6081

• N3v3rland
    Ilyen másnak is van?? Próbálok kinyitni egy széfet, de egyszerűen akárhogy nyomogaom a gombokat, nem történik semmi. Először ment jobbra-balrával, majd csak ha közbe nyomtam a felfele gombot és most sehogy.
    Én bénázok valamit nagyon, vagy ez megint csak egy idegesítő bug??
  • OLIII
    ez nuked az enforsz szerint , ha jól emlékszem az a gondja hogy kínai nyelvű de olvass utána
  • Stoner
    okosak erre mondjanak valamit, hogyan tovabb

• Stoner
    kezdodo paranoiam bugot suggal, nem ad be a progi vmi use funkciot. uvegvago vagy kampos-csorlos-ize vagy akarmi.. van nalam annyi szar, es sehova nem jutok -_-

• robert200611
    Le akarom tölteni a cife verziót de csak 13 fájl.Miért ilyen kevés?A 02-es fájl után egyből a 74 es jön.
  • Kandurex
    Nyakam rá, hogy valami triviális hülyeség, csak túl spilázod a dolgot :)
  • Stoner
    Na, komolyan, valaki huzzon ki a szarbol. ott allok a retkes allvanyon, a celpont, amit le kell hallgatnom kb 5 emelettel alattam jobb fele. az allvanyrol el tudok oldalazni csak balra, zsakutaca. le tudom logatni magam a parkanyrol, de nem tudom elkapni az egy szinttel lentebbi parkanyt, szoval lefele is zsakutca.

Avasson be aki csinalta mar ezt pls.
    aztan nyugodtan elmondhatja mekkora tirpak amoba vagyok, hogy ezt se tudtam.
  • rorr
    kinai :)
  • Kandurex
  • Stoner
    Mar ott tartok, hogy az se erdekel, ha degradalni akarnak. a lenyeg, hogy el"kapirgalok" balra -jobbra nemenged ugyanis- egeszen a fal szeleig, es ezzel ki is merultek a lehetosegeim.
    Esetlegesen lekapirgalhatom magam a halalba, ha meguntam.

egyeb otlet?
  • Hmuda
    Hát az én véleményem mindig az, hogy inkább AA mint HDR mind küllem, mind teljesítmény ügyileg. Nem vészes a gépigénye.
  • Kandurex
    Jobb, mint az enyém :/ Azon gondolkodom, hogy nekem nem lesz élsimítás :(
  • Hmuda
    hm?
  • Hmuda
    Ha ilyen alap dolog nem megy egy álló napig, hogy elkapirgálj az épület szélén akkor szerintem nem neked való ez a játék.
  • Kandurex
    hm
  • Stoner
    Valaki aki vegigtolta, adjon vmi infot pls, hogy mit kell csinalni a shanghaii palyan az ablakmoso allvanyon. egy napja nem tudok rajonni.

thx
  • Hmuda
    2.8Ghz, 1G ram, 7800GS legfrisebb driverrel és legfrisebb DX9.0c-vel.
  • Kandurex
    :DD
  • Thanatos
    #2771, sorry :)
  • Thanatos
    grrr, törölve lett az idiotája hsz-e, vagy ő törölte vagy valaki msá passz... :D sorry kandurex ez nem neked ment :)
  • Kandurex
    Mer' honnan a faxomból tudjam, hogy neki milyen van?
  • Thanatos
    kérdezd meg még 10szer pls..., htx...
  • Kandurex
    Milyen géped van?
  • Thanatos
    thx, ebben találtam egy nekem való fehér hátterüt :)
  • hykao #2766
    Azzal ne törődj. Az csak azért van ott, hogy arra kell kattintani a grafikai beállításokhoz.
  • Hmuda
    Háh, mennyivel normálisabban néz ki így, hogy nincsenek mindenhol agyonkockázott élék. Bár már megint kivágott a monitorkikapcsolós mutatványával. Majd ha az utolsó patch is kikerült, akkor majd nekiállok hardon, de addig nem idegesítem magam fölösen.

• Gerisone
    mér van az h amikor a display beállításokat customra állítom és ott beállítok mindent, utána mindig visszavált nextgenre? valaki tudja mér?
  • robert200611
    Biztos ez a végleges verzió?
  • Casseus
    Összegyűjtöttem egy pár háttérképet!
    Ha valaki szeretné az asztalát fisher-esre alakítani, annak erre tessék:LINK
  • Casseus
    Nem hallottam még róla! DVD5 persze jól hangzik!
  • zsotee
    Ez a verzió nemigazán terjedt el:
    Tom.Clancys.Splinter.Cell.Double.Agent.Repack.DVD5-NETSHOW
    Van vele vmi probléma?
    Valaki használja ezt a release-t?
  • Thanatos
    csak tipp volt, sorry :D
  • ThugEdge
    ja igen msn kitbe van
  • Casseus
    Aza vicc hogy egy oldal Fpt-jéről kezdtem el szedni elvileg r42-ig! Örültem mert nem 9GB, csak 4GB! Erre tömöríteném ki de nemakarja! Nézem nincs rar! MOndom mifene! Felmegyek az oldalra és akkor látom hogy ezs 9Gb! Frankó! Ebben a hónapban hamar tullépem a keretet! :)
  • hykao #2756
    OFF:
    megjelenésnek megjelenések, de nem olyanok, amire te gondolsz... :)
    ON
  • hykao #2755
    Tessék, itt az alap. Én ebből csináltam az én képarányomnak megfelelőt (a baloldali fekete részbe toldottam bele, így az enyém most 720x450-es)
  • ThugEdge
    én pont ezt nem találtam
    tedd már fel vhova lécci
  • 6600GT
    elméletileg már benne van a crack és simán megy! még most jön lefele
  • Thanatos
    aham :D tényleg megoszthatnád velünk :)
    amugy emgjelenéseket doc fileban irod külön? csak feltünt sorry :D
  • Casseus
    A CIFE verzióról tud valaki valamit? Esetleg tapasztalat? Működú Riléz?