59
  • Ibron
    Jah,haverom tegnap szólt,hogy javítsak....szóval nem ezerrel tolja,hanem már ő is rég végigvitte.
  • onimusha
    nagyon jó a játék mindenkinek csak ajánlani tudom én már végignyomtam
  • Tompika007
    Azt láttátok amikor a Fahrenheit9/11-ben Bush a mesekönyvet fejjel lefele olvassa? Egyébként jó játék én már végig vittem
  • Emmegki
    Nem a haverod két szép szeméért írták a cikket, sőt nem is a tiedért.

Azt meg úgy se írják a játékismertetők végére hogy töltsed lefele. Nem tudom ezen mi a meglepő.
  • Ibron
    ...bocs....haveromot akartam írni.
  • Ibron
    LOOOL...hétvégi ajánlónk Fahrenheit...nem azé,de aki nem veszi meg és inkább warezol,annak már rég megvan...engem nem érdekel,de hameron már tolja ezerrel...szóval ezzel az ajánlással picit elkéstek.
  • aDannyBoy
    Mindig érdemes átgondolni az ilyen válaszokat, mert tényleg egész részek maradhatnak ki... Viszont h a save-eknél újra lehet kezdeni új accounttal az frankó nagyon
  • BlackShadow
    én azt olvastam, hogy annak már semmi köze nincs a főstoryhoz csak iyen mellék esemény. Ha igent választasz akkor Tyler-nek jo kedve lesz azt lelép, ha nemet akkor -60 kedv és ugyse találkozunk vele már többet
  • bugger
    Én az igent válaszottam, attól fogva nem is találkoztam vele többet.
  • aDannyBoy
    én az igent :) de ez tényleg részletkérdés.. a frankó inkább a tánc volt tőle :)
  • navahok
    Én is nemet választottam, de szerintem ha elemgy vele akkor sem kapcsolódik már a további történetekhez, úgyhogy tök mindegy hogy elmegy vele vagy nem. De ha nem így van akkkor bocs.
  • OMax
    Nekem a vegen berontot Tyler noje Sam azthiszem:), a rendorsegre es kozolte velem hogy elmegy a szuleihez, s kerdezte hogy vele tartok-e. En nem et valaszoltam. Irjatok mar meg hogy nalatok volt ez?
  • sweech
    a leírtak alapján ez esélyes az év játéka címre
  • aDannyBoy
    Én amúgy azt sajnálom, hogy a végén nem lehet megnézni egybe filmként :)
  • aDannyBoy
    Köszi. Én még nem sakkoztam végig csak vagy 3-4 variációt. Amit írtam az lehet esetleg, hogy fizetek+hátsó ajtó.

A könyv meg csak később "jutott eszembe".

Ja igen megkérnék minden kedves jószándékút, hogy ne spoilerkedjen semmilyen formában. Az érdekesebb végső részekből most direkt még screenshootot sem raktam be.

Biztos vagyok a második részben amúgy :)

ui.: nekem vmi miatt nem jeleníti meg a feliratot, mind1 nem para.
  • Macccy
    SPOILER-ben válaszolnék a CIKKÍRÓNAK:
    1. Sajna a pincérnő úgy vettem észre, hogy mindenhogy tud személyleírást adni, bár még azt nem próbáltam, hogy nem fizetek és kirontok. Ellenben mindegy a leírás mert "koros elméje" kicsit torzíthat azon a rajzon és máris egy Blamázs Pali lesz Tango és Cash célpontja.
    2. A könyv. Sajnos ezt viszont nem csavarták meg eléggé a készítők. Minden bizonnyal nem akartak még több mellék szálat betenni és a történet miatt fontos, hogy a sarkában lehessenek Lucasnak, így ha Carla nem veszi fel a Shakespeare összest a földről, hát az ott ácsorgó Stan és Pan szintű két CSI fickó majd megteszi és jelentést is adnak róla. Kár
  • Macccy
    "Felirat niiincs" !?! Hehhe, azt mondja "felirat nincs"
    Komolyan olyan jókat tudok derülni az efféle írásokon. De nem bántom, nehéz megtalálni, mert játék közben valóban nem engedélyezhető, de a főmenüben ...
  • Chapell
    Ja, egyébként van felirat. Options, Language menüben lehet bekapcsolni.
  • Chapell
    Fantasztikus játék. Nagyon interkativ mozi, remek történet. Igaz, elég lineáris a játékmenet, de nagyon jól érezteti a "szabad választást". A játék minden perce élvezet volt (kivéve az ügyességi nyomkodós részek, amikor néha az asztalt csapkodtam). Mindenkinek csak ajánlani tudom...