438
Végtelen határok minden mennyiségben.
-
Mesti #274 Nekem is csak chellom van.... igy aztán nincs más megoldás egyelőre. -
#273 Hát, ha valaki aki leszedi MP-ről felteszi BH-ra, akkor fent lesz (chello-val ott nem lehetek feltöltő :p )
Még csak E-re sem tudom feltenni, mert forgalomkorlát rulez, szóval marad csak az MP.
Úgy mellesleg a hétfői részt ma akartam indítani, csak elfelejtettem.
Sorry, délután indítom. -
#272 Akkor marad a csiga letöltés. Ha ez vigasztal, az MP-ről sem jön ezerrel. -
Mesti #271 BG-t is nézegettem, de ott is valami csiga a letöltés....
Sajna a MP nem elérhető számomra.
Pedig ez a sorozat nagyon is érdekelne, hisz kedvenceim egyike. -
#270 A BH-n nem akárki tölthet fel cuccokat, 100 Mbit alatt szóba sem állnak veled. -
Mesti #269 Nem lehetne megoldani, hogy ne csak a MP-re kerüljenek fel a tv-ripek, hanem esetlegesen a BH-ra is? -
#268 Ez igaz... Nem is számolgattam! -
dtommy79 #267 Sziasztok,
Itt egy új, magyar végtelen határok oldal: www.vhatarok.extra.hu -
Major #266 Még három évad kitart legalább másfél évig :) -
#265 Jaja, de mi lesz, ha nem tudnak meg1ezni az uccsó 3 evadrol? A cuccosra bukok, ha fél Végtelen Határok-kal kell beérnem!!! -
#264 Na ennél pozitívabb már csak az lenne, ha kiadnák végre DVD-n, természetesen szinkronnal. -
#263 Pozitív , very pozitív :)))
-
#262 Nem fogjatok elhinni, hogy haverom mit deritett ki! Irt a Cool-TV-nek és azt válaszoltak, hogy csak az első négy evadot vették meg, de az 5. evadrol targyalnak és ha megfelelo osszeget kernek akkor azt is megveszik! -
dtommy79 #261 Hali, a 3-ik és 4-ik évad is megjelent már dvdbox setben. Fura mi? -
#260 ok nem a hianyerzet miatt kerdeztem csak ugy jott le nekem a #256 hsz-ed, mintha csak egyben akarnad felrakni! bocsi! -
#259 De, csak ma reggel elaludtam, úgyhogy holnap lesz fent :) -
#258 Koszi a #255-os valaszt!
Akkor ezt ugy kell erteni, hogy csak egyben fogod felrakni. nem ugy mint eddig? Vagyis az 1x18-at mar ne varjuk a MP-en, csak a season1 -et? -
#257 Tökéletes. Köszönöm. -
#256 Ha lemegy a teljes season 1, fel fogom egyben tenni valahova
És mivel nem rarozgatok agybafőbe, így bárki ki fogja tudni választani, hogy melyik rész maradt ki neki és csak azt le tudja tölteni -
#255 Totál igazad van, javítottam :)
Reggel dobom össze a feltöltendőt, rohanok mert éppen kések a melóból, szóval megeseik, hogy valamit összekavarok/kifelejtek
Egyébként a magyar címek saját fordításaim, mert leszarom a béna fordítóirodák hogyan fordítgatnak félre :pp -
#254 Sajnos a 11. részt sikerült törölnöm, anélkül, hogy kiírtam volna lemezre. Feltudná tölteni valaki majomra, vagy endlessre?
Köszönöm előre is. -
#253 koszi a választ, de félre értetted!
Nem a feltöltés maradt ki, hanem az összeshez odaírtad az angol, ill. a magyar címet, de az 1x06-nal nincs ott! Egyebkent meg mindig fentvan, mert seedelik! -
#252 White Light Fever (fehér fény láz)
Öreg kőgazdag ipse harca a halál ellen
Kimaradni biztos nem maradt ki, max nem seedelik így már nincs fent. -
#251 szia! Mi a magyar cime az 1x06-nak? MP-én az kimaradt! koszi -
#250 Én már szedem is :)
Direkt ezért nem írtam még ki a season 1 DVDRip-et :))
Akárcsak a Babylon 5-öt, ezt is 3 formátumban arhíválom :) -
#249 Kb 3 órás munkám fekszik benne, becsüljétek meg :D -
#248 Feldobtam a MP-ra a The.Outer.Limits.The.New.Series.S01E01-02.DVDRip.XviD-SAiNTS.avi-hoz passzoló szinkront, töccsétek.
Reméllem jó lett, még nem néztem végig vele, csak beletekergettem, és kb passzol. -
#247 Bocsi jogos! Be lehet Jelentkezni Gondolom a tx szolgaltatoval van baj, mert a Sorozatos Torrent Oldalra nem lehet bejelentkezni! -
#246 Csak a címe változott meg, nemkéne egyből fikázni.
A http://bittorrent.lap.hu/-rol elérheted. -
#245 "Mellesleg fent van a 1x16 The Voyage Home (A Hazaút)
A széria egyik legjobb része :))" <---Erre irtam ezt: "LOL nekem is fent van mar a gepemen az 1x16 Koszi a digit!", vagyis pontosabban az idopontra gondoltam, mert amikor beirtad ezt az uzit (jan. 25-én reggel), ui. ekkor már le volt toltve az 1x16.
Ezt: "Hoppa, vmi akkor nekem kimaradt, mert nem olvastam, hogy azt nem te digizted! Az a lenyeg, hogy magyar hanggal van! THX" pedig arra irtam, amikor te azt irtad: "Hát igen, mint már írtam nem én digiztem be, szóval abból kellett gazdálkodni, ami van. Az eredetihez képest azért hidd el, hogy nem lett rossz :))"
A lényeg, hogy koszi!
Esküszöm az MP-én soha nem volt ilyen, mint ami most van egyre tobbet az Endless-en! -
#244 Hú, ezt most józanul is elismételnéd? :)))
Endless-t egyébként hanyagolom, sajnos megint Grimm mesét játszik (hol volt, hol nem volt ...) -
#243 LOL nekem is fent van mar a gepemen az 1x16 Koszi a digit! Hoppa, vmi akkor nekem kimaradt, mert nem olvastam, hogy azt nem te digizted! Az a lenyeg, hogy magyar hanggal van! THX
1ébként mi van má' megint az endless-el? -
#242 Hát igen, mint már írtam nem én digiztem be, szóval abból kellett gazdálkodni, ami van. Az eredetihez képest azért hidd el, hogy nem lett rossz :))
Mellesleg fent van a 1x16 The Voyage Home (A Hazaút)
A széria egyik legjobb része :))
No meg a következő rész is ebbe a kategóriába fog tartozni :)) -
#241 Hat sztem nem lett az igazi az 1x12, de lehet mert nem ertek hozza! Nekem nem tetszik az a ket fekete csik fuggolegesen ami lathato! Eddig nem volt ott es se az 1x13-an se az 1x14-en se az 1x15-ön nincs csak az 1x12-en...Nem baj, csak fura, de csak igy tovabb és koszi! -
#240 Nem, az 1x13-ban a Quality of Mercy-ben -
#239 ebben a részben szerepel Robert Patrick? -
#238 :)) hát igen, zseniális rész
És ami hétfőn lesz, no az sem kutya. Lényegében az a rész, ami legjobban bemutatja, hogy mi is az a hősiesség:
1x16 - The Voyage Home (A hazaút)
Hazatérő űrhajó fedélzetén a legénység egyes tagjait idegenek lecserélték ...
Egyszerűen durva és zseniális ahogy a végén az ember fejéhez vágják benne a konklúziót :)) -
#237 Jaja, az fasza rész, főleg a vége, mikor kiderül, mi az a sötét dolog :) -
#236 Jaja, Dark Matters
Egy kis infó a részről:
Űrhajó sötét anyagba megy, ahol több űrhajót és a halottak szellemét találja
-
#235 A 12.resznek mi a cime? Dark Matters? Mert a tv.comon nincs fent! ERDEKES!