka1 - Te egy akkora KIRÁLY vagy! Sikerült regelnem...el sem hiszem... Örök hála és köszönöm!<#wave><#taps>
Endless
Most nyitva van a regisztráció!
Serpa
a héten már lehessen tölteni! <#smile>

Agy Halott
Hoppá! Még mindig nem kaptam meg a kért címet. Légy szíves valaki ENDLESS cím <#vigyor4>
Agy Halott
Értem..Akkor 1ezzünk meg! Én feltöltöm MP-ra a 1x01-et mégegyszer, te pedig feltöltöd az MP-re az 1x03-at (ui. ez hiányzik csak). Ez így korrekt? Amúgy én nem a készülõ dvd-re értettem, hogy tölsd fel MP-ra, hanem a következõ részeket - EGYESÉVEL! Most pl. az 1x11-et kérném tõled, ami tegnap volt a cool-on.
agyhalál
Endlessen szívesen beszállnék a seedbe, ha ez nem gond neked.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

mrzed001
Majomra nincs értelme, ott már fent van részenként, még seedelik is hébe hóba (nem igazán lenne, aki le akarná tölteni)
Míg az Endl-en lenne rá érdeklõdés (esetleg pár 10/100 megás kapcsolatú user is)

Az 1x01 jöhet, a többi rész meg ha nem jön neked szólj, és beállunk seedelni

Serpa
igen igen igen ...
😊

Agy Halott
mrzed001 azert remélem majd a MP-ra is felteszed...
Agy Halott
tudtam...mind ilyen 😞 címet kérhetek?
De regisztrálós és pont nemrég telt be 😞
Agy Halott
az zsír lehet...kérhetek címet? Remélem nem regisztrációs, mert ha igen, akkor oda ugysem jutok be
mrzed001
Ja, egy másik torrentes oldal, nagyobb userszámmal mint a Majom