Fahrenheit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki el tudná nekem küldeni a crack-et lécci kössz.
de ha lehet akkor ne az mdf fájl-t hanem valami sima crack-et.Elõre is kösz.([email protected])
Tegnap kaptam meg a játékot, sok jót hallottam róla. De annyira kezdetleges a számítógépes játékokban szerzett tapasztalatom, hogy el sem tudok indulni vele. Nem tudom melik a "use" gombja, stb...
Pedig megnéztem a Controll config-ot, de semmit nem találtam. Ha vki elárulná nekem ezt a "titkot", megköszönném.<#conf>#conf><#conf>#conf>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Próbálkoztam de nem sikerült letöltenem a crackot.
Eltudnátok küldeni nekem is:[email protected]
Thanks!!
<#pardon1>#pardon1>
Elõre is kössze
radeon 983760 überpro - csörgõ ventillátorral, kólával leöntött kisegítõ billentyûzet :D én nyertem
Fahrenheit ismertetõ
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
[email protected]
Nagy problémám van,
a játék végén, amikor a kislányt a kõre teszi a katonai bázison mindig kilép az egész gamebõl!
Már mindent megpróbáltam (új driver, alacsonyabb felbontás/effektek). Valaki nem mondaná el mi a vége???
Elõre is kösz...
Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
és sajnáltam, hogy a fontosabb felvillanógomboslenyomogatós részek nem kerültek be az extrákba, mert pl amikor harcolni kellet az orákulummal akkor azt szívesen megnéztem volna, mert nemnagyon tudok az eseményekre figyelni:(
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Amúgy láttam a Fahrenheit 9\11-et is. Hát elég gáz volt Bush az ovodában.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nekem csak a demo-ja van meg, de nem tudom semmilyen akcióra késztetni az emberemet! Mit kell csinálni??? Nyomogatom a joypad-on az összes gombot és semmi! Próbáltam billentyûzettel is, de nem akarja az igazságot! Nagyon tetszene pedig a játék!
...úgy hogy...no comment!
Egyik legjobb progi, amivel valaha játszottam.
Egy biztos: amint nálunk kiadják biztos megveszem.
Ennek ott a helye a polcomon. :)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Én kb a harmadán-felén járok. Inkább szöszmötölök, hogy tovább tartson, de biztos végigviszem még :).
Sokan dicsérték, sok jót hallottam róla, de igazuk is volt.
Megérdemelné az év játéka címet.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejébõl!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
xbox360+komputer
Amikor választható, hogy kivel menj, ott az lett volna jó, ha a másik karakterekkel nem csinálhatod azután azt a részt, csak egy "videóban" láthatod, hogy kábé mik történtek, a fontosabb dolgokat. Igaz így rövidebb lenne az amúgy sem hosszú sztori, de máshol viszont hozzá tettek volna. Azért lett volna jobb, mert akkor LEGALÁBB 3x végig kellett volna vinni és nem csak a befejezéseket! Én picit ezen meglepõdtem, de így is messze a legjobb az évben!!
Majd a következõ még kifinomultabb lesz és talán így is csinálják ...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
A "mini-games" - ek a játékban pl a Box, és a kosárlabda, tovább növelik a játék hangulatát.
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
xbox360+komputer
Azt meg úgy se írják a játékismertetõk végére hogy töltsed lefele. Nem tudom ezen mi a meglepõ.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"