6081
-
#2710 Akarjátok tudni, hogy mennyit ér a frissen bekerült AA? Sz*rt se. Beállítottam a 4xAA-t, persze HDR alapból ki (kell a francnak).
Eredmény:
-
miki90 #2709 na akkor most jo a CIFE verzio?????? -
#2708 Ne lepődjön meg senki, ha az updater azt írja ki, hogy a letöltött alkalmazás (patch) nem megbízható forrásból származik (UBISOFT) és nem engedi feltelepíteni. Way to go!
Akinek ezzel problémája van az szedje a GameSpotról.
Megyek, megnézem mit alkottak. -
Crazy Mate #2707 Működik rendesen eredeti szervereken a multi vagy valami programmal(All seeing eye,hamachi stb.) lehet csak serverekre menni? -
PLATINO #2706 mit javít a patch???? -
Bence9292 #2705 Üdv!
Az 1.1 patch pontosabban mit javít ilyen gyorsan?
Köszi! -
#2704 Gondoltam szólok.
Kíváncsi vagyok mit javít, az updater most frissíti magát. -
#2703 kár:(
mindegy, pár nap/heten belül csak jön egy SM2-es patch
ha nem a UBI jóvoltából akkor a hackerek jóvoltából, talán... -
Stoner #2702 Valaki irja le pls, hogy mit csinalt Shanghaiban, miutan kotelen leereszkedett az ablakmoso allvanyra.
Koszi.
-
#2701 singel ugyan az a hiba, kidob
versus is ugyan az a hiba, megjelenik a menü előtti töltés egy pillanatra aztán küldhetem el a hibát a microsoftnak... (csak előtte a securom fogott meg, és nem tudtam kijátszani, aztán alkisecurommal sikerült) -
#2700 ?? akkor sikerült elindítani? -
#2699 Na multit is sikerült kipróbálni, pontosabban túljutottam a védelmen, de ugyan az mint eddig volt... SZAR! -
#2698 Azt nem, csak kettőt kellett volna visszaolvasnod... -
sorrow #2697 Mi mást tud még a patch? ...esetleg SM2.0??
-
#2696 Belerakták az ÉLSIMÍTÁST a menübe, ha bekapcsolom, a HDR-t off-olja, úgyhogy jó lehet.
NoCD-vel megy simán (én patch után újra rámásoltam a cracket)
-
#2695 single ugyan az, töltés után must check, multinál meg most nem akarja elindítani, mert most a crack az nem műxik :S -
#2694 Csak próbálgattuk ketten, de olyan kiforratlannak tűnik, elég bénák a mozgások és a kém rohadtul esélytelen, de lehet, hogy csak rosszul taktikáztunk :) még azért nem adom fel, hátha megszeretjük :D -
#2693 hajrááááááááááááááááá:D -
#2692 itt egy patch, nforce forumán írták klikk :S kipróbálom -
#2691 Netshow verzió nukolva: a játékot kivéve az install és minden más kínai nyelvű. LOL :DD -
#2690 ha rendes weblapot szerkesztek akkor azt használok, csak most gyorsan akartam egy ilyen egyszerű szövegest, és dreamweaver most nincs is fenn. Eddig még nem volt baj a word-el, több faq-t is megírtam már vele, de most valamiért megőrült... :( nem értem miért -
veri5 #2689 Tesómnál(calebjoe) jó gépénél gamelt azt a kép elment azt újra indult a gép... -
#2688 én restartótam és utána jól ment! -
Richard90 #2687 ha kilépek a játékból, játék közben, akkor rögötön kidob az asztalra és kiírja hogy a splintercell4exe hibát észlelt......
ez miért van? valaki találkozott már ehhez hasonlóval? -
#2686 notepad a legjobb:) -
#2685 dreamweaver-t használj. ha lesz sok idöm, esetleg átalakitom a faq-dat dreamweaver-ben, ha addig nem menne... -
#2684 Hát ez beszarás. A szövegszínt kijavíottam asszem a FAQ-ba, de egyszerűen beszart a Word. Olyan mintha nem zárná le a linkeket amiket beírok, illetve minden sornak belinkelné azt amit 1 szóra linkelek. Word -be még működik is, csak miután elmentem és böngészőbe megnyitom... :S Na hát ezt én feladom. Majd holnap megnézem -
6600GT #2683 ááááááááááá! csak 42-fálj van fent és kéri a 43.-kat még hiányzik kb 44 fájl! -
6600GT #2682 ja! -
#2681 mér van az h amikor a display beállításokat customra állítom és ott beállítok mindent, utána mindig visszavált nextgenre? valaki tudja mér? -
#2680 Hi! Nekem a 2. pályán a börtönbe, mikor ki eresztem a cellájukból a rabokat, és belépek egy liftbe, mindig keresztül esik a liften, már többször visszatöltöttem de mindig ugyanaz történik. :(
Valakivel előfordult ez már, esetleg tudja a megoldást erre a bugra?
-
#2679 Én a börtönlázadásos rész utáni trainingre gondoltam. :) -
#2678 több tréning is van úgy tudom :) -
#2677 wandooooooooo-ről szeded nem? -
#2676 Valaki pls küldjön 1 mentést a címemre! Teljesen mindegy hol jár, csak a trainingen legyen túl! :) (C:/Documents&Settings/All Users/Application Data/Ubisoft/SplinterCell4/...)
E-Mail/MSN címem : [email protected]
Előre is köszi! -
6600GT #2675 oké! 30 perc és lent van! -
#2674 lolz Megjegyzés: Támogatja a Windows XP-t -
#2673 még ha tudok is vele jáccani, izomgép kell alá, ami sztem nem teljesen indokolt, föleg h nem is minden graf beállitás müxik... na mind1 hagyjuk -
Richard90 #2672 netán ha mégis meggondolnád magad :D:D
amúgy én is gondolkoztam hogy megvegyem-e. de így tuti nem veszem meg
annak idején a chaos theoryt a coop miatt (nameg hogy egy éve kellett a feltöréshez) vettem meg, de az meg b@szott működni
legfeljebb játszok valakivel hamachin -
#2671 miért kellett igy elxarni nem értem (nem csak a 3D-mapot) :( pedig meg akartam venni a multi miatt is... még jó h kijött ez a release, tuti h nem veszem meg