6081

• Hmuda
    Akarjátok tudni, hogy mennyit ér a frissen bekerült AA? Sz*rt se. Beállítottam a 4xAA-t, persze HDR alapból ki (kell a francnak).

Eredmény:

• miki90
    na akkor most jo a CIFE verzio??????
  • Hmuda
    Ne lepődjön meg senki, ha az updater azt írja ki, hogy a letöltött alkalmazás (patch) nem megbízható forrásból származik (UBISOFT) és nem engedi feltelepíteni. Way to go!

Akinek ezzel problémája van az szedje a GameSpotról.

Megyek, megnézem mit alkottak.
  • Crazy Mate
    Működik rendesen eredeti szervereken a multi vagy valami programmal(All seeing eye,hamachi stb.) lehet csak serverekre menni?
  • PLATINO
    mit javít a patch????
  • Bence9292
    Üdv!

Az 1.1 patch pontosabban mit javít ilyen gyorsan?

Köszi!
  • Hmuda
    Gondoltam szólok.

Kíváncsi vagyok mit javít, az updater most frissíti magát.
  • mike0013
    kár:(
    mindegy, pár nap/heten belül csak jön egy SM2-es patch
    ha nem a UBI jóvoltából akkor a hackerek jóvoltából, talán...
  • Stoner
    Valaki irja le pls, hogy mit csinalt Shanghaiban, miutan kotelen leereszkedett az ablakmoso allvanyra.

Koszi.
  • Balumann
    singel ugyan az a hiba, kidob
    versus is ugyan az a hiba, megjelenik a menü előtti töltés egy pillanatra aztán küldhetem el a hibát a microsoftnak... (csak előtte a securom fogott meg, és nem tudtam kijátszani, aztán alkisecurommal sikerült)
  • mike0013
    ?? akkor sikerült elindítani?
  • Balumann
    Na multit is sikerült kipróbálni, pontosabban túljutottam a védelmen, de ugyan az mint eddig volt... SZAR!
  • ati2002
    Azt nem, csak kettőt kellett volna visszaolvasnod...
  • sorrow
    Mi mást tud még a patch? ...esetleg SM2.0??

• ati2002
    Belerakták az ÉLSIMÍTÁST a menübe, ha bekapcsolom, a HDR-t off-olja, úgyhogy jó lehet.
    NoCD-vel megy simán (én patch után újra rámásoltam a cracket)

• Balumann
    single ugyan az, töltés után must check, multinál meg most nem akarja elindítani, mert most a crack az nem műxik :S
  • Makkmag
    Csak próbálgattuk ketten, de olyan kiforratlannak tűnik, elég bénák a mozgások és a kém rohadtul esélytelen, de lehet, hogy csak rosszul taktikáztunk :) még azért nem adom fel, hátha megszeretjük :D
  • buldozer99
    hajrááááááááááááááááá:D
  • Balumann
    itt egy patch, nforce forumán írták klikk :S kipróbálom
  • Noninnyó
    Netshow verzió nukolva: a játékot kivéve az install és minden más kínai nyelvű. LOL :DD
  • Balumann
    ha rendes weblapot szerkesztek akkor azt használok, csak most gyorsan akartam egy ilyen egyszerű szövegest, és dreamweaver most nincs is fenn. Eddig még nem volt baj a word-el, több faq-t is megírtam már vele, de most valamiért megőrült... :( nem értem miért
  • veri5
    Tesómnál(calebjoe) jó gépénél gamelt azt a kép elment azt újra indult a gép...
  • Gerisone
    én restartótam és utána jól ment!
  • Richard90
    ha kilépek a játékból, játék közben, akkor rögötön kidob az asztalra és kiírja hogy a splintercell4exe hibát észlelt......
    ez miért van? valaki találkozott már ehhez hasonlóval?
  • mike0013
    notepad a legjobb:)
  • Rage47
    dreamweaver-t használj. ha lesz sok idöm, esetleg átalakitom a faq-dat dreamweaver-ben, ha addig nem menne...
  • Balumann
    Hát ez beszarás. A szövegszínt kijavíottam asszem a FAQ-ba, de egyszerűen beszart a Word. Olyan mintha nem zárná le a linkeket amiket beírok, illetve minden sornak belinkelné azt amit 1 szóra linkelek. Word -be még működik is, csak miután elmentem és böngészőbe megnyitom... :S Na hát ezt én feladom. Majd holnap megnézem
  • 6600GT
    ááááááááááá! csak 42-fálj van fent és kéri a 43.-kat még hiányzik kb 44 fájl!
  • 6600GT
    ja!
  • Gerisone
    mér van az h amikor a display beállításokat customra állítom és ott beállítok mindent, utána mindig visszavált nextgenre? valaki tudja mér?
  • Starfighter
    Hi! Nekem a 2. pályán a börtönbe, mikor ki eresztem a cellájukból a rabokat, és belépek egy liftbe, mindig keresztül esik a liften, már többször visszatöltöttem de mindig ugyanaz történik. :(
    Valakivel előfordult ez már, esetleg tudja a megoldást erre a bugra?
  • Csuhai G
    Én a börtönlázadásos rész utáni trainingre gondoltam. :)
  • Rage47
    több tréning is van úgy tudom :)
  • jakewyler
    wandooooooooo-ről szeded nem?
  • Csuhai G
    Valaki pls küldjön 1 mentést a címemre! Teljesen mindegy hol jár, csak a trainingen legyen túl! :) (C:/Documents&Settings/All Users/Application Data/Ubisoft/SplinterCell4/...)
    E-Mail/MSN címem : [email protected]

Előre is köszi!
  • 6600GT
    oké! 30 perc és lent van!
  • mila69en
    lolz Megjegyzés: Támogatja a Windows XP-t
  • Rage47
    még ha tudok is vele jáccani, izomgép kell alá, ami sztem nem teljesen indokolt, föleg h nem is minden graf beállitás müxik... na mind1 hagyjuk
  • Richard90
    netán ha mégis meggondolnád magad :D:D
    amúgy én is gondolkoztam hogy megvegyem-e. de így tuti nem veszem meg
    annak idején a chaos theoryt a coop miatt (nameg hogy egy éve kellett a feltöréshez) vettem meg, de az meg b@szott működni
    legfeljebb játszok valakivel hamachin
  • Rage47
    miért kellett igy elxarni nem értem (nem csak a 3D-mapot) :( pedig meg akartam venni a multi miatt is... még jó h kijött ez a release, tuti h nem veszem meg