6081

• hykao #2750
    Kb. fél éve az UBI oldaláról. (valami letölthető SCDA kitben volt)
  • ThugEdge
    tesó admá nekem a hátered,nem teszed fel vhova?nagyon zsír,pont passzolna az én asztalomhoz is
  • Thanatos
    jó a háttérkép :D honnan szedted? :)
  • lollos
    Valaki nemtudja hogyan lehet egy tükörfájl-t kettészedni?pl ez a SCDA nyóc giga és kettészeretném szedni két tükörfájllá ez lehetséges? Ha igen hogyn?
  • hykao #2746
    Na itt vannak:
    -első képen a szokványos megoldás
    -második képen pedig a ráerőltetés - amint írtam muszáj voltam így megoldani, mert a driver valamiért úgy gondolja csak 60hz-t tudna a moncsim...(hiába ír 60-at, a ráerőltetés után leellenőriztem a monitoron és 75hz lett - ennyi tud az LCD-m)

Ja, hogy tetszik a háttérképem? :)

• hykao #2745
    Na látom végre van élsimítás! Végre valami jó! :)

Többen is írjátok, hogy csak 60hz-n megy stb. Nos elárulom, hogy mind az ATI, mind az nVidia kártyák driverei már jó régóta tartalmaznak olyan opciót, hogy "frissítési frekvenciák felülírása" vagy valami ilyesmi. ATI kártyám már régen volt, szal már fejből nem emlékszem hol található ez a funkció, de az nVidia driveres megoldásról mindjárt nyomok be képeket. Pl. az én monitoromról azt "hiszi" az nVidia drivere, hogy csak 60hz-t tud, így eleve ehhez a funkcióhoz kellett folyamodnom a kívánatos 75hz-hez (LCD monitor)

Más: sokan írjátok, hogy ez nem végleges verzió. Na most akkor az lenne a kérdésem, hogy szerintetek, mi lesz a különbség a "végleges" változatban? Ha ez csak egy újságíróknak szánt változat, szerintetek az újságíróknak odaadnak egy bugos szart, és pár hét múlva a teljes meg már egy javított verzió lesz? Nem hinném...
    Na meg ha ez nem a végleges a maga 7.8 gigájával, akkor a végleges majd mekkora lesz? 10 vagy még több giga? Másik dolog, hogy az ilyen ideiglenes verziók nemigen szoktak öt nyelvet tartalmazni...
  • PLATINO
    akkor elég nekemami most van nem húzom föl
  • buldozer99
    BIOS
  • Makkmag
    Szerintem, ha így akarsz neki állni akkor ne is akard meghúzni, mert elfüstölöd :)
  • Rage47
    áh megvan, splintercell4.ini:)
  • PLATINO
    processzor hol lehet felhúzni? mert AMD + van legalább 300mhz felakarom húzni
  • Rage47
    bocsi, ezt melyik .ini-ben kell állitani?
  • burki6
    A 2. pályán ilyen volt:
    a 4.-en viszont már ilyen:
    Elég zavaró, mert a víztalatti átjárót is csak a 3d mappal találtam meg. Ja és ha kijövök a vízből, akkor is csak a hóesés látszik szürke alapon, meg a fények (a szemüvegének a lámpája+a hátán a "veszély-jelző")
    Vki Plz help!

ATI x1600-am van,Athlon 64 3200+,1 GB rammal
  • Balumann
    mind1 hogy pro vagy nem pro, xt is lehet vagy bármi, egyik se támogatja az sm3-at.
    Nvidia 6600 -as már támogatja, és az sokkal jobb kártya mint az ati 9600-os akármi!
  • PLATINO
    de nekem ati 9600 256mb és nem pro!!!de mondom ha nem fut akkor beteszem az nvida 6600 kártyám 512 mb azon tuti megy
  • Balumann
    nekem is és még sok ismerősömnek is az van, és nem indul. Még az Ati x850 XT-n sem indul pedig ezerszer jobb mint a 9600 pro. Csak a shadermodel 3-as miatt.
  • Tibor
    az nagy fejlődés 1.0-ról 1.01-re GRAT UBI!
  • PLATINO
    optimista vok
    és hol tudom meglesni nekem miylen sm izém van?
  • ati2002
    Nálam ilyenre nem volt szükség...
  • mila69en
    na így már igen:)
  • CUCLI
    olvasni tudsz?
    "A JÁTÉK CSAK SM 3.0-ÁT TUDÓ VIDEOKÁRTYÁN HAJLANDÓ ELINDULNI!!! (Minimum nV 6XXX vagy ATI X1XXX)"
  • PLATINO
    ati 9600 van és remélem elindul
  • Hmuda
    Nost INI-buherálással működésre bírtam. Két lehetőség van:

Vagy a "DisableHDRTonemapping=False" sort átírjátok "DisableHDRTonemapping=True"-ra, vagy a "bHighQualityVisualFX=True"-t "bHighQualityVisualFX=False"-ra (én az elsőre tippelnék, de mekkora hiba...a HDR kilövése után az nem vált át ).

• ati2002
    Tök jó, amíg állogattam a kamerát, hogy látszódjon az AA legjobban, Sam nekitámaszkodott addíg a korlátnak. :)
  • ati2002
    Érdekes, én beraktam 4x AA-t és elég látványos javulás lett, semmi cikk-cakk.

• Torry
    Hamachi?
    ValaKIK?
  • Hmuda
    Csak a legújabb ATI kártyák egyike képes egy spec driverrel elérni a HDR+AA-t legjobb tudomásom szerint.
  • Hmuda
    Direkt megnéztem, hogy minden más grafikai beállítást is kikapcsoltam/minimumra vettem. Az eredmény változatlan. Megnézem mit szól ahhoz ha az INI-ben is legyilkolom az összes grafikai csodát.

• mike0013
    de jó nektek, az "bosszant fel" titeket, hogy nem megy 4× AA-val
    valakinek meg el sem indul a játék
  • Alwares
    Én úgy tudom hogy az újabb nvidiák se tudják egyszerre a HDR-t futattni és az AA-t...
  • mila69en
    nálam sem jó:( a simítás driver-ből sem max annyi hogy már nem esik szét a kép
  • ati2002
    Igen.
  • ati2002
    Az nem élsimítás (AA) hanem anizo képszűrés (AF), azt lehet csak 16x-osra állítani. Az élsimítás 2x, 4x és 8x, és akkor HDR kilőve. Egyedül SLI-be lehet 16x-ost állítani és majd a 8800-as széria tudja alapból a 16x-os AA-t, HDR-rel együtt.
  • Hmuda
    Na azt megnézném mikor lesz neked 16x AA-d.
  • 6600GT
    unleashed féle verzó a crackel müködik?
  • csoola
    nekem az AA 16x, a hdr is bent van, 1024-ben, nem röccen meg, 1280-ba már egészen megakad néha
  • Seth
    jahogy ez a tutorial? aham, azt hittem ez hiba, pfff de gagyi
  • Hmuda
    Hát igen, vajon ki lehetett az a nagoynokos aki ilyen elfuserált ötletet hozott össze tutorial álnéven?
  • Seth
    aha, sam így bekerül a construct -ba ^^
  • Hmuda
    Ha valaki tudja, hogy mit kell még lelőni ahhoz, hogy működjön az ne tartsa magában.

Amit még tapasztaltam az a gyorsabb töltés. Eddig csak az első tréning pályát töltöttem be (ott a leglátványosabb az AA hiánya), de amire emlékszem még a kezdetekről azok alapján most gyorsabb volt.