6081
-
#2670 lol ne a meghajtódról linkeld be:) -
Richard90 #2669 jaja én sem bírom normálisan kezelni. elég idiótán oldották meg. a chaos theoryban sokkal jobb volt
a multi részéről ne is beszéljünk (főleg a coop) :( -
#2668 3D map-ról jut eszembe... ti tudjátok rendesen kezelni? Én elég sokat bénázok vele, mivel csak egérrel tudom össze-vissza rángatni :S -
#2667 oops :D kicsit még alakits rajta és tök jó lesz!:)
word-ben csináltad? :) -
#2666 A sötétzöld hátteren a fekete betű telitalálat, már bocs. -
#2665 na ittvan
nekem most semmi nem jön össze -
#2664 De biztos jó, csak valamelyik pancser hekker visszazárta a "D" meghajtóját előlünk. -
#2663 gondolom mert 3 fajta látásmód van rajta. nem kell feltétlenül a 3.-ba néznie, ahhoz h lásson azon keresztül... -
#2662 nem jó a link sztem:S -
#2661 huh írtam egy faq-t, katt ide, de valamiért elég érdekesre sikerült :S Nem tudom miért így csinálta ez a hülye Word. -
#2660 tudom hülye láma kérdés de nem értem...szóval Fishernek az éjjellátóján mért van 3 nézőke? a felső az mire jó? a 3. szemének? :D -
#2658 én is itt szívtam és eszembe sem jutott, hogy megnézzem a 3d mappot:) amúgy van egy lájáró a hajó belsejébe nézd meg a mappon világít nagy sárgás kocka -
szasza666 #2657 hy all!
a segítségeteket szeretneém kérni ugyanis elekadtam, egy havas pályán vagyok egy nagy tankerhajón, a személyztet likvidltam sehol senki, felvettem a kapcsolatot Lambert-el, de nem tudom hogy mit kell még csinálni vagy merre kell mennem. mennyek el a hajóról vagy mit csináljak ? pls aki tud segítsen !
amúgy azt irja hogy "seize the supertanker" ami szerény angol tudásom szerint azt jelenti hogy foglaljam el a hajót vagy ilyesmi lehet hogy rosszul tudom? -
attxxx #2656 Sziasztok! Azt hallottam, hogy az sm3-at 1.1-re visszavéve elindul a játék. Igaz ez? Ha igen, ati kártyáknál hogy kell ezt megoldani?
Köszi a segítséget -
PLATINO #2655 ja akkor jóvan 4gb csak nyelv benne és azt a semmiért töltöm dik most vok a 40 fájlnál unleashed -
csoola #2654 megjelenés -
#2653 azért ez hatalmas nagy zsoéél:DD a nagy kapkodásban arra sem volt idejük, hogy eltávolítsák -
#2652 A CiFE az 100MB-os darabokból áll r82-ig. -
#2651 nem,ahonnan én töltöm ott 42*95mb -
#2650 majd írd má le,hogy működik-e,mert én is azt töltöm -
#2649 mér van az h amikor a display beállításokat customra állítom és ott beállítok mindent, utána mindig visszavált nextgenre? valaki tudja mér? -
Kaslerka #2648 De várj, most nézem, hogy lehet hülyeséget mondtam. a netshow a rippelt. a cife-nek 8gb-sonak kellene lennie. -
6600GT #2647 oké! kösszi szépen! -
Kaslerka #2646 A CiFE verzióbol kiszedték a nyelveket csak az angol van benne azért akkora. -
Crazy Mate #2645 Ok,THX. -
6600GT #2644 nekem A cife verzió csak 42*95mb! neketek? -
#2643 Megneztem, Gothic 2 lesz. -
#2642 Jah, azt hittem, csak talalos kerdest adsz fel szamunkra, es Te tudod a valaszt :)
De ezt miert eppen ebben a topicban kerdezed? -
Kaslerka #2641 Nekem az unleashed verzió van meg, leszedtem a gamecopy-ról a netshow féle (ubisoftos) crack-et, bemásoltam és tökéletesen műkszik. nem kell semmi prot stop vagy yasu. -
Crazy Mate #2640 Én is ezt kérdezem... -
#2639 Na mi lesz? -
Crazy Mate #2638 Mi lesz a gamestar novemberi teljes játéka? -
6600GT #2637 nincs! most a cifest szdem de csak 4-GB-át 2-óra éslent van -
#2636 Elvileg install utan siman futtathato, nem kell krekket sem masolni.
De nem tudom, kiprobalta-e mar itt valaki. Neked mar lenn van az a verzio? -
Stoner #2635 Shanghaiban elakadtam, leersztem az ablakmoso allvanyt es kotelen lecsuszom. Le kellenne hallgatnom egy talalkozot, de a helyszin 5 emelettel lejjebb van, ahol vagyok onnan pedig nem tudok csinalni semmit, menni sehova, csak lezhanni a melybe.
Valaki pls. -
6600GT #2634 a netshow verzió az hogy indul-? -
#2633 A cdcovers.cc-n asszem van fenn egy FRONT CD, de nem tudom, nem-e a dvd-s van kicsit osszenyomva, tehat aranytalan. -
#2632 CD-re nyomtatható képet nem csinálsz?
(A PC DVD rom kicsit furán néz ki, elcsúszott, féloldalas.) -
#2631 haver éppen most vesz xbox360-t és majd átnézek már hozzá ezzel a gémmel! -
#2630 Igen valóban finom cuccnak néz ki a sima box-os változat, az első percekben visszaadta a Chaos Theory hangulatát. Majd valahogy kölcsönkérem a szomszédtól és végignyomom azt is. Majd ha a PC-ssel végeztem.