Ausztráliában nem tilosak a PlayStation modchipek

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a qrva anyjukat ezeknek a mcoskoknak, úgy felhúz az ilyen "szerzõi jogi" akármicsoda, hol van itt már a SZERZÕK JOGÁRÓL SZÓ??? mindegyik csak a saját zsebét tömi, a legkevesebbet pont csak a szerzõk kapnak belõle!!!!
nah sony gratulálok... megint bizonyított, csak addig fontos a vevõ amíg vásárolnia kell, aztán meg pereljük be õt is meg a kereskedõt is aki általuk el nem készített funkciókkal merte bõvíteni a készüléküket... nem h örülnének neki h az õ készülékükkel foglalkozik vki (mert azzal is az terjed jobban) hanem csak vedd meg, aztán hogy mered módosítani... Az ilyet ugyse tudják kiírtani, az elõnyükre kéne fordítani, másolásvédelem pff, ez is egy olyan dolgog ami azt bizonyítja h a sony csak a jogvédõknek nyal, mert a felhasználóknak gyakorlatilag megszabja h mit csinálhatnak vele.. (pedig nem olyan olcsó egy ilyen...)
Nah szal lehet nem a legjobban fejeztem ki magam, de a lényeg az h a sony nem a felhasználók, hanem a jogvédõk érdekeit nézi, és ebben minden ilyen cikk által csak még jobban megerõsödök!

Szerintem is, havernak van PS2-je. Gyakran szervez eye-toy-os bulikat, meg kollektív dvd-nézõs esteket. Fõzõcske (chop sui jelleg), zabálás, pofázás, zene, stb. 😊 néha game. PS2 nem az a típusú cucc amikor neten keresztül csinálsz magadnak egy fantasy életet és soha többet nem szállsz le a WOW-ról napi tizensok órán keresztül (bár valóban van ilyen is), vagy összejöttök LAN-partizni mindenki sajátgéppel. A PS2 inkább összejöveteles, 8-10 ember mellesleg néha játszik is vele, az eye-toy-os dolgok legalábbis erre vannak hegyezve 😊. Mindez kb. 150-200EUR, míg PC-ben egy normális grafkártyát nem kap ez ember ennyiért 😊.

De lehet, hogy én tévedek 😊. Mindenesetre én ilyen szokásokat ismerek a két táborból.
ffxi
Megint újra és újra:

"Konzol lesz a nappali multimédiaközpontja. PC már megszületése óta az otthon (és nem hálószoba, nem dolgozószoba) tudás- és a könnyed kikapcsolódás központja. Röviden, tömören ennyi!"

Spéci nekem már C64-nél már "PC"!!

Fákjúal!

minek is írok be? a konsol az egy jó dolog. nekem nincs, de már játszottam párszor x-boxxal és ha csak fele annyira jó a ps2(vagy jobb😊) akkor igenis van létjogosultsága. megnyomod a gombot, berakod a lemezt, megy. nincsen directX, windóz, ati recovery error stb... akinek befér a nappalijába és használja is, az is ember. pláne még filmnézésre is jó, nem kell venni még dvd lejátszót sem. ha 25-30 évesen is játszol akkor is ember vagy. lehet hogy volt egy fárasztó napod és ha csak hentelnél egyet, análkül hogy elõtte végig kéne ülnöd a scandiscet, meg a vírusírtó vacakolását, akkor is ember vagy. ennek az egész pc VS. konzol dolognak nincs értelme. egy 5 tagú család vesz ferrarit? nem. mert arra nem jó. akinek pc kell az azt vesz, mert pl.: szövegszerkeszteni akar.
bámulatos hogy a két tábor hogy tudja mondani az igazát😊😊

\"The voices are back... Excellent.\"

És ha már internet, szerintem ebay-en is meg fognak jelenni, mivel nekik ezt szabad árusítani is 😊). Hogy hát a vevõ nem ausztrál, hát azt honnan tudhattuk volna? 😊).

Kíváncsi vagyok amerika mikor jön elõ azzal, hogy az ausztrálok tömegpusztító fegyvereket tartanak... Már beszóltak jópár cégnek, igaz ez most nem US cég 😊.
NEXUS6
Ez egy jópofa kérdés😉))(nek látszik)

De had kérdezzek vissza, had menjek általánosabb szintre: te szerinted az elözö politikai rencerben mindenkinek, aki egy kicsit is kritikus volt vele szemben, disszidálnia kellett volna?

A rendszert használni kell és nem pedig hagyni hogy az használjon téged!
De ez még nem azt jelenti, hogy a hibákkal és bünökkel egyet értesz.

Akkor kezdõdik a baj amikor ezeket már nem veszed észre, csak ész nélkül nyalsz! Most általánosságban beszélek. Ha nem akarja senki ne vegye magára😉)

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

smv
😊

Starcraft + Diablo III - esemve

Azért, arra kiváncsi lennék, ezeket a sorokat milyen gépen írtad?

...sose azt nézd...

boot lemez nem, minden egyes game elõtt berakni, swap meg ilyenek, én ahoz lusta vagyok, elég erõfeszítés a simát is cserélgetni <#nevetes1>, fõcimhez visszatérve nálunk se hiszem, hogy tiltott lenne <#nevetes1><#nevetes1>

xbox360+komputer

Laci73
Valószínûleg napok alatt megjelennek majd a kirakati ragaszok az Ausztrál mûszaki/IT boltok portáljain: "PS + modchip amíg 2006 tart" 😊

Dokar: "A kislurkóknak inkább programozni kéne pc-n..." Hogyne. A programozás a C/C++ - nél kezdõdik, erre pedig az emberek 5%-a ha képes. De ha már azért megy a lurkó netre, hogy tanuljon, vagy mert érdekli valami elmésebb dolog, akkor már jó.

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

fan

ReTeK
Jaj, ez meg most PC vs Console vita?😄

ja a modchipnél nem jobb a boot lemez ?

ÁH! Má megint itt jártok??? Mondja meg nekem akármelyik pc- s hogy mikor volt gt4-szintû játék a 3,8 GHZ- én meg a 6600GT-jén??? Soha! A konzol fõ erénye a pontos optimalizálás! És most a nextgen konzoloknál már nem is kell nagyon azon a teljesítményen! De majd a ps4 idejében nézzétek meg mi lesz... ha más nem 3D-s "szemüveges" környezet, de szerintem a agyba dugható dugó sokkal reálisabb! Még az amerikai hadsereg is alkalmazni fogja a cell-t! Pedig ott aztán van pénz fejlesztésre! És az online játék van ugyanúgy konzolokon is! Pl: PGR3 na az lesz az újítás! Gondoljatok bele, csak azért lehet bemenni egy mecsre, hogy megnézzem! És szervezni fogják folyamatosan a világkupákat!
Nem tudom srácok,é nnagy PC fun vagyok, imádok Online lenni: counter-strike,msn....stb,rengeteg jó dolog ami Konzolon nincs. De a haver vett egy ps2-t felmentünk hozzá vagy 4-en kipróbálni és mit mondjak, sokkal ,de sokkal jobb volt úgy Tekkenezni,Wormsozni hogy ott ült velem a haver és ha lelõtt nyakonb*szhattam! Persze ez meg lehet Pc is, de még is ez valahogy más feeling!!!
Just try it!!!
"Ausztrália - az Egyesült Államok nyomására - vállalta, hogy 2007-ig egy szigorúbb szerzõi jogi törvényt készít el és ratifikál."

USAnak mindent lehet?

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Ez de baromság, miért kellene mindenkinek programoznia?!?!?!?!?!? <#banplz>
Jaj, ez meg most PC vs Console vita?😄

"Erre mondom, hogy nem attól leszek filmsztár, hogy veszek egy kamerát." <#eljen><#smile><#papakacsint>

Amugy a PC arra kell hogy le tudjam tolteni az uj konzolos gameket 😉
NEXUS6
DarkBasic rulezz!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

dokar
"ingyenes Basic compilerrõl nem tudok -lehet, hogy van, de az ms-t ismerve max valami fan-made butított..."->butított, én inkább a crackeltet használom

"37éves "srác"-nak a történetét..."->durva

CPU Tuning Toplista http://cputuning.net

Anubys
😄

Igazad van, már én is baromira unalmasnak találom...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

fasz monitor/konzolfejûek...hányszor jön még fel ez a kurva vita?

Anubys
Nézd, programozó volnék, csak tudom, mi a GUI és mi a fordító... 😄
Ingyenes C fordító tényleg létezik, már mondtam, de ingyenes Basic compilerrõl nem tudok -lehet, hogy van, de az ms-t ismerve max valami fan-made butított...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Anubys
"Itt nem a programozáson van a lényeg, hanem azon, hogy teljesen elbutítják ez embereket az ilyen hülyeségekkel, mint a PS és egyebek."

Ezzel az erõvel ne csinálj semmit, mert a TV is elbutít, a könyvek is, a zene is. Inkább ülj otthon egész nap 4 fal közt, és jógázz... 😄
Itt nem azzal van a baj, hogy ps vagy xbox, hanem azzal, ha egész nap azt nyomja a lurkó. PC elõtt is ugyanúgy elbutul, csak akkor még mellesleg komolynak is érzi magát, mert "hát komoly kompúterem van, az ám, azon nyomom a GTA 3-at, nem szar konzolon". Nézz körbe a fórumon, hány ilyen arc van, aki addig ért a géphez, hogy az az ikon indítja el a progit, meg kell neki új "drályver meg dályrektiksz" hogy aztán az mi vagy miért, arról már dunsztja nincs.

"A konzolt azoknak találták ki, akik nem akartak vagy nem tudtak "bonyolult" számítógépet használni, ahhoz, hogy egy kis játékélményhez jussanak."

Meg azoknak, akik 8 óra pécén melózás után egy órát le akarnak ülni a TV elé, és nyomni valami olyan gámát, amivel kikapcsolódhatnak egy kicsit, nem kell hozzá 130e-ért videókártya, és nem kell évente lecserélni a gépet, mert ugyanúgy fog menni 3 év múlva is a Final Fantasy XII, mint korábban a X ment.

"Attól tudok falramászni, amikor látom, hogy huszonéves "felnõtt" emberek nyomják a PS-t. Még normális kaját sem tudnak maguknak csinálni, inkább megveszik a zacskóslevest, meg a porból készíthetõ egyéb dolgokat.
Ezzel az életmóddal nem tudok azonosulni."

Én láttam ilyen pécést is... Mondom, elég csak a fórumba körbenézned. Most meséljem el annak a 37éves "srác"-nak a történetét, aki meló után hazamegy, leül a pécé elé, nyomja az éppen aktuális RTS-t, majd kb. 1 éve nayg büszkén felhív, hogy "képzeld elvesztettem a szûzességemet!" késõbb kideült, hogy azért is fizetett... 😄

Helyesebb azt mondani hogy esetleg létezhet fizetõs fordító is. Az ms, borland C fordítóit bárki ingyen letöltheti, ezek pont nem a leggagyibbbak. Sztem te kevered a fordítót meg a GUI-t. A Visual Studio meg a Delphi valóban pénzes, de ott nem a fordítót fizeted meg.

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Anubys
Sõt, Mercit meg mobiltelefont is beszerezhetsz ingyen, csak erõsebb legyél, mint az eredeti tulaj... 😊

Jó, a C fordítóból spec tényleg van ingyenes is, de a kis lurkók -azon kis részének, akik megpróbálnak komolyabb dolgot is csinálni a gépen- nagyrésze warezolt stuffokkal próbál meg valamit alkotni, ps2-höz legalább ingyen odaadják... 😊

dokar
"Ha 40 rugót kiadsz érte, mikor ingyenes, az a te bajod. 😊"

Jogos!<#taps>
Sõt, a C#-ot, Visual Basic-et is beszerezheted ingyen!

Ha 40 rugót kiadsz érte, mikor ingyenes, az a te bajod. 😊

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

dokar
Itt nem a programozáson van a lényeg, hanem azon, hogy teljesen elbutítják ez embereket az ilyen hülyeségekkel, mint a PS és egyebek. A konzolt azoknak találták ki, akik nem akartak vagy nem tudtak "bonyolult" számítógépet használni, ahhoz, hogy egy kis játékélményhez jussanak.
Attól tudok falramászni, amikor látom, hogy huszonéves "felnõtt" emberek nyomják a PS-t. Még normális kaját sem tudnak maguknak csinálni, inkább megveszik a zacskóslevest, meg a porból készíthetõ egyéb dolgokat.
Ezzel az életmóddal nem tudok azonosulni.

ffxi
Ja, sajnos vannak olyan parasztok, akik szerény és szegény konzol tudásukkal kifikáznak a pécémet. És most ECDL-en vannak és nagyképüsködnek, hogy amit nálam nézték meg hogyan kell úgynevezett ellesett trükköket és ott szintén akkora a képük, hogy mondhatni lehet rájuk, hogy paraziták. Nem beszélve arról, hogy milyen csóróak és nincs pénzuk PS2-höz vinyóra, hogy tudjanak San Andreázni normálisan és állandóan jönnek hozzám gémelni. Persze általánosan nem ilyenek a konzolosok, de ez amit tapasztaltam már túl lõtt a célon.

Fákjúal!

NEXUS6
😉

Anubys
Arra ezért jó, hogy elkezdjenek ismerkedni vele, nem kell 40 rugóért C fordítót venni... <#mf1>

dokar
"Felhívnám figyelmedet, hogy a PS2-höz adott demólemezen pl egy bézik szerû "fejlesztõprogi" is helyet kapott!!!!

Szal lehet, hogy kislúrkók konzolon elõbb csinálnak progit mint a szuperhiper számítógépükön!!!!"

Micsoda egy fejlesztõkörnyezet.<#levele>
Sz@rból nem lehet házat építeni.<#nevetes1>

Anubys
Amúgy azon röhögök, hogy az ilyen pc-fanatikusok kb. 95%-a csak játékra használja a gépét, még a wint is a haverjával vagy apucival rakatja fel, mert ahhoz is gyenge, aztán jön fikázni, és komolynak érzi magát, mert a pc-n lehet programozni is. Õ ugyan nem tud, de a gépén lehet! Szánalmas... Erre mondom, hogy nem attól leszek filmsztár, hogy veszek egy kamerát. 😊

NEXUS6
Hát én sem vettem elõ a PS2-met vagy egy éve😉

Az viszont igaz, hogy a PS1 a magaidejében olyan forradalmi volt, ami a PC fejlesztéseknek is jót tett. (A 3D kártyák elterjedését is közvetve ez a gép okozta) Emlékszem az Nvídia mennyit szenvedett a Diamond kártyájával, nem kellett senkinek, majd a prockó megoldja, senki nem fejlesztett rá, a PS volt ami elfújta a kételyeket.)

A PS2-sajnos csak kötelezõ folytatás volt a Sonytól.

A PS3-nál viszont remélem komolyan gondolják végre a dolgot.
Ha nagyon jó masinka lesz az vagy nagyon jót tesz a PC fejlõdésének is, vagy teljesen agyonvágja.

Anubys
12évesen így gondolkoztam én is... 😊
Talán annyiban volt akkor igazam, hogy akkoriban még voltak jó offline játékok szgépre (bár akkor sem pécé, hanem Amiga volt a favorit)

Majd kinövöd...

dokar
Akinek a dedó játékra van szüksége az konzolozzon! Aki pedig nem mûszaki analfabéta, annak ott a pc.
Ha valaki annyira elszánt konzolõrölt az fórumozzon konzolról.<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

ffxi
<#levele> konzol ez az álláspon is él ám!

Fákjúal!

NEXUS6
Hát igen ezekben az idõkben, amikor már a Maciban is intel dobog, az IBM meg angolosan távozott a piacról, elég nehéz meghatározni a PC fogalmát.

ffxi
Nem szó szerint értettem csak kábéra. De C64-el kezdtem és az volt az elsõ "PC"-m és azóta is ez az álláspontom.

Fákjúal!

NEXUS6
"Ezzel szemben a PC már megszületése óta az otthon (és nem hálószoba, nem dolgozószoba) tudás- és a könnyed kikapcsolódás központja. Röviden, tömören ennyi!"

😉)))

szörcss cincin ssshhh - mondta a szpíker.

Olyan '95 - ig biztos nem a PC volt "a tudás- és a könnyed kikapcsolódás központja"!

ffxi
Nem véletlenül, hogy konzol lesz a nappali multimédiaközpontja

Ezzel szemben a PC már megszületése óta az otthon (és nem hálószoba, nem dolgozószoba) tudás- és a könnyed kikapcsolódás központja. Röviden, tömören ennyi!

Fákjúal!

Dzson
Most nem tudom miért égeted te is itt magad...

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Dzson
Ez az amikor sulinetes PC pöcsök beírnak óra közben. Te sem láttál még konzolos játékot életedben bar(át)om, maradj csak meg a pc-d mellett, a te fajtádnak túl jó a konzolos játékfelhozatal. Konzolon a gamerek átlagéletkora pöttyet magasabb a PC-sekénél. PC-n pár rts, 1-2 mmorpg mivel érdemes tolni azt annyi. Az offline játékok általában egy nagy kalap sz*rok, ami meg jó azt konzolról írták át. 😊))))

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

PC mindenre alkalmas, programozni, játszani, cd-t, dvd-t írni, filmet nézni, letölteni, filmeket szerkeszteni...stb...... asszem mindenki tudja.
ezzel szemben PS2, PS3 mit tud? inkább nem mondom mert sztem nincs értelme, úgy is mindenki tudja hogy mi tud többet, és a játékot is profin.
A konzol csak játékra való, meg már filmet nézni is.

ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser

Úgy tudom olaszországban is legális a MODchip!!!
Szerintem!<#nemtudom>

REAL MADRID

NEXUS6
Asszem újzéland/ausztrália talán még europánál is hátrébb van a sorban, ha egy új konzolt adnak ki;(((

NEXUS6
Könyörgöm jihad!
Mennyé már el a tecsóba!
Oszt nézzé' má meg magadnak egy "konzolt"!!!!!

Ez már nem a szegamegadrájv/szupernintendó korszak! Lásd GulaSoftot: erre már USB eszközök köthetõk! Azt nem tudom egy Linuxos PS2 pl milyen kapcsolatot tud csinálni egy fényképezõvel. De minimum billentyû azért rendesen köthetõ rá.

Én rengeteget stratégiáztam pléjsztésönön: C&C, Civ2, hálózatos Red Alert partik, azok voltak csak a jó mókák!!!!
Ja és mellesleg az AoE2 PS2-re is megjelent!!!

Davidus
cserébe nem adnám ki a PS3-at ausztráliában😛

V9ykn8_TZL0

a sz.gép nem játékra való
LOÁL! Mutas meg melyik konzolodon játszahtsz Dungeon Siege 2-t, vagy Age os Empires 2-t! Ja, hogy semelyiken? Akkor télleg nagyon alkalmas...
Oldal 1 / 2Következő →