Splinter Cell: Double Agent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Mer' honnan a faxomból tudjam, hogy neki milyen van?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

kérdezd meg még 10szer pls..., htx...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Kandurex
Milyen géped van?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

thx, ebben találtam egy nekem való fehér hátterüt 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hykao
Azzal ne törõdj. Az csak azért van ott, hogy arra kell kattintani a grafikai beállításokhoz.
Hmuda
Háh, mennyivel normálisabban néz ki így, hogy nincsenek mindenhol agyonkockázott élék. Bár már megint kivágott a monitorkikapcsolós mutatványával. Majd ha az utolsó patch is kikerült, akkor majd nekiállok hardon, de addig nem idegesítem magam fölösen.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Gerisone
mér van az h amikor a display beállításokat customra állítom és ott beállítok mindent, utána mindig visszavált nextgenre? valaki tudja mér?

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Biztos ez a végleges verzió?
Casseus
Összegyûjtöttem egy pár háttérképet!
Ha valaki szeretné az asztalát fisher-esre alakítani, annak erre tessék:LINK

ha te azt tudnád...^^

Casseus
Nem hallottam még róla! DVD5 persze jól hangzik!

ha te azt tudnád...^^

Ez a verzió nemigazán terjedt el:
Tom.Clancys.Splinter.Cell.Double.Agent.Repack.DVD5-NETSHOW
Van vele vmi probléma?
Valaki használja ezt a release-t?

Csak halkan, mert ez illegális...

csak tipp volt, sorry 😄

ThugEdge
ja igen msn kitbe van

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Casseus
Aza vicc hogy egy oldal Fpt-jérõl kezdtem el szedni elvileg r42-ig! Örültem mert nem 9GB, csak 4GB! Erre tömöríteném ki de nemakarja! Nézem nincs rar! MOndom mifene! Felmegyek az oldalra és akkor látom hogy ezs 9Gb! Frankó! Ebben a hónapban hamar tullépem a keretet! 😊

ha te azt tudnád...^^

hykao
OFF:
megjelenésnek megjelenések, de nem olyanok, amire te gondolsz... 😊
ON
hykao
Tessék, itt az alap. Én ebbõl csináltam az én képarányomnak megfelelõt (a baloldali fekete részbe toldottam bele, így az enyém most 720x450-es)
ThugEdge
én pont ezt nem találtam
tedd már fel vhova lécci

elméletileg már benne van a crack és simán megy! még most jön lefele

aham 😄 tényleg megoszthatnád velünk 😊
amugy emgjelenéseket doc fileban irod külön? csak feltünt sorry 😄

Casseus
A CIFE verzióról tud valaki valamit? Esetleg tapasztalat? Mûködú Riléz?

ha te azt tudnád...^^

hykao
Kb. fél éve az UBI oldaláról. (valami letölthetõ SCDA kitben volt)
ThugEdge
tesó admá nekem a hátered,nem teszed fel vhova?nagyon zsír,pont passzolna az én asztalomhoz is

jó a háttérkép 😄 honnan szedted? 😊

Valaki nemtudja hogyan lehet egy tükörfájl-t kettészedni?pl ez a SCDA nyóc giga és kettészeretném szedni két tükörfájllá ez lehetséges? Ha igen hogyn?
hykao
Na itt vannak:
-elsõ képen a szokványos megoldás
-második képen pedig a ráerõltetés - amint írtam muszáj voltam így megoldani, mert a driver valamiért úgy gondolja csak 60hz-t tudna a moncsim...(hiába ír 60-at, a ráerõltetés után leellenõriztem a monitoron és 75hz lett - ennyi tud az LCD-m)

Ja, hogy tetszik a háttérképem? 😊

hykao
Na látom végre van élsimítás! Végre valami jó! 😊

Többen is írjátok, hogy csak 60hz-n megy stb. Nos elárulom, hogy mind az ATI, mind az nVidia kártyák driverei már jó régóta tartalmaznak olyan opciót, hogy "frissítési frekvenciák felülírása" vagy valami ilyesmi. ATI kártyám már régen volt, szal már fejbõl nem emlékszem hol található ez a funkció, de az nVidia driveres megoldásról mindjárt nyomok be képeket. Pl. az én monitoromról azt "hiszi" az nVidia drivere, hogy csak 60hz-t tud, így eleve ehhez a funkcióhoz kellett folyamodnom a kívánatos 75hz-hez (LCD monitor)

Más: sokan írjátok, hogy ez nem végleges verzió. Na most akkor az lenne a kérdésem, hogy szerintetek, mi lesz a különbség a "végleges" változatban? Ha ez csak egy újságíróknak szánt változat, szerintetek az újságíróknak odaadnak egy bugos szart, és pár hét múlva a teljes meg már egy javított verzió lesz? Nem hinném...
Na meg ha ez nem a végleges a maga 7.8 gigájával, akkor a végleges majd mekkora lesz? 10 vagy még több giga? Másik dolog, hogy az ilyen ideiglenes verziók nemigen szoktak öt nyelvet tartalmazni...
akkor elég nekemami most van nem húzom föl
buldozer99
BIOS

Forca Barca

Makkmag
Szerintem, ha így akarsz neki állni akkor ne is akard meghúzni, mert elfüstölöd 😊

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Rage47
áh megvan, splintercell4.ini😊
processzor hol lehet felhúzni? mert AMD + van legalább 300mhz felakarom húzni
Rage47
bocsi, ezt melyik .ini-ben kell állitani?
burki6
A 2. pályán ilyen volt:
a 4.-en viszont már ilyen:
Elég zavaró, mert a víztalatti átjárót is csak a 3d mappal találtam meg. Ja és ha kijövök a vízbõl, akkor is csak a hóesés látszik szürke alapon, meg a fények (a szemüvegének a lámpája+a hátán a "veszély-jelzõ")
Vki Plz help!

ATI x1600-am van,Athlon 64 3200+,1 GB rammal

Balumann
mind1 hogy pro vagy nem pro, xt is lehet vagy bármi, egyik se támogatja az sm3-at.
Nvidia 6600 -as már támogatja, és az sokkal jobb kártya mint az ati 9600-os akármi!

de nekem ati 9600 256mb és nem pro!!!de mondom ha nem fut akkor beteszem az nvida 6600 kártyám 512 mb azon tuti megy
Balumann
nekem is és még sok ismerõsömnek is az van, és nem indul. Még az Ati x850 XT-n sem indul pedig ezerszer jobb mint a 9600 pro. Csak a shadermodel 3-as miatt.

Tibor
az nagy fejlõdés 1.0-ról 1.01-re GRAT UBI!<#idiota><#idiota><#taps>

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

optimista vok
és hol tudom meglesni nekem miylen sm izém van?
ati2002
Nálam ilyenre nem volt szükség...

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

mila69en
na így már igen😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

olvasni tudsz?
"A JÁTÉK CSAK SM 3.0-ÁT TUDÓ VIDEOKÁRTYÁN HAJLANDÓ ELINDULNI!!! (Minimum nV 6XXX vagy ATI X1XXX)"

http://thenamelessphoto.com/

ati 9600 van és remélem elindul
Hmuda
Nost INI-buherálással mûködésre bírtam. Két lehetõség van:

Vagy a "DisableHDRTonemapping=False" sort átírjátok "DisableHDRTonemapping=True"-ra, vagy a "bHighQualityVisualFX=True"-t "bHighQualityVisualFX=False"-ra (én az elsõre tippelnék, de mekkora hiba...a HDR kilövése után az nem vált át <#wilting>).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ati2002
Tök jó, amíg állogattam a kamerát, hogy látszódjon az AA legjobban, Sam nekitámaszkodott addíg a korlátnak. 😊

ati2002
Érdekes, én beraktam 4x AA-t és elég látványos javulás lett, semmi cikk-cakk.

Hamachi?
ValaKIK?

Hmuda
Csak a legújabb ATI kártyák egyike képes egy spec driverrel elérni a HDR+AA-t legjobb tudomásom szerint.

Hmuda
Direkt megnéztem, hogy minden más grafikai beállítást is kikapcsoltam/minimumra vettem. Az eredmény változatlan. Megnézem mit szól ahhoz ha az INI-ben is legyilkolom az összes grafikai csodát.

mike0013
de jó nektek, az "bosszant fel" titeket, hogy nem megy 4× AA-val
valakinek meg el sem indul a játék<#rinya><#rinya>

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Alwares
Én úgy tudom hogy az újabb nvidiák se tudják egyszerre a HDR-t futattni és az AA-t...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400