438
Végtelen határok minden mennyiségben.
  • Mesti
    Nekem is csak chellom van.... igy aztán nincs más megoldás egyelőre.
  • mrzed001
    Hát, ha valaki aki leszedi MP-ről felteszi BH-ra, akkor fent lesz (chello-val ott nem lehetek feltöltő :p )
    Még csak E-re sem tudom feltenni, mert forgalomkorlát rulez, szóval marad csak az MP.

Úgy mellesleg a hétfői részt ma akartam indítani, csak elfelejtettem.
    Sorry, délután indítom.
  • Aramir
    Akkor marad a csiga letöltés. Ha ez vigasztal, az MP-ről sem jön ezerrel.
  • Mesti
    BG-t is nézegettem, de ott is valami csiga a letöltés....
    Sajna a MP nem elérhető számomra.
    Pedig ez a sorozat nagyon is érdekelne, hisz kedvenceim egyike.
  • Aramir
    A BH-n nem akárki tölthet fel cuccokat, 100 Mbit alatt szóba sem állnak veled.
  • Mesti
    Nem lehetne megoldani, hogy ne csak a MP-re kerüljenek fel a tv-ripek, hanem esetlegesen a BH-ra is?
  • Agy Halott #268
    Ez igaz... Nem is számolgattam!
  • dtommy79
    Sziasztok,
    Itt egy új, magyar végtelen határok oldal: www.vhatarok.extra.hu
  • Major
    Még három évad kitart legalább másfél évig :)
  • Agy Halott #265
    Jaja, de mi lesz, ha nem tudnak meg1ezni az uccsó 3 evadrol? A cuccosra bukok, ha fél Végtelen Határok-kal kell beérnem!!!
  • agyhalál
    Na ennél pozitívabb már csak az lenne, ha kiadnák végre DVD-n, természetesen szinkronnal.
  • mrzed001
    Pozitív , very pozitív :)))

• Agy Halott #262
    Nem fogjatok elhinni, hogy haverom mit deritett ki! Irt a Cool-TV-nek és azt válaszoltak, hogy csak az első négy evadot vették meg, de az 5. evadrol targyalnak és ha megfelelo osszeget kernek akkor azt is megveszik!
  • dtommy79
    Hali, a 3-ik és 4-ik évad is megjelent már dvdbox setben. Fura mi?
  • Agy Halott #260
    ok nem a hianyerzet miatt kerdeztem csak ugy jott le nekem a #256 hsz-ed, mintha csak egyben akarnad felrakni! bocsi!
  • mrzed001
    De, csak ma reggel elaludtam, úgyhogy holnap lesz fent :)
  • Agy Halott #258
    Koszi a #255-os valaszt!

Akkor ezt ugy kell erteni, hogy csak egyben fogod felrakni. nem ugy mint eddig? Vagyis az 1x18-at mar ne varjuk a MP-en, csak a season1 -et?
  • agyhalál
    Tökéletes. Köszönöm.
  • mrzed001
    Ha lemegy a teljes season 1, fel fogom egyben tenni valahova
    És mivel nem rarozgatok agybafőbe, így bárki ki fogja tudni választani, hogy melyik rész maradt ki neki és csak azt le tudja tölteni
  • mrzed001
    Totál igazad van, javítottam :)
    Reggel dobom össze a feltöltendőt, rohanok mert éppen kések a melóból, szóval megeseik, hogy valamit összekavarok/kifelejtek
    Egyébként a magyar címek saját fordításaim, mert leszarom a béna fordítóirodák hogyan fordítgatnak félre :pp
  • agyhalál
    Sajnos a 11. részt sikerült törölnöm, anélkül, hogy kiírtam volna lemezre. Feltudná tölteni valaki majomra, vagy endlessre?
    Köszönöm előre is.
  • Agy Halott #253
    koszi a választ, de félre értetted!

Nem a feltöltés maradt ki, hanem az összeshez odaírtad az angol, ill. a magyar címet, de az 1x06-nal nincs ott! Egyebkent meg mindig fentvan, mert seedelik!
  • mrzed001
    White Light Fever (fehér fény láz)
    Öreg kőgazdag ipse harca a halál ellen
    Kimaradni biztos nem maradt ki, max nem seedelik így már nincs fent.
  • Agy Halott #251
    szia! Mi a magyar cime az 1x06-nak? MP-én az kimaradt! koszi
  • mrzed001
    Én már szedem is :)
    Direkt ezért nem írtam még ki a season 1 DVDRip-et :))

Akárcsak a Babylon 5-öt, ezt is 3 formátumban arhíválom :)
  • Aramir
    Kb 3 órás munkám fekszik benne, becsüljétek meg :D
  • Aramir
    Feldobtam a MP-ra a The.Outer.Limits.The.New.Series.S01E01-02.DVDRip.XviD-SAiNTS.avi-hoz passzoló szinkront, töccsétek.
    Reméllem jó lett, még nem néztem végig vele, csak beletekergettem, és kb passzol.
  • Agy Halott #247
    Bocsi jogos! Be lehet Jelentkezni Gondolom a tx szolgaltatoval van baj, mert a Sorozatos Torrent Oldalra nem lehet bejelentkezni!
  • Aramir
    Csak a címe változott meg, nemkéne egyből fikázni.
    A http://bittorrent.lap.hu/-rol elérheted.
  • Agy Halott #245
    "Mellesleg fent van a 1x16 The Voyage Home (A Hazaút)
    A széria egyik legjobb része :))" <---Erre irtam ezt: "LOL nekem is fent van mar a gepemen az 1x16 Koszi a digit!", vagyis pontosabban az idopontra gondoltam, mert amikor beirtad ezt az uzit (jan. 25-én reggel), ui. ekkor már le volt toltve az 1x16.

Ezt: "Hoppa, vmi akkor nekem kimaradt, mert nem olvastam, hogy azt nem te digizted! Az a lenyeg, hogy magyar hanggal van! THX" pedig arra irtam, amikor te azt irtad: "Hát igen, mint már írtam nem én digiztem be, szóval abból kellett gazdálkodni, ami van. Az eredetihez képest azért hidd el, hogy nem lett rossz :))"

A lényeg, hogy koszi!

Esküszöm az MP-én soha nem volt ilyen, mint ami most van egyre tobbet az Endless-en!
  • mrzed001
    Hú, ezt most józanul is elismételnéd? :)))

Endless-t egyébként hanyagolom, sajnos megint Grimm mesét játszik (hol volt, hol nem volt ...)
  • Agy Halott #243
    LOL nekem is fent van mar a gepemen az 1x16 Koszi a digit! Hoppa, vmi akkor nekem kimaradt, mert nem olvastam, hogy azt nem te digizted! Az a lenyeg, hogy magyar hanggal van! THX

1ébként mi van má' megint az endless-el?
  • mrzed001
    Hát igen, mint már írtam nem én digiztem be, szóval abból kellett gazdálkodni, ami van. Az eredetihez képest azért hidd el, hogy nem lett rossz :))

Mellesleg fent van a 1x16 The Voyage Home (A Hazaút)
    A széria egyik legjobb része :))

No meg a következő rész is ebbe a kategóriába fog tartozni :))
  • Agy Halott #241
    Hat sztem nem lett az igazi az 1x12, de lehet mert nem ertek hozza! Nekem nem tetszik az a ket fekete csik fuggolegesen ami lathato! Eddig nem volt ott es se az 1x13-an se az 1x14-en se az 1x15-ön nincs csak az 1x12-en...Nem baj, csak fura, de csak igy tovabb és koszi!
  • mrzed001
    Nem, az 1x13-ban a Quality of Mercy-ben
  • spyderco
    ebben a részben szerepel Robert Patrick?
  • mrzed001
    :)) hát igen, zseniális rész

És ami hétfőn lesz, no az sem kutya. Lényegében az a rész, ami legjobban bemutatja, hogy mi is az a hősiesség:
    1x16 - The Voyage Home (A hazaút)
    Hazatérő űrhajó fedélzetén a legénység egyes tagjait idegenek lecserélték ...

Egyszerűen durva és zseniális ahogy a végén az ember fejéhez vágják benne a konklúziót :))
  • Aramir
    Jaja, az fasza rész, főleg a vége, mikor kiderül, mi az a sötét dolog :)
  • mrzed001
    Jaja, Dark Matters
    Egy kis infó a részről:
    Űrhajó sötét anyagba megy, ahol több űrhajót és a halottak szellemét találja
  • Agy Halott #235
    A 12.resznek mi a cime? Dark Matters? Mert a tv.comon nincs fent! ERDEKES!