6081

• hykao #3439
    Bazz, ilyen butaságot ne csinálj! Nem az én monitoradataim egy az egyben lemásolása kell, hanem csak a FRISSÍTÉSI GYAKORISÁG részhez a neked szükséges értéket beállítani! (ami az én monitorom esetében 75Hz)
  • Daniel Ryan
    CSak az a baj ,hogy mikor kikapcsol a monitor már hiába próbálom megnézni milyen frekvencián van ha kivan kapcsolva!!
  • grebber
    Ezt nekm is csinálja hogy elfeketedik a karakterünk! Lehet driver hiba nemtudom ki milyen nvidia driver-el tolja a gamet? Jelentkezett másnál is ez a befeketedés hiba?
  • Kamisama
    Nemigaz, 1GB ram 450en megy, Sempron 3000+, 6600GT, eddig minden játék max garfikán tökéletesen ment, de ez annyira szaggat néha hogy az agyam eldobom, vmikor meg az egész ember befeketedik, ilyenkor már nagyon gáz. Nomeg, nemtom miért de a videó beállításoknál nem menti el a dolgokat, hiába állítom a Standard-ra, csak azért is Nex Generation-ön marad. Miért van ez? Vajon egy jobb videókártya megoldaná a problémát? Szerintem az sem.
  • nyulhun
    mindent úgy írtam be ahogy te erre duplaképernyőm lett
  • grebber
    Nem vakon megyek csak angoltudatlanul :D
  • hykao #3433
    Merthogy van 2D-s minitérkép is (SATCOM), amit játék közben a HUD részeként lehet használni... :)

Igen, ők azok...(mégha nem is értesz mindent angolul, az átvezető videók meg maga a cselekmény elég "beszédesek"...főleg ha már a JBA HQ-n vagy...akkor úgy tűnik a baj forrása inkább az, hogy "csak mész vakon előre a játékban"...)
  • grebber
    Nemtudok annyit angolul hogy az összes létező szöveget megértsem benne!
    3D-s térképet akartam irni csak elnyomtam!

Na akkor kik azok akiknél most vagyok ők a rosszfiúk akik közé beépültünk?
  • hykao #3431
    2D-s térkép alatt az OPSAT óra SATCOM funkciójára gondolsz?

"Amúhy agol most vagyok ők kicsodák?" - na az ilyen kérdéseknél sosem tudom eldönteni, hogy arról van-e szó, hogy úgy játszik valaki, hogy nem olvas, nem hall, nem lát...vagy nem ért egy kukkot sem angolul...vagy mi van? Hogy lehet így játszani? (Én azt hittem a '90-es évek eleje óta az orosz helyett az angol az alapvető tanított idegen nyelv az iskolákban...)
  • grebber
    Hm én 2d térképet eddig 1szer sem használtam igaz még csak fogalmam sincs hol vagyok de a lövöldözös traininges pályán.

Amúhy agol most vagyok ők kicsodák?
  • hykao #3429
    Sokadszorra: 3D Térkép...
  • Joe1987
    a börtönbe kiengedtem a rabokat utánna merre kell menni?
  • ati2002

Amúgy szerintem ha nem is mind, de a sima xbox-ps verzióban szerepelnek.
  • mila69en
    nézd már meg jobban, hogy ez csak egy rajz:) amúgymeg ez elég kockás játékban sokkal kerekebbek a formák szögletes súlyzó rulz:)
  • minimize
    to#3391--ez a grafika hol marad a kiadott verziótól??!
  • hykao #3424
    Pedig ennél szájbarágósabb már nem is lehetne.
    Lehet zoomolni, elforgatni, és váltani a kiemelt helyszínek között, valamint a feliratok is önmagukért beszélnek.
  • KeKKSZike
    Ezen a xar 3D térképen nem találok meg semmit se...
  • hykao #3422
    Hogy érted, hogy megduplázta a képernyőt? :O Pontosan mit állítottál, és mire?
  • nyulhun
    bocs elírtam, frissitést
  • hykao #3420
    Iránygombok (pontosan nem emlékszem, talán balra és felfele - de lenyomva kell tartani!), és ha megjelenik középen a nyitás ikon, akkor meg az akció gombot...
  • hykao #3419
    3D térkép...
  • hykao #3418
    Azon a pályán a leütésért (sőt még az ölésért) sem számol minuszt, mert az a feladat!
  • hykao #3417
    Olvass vissza! Kb. ezerszer ki lett tárgyalva! Alig pár hozzászólással a tiéd előtt is pl...
  • hykao #3416
    Nem az órajelet kell állítani...
  • hykao #3415
    Ellenőrizd a monitoron (ha van rá lehetőség), hogy ténylegesen a beállított értéknek megfelelően frissíti-e a képet.
  • Alien1024
    én a 3-4edik páján amikor repülöböl ki ugrok sose tudom kinyitnai az ernyőt mit kel nyomnom?
  • ThugEdge
    hi kéne gy kis help:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a tanker hajó elfoglalós pálya elején vagyok:azt mondja robbantsam fel a jégfalat,most ez az a jégfal ami mellett van a kis raktár szerűség?ahol előtte berántottam a palit a vízbe, és a detonátor hol van? mert van wallmine-om de hát az nem igazán az ugyebár
  • Makkmag
    Hogy lehetsz 100%-os??? Nekem minuszt számol azért is ha leütök valakit!
  • horty911
    Hi!

Nekem a gépem állítólag jó a game-hoz, de a demo eléggé sz@rakszik. Dupla képernyőt látok. Szóval látom az eredetit és a bal felső sarokban ott figyel kicsiben az egész képernyő. És jobb oldalt meg egy déglalap látható, amin a víz felszín látható, de az csak úgy ott van :D
    P4 Celeron 2.6 (2.8-ra húzva) 1GB ram, GF6600 GT 256 kártya. Legújabb driver és az ajánlott DirectX van telepítve. Lehet csak a demo (Gamestar oldaláról, Gamershell 3D) hibás vagy nálam lehet valami gáz? Esetleg vegyem vissza a procit?
    Választ előre is köszönöm!
  • KeKKSZike
    Cheat? Trainer?
  • grebber
    Majd probálgatom!
  • atkaq
    Kérlek segitsetek elakadtam a hajós pályán vagyok ahol el kell foglalni egy hajót.Lent van egy csávó akinek a kezében van egy fákja ha eszrevesz ledobja és felrobbanok.Megöltem a csávót vagy elmentem mellete de még mindig nem sikerült elfoglalni a hajót.Mit kell csinálni???
  • nyulhun
    Kipróbáltam a berakott képeken látható órajel állításokat: 1. megduplázta a képernyőt
    2. nincs órajel állító menüpont a forcewaremban
  • KeKKSZike
    jobb egérgombbal tarts vissza a levegőt, akkor nem mozog annyira a keze!
  • Daniel Ryan
    Az a lényeg ,hogy közepét találd el a céltábláknak mert ha nem azt találod el nem megy fel a pontod 75-re és addig nem lesz kész a küldi!!
  • grebber
    LOL a training résznél a börtön után kifogott rajtam a lövldözös rész 3 órája ott lövöldözök de nemtudom megcsinálni annyira balfasz vagyok :(
  • peter31
    Én is jártam így aztán megnéztem a feladatokat és egy kimaradt. Nekem az volt, hogy nem vettem fel a kapcsolatot Lamberttel, ezért vissza kellet mennem a kommunikációs toronyhoz. Utánna már simán végeztem a pályán a Helipadnál.

Nekem is van kérdésem az egyik bizalmi indexem lecsökkent azon hogy lehet növelni?
  • Daniel Ryan
    Ja és a videókártyám Geforce 7800gt
  • Daniel Ryan
    Én NvTweak-t használok ami bekapcsolja az nvidia vezérlőpultjában a manuóális frekvencia vezérlést ez eddig mindig működött de nekem most ugyan úgy kifágja a képet!!
  • bakvarnyu
    csak nekem tunt el az SD3 banner?