6081

• mila69en
    lol ne a meghajtódról linkeld be:)
  • Richard90
    jaja én sem bírom normálisan kezelni. elég idiótán oldották meg. a chaos theoryban sokkal jobb volt
    a multi részéről ne is beszéljünk (főleg a coop) :(
  • Rage47
    3D map-ról jut eszembe... ti tudjátok rendesen kezelni? Én elég sokat bénázok vele, mivel csak egérrel tudom össze-vissza rángatni :S
  • Rage47
    oops :D kicsit még alakits rajta és tök jó lesz!:)
    word-ben csináltad? :)
  • kirol
    A sötétzöld hátteren a fekete betű telitalálat, már bocs.
  • Balumann
    na ittvan
    nekem most semmi nem jön össze
  • kirol
    De biztos jó, csak valamelyik pancser hekker visszazárta a "D" meghajtóját előlünk.
  • Rage47
    gondolom mert 3 fajta látásmód van rajta. nem kell feltétlenül a 3.-ba néznie, ahhoz h lásson azon keresztül...
  • Rage47
    nem jó a link sztem:S
  • Balumann
    huh írtam egy faq-t, katt ide, de valamiért elég érdekesre sikerült :S Nem tudom miért így csinálta ez a hülye Word.
  • LasDen #2660
    tudom hülye láma kérdés de nem értem...szóval Fishernek az éjjellátóján mért van 3 nézőke? a felső az mire jó? a 3. szemének? :D
  • mila69en
    én is itt szívtam és eszembe sem jutott, hogy megnézzem a 3d mappot:) amúgy van egy lájáró a hajó belsejébe nézd meg a mappon világít nagy sárgás kocka
  • szasza666
    hy all!

a segítségeteket szeretneém kérni ugyanis elekadtam, egy havas pályán vagyok egy nagy tankerhajón, a személyztet likvidltam sehol senki, felvettem a kapcsolatot Lambert-el, de nem tudom hogy mit kell még csinálni vagy merre kell mennem. mennyek el a hajóról vagy mit csináljak ? pls aki tud segítsen !

amúgy azt irja hogy "seize the supertanker" ami szerény angol tudásom szerint azt jelenti hogy foglaljam el a hajót vagy ilyesmi lehet hogy rosszul tudom?
  • attxxx
    Sziasztok! Azt hallottam, hogy az sm3-at 1.1-re visszavéve elindul a játék. Igaz ez? Ha igen, ati kártyáknál hogy kell ezt megoldani?
    Köszi a segítséget
  • PLATINO
    ja akkor jóvan 4gb csak nyelv benne és azt a semmiért töltöm dik most vok a 40 fájlnál unleashed
  • csoola
    megjelenés
  • mila69en
    azért ez hatalmas nagy zsoéél:DD a nagy kapkodásban arra sem volt idejük, hogy eltávolítsák
  • Noninnyó
    A CiFE az 100MB-os darabokból áll r82-ig.
  • jakewyler
    nem,ahonnan én töltöm ott 42*95mb
  • jakewyler
    majd írd má le,hogy működik-e,mert én is azt töltöm
  • Gerisone
    mér van az h amikor a display beállításokat customra állítom és ott beállítok mindent, utána mindig visszavált nextgenre? valaki tudja mér?
  • Kaslerka #2648
    De várj, most nézem, hogy lehet hülyeséget mondtam. a netshow a rippelt. a cife-nek 8gb-sonak kellene lennie.
  • 6600GT
    oké! kösszi szépen!
  • Kaslerka #2646
    A CiFE verzióbol kiszedték a nyelveket csak az angol van benne azért akkora.
  • Crazy Mate
    Ok,THX.
  • 6600GT
    nekem A cife verzió csak 42*95mb! neketek?
  • Mayday
    Megneztem, Gothic 2 lesz.
  • Mayday
    Jah, azt hittem, csak talalos kerdest adsz fel szamunkra, es Te tudod a valaszt :)

De ezt miert eppen ebben a topicban kerdezed?
  • Kaslerka #2641
    Nekem az unleashed verzió van meg, leszedtem a gamecopy-ról a netshow féle (ubisoftos) crack-et, bemásoltam és tökéletesen műkszik. nem kell semmi prot stop vagy yasu.
  • Crazy Mate
    Én is ezt kérdezem...
  • Mayday
    Na mi lesz?
  • Crazy Mate
    Mi lesz a gamestar novemberi teljes játéka?
  • 6600GT
    nincs! most a cifest szdem de csak 4-GB-át 2-óra éslent van
  • Mayday
    Elvileg install utan siman futtathato, nem kell krekket sem masolni.

De nem tudom, kiprobalta-e mar itt valaki. Neked mar lenn van az a verzio?
  • Stoner
    Shanghaiban elakadtam, leersztem az ablakmoso allvanyt es kotelen lecsuszom. Le kellenne hallgatnom egy talalkozot, de a helyszin 5 emelettel lejjebb van, ahol vagyok onnan pedig nem tudok csinalni semmit, menni sehova, csak lezhanni a melybe.

Valaki pls.
  • 6600GT
    a netshow verzió az hogy indul-?
  • Mayday
    A cdcovers.cc-n asszem van fenn egy FRONT CD, de nem tudom, nem-e a dvd-s van kicsit osszenyomva, tehat aranytalan.
  • kirol
    CD-re nyomtatható képet nem csinálsz?
    (A PC DVD rom kicsit furán néz ki, elcsúszott, féloldalas.)
  • SNAKE01
    haver éppen most vesz xbox360-t és majd átnézek már hozzá ezzel a gémmel!
  • ati2002
    Igen valóban finom cuccnak néz ki a sima box-os változat, az első percekben visszaadta a Chaos Theory hangulatát. Majd valahogy kölcsönkérem a szomszédtól és végignyomom azt is. Majd ha a PC-ssel végeztem.