USA - nem tanácsos használni a Firefoxot és az Operát?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Link
A víruskeresõ nálam is szokott jelezni, nemcsak IE illetve Maxthon, de más alatt is.
pl. ezen az oldalon Opera és Firefox alatt is jelez a nod32:
http://www.andr.net és itt kattints valamelyik kezdõbetûre.
Nálam a böngészõ cache-ben jelez, de ez nem jelent semmit, elég egy cache ürítés, amit be lehet úgy is állítani, hogy a böngészõ bezárásakor ürítse.
Ja, hogy miért használok Maxthont? Pl. Groups, Undo, Auto Hide (böngészõsáv, stb.), klikkelhetõ linkek megnyitása háttérben gyorsan egy mozdulattal (gesturessel), nem klikkelhetõ url-ek megnyitása copy-paste nélkül, keresés indítása hasonlóan, jópofa pluginek, stb.
Apropó Maxthon & biztonság (IE motor használata közben): hiába állítgattam be ésszerûen az IE-ben a biztonsági beállításokat, idõrõl-idõre jelez a víruskeresõ... Mellesleg a spyware-ek nem arról híresek, hogy mindet ismerik közülük... (Szel tehettem vissza egy backupot a rendszerbõl, mert ha egy cucc bejut, amit felismer a víruskeresõ, akkor ki tudja, mennyi juthat be, amit nem?)
Nem sok mindent gyártanak alá.
Mert sok minden van alá.
Lehet nektek kényelmesebb a neten böngészni a cuccok iránt, de én csak beírom synapticba, hogy mit keresek, és dobja ki, hogy milyen csomagok vannak, amik ezt tudják. Nagyon ritkán fordul elõ, hogy olyasmi kell, ami nincs benne egy disztribúcióban.
Ezenkívül egy linuxot bármire be lehet állítani.
Szóval ha nekem kell egy firefox, akkor csak annyit kell beírnom, hogy apt-get install mozilla-firefox.
Ti ennyi idõ alatt az explorert nem indítjátok el 😄
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
"A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! 😊 "
ez pedig jemmzi az egyik vista logós értelmi színvonalát, és hozzáértését a dolgokhoz: a Linux sokkal jobb mint a vindóz (a Mac is) csak nem sokmindent gyártanak rájuk, ezért nem sokan használják õket. az meg h az iexlorer a legnépszerûbb, az nem azt jelenti h jobb mint a többi hanem azt h az emberek milyen hülyék...
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Van pár oldal (nagyon kevés) ami nem mûködik vele rendesen, ott Firefox, bár azt jóval kevésbé szeretem.
Vírusok?? Ugyan honnan? Az SG-rõl?😊))))
A leirt és a leírt nem ugyanaz, kedves szaGértõ úr.
leirt=lepusztít
leírt=valahova írt szöveget
De ne nyelvészkedjünk 😊
PS: minek van Opera a gépeden, ha a Maxthon olyan nagyon jó? Firefox-ot se kellett volna használnod...
Ha valaki tudja azt, hogy romlott húst nem jó enni, mert - bár talán attól is jól lehet lakni, de - könnyen meg lehet betegedni, akkor ki a példában a szakértõ? Aki megeszi, vagy aki kidobja? Én inkább kidobom. De te egyed csak...
Firefoxot használok de nem a "félelem" miatt, csak egyszerûen az tetszik a legjobban,,,
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Az meg egy másik dolog, hogy ugyan a Maxthon-ról írtam korábban, de a gépemen van Opera is. Firefox-ot csak ritkán használtam.
Mindenesetre én meg a Te szakértelmedre utalva - ha már korábban elóhoztad az enyémet - nem nevezném szakértelemnek azt, ha valaki úgy oldja meg a problémákat, hogy mindent "leírt" a géprõl.
msie, outlook(express), vbscript, activex, windows scripting host, wmp-bõl csak a 6.4 van fent, bár azt sem használom, stb...
Azt meg mondd már meg, hogy a francba tud egy vírus települni, ha valaki mint én is nem rendszergazdai jogokkal használják a win-t?
A statisztikákat meg lexarom.
Ui:
Egyébként én ezt is használom:
Link
Azért "örömmel" látom hogy megint idetaláltak a Linux fanok...
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Biztos volt rá igény, ha a fejlesztõk belerakták a Maxthon-ba a lehetõséget az átváltásra és a gecko motor kezelésére.😊
ott a firefox.
ha az IE olyan lenne, mint az FF, akkor eleve nem is létezne maxthon...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
És én is leírom, mint lentebb i írták:
Nem rendszergazdai jogokkal kell használni a windows-t.
Egész véletlenül nem te írtad ezt elõször?
Te kötöttél bele b@szd meg. Ki a f@szomat érdekelt eddig rajtad kívül, hogy kinek milyen a logója.
Na jó, bevallom, most hazudtam, ezt épp millenium alól írtam, és ez a winek legjobbika.
Na nem memóriavédelem szempontjából. <#nevetes1>#nevetes1>
De egyébként én nagyon jól megvagyok a sarge-ommal.<#vigyor2>#vigyor2>
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
A Maxthon beállításai nem teljes mértékben az IE-bõl származnak. Ráadásul az active-x egy kattintással kikapcsolható.
Legfeljebb egy dolgot lehet a Maxthon ellen felhozni:A szabványokat annyira támogatja mint az IE.
Ha valaki viszont gecko motorral használja már ez se áll.
Ha gecko-val megy akkor már semmi köze az IE-hez.
A biztonságról meg annyit, hogy nem rendszergazdai jogokkal kell a windows-t használni.
Esetleg a mostani hozzászólások után hallottál róluk elõször? Ebben a topic-ban már többször is le volt írva, hogy a Maxthon tudja használni az IE motor helyett a Firefox által használt gecko motort is.
Az meg semmit nem jelent, hogy az IE motorját használják, mert alapból biztonságosabbak nála.
néha megingok, h tényleg segghülyék e odaát, de 1-1 hír rólukk és újabb hónapokig nincs kétségem ...
Forza.
Mindkettõ a msie motorját használja. Felejtõs.
helyette:
Firefox 1.0.7
Firefox 1.5 béta <- ez van gyoooors
Operea 8.5
Maxthon
Awant Browser
már az is haladás ha nem IE-t használsz 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Megjegyezném hogy amióta fox-ot használok azóta egy vírus sem jött a gépemre "szörfözés" közben... De ha mások a virusokra buknak csak hajrá
<#taps>#taps><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
amugy az oldalról tényleg leszedték.
gondolom csúnya volt a visszhang.
meg mint említettem volt illegális is. bár USA-ban fene tudja
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ