59
-
Ibron #19 Jah,haverom tegnap szólt,hogy javítsak....szóval nem ezerrel tolja,hanem már ő is rég végigvitte
.
-
onimusha #18 nagyon jó a játék mindenkinek csak ajánlani tudom én már végignyomtam -
Tompika007 #17 Azt láttátok amikor a Fahrenheit9/11-ben Bush a mesekönyvet fejjel lefele olvassa? Egyébként jó játék én már végig vittem
-
Emmegki #16 Nem a haverod két szép szeméért írták a cikket, sőt nem is a tiedért.
Azt meg úgy se írják a játékismertetők végére hogy töltsed lefele. Nem tudom ezen mi a meglepő. -
Ibron #15
...bocs....haveromot akartam írni
.
-
Ibron #14 LOOOL...hétvégi ajánlónk Fahrenheit...nem azé,de aki nem veszi meg és inkább warezol,annak már rég megvan...engem nem érdekel,de hameron már tolja ezerrel 
...szóval ezzel az ajánlással picit elkéstek
.
-
aDannyBoy #13 Mindig érdemes átgondolni az ilyen válaszokat, mert tényleg egész részek maradhatnak ki... Viszont h a save-eknél újra lehet kezdeni új accounttal az frankó nagyon -
én azt olvastam, hogy annak már semmi köze nincs a főstoryhoz csak iyen mellék esemény. Ha igent választasz akkor Tyler-nek jo kedve lesz azt lelép, ha nemet akkor -60 kedv és ugyse találkozunk vele már többet -
bugger #11 Én az igent válaszottam, attól fogva nem is találkoztam vele többet. -
aDannyBoy #10 én az igent :) de ez tényleg részletkérdés.. a frankó inkább a tánc volt tőle :) -
navahok #9 Én is nemet választottam, de szerintem ha elemgy vele akkor sem kapcsolódik már a további történetekhez, úgyhogy tök mindegy hogy elmegy vele vagy nem. De ha nem így van akkkor bocs. -
OMax #8 Nekem a vegen berontot Tyler noje Sam azthiszem:), a rendorsegre es kozolte velem hogy elmegy a szuleihez, s kerdezte hogy vele tartok-e. En nem et valaszoltam. Irjatok mar meg hogy nalatok volt ez? -
a leírtak alapján ez esélyes az év játéka címre
-
aDannyBoy #6 Én amúgy azt sajnálom, hogy a végén nem lehet megnézni egybe filmként :) -
aDannyBoy #5 Köszi. Én még nem sakkoztam végig csak vagy 3-4 variációt. Amit írtam az lehet esetleg, hogy fizetek+hátsó ajtó.
A könyv meg csak később "jutott eszembe".
Ja igen megkérnék minden kedves jószándékút, hogy ne spoilerkedjen semmilyen formában. Az érdekesebb végső részekből most direkt még screenshootot sem raktam be.
Biztos vagyok a második részben amúgy :)
ui.: nekem vmi miatt nem jeleníti meg a feliratot, mind1 nem para.
-
SPOILER-ben válaszolnék a CIKKÍRÓNAK:
1. Sajna a pincérnő úgy vettem észre, hogy mindenhogy tud személyleírást adni, bár még azt nem próbáltam, hogy nem fizetek és kirontok. Ellenben mindegy a leírás mert "koros elméje" kicsit torzíthat
azon a rajzon és máris egy Blamázs Pali lesz Tango és Cash célpontja.
2. A könyv. Sajnos ezt viszont nem csavarták meg eléggé a készítők. Minden bizonnyal nem akartak még több mellék szálat betenni és a történet miatt fontos, hogy a sarkában lehessenek Lucasnak, így ha Carla nem veszi fel a Shakespeare összest a földről, hát az ott ácsorgó Stan és Pan szintű két CSI fickó majd megteszi és jelentést is adnak róla. Kár
-
"Felirat niiincs" !?! Hehhe, azt mondja "felirat nincs"
Komolyan olyan jókat tudok derülni az efféle írásokon. De nem bántom, nehéz megtalálni, mert játék közben valóban nem engedélyezhető, de a főmenüben ...
-
Chapell #2 Ja, egyébként van felirat. Options, Language menüben lehet bekapcsolni. -
Chapell #1 Fantasztikus játék. Nagyon interkativ mozi, remek történet. Igaz, elég lineáris a játékmenet, de nagyon jól érezteti a "szabad választást". A játék minden perce élvezet volt (kivéve az ügyességi nyomkodós részek, amikor néha az asztalt csapkodtam). Mindenkinek csak ajánlani tudom...