Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát az a fényeffekt egyrészt még nem feltételez HDR-t...másrészt pedig nem minden esetben zárja ki egymást a HDR és az AA.
oksa túlélem😊azé kösszi nektek ti haversrácok😊
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
Hát nálam(legalabbis szerintem) végeredményt mondhatunk:
sikerült elindítanom a YASU toolsal amihozza adtak, bejotta ajtek, a menu, a video optionsban semmit nem lehet állítani a sm-el kapcsoladban. Megprobaltam elindítani a traininget, kis video aztan kivag, a runtime error-al meg egyszr még egy shaderes hibaüzit is kidobott. P****ba.
sikerült elindítanom a YASU toolsal amihozza adtak, bejotta ajtek, a menu, a video optionsban semmit nem lehet állítani a sm-el kapcsoladban. Megprobaltam elindítani a traininget, kis video aztan kivag, a runtime error-al meg egyszr még egy shaderes hibaüzit is kidobott. P****ba.
pedig, de minden játékhoz így írják, hogy a megjelenéskor támogatott kátyák, mert ugye biztos támogatni fogja a Geforce 8850-et is, ha majd lesz olyan, de ezt még nem írják bele...
óóóó akkor fel se rakom rossz nézni!!!!!
akkor nem indul el 😄 jó babáztál 😄
Hát egyébként egyre erõsebb a gyanúm, hogy tényleg nem megy SM 3.0 nélkül...
Erre utal az UBI fórumán közölt minimum konfig leírás, ami kiemelt topik, és amiben említik az SM 3.0-t, mint kritériumot. Viszont várható talán késõbb egy peccs - erre meg a megfogalmazás utal, miszerint a támogatott kártyáknál van egy ilyen mondatrész, hogy "a megjelenéskor"...(remélem nem azért van ott, mert mondjuk egy év múlva már lesznek újabb - támogatott - videokártyák...)
Erre utal az UBI fórumán közölt minimum konfig leírás, ami kiemelt topik, és amiben említik az SM 3.0-t, mint kritériumot. Viszont várható talán késõbb egy peccs - erre meg a megfogalmazás utal, miszerint a támogatott kártyáknál van egy ilyen mondatrész, hogy "a megjelenéskor"...(remélem nem azért van ott, mert mondjuk egy év múlva már lesznek újabb - támogatott - videokártyák...)
oké haversrác babázzunk!2.8Ghz ,1gb mem.... radeon 9600 pro 256mb
hallod lentébb görgetem és nincs!!!
Hát nekem is van egy csúnya sejtésem hogy ez az sm3 miatt nem megy. Tapsot nekik. Amugy ha vkinek van meg otlete hogy lehetne elinditani a seciromot kiveve hatha az jo..
3GHZ 1GB RAM 128mb os sm3.0 át támogató videókari<#szomoru1>#szomoru1>
az ott nem víz hanem a talaj. de sztem ez még mindig nem az amit lehetett várni tõle. szerintem!
majd holnpa kiderül😄mek délutá másikhaveromhoz öneki 6600gt-van sm3.0 neki elindul
én elhozom töle nekem meg ezt irja ki akkor sm3.0 lesz a baj😞
én elhozom töle nekem meg ezt irja ki akkor sm3.0 lesz a baj😞
Forca Barca
Víznek víz, csak más halmazállapotú. 😊
...úgy terveztem, hogy félreteszem a játékot, amíg be nem fejezem a Cobra11 magyarítását, de most már túlzottan felcsigázot...
...úgy terveztem, hogy félreteszem a játékot, amíg be nem fejezem a Cobra11 magyarítását, de most már túlzottan felcsigázot...
Az jég
Hy!mivel nem naon találtam FAQ.Nem tudna valaki egy minimum gépigényt leirni???????
ez de szép<#gonosz1>#gonosz1><#taps>#taps><#idiota>#idiota>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Az ott alul víz? vagy már minden gumiból van? :I
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Hát lehet hogy ez az undorító üzi a végszó az SM kérdésre<#szomoru1>#szomoru1>
Nekem is ezt vagja ki!!
csá!haver indítani akarja a game-t és ezt írja ki neki![/img]
le okéza és arra meg ezt
elöre is kösz!
mi lehet neki a baj??
le okéza és arra meg ezt
elöre is kösz!
mi lehet neki a baj??
Forca Barca
meg megprobalom a CureRom-ot is
Azt probaltam én is, elinditottam az eredeti exe-t nem a launchert, de azt irja ki hogy runtime error stb...
#1681 -ba leírtam hogy hogy kell elindítani
-nforce-n azt írják, hogy procyon -al mûködik neki, mûködnie kell annak a megoldásnak!
-nforce-n azt írják, hogy procyon -al mûködik neki, mûködnie kell annak a megoldásnak!
ki van kapcsolva ha ezt nekem irtad, amugy nem az sm3 miatt problemazik, runtime error...
CSak azt hogy szabalytalan muveletet hajt vegre stb...
Egyebkent erdekes mert elolvastam a readme-t ott nem irja az sm3-at viszont az install utan csak kibokte hogy baj lehet belole hogy nincs. Kivancsi lennek csak nem akar elindulni...
Egyebkent erdekes mert elolvastam a readme-t ott nem irja az sm3-at viszont az install utan csak kibokte hogy baj lehet belole hogy nincs. Kivancsi lennek csak nem akar elindulni...
trailerben láttunk olyat, hogy egy másik tradicionális SC felszerelésû palival ugrik ki a repülõbõl aztán elvágja a torkát
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
nyugi mien hibát ír ki?