83
Morphologic MorphoWord /Pro
  • panda1982
    Szia MMO!

Légyszives nekem is küldjél szériaszámot (ha lehetséges).

Nagyon szépen köszönöm!

Email címem: [email protected]
  • Cseszyboy
    Hello, kérlek nekem is küldjél már egy szériaszámot, nagyon örülnék neki! Köszönöm előre is. ( [email protected])
  • Dency
    Szia MMO!
    Nekem is küldj már egy szériaszámot.
    [email protected]
  • Kikyou
    huh, bocsi már a saját e-mailomat sem tudom normálisan leírni!
    [email protected] erre!
  • Kikyou
    Sziasztok!

valaki nekem is adjon egy szériaszámot!
    nagyon kéne!

Ha nem ide akkor lécci az e-mailomra! ([email protected])
    Köszi!

Kikyou
  • Neofita666
    sokan kérték itt a szériaszámot. én ugy vagyok vele, ha jó a program, akkor támogassuk már meg, azokat akik megcsinálták. ők ebből kapják a pénzt. főleg ha már magyarok.
    az egy dolog hogy a legujab játékok vagy filmeket warez oldalról letöltöd, de sztem egy ilyen progyit, főleg, hogy most féláron hozzá lehet jutni, érdemes megrendelni.
  • Neofita666
    Sziasztok! egy ismerősőm adta meg a morphoword termék címét.
    Én nekem sok fejtörést okoztak a forditások.
    Ma megrendeltem a pro szoftvert, remélem elegedett leszek vele.
    Majd leirom a tapasztalatokat, ha megjön.
    Vandis! sztem akkor a pro verziót rendeld meg. ott van lehetőség bővitésre. igaz 3x annyiba kerül, de az, hogy lehetz bőviteni hosszutávon minden bizonnyal kifizetődő.
    Német verzió is napvilágot lát majd?
  • Vandis
    sziasztok!

én is nézegettem a 7777-ért letölthető morphoword-öt, de úgy értelmeztem, hogy abban nincsen lehetőség bővítésre. az pedig nem túl jó.

jól gondolom?
    üdv.
    Vandis
  • Babidi
    new york fucking police
  • Harder
    Szia mmo,

Ha lehet még jelentkezni serial számért, akkor én is szeretnék kérni egyet.
    Köszönöm előre is,
    Harder
  • Dj Faustus #33
    Filecserélő hálózatok, és crackkereső oldalak a te barátaid.
    Ez nem warez fórum.
  • jonny1985
    Hali! Valaki tudna nekem is küldeni egy szériaszámot??
    Nagyon kéne! Előre is köszi!
    Jonny
  • me and a monkey
    Kérlek jegyezd fel a naptáradba, hogy a magyar-angol változatból is kuncsorgok egy szériaszámért. Thx.
  • mmo
    Elnézést, régen néztem be ide. Mindenkinek aki kért, küldtem egy sorszámot. Engedjétek meg, hogy röviden mi várható 2007-ben: magyar-angol változat, és további szolgáltatások a webforditas.hu oldalon.
  • Clava
    létszi akinek van aktiváló kódja dobjon már meg egy privát üzivel nagoyn fontos lenne és csak azért nem veszem meg mert ittohni célokra kell. de hasznos lenne.
    előre is köszi.
  • Pozoki
    Elnézést az elöző, beszólásomért, csak kicsit kikészítettem magam... A World of Warcraft magyarításon dolgozok, a morphoword kipróbálható netes verzióval fordítom.1548 küldetést lefordítottam már, és kicsit kikészítettem magam... 3 nap folyamatos munkám van benne (Össz. 6 óra alvással), és még csak a játék felénél tartok ... Pontosan 4644 -szer írtam be az ellenörző kódot.Akinek kedve van KOMOLYAN foglalkozni vele, kérem írjon a [email protected] -címre.
    Tényleg nem pénz, a progiért 7777 Ft, de jelenleg egy VGA kell! Nehéz ellenálni...
  • me and a monkey
    Van féláras akció, itt tudod most megvenni.
    Letölteni is itt lehet a programot, de csak korrekt szériaszámmal.
    És hogy senki sem hajlandó odaadni neked a szériaszámát, kockáztatva, hogy letiltják a szériaszámot...?
    Hát igen, kegyetlen az élet.
    7777.- Ft nem ár egy életen át használható programért és ebben benne vannak a mindenkori javítások/frissítések.Tetszik a hengnemed
  • Pozoki
    Akinek meg van kód, adja meg, ne dumáljön!!!
  • Pozoki
    Tudjátok mit, kapj*****, nem igaz hogy senki nem képes önzetlenül segíteni a másiknak.
  • Tomicsek
    És te ki vagy?
  • Kincsike
    [Kincső/arnyek]
  • Kincsike
    [Kincső/arnyek]
  • Kincsike
    na jó ti kik vagytok???????????????

• trimre
    Helló!

Nekem is már megvan a progi, csak a kóddal van gond.....
    Please, küldje el valaki privát üzenetben!!!
    Kössszzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Devilgold
    Sziasztok !

Nekem megvan a progi, csak a kód kellene. Akinek megvan legyenszíves elküldeni az alábbi e-mail címre:
    [email protected]
    Köszönöm a segítségeteket.
  • Harder
    Ehhh de kár hogy anno nem néztem be az elsők között, szívesen kipróbáltam volna én is ezt a programot. :(
  • saba30
    Ok, első kritika talán nem is a programnak szól, hanem a word -nek(2003).
    Nekieresztettem több 300 oldalas szakmai könyvnek, és 25% feldolgozottságnál drasztikusan belassult (csak a taszk lelövés segített). Arra gondoltam, hogy ezt talán a bekapcsolt helyesírás és nyelvhelyesség ellenőrzője művelheti, hát kikapcsoltam. A gond az, hogy a morphoword mikor fordít egy új dokot nyit neki (jogosan) viszont engedélyezi a beíráskori helyesírás ellenőrzést + a nyelvhelyesség ellenőrzést. Gondolom ezt meg azért így csináltátok, hogy így szűrjétek ki a hibásan gépelt szövegek fölösleges belassító, fordíthatatlan műveleteket. Így csak a kézi módszer segített, kb 50 oldalas darabokra kell szétszedni az angol szöveget, hogy optimális maradjon a sebesség (elég macera).
    Lehet nem ilyen nagy terjedelmű műveknek szántátok.
    Igaz csak a pro verzió lehetősége a bővíthetőség azért megnéztem a nyelvi adatbázist, hátha, hát hagyom.
    Azért nem egyszerű feladat lehet megírni egy olyan algoritmust ami villámgyorsan keres egy ekkora adatbázisban. Megjegyzem a vírusirtóm adatbázisa most 7 MB-os, a Google Desktop Search 300 MB (index állomány) ezeknek is nagyon gyorsaknak kell lenni.
  • mmo
    A helyzet az, hogy me and a monkey igazat szólt, az ajánlat csak ez előttem szólóknak szólt. De:
    1. A program nyelvi minősége a www.metamorpho.hu oldalon a MetaMorpho tesztablakban ingyen bármikor kipróbálható. Vagy hasonló az eredmény, ha a www.mobicat.hu oldalról letöltötök egy MoBiCAT-et. Ennek is van egy rövid ingyenes demója.
    2. Dolgozunk a MorphoWord internetes változatán. Ennek lesz demó módja, ha megleszünk megírom.

Ha valaki leírná, hogy mit tapasztalt, az talán érdekes lenne, nekünk is. Ne kíméljetek, bírjuk a kritikát.

• me and a monkey
    Elvileg teljes értékű, de a felajánlás csak az első hat hsz.írójának szólt, már én is csak a vigaszágon csusszantam be.
  • gbubi
    Szeretném én is kipróbálni,most hallottam itt a fórumban először erről a nagyszerű progiról Küldtem egy privit.A felajánlás mennyi időtartamra szól? Vagy csak az aktuális napra?
  • greco
    Megkaptam én is a kódot és műxik. THX mmo!
  • eXiT
    Hogy én miért nem voltam ithon tegnap? :)
    Kiváncsi lettem volna a progira én is.
  • me and a monkey
    mmo !

Köszönöm én is, írtam egy privát üzenetet is, kérlek olvasd el.
    Nagyon korrekt lépés volt, de hátha valamelyest reklámértéke is lesz a dolognak, többen ismerik meg a programot.
    Még egyszer köszönöm.
    A program.
  • saba30
    Sziasztok!
    Muszáj jeleznem, hogy mmo valóban beváltotta ígéretét, és megajándékozott egy letölthető verzióval és egy terméksorszámmal.

Köszönet érte
  • saba30
    Na én is küldtem egy privi üzenetet, kiváncsi vagyok. (pedig nem szoktam ennyire naív lenni)
  • me and a monkey
    Már írtam is, várom...
  • mmo
    Ha még nem, van egy ajánlatom: minden előttem szólónak felajánlok egy teljesértékű letölthető változatot. Írjatok, küldjük a terméksorszámot.
    mmo, a projekt vezetője

Még valami. Ha Pheel helyesen adta volna meg az angol mondatot, jobb lett volna az eredmény:
    how many bitches can reach the beach?
    hány szuka tudja elérni a strandot?
    A szukáért elnézést.

• miatyánk
    Valaki meg vette már?
  • prezi
    :DDDDDDDDDd
  • Pheel
    how many bitch can reach the beach?

mennyi rinyálnak el tudja érni a strandot?

Van még hová fejlődni...