6081
-
#2790 Ilyen másnak is van?? Próbálok kinyitni egy széfet, de egyszerűen akárhogy nyomogaom a gombokat, nem történik semmi. Először ment jobbra-balrával, majd csak ha közbe nyomtam a felfele gombot és most sehogy.
Én bénázok valamit nagyon, vagy ez megint csak egy idegesítő bug?? -
OLIII #2789 ez nuked az enforsz szerint , ha jól emlékszem az a gondja hogy kínai nyelvű de olvass utána -
Stoner #2788 okosak erre mondjanak valamit, hogyan tovabb
-
Stoner #2787 kezdodo paranoiam bugot suggal, nem ad be a progi vmi use funkciot. uvegvago vagy kampos-csorlos-ize vagy akarmi.. van nalam annyi szar, es sehova nem jutok -_-
-
robert200611 #2786 Le akarom tölteni a cife verziót de csak 13 fájl.Miért ilyen kevés?A 02-es fájl után egyből a 74 es jön. -
#2785 Nyakam rá, hogy valami triviális hülyeség, csak túl spilázod a dolgot :) -
Stoner #2784 Na, komolyan, valaki huzzon ki a szarbol. ott allok a retkes allvanyon, a celpont, amit le kell hallgatnom kb 5 emelettel alattam jobb fele. az allvanyrol el tudok oldalazni csak balra, zsakutaca. le tudom logatni magam a parkanyrol, de nem tudom elkapni az egy szinttel lentebbi parkanyt, szoval lefele is zsakutca.
Avasson be aki csinalta mar ezt pls.
aztan nyugodtan elmondhatja mekkora tirpak amoba vagyok, hogy ezt se tudtam. -
#2783 kinai :)
-
#2782 -
Stoner #2781 Mar ott tartok, hogy az se erdekel, ha degradalni akarnak. a lenyeg, hogy el"kapirgalok" balra -jobbra nemenged ugyanis- egeszen a fal szeleig, es ezzel ki is merultek a lehetosegeim.
Esetlegesen lekapirgalhatom magam a halalba, ha meguntam.
egyeb otlet? -
#2780 Hát az én véleményem mindig az, hogy inkább AA mint HDR mind küllem, mind teljesítmény ügyileg. Nem vészes a gépigénye. -
#2779 Jobb, mint az enyém :/ Azon gondolkodom, hogy nekem nem lesz élsimítás :( -
#2778 hm? -
#2777 Ha ilyen alap dolog nem megy egy álló napig, hogy elkapirgálj az épület szélén akkor szerintem nem neked való ez a játék. -
#2776 hm -
Stoner #2775 Valaki aki vegigtolta, adjon vmi infot pls, hogy mit kell csinalni a shanghaii palyan az ablakmoso allvanyon. egy napja nem tudok rajonni.
thx -
#2774 2.8Ghz, 1G ram, 7800GS legfrisebb driverrel és legfrisebb DX9.0c-vel. -
#2773 :DD -
Thanatos #2772 #2771, sorry :) -
Thanatos #2771 grrr, törölve lett az idiotája hsz-e, vagy ő törölte vagy valaki msá passz... :D sorry kandurex ez nem neked ment :) -
#2770 Mer' honnan a faxomból tudjam, hogy neki milyen van? -
Thanatos #2769 kérdezd meg még 10szer pls..., htx... -
#2768 Milyen géped van? -
Thanatos #2767 thx, ebben találtam egy nekem való fehér hátterüt :) -
#2766 Azzal ne törődj. Az csak azért van ott, hogy arra kell kattintani a grafikai beállításokhoz. -
#2765 Háh, mennyivel normálisabban néz ki így, hogy nincsenek mindenhol agyonkockázott élék. Bár már megint kivágott a monitorkikapcsolós mutatványával. Majd ha az utolsó patch is kikerült, akkor majd nekiállok hardon, de addig nem idegesítem magam fölösen.
-
#2764 mér van az h amikor a display beállításokat customra állítom és ott beállítok mindent, utána mindig visszavált nextgenre? valaki tudja mér? -
robert200611 #2763 Biztos ez a végleges verzió? -
#2762 Összegyűjtöttem egy pár háttérképet!
Ha valaki szeretné az asztalát fisher-esre alakítani, annak erre tessék:LINK -
#2761 Nem hallottam még róla! DVD5 persze jól hangzik! -
zsotee #2760 Ez a verzió nemigazán terjedt el:
Tom.Clancys.Splinter.Cell.Double.Agent.Repack.DVD5-NETSHOW
Van vele vmi probléma?
Valaki használja ezt a release-t? -
Thanatos #2759 csak tipp volt, sorry :D -
#2758 ja igen msn kitbe van -
#2757 Aza vicc hogy egy oldal Fpt-jéről kezdtem el szedni elvileg r42-ig! Örültem mert nem 9GB, csak 4GB! Erre tömöríteném ki de nemakarja! Nézem nincs rar! MOndom mifene! Felmegyek az oldalra és akkor látom hogy ezs 9Gb! Frankó! Ebben a hónapban hamar tullépem a keretet! :) -
#2756 OFF:
megjelenésnek megjelenések, de nem olyanok, amire te gondolsz... :)
ON -
#2755 Tessék, itt az alap. Én ebből csináltam az én képarányomnak megfelelőt (a baloldali fekete részbe toldottam bele, így az enyém most 720x450-es)
-
#2754 én pont ezt nem találtam
tedd már fel vhova lécci -
6600GT #2753 elméletileg már benne van a crack és simán megy! még most jön lefele -
Thanatos #2752 aham :D tényleg megoszthatnád velünk :)
amugy emgjelenéseket doc fileban irod külön? csak feltünt sorry :D -
#2751 A CIFE verzióról tud valaki valamit? Esetleg tapasztalat? Működú Riléz?