6081
-
#3439 Bazz, ilyen butaságot ne csinálj! Nem az én monitoradataim egy az egyben lemásolása kell, hanem csak a FRISSÍTÉSI GYAKORISÁG részhez a neked szükséges értéket beállítani! (ami az én monitorom esetében 75Hz) -
Daniel Ryan #3438 CSak az a baj ,hogy mikor kikapcsol a monitor már hiába próbálom megnézni milyen frekvencián van ha kivan kapcsolva!! -
#3437 Ezt nekm is csinálja hogy elfeketedik a karakterünk! Lehet driver hiba nemtudom ki milyen nvidia driver-el tolja a gamet? Jelentkezett másnál is ez a befeketedés hiba? -
Kamisama #3436 Nemigaz, 1GB ram 450en megy, Sempron 3000+, 6600GT, eddig minden játék max garfikán tökéletesen ment, de ez annyira szaggat néha hogy az agyam eldobom, vmikor meg az egész ember befeketedik, ilyenkor már nagyon gáz. Nomeg, nemtom miért de a videó beállításoknál nem menti el a dolgokat, hiába állítom a Standard-ra, csak azért is Nex Generation-ön marad. Miért van ez? Vajon egy jobb videókártya megoldaná a problémát? Szerintem az sem. -
nyulhun #3435 mindent úgy írtam be ahogy te erre duplaképernyőm lett -
#3434 Nem vakon megyek csak angoltudatlanul :D -
#3433 Merthogy van 2D-s minitérkép is (SATCOM), amit játék közben a HUD részeként lehet használni... :)
Igen, ők azok...(mégha nem is értesz mindent angolul, az átvezető videók meg maga a cselekmény elég "beszédesek"...főleg ha már a JBA HQ-n vagy...akkor úgy tűnik a baj forrása inkább az, hogy "csak mész vakon előre a játékban"...) -
#3432 Nemtudok annyit angolul hogy az összes létező szöveget megértsem benne!
3D-s térképet akartam irni csak elnyomtam!
Na akkor kik azok akiknél most vagyok ők a rosszfiúk akik közé beépültünk? -
#3431 2D-s térkép alatt az OPSAT óra SATCOM funkciójára gondolsz?
"Amúhy agol most vagyok ők kicsodák?" - na az ilyen kérdéseknél sosem tudom eldönteni, hogy arról van-e szó, hogy úgy játszik valaki, hogy nem olvas, nem hall, nem lát...vagy nem ért egy kukkot sem angolul...vagy mi van? Hogy lehet így játszani? (Én azt hittem a '90-es évek eleje óta az orosz helyett az angol az alapvető tanított idegen nyelv az iskolákban...) -
#3430 Hm én 2d térképet eddig 1szer sem használtam igaz még csak fogalmam sincs hol vagyok de a lövöldözös traininges pályán.
Amúhy agol most vagyok ők kicsodák? -
#3429 Sokadszorra: 3D Térkép... -
Joe1987 #3428 a börtönbe kiengedtem a rabokat utánna merre kell menni? -
#3427 #3394
Amúgy szerintem ha nem is mind, de a sima xbox-ps verzióban szerepelnek. -
#3426 nézd már meg jobban, hogy ez csak egy rajz:) amúgymeg ez elég kockás játékban sokkal kerekebbek a formák szögletes súlyzó rulz:) -
#3425 to#3391--ez a grafika hol marad a kiadott verziótól??! -
#3424 Pedig ennél szájbarágósabb már nem is lehetne.
Lehet zoomolni, elforgatni, és váltani a kiemelt helyszínek között, valamint a feliratok is önmagukért beszélnek. -
#3423 Ezen a xar 3D térképen nem találok meg semmit se... -
#3422 Hogy érted, hogy megduplázta a képernyőt? :O Pontosan mit állítottál, és mire? -
nyulhun #3421 bocs elírtam, frissitést -
#3420 Iránygombok (pontosan nem emlékszem, talán balra és felfele - de lenyomva kell tartani!), és ha megjelenik középen a nyitás ikon, akkor meg az akció gombot... -
#3419 3D térkép... -
#3418 Azon a pályán a leütésért (sőt még az ölésért) sem számol minuszt, mert az a feladat! -
#3417 Olvass vissza! Kb. ezerszer ki lett tárgyalva! Alig pár hozzászólással a tiéd előtt is pl... -
#3416 Nem az órajelet kell állítani... -
#3415 Ellenőrizd a monitoron (ha van rá lehetőség), hogy ténylegesen a beállított értéknek megfelelően frissíti-e a képet. -
Alien1024 #3414 én a 3-4edik páján amikor repülöböl ki ugrok sose tudom kinyitnai az ernyőt mit kel nyomnom? -
#3413 hi kéne gy kis help:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a tanker hajó elfoglalós pálya elején vagyok:azt mondja robbantsam fel a jégfalat,most ez az a jégfal ami mellett van a kis raktár szerűség?ahol előtte berántottam a palit a vízbe, és a detonátor hol van? mert van wallmine-om de hát az nem igazán az ugyebár -
#3412 Hogy lehetsz 100%-os??? Nekem minuszt számol azért is ha leütök valakit! -
horty911 #3411 Hi!
Nekem a gépem állítólag jó a game-hoz, de a demo eléggé sz@rakszik. Dupla képernyőt látok. Szóval látom az eredetit és a bal felső sarokban ott figyel kicsiben az egész képernyő. És jobb oldalt meg egy déglalap látható, amin a víz felszín látható, de az csak úgy ott van :D
P4 Celeron 2.6 (2.8-ra húzva) 1GB ram, GF6600 GT 256 kártya. Legújabb driver és az ajánlott DirectX van telepítve. Lehet csak a demo (Gamestar oldaláról, Gamershell 3D) hibás vagy nálam lehet valami gáz? Esetleg vegyem vissza a procit?
Választ előre is köszönöm! -
#3410 Cheat? Trainer? -
#3409 Majd probálgatom! -
atkaq #3408 Kérlek segitsetek elakadtam a hajós pályán vagyok ahol el kell foglalni egy hajót.Lent van egy csávó akinek a kezében van egy fákja ha eszrevesz ledobja és felrobbanok.Megöltem a csávót vagy elmentem mellete de még mindig nem sikerült elfoglalni a hajót.Mit kell csinálni??? -
nyulhun #3407 Kipróbáltam a berakott képeken látható órajel állításokat: 1. megduplázta a képernyőt
2. nincs órajel állító menüpont a forcewaremban -
#3406 jobb egérgombbal tarts vissza a levegőt, akkor nem mozog annyira a keze! -
Daniel Ryan #3405 Az a lényeg ,hogy közepét találd el a céltábláknak mert ha nem azt találod el nem megy fel a pontod 75-re és addig nem lesz kész a küldi!! -
#3404 LOL a training résznél a börtön után kifogott rajtam a lövldözös rész 3 órája ott lövöldözök de nemtudom megcsinálni annyira balfasz vagyok :( -
peter31 #3403 Én is jártam így aztán megnéztem a feladatokat és egy kimaradt. Nekem az volt, hogy nem vettem fel a kapcsolatot Lamberttel, ezért vissza kellet mennem a kommunikációs toronyhoz. Utánna már simán végeztem a pályán a Helipadnál.
Nekem is van kérdésem az egyik bizalmi indexem lecsökkent azon hogy lehet növelni? -
Daniel Ryan #3402 Ja és a videókártyám Geforce 7800gt -
Daniel Ryan #3401 Én NvTweak-t használok ami bekapcsolja az nvidia vezérlőpultjában a manuóális frekvencia vezérlést ez eddig mindig működött de nekem most ugyan úgy kifágja a képet!! -
#3400 csak nekem tunt el az SD3 banner?