6081

• Evogordon
    Nembaj, pár nap és veszem az új sm3.0-ás karit szal én is csatlakozok majd
  • Rage47
    ez tök lol volt
    miután kivallattam a kis kötsögöt, eleresztettem, ő meg beverte a fejét a wc-be és lehúzta, tehát olyan hangja volt:D majd probáljátok ki:D
  • mila69en
    lolz nincs isten csak CHRASH.....háromszoros loálz
  • mike0013
    hogyhogy nem müködik:S?
  • Noninnyó
    Sorry, ha már volt, de nálam ilyen a kép az elején a videóban, meg a játékban is utána. Tiszta nézhetetlen.

Mi lehet a baj, látott már ilyet valaki? A driver 93.71-es, és a játék a CiFE verzió.
  • ati2002

CHRASH AZ ISTEN!!! CSAK KÁR HOGY NEM MŰKÖDIK.

(volt már)
  • OLIII
    gratula
  • Maxtreme
    Isten vagy, csak kár hogy 1-2 napja már volt itt róla szó :D :D
  • mike0013
    és amúgy ez biztos müxik:)?
    kipróbáltad?
    és mien videókártyád van:D?
  • Bence94
    helo patcht felraktam és singlit el tudom indítani de a multit nem mert a securom miatt nem megy.milyen progival lehetne?
  • mike0013
    ÉÉLJJJEENNN:D:D:D
  • GiGa master
    de shader 3.0támogatja a vidim:D
  • Crash88
    NA GYEREKEK KIÁLTSÁTOK A NEVEMET ÉS MONDJÁTOK HOGY CRASH ISTEN

ITT A MEGOLDÁS HOGY ELINDULJON A JÁTÉK SHADER MODEL 2 ES VGA KAL
    1.megnyitni a SplinterCell4.ini
    2.megkeresni a SimpleShader=False
    3.a False-t átirni True (vagy ha majd ugy kell akkor visza is lehet még)
    4.ÉS JÁCC SHADER MODEL 2.0 ÁN

• GiGa master
    hy all!nem tudom elindítani a játékot a legelső törés van emg,és kiírja h összeférhetetlenség van azze emulátor szofver között help plt!előre is thx!
  • kirol
    Ja, azt nem tudtam, hogy 2,5-ös is van. :)
  • alph4
    Letöltöttem még régebben az alap emus változatot, amit nemrég telepítettem fel, majd rögtön utánna felraktam a patch-et is. Utánna átmásoltam a Netshow féle okosságot amivel elindul, de valamiért mindíg kifagy a játék. Valaki nekem tudna adni a Cife féle crackhez linket esetleg? Hátha azzal menne rendesen.
  • Czegee
    SPOILER!!!!

Segítsetek pls. A Hajós pályán vagyok, amikor a kapitány fel akarja robbantani magát. Már csak egy küldim van ami incomplete. Lemetenm a kapitányhoz el kaptam, nem robbant fel a hajó, de utána nem tudom mit kell csinálni, és a quest is incomplete maradt. Beúsztam a víz alatt vmi ventillátorhoz de arra nem tudok el menni mert mindig szétdarál a lapátja :)

PLshelp me!!!
  • ati2002
    Nem, ez még nem a 3-as, csak 2.5-ös.
    HDR mellett az AF-et be lehet kapcsolni, az AA-t nem. DE ez csak a SM3,0-ás HDR-re vonatkozik, az SM2.0-ás álHDR mellett megy az élsimítás is (pl Dark Messiah)
  • Gerbill
    Ha jól tudom unreal 2.5
  • kirol
    Ebben a játékban Unreal Engine 3-van?
    Mert amit az UE3-ról mutattak képeket azok kicsit brutálok voltak.

HDR mellett nincs AA és AF? A menüben akkor hiába kapcolok be mindent, mégse lesz?
  • mike0013
    nah jó, én nem várok SM2-re, inkább játszok a CT-vel:)
  • CsabiApu
    Más játékban van hang, itt is a menüben van hang csak amikor betölti a pályát onnan nincs hangja a játéknak.
  • PLATINO
    nekem jó az unleashed!!!az a tuti
  • Shodan
    de annak is csak az installja kínai.
  • Balumann
    kapcsold be a hangfalat!

Lemezről tedd fel az eaxot vagy ami rajtavan, lehet hogy kellhet, ha úgy sem jó akkor nem tudom. Más játékba van?
  • Czegee
    SPOILER!!!!

Segítsetek pls. A Hajós pályán vagyok, amikor a kapitány fel akarja robbantani magát. Már csak egy küldim van ami incomplete. Lemetenm a kapitányhoz el kaptam, nem robbant fel a hajó, de utána nem tudom mit kell csinálni, és a quest is incomplete maradt. Beúsztam a víz alatt vmi ventillátorhoz de arra nem tudok el menni mert mindig szétdarál a lapátja :)

PLshelp me!!!
  • CsabiApu
    Sziasztok!
    Nekem nincs hang a játékban. Tudja valaki mért nincs?
  • Noninnyó
    A CiFE verzió angol, semmi gond nincs vele, működik. A kínai a Netshow verzió volt, de az már nuke-olva lett tegnap.
  • Sland
    Jah jó okés, köszi!
  • Czegee
    SPOILER!!!!

PLshelp me!!!
  • Gerbill
    Már le volt írva. Csak a telepítő kínai, a játék angol
  • Sland
    Mi a pöcsöm?
    Tom Clancys Splinter Cell Double Agent-CiFE
    Ez kínai nyelvű????? Vagy mi van evvel?
  • supRshine
    a kockánál: minden sorban és oszlopban egy-egy szám egyszer szerepelhet csak...úgy kell kirakni. az elején ki is írja a képernyő tetején mit és hogyan.
  • K3ksZi
    ez CIFE féle kínai vezrió tud már SM 2.0 át vagy még nem?
  • mila69en
    nah asszem most jött el az ideje az uninstalnak:( egyszerüen nem hiszem most meg megint nem tudok simítást álítani kilőtte none-ra és nem is tudom változtatni hdr-kilőve alapból, ini-buherral sem hajlandó...grrrrrrrrrrrrr tegnap még jó volt ekkora egy bughalmazt régen láttam már
  • PuMaa
    Én is elakadtam a JBA főhadiszálláson mikor azt a kockával kell hülyéskedni :D ott valójában mit kell csinálni ?
  • Rage47
    én is lelöttem... gondoltam ez csak könnyit az életén:)
  • Mayday
    Nektek van igazatok, nem olvastam el rendesen a NUKE infot.

Tehat "Install and everything else except game is chinese".
  • burki6
    Én úgy tudom h a game angol, az install kínai
  • Gerbill
    Kínai? Szerintem angol, de lehet én tudom rosszul.