Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Unleash Your Inner Monkey
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
"Öszeférhetetlenség egy emulátorszoftverral."!!!!
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Nálam a memóriát látja hibának, meg a videokártya shadermodel 2-esét... A 2400-es procit jónak véli, 800 MHz a minimum itt a tesztelõben azt írja.
Vagy ha ki lennének rippelve belõle az angoltól eltérõ más nyelvû cuccok, akkor talán ráférne egy egyrétegû DVD±R-re?
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Tegnap estére hagytam a próbálkozást, de most se sikerül elindítani. A karival nem lehet gond: 7800GS <#nemtudom>#nemtudom>
Unleash Your Inner Monkey
AMD A64 3200+
2,25 GB RAM
ATI X1600Pro 256 MB(shader 3.0)
Ez van a readme-ben.
1.1. PC hardware requirements
PC hardware minimum requirements ========================
Supported OS : Windows XP (only)
Processor : 3000 MHz Pentium IV or AMD Athlon or better
RAM : 1GB RAM
Video Card : 128MB DirectX9-compliant video card (see supported list*)
Sound Card : DirectX 9.0-compliant sound card
DirectX : DirectX 9.0c (included on DVD)
DVD : 4x DVD or faster
Hard Drive Space : 8.0 GB free
nem a chaos theory gépigényét kéne nézni.
"In order for the game to run properly, your PC MUST meet or exceed these minimum requirements:
Operating System: Windows 2000 / XP (Only)
Processor: Intel Pentium III or AMD Athlon, 1.4 GHz (Pentium IV or Athlon 2.2 GHz recommended)
RAM: 256 MB (512 MB recommended)
Graphics Card: 64 MB DirectX 9.0c compliant graphics card (128 MB recommended) ***see supported chipsets list***
Sound Card: DirectX 9.0c compliant sound card (EAX 2.0 or higher recommended)
DirectX Version: DirectX 9.0c (Included on disk)
DVD-ROM: 4x or better DVD-ROM drive
Hard Drive Space: 4 GB free hard drive space
Peripherals: Windows compatible mouse and keyboard, joystick for Solo and Co-op modes
Multiplay: Broadband with 64 Kbps data transfer upload rate (128 kbps recommended)
Supported video cards at time of release:
ATI Radeon 8500/9000/X families
NVIDIA GeForce 3/4/FX/6 families (GeForce 4 MX not supported)
Laptop versions of these chipsets may work but are not supported
NOTICE: This game contains technology intended to prevent copying that may conflict with some CD-RW, DVD-RW, and virtual drives."
Szóval nem csak sm 3.0 videokártyával indul<#wink>#wink>
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Mostmár megy rendesen 25-40 FPS közt ugrándozik! 😊

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Valahogy játék közben az az érzés kerülgetett, hogy ez egy sebtiben összedobott konzolport.
- a menü átgondolatlan (tortúra behozni az egyedi grafikai beállításokat) és ronda azokkal a pixeles betûkkel.
- az elég hosszú töltési idõ elveszi a kedvem az újabb pályák elkezdésétõl (bezzeg CT-ben sitty-sutty megvolt a töltés). Bár meg kell hagyni, hogy roppant dícséretes az, hogy csak egyszer tölti be a pályát, ha reloadolni kell akkor csak azt az állapotot hozza vissza és nem tölti újra az egész kócerájt (rengeteg másik játék példát vehetne errõl).
- ha leveszem a HDR-t és ráerõszakolom az AA-t a driverbõl akkor ocsmány grafikai bug jön elõ (hasonló mint ami a Gothic3-ban is van). AA nélkül meg elég gyatra képet mutat, meg lehetne mászni a modelleket, annyira lépcsõsek. Bármikor lecserélném a HDR-t AA-ra.
- a mentési rendszer elég érdekes, van hogy kijelzi az eddigi összes quicksave-emet, kezdve az erõmûtõl egészen a HQ-ig, máskor meg csak a legutóbbit, plusz a timestampok nem ritkán hibásan kerülnek fel (az egyik HQ-s mentésem elõbbre volt datálva mint az egyik erõmûves). Az már külön élmény, hogy egysezrre maximum 4-5 darab mentést tud kilistázni, mert az egész képernyõt elfoglalja a pálya ikonja, amit tizedekkora méretben is kényelmesen el lehetett volna helyezni.
Egyelõre ennyit a rossz dogokról. Ami jó:
- a megbízások tetszenek. Külön élmény volt 100%-ra kijátszani a HQ feladatait.
- a szinkron jó minõségû. Eddig csak egy olyan fazont kaptam el aki látványosan rossz szinkronszinész, a többiek jól végzik a dolgukat.
- ha nem vesszük figyelembe a "lépcsõzetességet" akkor a grafika kimondottan gyönyörû. Szépen lekerekített formák, hi-res textúrák, miegymás.
Majd ha felébredtem akkor komolyabban is belevetem magam, de a számos hiba miatt kicsit keserû szájízt hagyott maga után.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s
Hát nincs más választás, várunk hátha kidobnak egy patchet...ha nem akkor majd karácsonyra kénytelen leszek mégiscsak videokártyát kérni 😞
Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s
Szerintem a graf jó ennél nem kell nagyon több. (jobb graf kártyával viszont elhiszem hogy majdnem olyan mint a képeken)
Eddig csak az elsõ pályát vittem el valameddig ,de egybõl egy bug-ba érkeztem: megyek valami hídféleségen és leesek a hídon át :\ (nem egyszer...)
Egy kicsit fura még de sztem nem rossz ez..
ezzel a chaos theory simán ment full grafon ugy hogy az sm 3 om is be volt kapcsizva szal ezzel se lesz gond ,legalább is remélem
elivelg péntekig megjön a game eredetibe mert megnyertem yeeeeeeeeeha
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Asus A8N-SLI Premium | Corsair CMX1024-3200C2 2x1GB ram | DualCore AMD Athlon 64 X2 4400+ 2MB Cache | 2db SLI ben Asus Extreme N7800GTX TOP | Maxtor 160 GB SATA2 | Samsung 215TW 21\"
DualCore AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz 4400+, 2MB Cache
2db SLI ben Asus Extreme N7800GTX TOP
Corsair CMX1024-3200C2 2x1GB ram
Remélem tud valaki valami megoldást rá mert nagyon felhúztam magam rajta 😄 mert ezzel szeretném túrni
Válaszotokat elõre is köszönöm
Asus A8N-SLI Premium | Corsair CMX1024-3200C2 2x1GB ram | DualCore AMD Athlon 64 X2 4400+ 2MB Cache | 2db SLI ben Asus Extreme N7800GTX TOP | Maxtor 160 GB SATA2 | Samsung 215TW 21\"