Fahrenheit

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is nemet választottam, de szerintem ha elemgy vele akkor sem kapcsolódik már a további történetekhez, úgyhogy tök mindegy hogy elmegy vele vagy nem. De ha nem így van akkkor bocs.

Nekem a vegen berontot Tyler noje Sam azthiszem😊, a rendorsegre es kozolte velem hogy elmegy a szuleihez, s kerdezte hogy vele tartok-e. En nem et valaszoltam. Irjatok mar meg hogy nalatok volt ez?

sweech
a leírtak alapján ez esélyes az év játéka címre<#whatever>

Én amúgy azt sajnálom, hogy a végén nem lehet megnézni egybe filmként 😊

Köszi. Én még nem sakkoztam végig csak vagy 3-4 variációt. Amit írtam az lehet esetleg, hogy fizetek+hátsó ajtó.

A könyv meg csak késõbb "jutott eszembe".

Ja igen megkérnék minden kedves jószándékút, hogy ne spoilerkedjen semmilyen formában. Az érdekesebb végsõ részekbõl most direkt még screenshootot sem raktam be.

Biztos vagyok a második részben amúgy 😊

ui.: nekem vmi miatt nem jeleníti meg a feliratot, mind1 nem para.

Macccy
SPOILER-ben válaszolnék a CIKKÍRÓNAK:
1. Sajna a pincérnõ úgy vettem észre, hogy mindenhogy tud személyleírást adni, bár még azt nem próbáltam, hogy nem fizetek és kirontok. Ellenben mindegy a leírás mert "koros elméje" kicsit torzíthat <#vigyor1> azon a rajzon és máris egy Blamázs Pali lesz Tango és Cash célpontja.
2. A könyv. Sajnos ezt viszont nem csavarták meg eléggé a készítõk. Minden bizonnyal nem akartak még több mellék szálat betenni és a történet miatt fontos, hogy a sarkában lehessenek Lucasnak, így ha Carla nem veszi fel a Shakespeare összest a földrõl, hát az ott ácsorgó Stan és Pan szintû két CSI fickó majd megteszi és jelentést is adnak róla. Kár <#shakehead>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
"Felirat niiincs" !?! Hehhe, azt mondja "felirat nincs"
Komolyan olyan jókat tudok derülni az efféle írásokon. De nem bántom, nehéz megtalálni, mert játék közben valóban nem engedélyezhetõ, de a fõmenüben ...
<#kacsint>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Ja, egyébként van felirat. Options, Language menüben lehet bekapcsolni.
Fantasztikus játék. Nagyon interkativ mozi, remek történet. Igaz, elég lineáris a játékmenet, de nagyon jól érezteti a "szabad választást". A játék minden perce élvezet volt (kivéve az ügyességi nyomkodós részek, amikor néha az asztalt csapkodtam). Mindenkinek csak ajánlani tudom...
← ElőzőOldal 2 / 2