131
  • dester
    Létezik az IE helyett Maxthon is.:)
    Az is blokkolja ezeket, ugyanis van benne alapból reklámbokkoló.

Ráadásul a Maxthon tud akár a Firefox motorjával is működni.:) (ha valakit az IE alap zavar)
  • bigjoe
    Bekaphatják
  • totya4
    Bill Gates elég gazdag ahhoz hogy pénzeljen egy ilyen reklámot :) Azon csodálkozom, miért nincs ilyenből több?

Én most Firefoxot használok, és eddig még nincs gond :)
  • CSOCSO
    netscapet nem szeressem.. IE nekem teljesen megfelelne minden szempontbol. a baj az hogy IE ben 2 kiirhatatlan bannercsik vagy mi van allandoan es jonnek a reklamok mint atom.. alapbol.. ha megnyitok egy hotmali.com ot bejon ket reklam... firefoxxnal meg SEMMI ilyen nincs..szal IE ide vagy oda.. firefox jobb
  • Seaweed
    buta jenkik.....ennyi....mert ez arra alapoz!
    (ez uzlet! az MS-nek....)
  • Benedicht
    "Arról azonban hallgatnak az üzemeltetők, hogy ezeket a biztonsági hibákat már gyakorlatilag teljes egészében kijavították a szoftvereket fejlesztő szakemberek."

Nos. Az egy dolog, hogy kijavitottak oket az ugynevezett szakemberek, de mennyien frissitettek tenylegesen? Azt alapul veve, hogy mennyien nem frissitik az oprenceruket.... Tehat, az egy nagyon szep dolog, hogy javitanak, de ettol meg nem frissul minden gepen.

Masreszt, ha annyira szakemberek lennenek, akkor(talan) nem lennenek biztonsagi hibak.

Udv.: Ben
  • Magnetic
    Igazán hasznos hozzászólás volt részedről
  • kbupdate
    Mindentől függetlenül "LOL hír", habár én IE párti vagyok! Micsoda flame, veszekedés, fújjozás stb stb lesz itt.
  • Magnetic
    Nem semmi
    Már töltöm is le a legújabb IE változatot
  • kbupdate
    Első!