Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvileg arra optimizálták, vagy nemis tudom, hogy ez a jó szó rá. Mondjuk úgy, hogy ez már kihasználja valamellyest a 2 magos procikat, csak nem tudom, hogy mennyivel gyorsítaná ez meg a gammát...
Még 8 óra 47 perc és már énis élvezhetem a gammát 😄.
Elvileg arra optimizálták, vagy nemis tudom, hogy ez a jó szó rá. Mondjuk úgy, hogy ez már kihasználja valamellyest a 2 magos procikat, csak nem tudom, hogy mennyivel gyorsítaná ez meg a gammát...
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Bátyám integrált 6100-asán is elindúlna csak min grafon sztem 3-4 fps-t adna le 😄
Igaz a cpu elég karcsú, de akkor is. A Splinter cell inkább vga függõ, még akkor is ha U motoros.
mit gondolsz róla?
Forca Barca
Mert valaki szerint müxik valaki szerint meg nem.
gyere msn
Ha belegondolsz itt sötét van.. Sztem világosban nagy területnél, és 1-2 shader igényes tereptárgynál (esetleg több embernél) lesz baja neki 😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
remélem nekem is...ha átírják PS3ra😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Khm vegyesek a gondolataim de szerencsére nálam fog menni.
Igaz a betett képek alapján csunyábban mint a SC:CT ,de nembaj.
Majd végigviszem a jõvõ évi gépemen is azzal sokkal szebb lesz 😄
nekem is olyan karim van mint neked, csak reménykedek benne hogy szebb lesz annál amit belinkeltél 😊
amúgy melyik driver van fent neked? próbáltad már esetleg régebbivel?
Mert ha a HDR-t is belõtted akkor az a baj 😄 Farcry is csinált így érdekes dolgokat 😄
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
N6600GT = Nvidia GeForce 6600 GT with 256MB DDR3 RAM
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
ez mi?!
A gép: 3GHz P4
1GB DDR2
N6600GT 256MB DDR3
Forceware 91.47
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"