6081

• Mayday
    Ja van, de csak kinai nyelv van benne, ugyhogy nem hiszem, hogy nagyon elterjedne itt koztunk... :)
  • himpike
    Van egy dvd5 verzió is, lassan gondolom felkerül mindenhová.
  • Mayday
    Vagy vegyel egy dupla retegu lemezt. Tudom, hogy meg mindig nagyon draga a normal lemezhez kepest, de egyszer ki lehet birni (600-700 HUF mar normalis, noname ettol olcsobb), es akkor normal modon kiirod, installalod.
  • Makkmag
    Az Alcohol-ban be tudod méretezni, hogy 4.5GB-ként darabolja fel...
  • hykao #2826
    Miért magát a képfájlt akarod kettészedni? Eleve daraboltan szedted le, akkor minek variálni? Fele fájl egyik DVD-re, másik fele meg egy másikra...
  • hykao #2825
    Térkép!
  • hykao #2824
    A pálya előtt azt hiszem még fel is hívják a figyelmedet rá, hogy mindig érj időben vissza...(vagy valami ilyesmi, már nem emlékszem pontosan, hogy írták)
  • ati2002
    A szerverszoba merre van, mert nem találom?
  • hykao #2822
    Nekem peccselés után simán elindult, nem kellett megint krekkelni. (csak egyjátékost próbáltam)
  • hykao #2821
    Aha, köszi! (az orvosi adatok megvannak, csak a háttérinfó nem)
  • hykao #2820
    Nem.
  • k8bal
    hát végülis igen, DE! a múltkor úgy csináltuk Just Cause-t és nem lehet felrakni és kb 20 perc amíg kicsomagolja...
  • Bercy #2818
    Total commander file menüjének filedarabolás opciója?
  • k8bal
    !!!OFF!!!
    Nagyon fontos lenne! Valaki tudna ajánlani egy olyan programot amivel eltudnám darabolni kétfele az SCDA képfájlát, hogy kitudjam írni?
    Nagyon hálás lennék érte!
    /OFF
  • ati2002
    Menj vissza a széfhez, és várd meg amíg lejár az idő, hamarosan érkezik Moss.
  • Che
    Halisztok...JBA főhadiszálson Emil bácsi ad egy feladatot....számítógépen vmi kockát kell megfejteni, ha jól értelmeztem...mi a lényege? vagy hogy kell megoldani? mert arra még nem jöttem rá...
  • PLATINO
    várva várt sm 2.0-ás problémát megoldó patch lesz vagyi azt jelenti az ATI 9600 FOG FUTNI?????AZTA
  • Mayday
    Es jol ertelmeztem lejjebb, hogy nem kell a peccs utan kulon krekk, hanem az alap, ami van mondjuk a CIFE rilizben, az viszi peccseltet is?
  • zoral1000
    hello a jba föhadiszálláson mit kell csinálni ha megcsináltam a feledatokat?
  • Hmuda
    Az egyik a betegszobán, a másik a szerverszobában az asztal mellett.
  • AtiRadish
    Szóval akkor ez még nem az a várva várt sm 2.0-ás problémát megoldó, világmegváltó patch. (mert nekem 9600-osom, van és természetesen nem megy)
  • hykao #2809
    Katt a bannerképre és máris töltheted. Elsősorban a multin változtat, de kisebb mértékben az egyjátékos módon is + menüből állítható, és működik az élsimítás
  • AtiRadish
    És lehetne tudni h. mit tartalmaz a patch, és h. honnan lehet letölteni?
    Mert én nem találom sehol
  • hykao #2807
    SPOILER

Az első JBA főhadiszállásos pályán hol találom a háttérinformációkat? Minden más feladat megvan (JBA és NSA is), de ezeket valahogy nem találom sehol...

Illetve ha a pálya végén nem ölöm meg a csókát, az csak bizalomcsökkenéssel jár? (én lelőttem - ha én nem tettem volna meg, megtette volna úgyis más, és talán előtte még tovább kínozták volna...)
  • supRshine
    szerintem a leggyengébb, főleg a 3. rész után. de elsősorban a sok hiba és az optimizálatlanság miatt... majd a 10. patch után lehet hogy jobb lesz :)
  • robert200611
    Én most töltöm, kiváncsi vagyok rá.Az első 3 részt végigvittem.Szerintetek jobb mint az eddigi részek?
  • supRshine
    így még yasu tool meg ilyesmik sem kellenek hozzá
  • Hmuda

Így hirtelen 10+1-re emlékszem, de ebből ugyebár egy az erőmű ami alig negyed óra alatt megvan, egy a börtön, ami szintén nem egy húdehosszú valami, négy a JBA főhadiszállás ami az utolsó alkalmat leszámítva mindig kevesebb mint fél óra. Ezen kívül marad a tanker, Shanghai, a luxushajó és Afrika. A plusz pálya meg a már említett "instant failed" bug miatt nem volt tesztelve.

Ha esetleg kihagytam valamelyiket akkor majd szól valaki.
  • supRshine
    uninstall game -> install game -> install patch 1.01 -> működik
  • Mayday
    Remelem, faszaul, mert nekem is hasonlo a konfigom, csak XT, de a proci ram annyi.
  • AtiRadish
    Milyen patchet??
  • robert200611
    Hány pálya van a játékban?Több mint a chaos theory-ban?
  • Mayday
    Van. Es ha installalod, alapbol benne van, nem kell kulon "krekkelni".
  • robert200611
    A cife verzióhoz van crack?
  • supRshine
    na, felraktam a patch-et, de most meg nem indul a játék...lol
    no dvd crack-kel sem, sehogy.
  • Balumann
    annyira biztos, hogy tudj vele játszani, úgyhogy próbáld és játsz
  • drop
    hi ATI Radeon X1600PRO 256MB, TV/DVI, Asus ezel hogy mene a játék
    proci amd64 3500 1 gb ramal
  • Daniel Ryan
    HY mindenkinek!!

Nekem AG Neovo F-417-s van és az lenne a kérdésem ,hogy a monitor hibája-e ,hogy játszok és olyan 10 perc után no signal utánna meg kikapcsol a monitor de a gép megy meg hang is meg minden csak kép nincs és csak újra tudom indítani vagy leállítani!
    Egyszer jelentkezik aztán nem!!Meg elősször még sokára aztán mindig egyre kevesebb ideig jó!!Driver valami vagy mi lehet rossz?
    Mi lehet a baj?
    Még annyi ,hogy a dark messiah-nál is ez van!!

• hykao #2792
    Egyébként ahogy nézem a stáblistát, az online játékmódot francia (Annecy) és olasz (Milánó) stúdiókban hozták össze, tehát csak az offline módot készítette a shanghai stúdió, valamint az Unreal 2 és 3 motorok szövegei és logói is fel vannak tüntetve.
  • hykao #2791
    Néha megakad a dolog, ekkor egérgombok és görgő segíthet...