Végtelen határok (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát, ez jóóóó. Pedig én ugyan még életemben nem voltam párttag :pp
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Mesti, akkor minden OK, ott már fentvan!
agyhalál, akkor lehet folytatom amit Mozo elkezdett az Endless-en és töltöm felfele, de asszem vmi "MrZed-aktivista" miatt az egeszet abbahagyta!
Azt nem tudom látta e vki, hogy a BitGate-en kiharcoltam egy külön kategóriát eme remek sorozatnak!?
Ha valaki elkezdené E-re feltölteni, tudnék segíteni a seedben. Annak azért örülnék, ha a filenév nem változna az eredetihez képest.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Szóval megoldható, de csúnyább lesz.
A legtöbb sorozat nekem nem 1 széria/2 DVD, szóval nem is igazán ez volt a cél.
Ha jól számolom +1 DVD-nyi lesz így az elsõ 4 széria
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A S01 E01-11<->1DvD, de a S01 E12-22<-/->1DvD, mégpedig a tizenegy rész 60MByte-tal nagyobb, mint a DvD-lemez!
Szted megoldható, hogy ne 433MByte-osak legyenek a részek, hanem pár MByte-tal kevesebb?
Még csak E-re sem tudom feltenni, mert forgalomkorlát rulez, szóval marad csak az MP.
Úgy mellesleg a hétfõi részt ma akartam indítani, csak elfelejtettem.
Sorry, délután indítom.
Sajna a MP nem elérhetõ számomra.
Pedig ez a sorozat nagyon is érdekelne, hisz kedvenceim egyike.
Itt egy új, magyar végtelen határok oldal: www.vhatarok.extra.hu
Akkor ezt ugy kell erteni, hogy csak egyben fogod felrakni. nem ugy mint eddig? Vagyis az 1x18-at mar ne varjuk a MP-en, csak a season1 -et?
És mivel nem rarozgatok agybafõbe, így bárki ki fogja tudni választani, hogy melyik rész maradt ki neki és csak azt le tudja tölteni
Reggel dobom össze a feltöltendõt, rohanok mert éppen kések a melóból, szóval megeseik, hogy valamit összekavarok/kifelejtek
Egyébként a magyar címek saját fordításaim, mert leszarom a béna fordítóirodák hogyan fordítgatnak félre :pp
Köszönöm elõre is.
Nem a feltöltés maradt ki, hanem az összeshez odaírtad az angol, ill. a magyar címet, de az 1x06-nal nincs ott!<#crazya>#crazya> Egyebkent meg mindig fentvan, mert seedelik!
Öreg kõgazdag ipse harca a halál ellen
Kimaradni biztos nem maradt ki, max nem seedelik így már nincs fent.
Direkt ezért nem írtam még ki a season 1 DVDRip-et :))
Akárcsak a Babylon 5-öt, ezt is 3 formátumban arhíválom :)
Reméllem jó lett, még nem néztem végig vele, csak beletekergettem, és kb passzol.
A http://bittorrent.lap.hu/-rol elérheted.
A széria egyik legjobb része :))" <---Erre irtam ezt: "LOL nekem is fent van mar a gepemen az 1x16 Koszi a digit!", vagyis pontosabban az idopontra gondoltam, mert amikor beirtad ezt az uzit (jan. 25-én reggel), ui. ekkor már le volt toltve az 1x16.
Ezt: "Hoppa, vmi akkor nekem kimaradt, mert nem olvastam, hogy azt nem te digizted! Az a lenyeg, hogy magyar hanggal van! THX" pedig arra irtam, amikor te azt irtad: "Hát igen, mint már írtam nem én digiztem be, szóval abból kellett gazdálkodni, ami van. Az eredetihez képest azért hidd el, hogy nem lett rossz :))"
A lényeg, hogy koszi!
Esküszöm az MP-én soha nem volt ilyen, mint ami most van egyre tobbet az <#violent>#violent>Endless-en!
Endless-t egyébként hanyagolom, sajnos megint Grimm mesét játszik (hol volt, hol nem volt ...)
1ébként mi van má' megint az endless-el?
Mellesleg fent van a 1x16 The Voyage Home (A Hazaút)
A széria egyik legjobb része :))
No meg a következõ rész is ebbe a kategóriába fog tartozni :))
És ami hétfõn lesz, no az sem kutya. Lényegében az a rész, ami legjobban bemutatja, hogy mi is az a hõsiesség:
1x16 - The Voyage Home (A hazaút)
Hazatérõ ûrhajó fedélzetén a legénység egyes tagjait idegenek lecserélték ...
Egyszerûen durva és zseniális ahogy a végén az ember fejéhez vágják benne a konklúziót :))
Egy kis infó a részrõl:
Ûrhajó sötét anyagba megy, ahol több ûrhajót és a halottak szellemét találja