6081
-
#2870 Nembaj, pár nap és veszem az új sm3.0-ás karit szal én is csatlakozok majd -
#2869 ez tök lol volt
miután kivallattam a kis kötsögöt, eleresztettem, ő meg beverte a fejét a wc-be és lehúzta, tehát olyan hangja volt:D majd probáljátok ki:D
-
#2868 lolz nincs isten csak CHRASH.....háromszoros loálz -
#2867 hogyhogy nem müködik:S? -
#2866 Sorry, ha már volt, de nálam ilyen a kép az elején a videóban, meg a játékban is utána. Tiszta nézhetetlen.
Mi lehet a baj, látott már ilyet valaki? A driver 93.71-es, és a játék a CiFE verzió. -
CHRASH AZ ISTEN!!! CSAK KÁR HOGY NEM MŰKÖDIK.
(volt már)
-
OLIII #2864 gratula -
#2863 Isten vagy, csak kár hogy 1-2 napja már volt itt róla szó :D :D -
#2862 és amúgy ez biztos müxik:)?
kipróbáltad?
és mien videókártyád van:D? -
#2861 helo patcht felraktam és singlit el tudom indítani de a multit nem mert a securom miatt nem megy.milyen progival lehetne? -
#2860 ÉÉLJJJEENNN:D:D:D -
GiGa master #2859 de shader 3.0támogatja a vidim:D
-
Crash88 #2858 NA GYEREKEK KIÁLTSÁTOK A NEVEMET ÉS MONDJÁTOK HOGY CRASH ISTEN
ITT A MEGOLDÁS HOGY ELINDULJON A JÁTÉK SHADER MODEL 2 ES VGA KAL
1.megnyitni a SplinterCell4.ini
2.megkeresni a SimpleShader=False
3.a False-t átirni True (vagy ha majd ugy kell akkor visza is lehet még)
4.ÉS JÁCC SHADER MODEL 2.0 ÁN
-
GiGa master #2857 hy all!nem tudom elindítani a játékot a legelső törés van emg,és kiírja h összeférhetetlenség van azze emulátor szofver között help plt!előre is thx!
-
#2856 Ja, azt nem tudtam, hogy 2,5-ös is van. :) -
#2855 Letöltöttem még régebben az alap emus változatot, amit nemrég telepítettem fel, majd rögtön utánna felraktam a patch-et is. Utánna átmásoltam a Netshow féle okosságot amivel elindul, de valamiért mindíg kifagy a játék. Valaki nekem tudna adni a Cife féle crackhez linket esetleg? Hátha azzal menne rendesen. -
Czegee #2854 SPOILER!!!!
Segítsetek pls. A Hajós pályán vagyok, amikor a kapitány fel akarja robbantani magát. Már csak egy küldim van ami incomplete. Lemetenm a kapitányhoz el kaptam, nem robbant fel a hajó, de utána nem tudom mit kell csinálni, és a quest is incomplete maradt. Beúsztam a víz alatt vmi ventillátorhoz de arra nem tudok el menni mert mindig szétdarál a lapátja :)
PLshelp me!!!
-
#2853 Nem, ez még nem a 3-as, csak 2.5-ös.
HDR mellett az AF-et be lehet kapcsolni, az AA-t nem. DE ez csak a SM3,0-ás HDR-re vonatkozik, az SM2.0-ás álHDR mellett megy az élsimítás is (pl Dark Messiah) -
#2852 Ha jól tudom unreal 2.5 -
#2851 Ebben a játékban Unreal Engine 3-van?
Mert amit az UE3-ról mutattak képeket azok kicsit brutálok voltak.
HDR mellett nincs AA és AF? A menüben akkor hiába kapcolok be mindent, mégse lesz? -
#2850 nah jó, én nem várok SM2-re, inkább játszok a CT-vel:) -
CsabiApu #2849 Más játékban van hang, itt is a menüben van hang csak amikor betölti a pályát onnan nincs hangja a játéknak.
-
PLATINO #2848 nekem jó az unleashed!!!az a tuti -
#2847 de annak is csak az installja kínai. -
#2846 kapcsold be a hangfalat!
Lemezről tedd fel az eaxot vagy ami rajtavan, lehet hogy kellhet, ha úgy sem jó akkor nem tudom. Más játékba van? -
Czegee #2845 SPOILER!!!!
Segítsetek pls. A Hajós pályán vagyok, amikor a kapitány fel akarja robbantani magát. Már csak egy küldim van ami incomplete. Lemetenm a kapitányhoz el kaptam, nem robbant fel a hajó, de utána nem tudom mit kell csinálni, és a quest is incomplete maradt. Beúsztam a víz alatt vmi ventillátorhoz de arra nem tudok el menni mert mindig szétdarál a lapátja :)
PLshelp me!!! -
CsabiApu #2844 Sziasztok!
Nekem nincs hang a játékban. Tudja valaki mért nincs? -
#2843 A CiFE verzió angol, semmi gond nincs vele, működik. A kínai a Netshow verzió volt, de az már nuke-olva lett tegnap. -
#2842 Jah jó okés, köszi! -
Czegee #2841 SPOILER!!!!
PLshelp me!!! -
#2840 Már le volt írva. Csak a telepítő kínai, a játék angol -
#2839 Mi a pöcsöm?
Tom Clancys Splinter Cell Double Agent-CiFE
Ez kínai nyelvű????? Vagy mi van evvel? -
supRshine #2838 a kockánál: minden sorban és oszlopban egy-egy szám egyszer szerepelhet csak...úgy kell kirakni. az elején ki is írja a képernyő tetején mit és hogyan. -
K3ksZi #2837 ez CIFE féle kínai vezrió tud már SM 2.0 át vagy még nem? -
#2836 nah asszem most jött el az ideje az uninstalnak:( egyszerüen nem hiszem most meg megint nem tudok simítást álítani kilőtte none-ra és nem is tudom változtatni hdr-kilőve alapból, ini-buherral sem hajlandó...grrrrrrrrrrrrr tegnap még jó volt ekkora egy bughalmazt régen láttam már -
#2835 Én is elakadtam a JBA főhadiszálláson mikor azt a kockával kell hülyéskedni :D ott valójában mit kell csinálni ? -
#2834 én is lelöttem... gondoltam ez csak könnyit az életén:) -
#2833 Nektek van igazatok, nem olvastam el rendesen a NUKE infot.
Tehat "Install and everything else except game is chinese". -
#2832 Én úgy tudom h a game angol, az install kínai -
#2831 Kínai? Szerintem angol, de lehet én tudom rosszul.