Splinter Cell: Double Agent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Raptor 2
Ok most 4.00 ám van😄

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

N3v3rland
Mindent elfogad, kipipálva. Tehát ha jól értem akkor most jön az a rész amikor várok egy crack-re 😄

Unleash Your Inner Monkey

Risu Führer
a picsába.nekem ati-m van és ott is 9600asom.szóval akkor ne is álmodjak róla hogy a gépemen játszak vele???😞

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Raptor 2-Cseréld le a Daemon Toolst a legujabbra!4.0.6. Verzioval indul csak<#papakacsint>
lessz ennél kisebb verzió is?
Raptor 2
Nekem nem indul!! Kihúztam a DVDromot! ÉS azt írja

"Öszeférhetetlenség egy emulátorszoftverral."!!!!

Balumann
A splinter DA lemezen, vagyis az iso-ban -> support\Detection -ba va egy ilyen, hogy detectionui_r.exe. Azt indítsd el, és kiírja hogyha avlami nem megfelelõ a gépedbe. Sztem ha ott nem véli elégnek valamelyiket akkor ezt a hibát írja. De ha valami kevesebb nem is fog elfutni hála a kedves Ubi-nak. Mégcsak akadva se..... Mert ha még akadna akkor atlán a program is mûködne amit nemrég beraktam, hogy ne engedje csak a shadermodel2-esen futni, vagy átalakítja vagy mi.

Nálam a memóriát látja hibának, meg a videokártya shadermodel 2-esét... A 2400-es procit jónak véli, 800 MHz a minimum itt a tesztelõben azt írja.

ibrik
Mondjátok már meg, hogy a tegnap megjelent warez verzió azért olyan nagy (7.82G😎, mert tényleg annyi benne a textúra, hang, videó, stb.?
Vagy ha ki lennének rippelve belõle az angoltól eltérõ más nyelvû cuccok, akkor talán ráférne egy egyrétegû DVD±R-re?

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

N3v3rland
Hali! A **must check**-es hibára az indításnál már van valami megoldás?
Tegnap estére hagytam a próbálkozást, de most se sikerül elindítani. A karival nem lehet gond: 7800GS <#nemtudom>

Unleash Your Inner Monkey

GoKu x
én a kéepk alapján még mindig nem vok megelégedve a grafikával. mármint ahoz képest amit igérgettek. nah mind1 ez az én véleményem.

Raptor 2
Mer látom telepíti az intro texturáit😄

Raptor 2
AZ INTRO Engine movie???<#merges2><#merges2>

Raptor 2
TUdom h. elfutna, csak gondoltam hátva volt ilyesmi géprõl már szó, és a graf beálításokra gondoltam... SZtetek Magas és Max között tudok jáccani vele? mer elég brutál képeket láttam a grafról...

kiváncsi vok a novemberi GS véleményére...

Minek kell beírni hogy ezen elfutna? meg ezen megy?.Ott van igen elfutna.
AtiRadish
simán

Raptor 2
Most telepítem<#vigyor1><#vigyor1>

Raptor 2
SZtetek az én gépemen hogy fog menni?

AMD A64 3200+
2,25 GB RAM
ATI X1600Pro 256 MB(shader 3.0)

Hello szerintem inkább hagyjuk.
Ez van a readme-ben.

1.1. PC hardware requirements

PC hardware minimum requirements ========================

Supported OS : Windows XP (only)
Processor : 3000 MHz Pentium IV or AMD Athlon or better
RAM : 1GB RAM
Video Card : 128MB DirectX9-compliant video card (see supported list*)
Sound Card : DirectX 9.0-compliant sound card
DirectX : DirectX 9.0c (included on DVD)
DVD : 4x DVD or faster
Hard Drive Space : 8.0 GB free

nem a chaos theory gépigényét kéne nézni.
Hello ezt találtam a játék hivatalos honlapján
"In order for the game to run properly, your PC MUST meet or exceed these minimum requirements:

Operating System: Windows 2000 / XP (Only)
Processor: Intel Pentium III or AMD Athlon, 1.4 GHz (Pentium IV or Athlon 2.2 GHz recommended)
RAM: 256 MB (512 MB recommended)
Graphics Card: 64 MB DirectX 9.0c compliant graphics card (128 MB recommended) ***see supported chipsets list***
Sound Card: DirectX 9.0c compliant sound card (EAX 2.0 or higher recommended)
DirectX Version: DirectX 9.0c (Included on disk)
DVD-ROM: 4x or better DVD-ROM drive
Hard Drive Space: 4 GB free hard drive space
Peripherals: Windows compatible mouse and keyboard, joystick for Solo and Co-op modes
Multiplay: Broadband with 64 Kbps data transfer upload rate (128 kbps recommended)

Supported video cards at time of release:

ATI Radeon 8500/9000/X families
NVIDIA GeForce 3/4/FX/6 families (GeForce 4 MX not supported)

Laptop versions of these chipsets may work but are not supported

NOTICE: This game contains technology intended to prevent copying that may conflict with some CD-RW, DVD-RW, and virtual drives."
Szóval nem csak sm 3.0 videokártyával indul<#wink>
UltimateGamR
ROFLOL! most olvasom a banner meg a hozzászólásokat hogy a game csak SM 3.0val indul! no ezt hívják egy jó nagy pofonnak a pcs játékos társadalomnak! EGY 6 éves konzolon ( PS2 ) király graffal fut akadás mentesen , de ugyan ez nem mondható el egy 6 éves PCrõl , sõt akár fél éves pcrõl sem... no enyit errõl aki most vette olyan VGAt ami nem támogat SM3at

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

Gerbill
Meg a videókártya.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

mila69en
szóval akkor itt sem lehet használni a simítást?😞 éppen most akarom telepíteni de így el is ment tõle a kedvem:/

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Maxtreme
Direkt kérdeztem.. .😊

Casper007
Szerintem egyedül a CPU az, ami nem lesz elég.

Hello World!

k8bal
na jól van, elfelejtettem hogy alapból beállítottam 4x AA és 8x Anisctropic -ot...

Mostmár megy rendesen 25-40 FPS közt ugrándozik! 😊

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Gerbill
A bannerban ki van írva. Nem

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

MoLc
Szerintetek igy elfutna ?

ATi X700 128MB
1Giga DDR2 400MHz
Centrino 1,7

Hmuda
Na kipróbáltam. Tréning (pszihotréning, ritka bugyuta egy ötlet volt ezt így megoldani), erõmû, börtön, HQ letudva. Vélemény:

Valahogy játék közben az az érzés kerülgetett, hogy ez egy sebtiben összedobott konzolport.

- a menü átgondolatlan (tortúra behozni az egyedi grafikai beállításokat) és ronda azokkal a pixeles betûkkel.
- az elég hosszú töltési idõ elveszi a kedvem az újabb pályák elkezdésétõl (bezzeg CT-ben sitty-sutty megvolt a töltés). Bár meg kell hagyni, hogy roppant dícséretes az, hogy csak egyszer tölti be a pályát, ha reloadolni kell akkor csak azt az állapotot hozza vissza és nem tölti újra az egész kócerájt (rengeteg másik játék példát vehetne errõl).
- ha leveszem a HDR-t és ráerõszakolom az AA-t a driverbõl akkor ocsmány grafikai bug jön elõ (hasonló mint ami a Gothic3-ban is van). AA nélkül meg elég gyatra képet mutat, meg lehetne mászni a modelleket, annyira lépcsõsek. Bármikor lecserélném a HDR-t AA-ra.
- a mentési rendszer elég érdekes, van hogy kijelzi az eddigi összes quicksave-emet, kezdve az erõmûtõl egészen a HQ-ig, máskor meg csak a legutóbbit, plusz a timestampok nem ritkán hibásan kerülnek fel (az egyik HQ-s mentésem elõbbre volt datálva mint az egyik erõmûves). Az már külön élmény, hogy egysezrre maximum 4-5 darab mentést tud kilistázni, mert az egész képernyõt elfoglalja a pálya ikonja, amit tizedekkora méretben is kényelmesen el lehetett volna helyezni.

Egyelõre ennyit a rossz dogokról. Ami jó:

- a megbízások tetszenek. Külön élmény volt 100%-ra kijátszani a HQ feladatait.
- a szinkron jó minõségû. Eddig csak egy olyan fazont kaptam el aki látványosan rossz szinkronszinész, a többiek jól végzik a dolgukat.
- ha nem vesszük figyelembe a "lépcsõzetességet" akkor a grafika kimondottan gyönyörû. Szépen lekerekített formák, hi-res textúrák, miegymás.

Majd ha felébredtem akkor komolyabban is belevetem magam, de a számos hiba miatt kicsit keserû szájízt hagyott maga után.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Nah hiba ki küszöbölve, mán éppen beépülök a JBA-hoz...mégiscsak jó hogy januárban az X700 helyett az X1600-at vettem meg 😊

Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s

Balumann
Hát igen sajna ugyan az a hiba. Visual C++ error... Versus mód indításánál meg bejön épp hogy a menü azt kidob az asztalra 😞
Hát nincs más választás, várunk hátha kidobnak egy patchet...ha nem akkor majd karácsonyra kénytelen leszek mégiscsak videokártyát kérni 😞

Senkkik
huhh elég rendesen beakadozott már a 3-madik pályán 😞

hykao
High resolution textures, azaz nagyobb felbontású textúrák voltak azok. Semmi köze az SM-ekhez sajnos.
Balumann
Én most telepítem. Telepítõ elején mielõtt elkezdte volna, kérdezte hogy felrakja-e a high effect -t vagy vmi ilyesmit. Választotta valaki azt hogy ne rakja fel? (én levettem róla a pipát)

Barney Tech
Nem szal baszhatod :C

oppá...hát igen pár sör után má nem az igazi az írásom... 😄

Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s

Nézd meg az ati honlapján ott írják mit tud...nekem olyan problémám lenne, hogy fel rakom, ok...aztán van vmi YASU nevû fájl amire azt írták futassam e, el indítom fingom vmi restore akármit ki ír meg a virtuál meghajtóról vmit és aztán ugyan úgy nem indul a gém...eredeti cd-t kér....help me pls 😞

ATI RADEON MSI RX800TD 256MB-s vidkarin elindul?! Az tudja az SM3.0-át?

Nem hiszem el, hogy csak azon a szar sm 3.0 án indul.
thesource.hu

Balumann
én most csomagolom ki, bár már nem tudom minek 😞

Senkkik
nah kipróbáltam..
Szerintem a graf jó ennél nem kell nagyon több. (jobb graf kártyával viszont elhiszem hogy majdnem olyan mint a képeken)
Eddig csak az elsõ pályát vittem el valameddig ,de egybõl egy bug-ba érkeztem: megyek valami hídféleségen és leesek a hídon át :\ (nem egyszer...)
Egy kicsit fura még de sztem nem rossz ez..

wow, hol nyerted meg?

CalebJoe
2db SLI ben Asus Extreme N7800GTX TOP te szegény micsoda katasztrófa😊
my config : amd athlon 64 3000+,1gb ram kingston,geforce 6800 xt 256 mb
ezzel a chaos theory simán ment full grafon ugy hogy az sm 3 om is be volt kapcsizva szal ezzel se lesz gond ,legalább is remélem

elivelg péntekig megjön a game eredetibe mert megnyertem yeeeeeeeeeha

Rage47
ez mekkora szivatás pff
ati2002
A game kimondottan nem szereti az SLI-t, ezt külföldi fórumban olvastam. Vagy vedd ki, vagy tiltsd le az egyik 7800GTX-et. LOL leírni is nehéz volt. 😄D

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Rage47
hogy érted h szétcsúszik? itt nem látok semmi rendelleneset
PuMaa

Asus A8N-SLI Premium | Corsair CMX1024-3200C2 2x1GB ram | DualCore AMD Athlon 64 X2 4400+ 2MB Cache | 2db SLI ben Asus Extreme N7800GTX TOP | Maxtor 160 GB SATA2 | Samsung 215TW 21\"

PuMaa
Végre lejött , az elindítással semmi probléma nincs de mikor elindítom a játékot akkor szét csúszik a kép minden felbontásban próbáltam. A gépemnek bírnia kéne !!!
DualCore AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz 4400+, 2MB Cache
2db SLI ben Asus Extreme N7800GTX TOP
Corsair CMX1024-3200C2 2x1GB ram
Remélem tud valaki valami megoldást rá mert nagyon felhúztam magam rajta 😄 mert ezzel szeretném túrni
Válaszotokat elõre is köszönöm

Asus A8N-SLI Premium | Corsair CMX1024-3200C2 2x1GB ram | DualCore AMD Athlon 64 X2 4400+ 2MB Cache | 2db SLI ben Asus Extreme N7800GTX TOP | Maxtor 160 GB SATA2 | Samsung 215TW 21\"