Splinter Cell: Double Agent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Nem.
k8bal
hát végülis igen, DE! a múltkor úgy csináltuk Just Cause-t és nem lehet felrakni és kb 20 perc amíg kicsomagolja...

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Bercy
Total commander file menüjének filedarabolás opciója?
k8bal
!!!OFF!!!
Nagyon fontos lenne! Valaki tudna ajánlani egy olyan programot amivel eltudnám darabolni kétfele az SCDA képfájlát, hogy kitudjam írni?
Nagyon hálás lennék érte!
/OFF

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

ati2002
Menj vissza a széfhez, és várd meg amíg lejár az idõ, hamarosan érkezik Moss.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Halisztok...JBA fõhadiszálson Emil bácsi ad egy feladatot....számítógépen vmi kockát kell megfejteni, ha jól értelmeztem...mi a lényege? vagy hogy kell megoldani? mert arra még nem jöttem rá...

Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s

várva várt sm 2.0-ás problémát megoldó patch lesz vagyi azt jelenti az ATI 9600 FOG FUTNI?????AZTA
Mayday
Es jol ertelmeztem lejjebb, hogy nem kell a peccs utan kulon krekk, hanem az alap, ami van mondjuk a CIFE rilizben, az viszi peccseltet is?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

hello a jba föhadiszálláson mit kell csinálni ha megcsináltam a feledatokat?
Hmuda
Az egyik a betegszobán, a másik a szerverszobában az asztal mellett.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

AtiRadish
Szóval akkor ez még nem az a várva várt sm 2.0-ás problémát megoldó, világmegváltó patch. (mert nekem 9600-osom, van és természetesen nem megy)

hykao
Katt a bannerképre és máris töltheted. Elsõsorban a multin változtat, de kisebb mértékben az egyjátékos módon is + menübõl állítható, és mûködik az élsimítás
AtiRadish
És lehetne tudni h. mit tartalmaz a patch, és h. honnan lehet letölteni?
Mert én nem találom sehol

hykao
SPOILER

Az elsõ JBA fõhadiszállásos pályán hol találom a háttérinformációkat? Minden más feladat megvan (JBA és NSA is), de ezeket valahogy nem találom sehol...

Illetve ha a pálya végén nem ölöm meg a csókát, az csak bizalomcsökkenéssel jár? (én lelõttem - ha én nem tettem volna meg, megtette volna úgyis más, és talán elõtte még tovább kínozták volna...)
szerintem a leggyengébb, fõleg a 3. rész után. de elsõsorban a sok hiba és az optimizálatlanság miatt... majd a 10. patch után lehet hogy jobb lesz 😊
Én most töltöm, kiváncsi vagyok rá.Az elsõ 3 részt végigvittem.Szerintetek jobb mint az eddigi részek?
így még yasu tool meg ilyesmik sem kellenek hozzá
Hmuda

Így hirtelen 10+1-re emlékszem, de ebbõl ugyebár egy az erõmû ami alig negyed óra alatt megvan, egy a börtön, ami szintén nem egy húdehosszú valami, négy a JBA fõhadiszállás ami az utolsó alkalmat leszámítva mindig kevesebb mint fél óra. Ezen kívül marad a tanker, Shanghai, a luxushajó és Afrika. A plusz pálya meg a már említett "instant failed" bug miatt nem volt tesztelve.

Ha esetleg kihagytam valamelyiket akkor majd szól valaki.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

uninstall game -> install game -> install patch 1.01 -> mûködik
Mayday
Remelem, faszaul, mert nekem is hasonlo a konfigom, csak XT, de a proci ram annyi.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

AtiRadish
Milyen patchet??<#shakehead>

Hány pálya van a játékban?Több mint a chaos theory-ban?
Mayday
Van. Es ha installalod, alapbol benne van, nem kell kulon "krekkelni".

A cife verzióhoz van crack?
na, felraktam a patch-et, de most meg nem indul a játék...lol
no dvd crack-kel sem, sehogy.
Balumann
annyira biztos, hogy tudj vele játszani, úgyhogy próbáld és játsz

drop
hi ATI Radeon X1600PRO 256MB, TV/DVI, Asus ezel hogy mene a játék
proci amd64 3500 1 gb ramal

HY mindenkinek!!

Nekem AG Neovo F-417-s van és az lenne a kérdésem ,hogy a monitor hibája-e ,hogy játszok és olyan 10 perc után no signal utánna meg kikapcsol a monitor de a gép megy meg hang is meg minden csak kép nincs és csak újra tudom indítani vagy leállítani!
Egyszer jelentkezik aztán nem!!Meg elõsször még sokára aztán mindig egyre kevesebb ideig jó!!Driver valami vagy mi lehet rossz?
Mi lehet a baj?
Még annyi ,hogy a dark messiah-nál is ez van!!

hykao
Egyébként ahogy nézem a stáblistát, az online játékmódot francia (Annecy) és olasz (Milánó) stúdiókban hozták össze, tehát csak az offline módot készítette a shanghai stúdió, valamint az Unreal 2 és 3 motorok szövegei és logói is fel vannak tüntetve.
hykao
Néha megakad a dolog, ekkor egérgombok és görgõ segíthet...
N3v3rland
Ilyen másnak is van?? Próbálok kinyitni egy széfet, de egyszerûen akárhogy nyomogaom a gombokat, nem történik semmi. Elõször ment jobbra-balrával, majd csak ha közbe nyomtam a felfele gombot és most sehogy.
Én bénázok valamit nagyon, vagy ez megint csak egy idegesítõ bug??

Unleash Your Inner Monkey

ez nuked az enforsz szerint , ha jól emlékszem az a gondja hogy kínai nyelvû de olvass utána

Ill be back !!!!

okosak erre mondjanak valamit, hogyan tovabb

kezdodo paranoiam bugot suggal, nem ad be a progi vmi use funkciot. uvegvago vagy kampos-csorlos-ize vagy akarmi.. van nalam annyi szar, es sehova nem jutok -_-

Le akarom tölteni a cife verziót de csak 13 fájl.Miért ilyen kevés?A 02-es fájl után egybõl a 74 es jön.
Kandurex
Nyakam rá, hogy valami triviális hülyeség, csak túl spilázod a dolgot 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Na, komolyan, valaki huzzon ki a szarbol. ott allok a retkes allvanyon, a celpont, amit le kell hallgatnom kb 5 emelettel alattam jobb fele. az allvanyrol el tudok oldalazni csak balra, zsakutaca. le tudom logatni magam a parkanyrol, de nem tudom elkapni az egy szinttel lentebbi parkanyt, szoval lefele is zsakutca.

Avasson be aki csinalta mar ezt pls.
aztan nyugodtan elmondhatja mekkora tirpak amoba vagyok, hogy ezt se tudtam.
rorr
kinai 😊

Kandurex
<#hehe>

Mar ott tartok, hogy az se erdekel, ha degradalni akarnak. a lenyeg, hogy el"kapirgalok" balra -jobbra nemenged ugyanis- egeszen a fal szeleig, es ezzel ki is merultek a lehetosegeim.
Esetlegesen lekapirgalhatom magam a halalba, ha meguntam.

egyeb otlet?
Hmuda
Hát az én véleményem mindig az, hogy inkább AA mint HDR mind küllem, mind teljesítmény ügyileg. Nem vészes a gépigénye.

Kandurex
Jobb, mint az enyém :/ Azon gondolkodom, hogy nekem nem lesz élsimítás 😞

Hmuda
hm?

Hmuda
Ha ilyen alap dolog nem megy egy álló napig, hogy elkapirgálj az épület szélén akkor szerintem nem neked való ez a játék.

Kandurex
hm

Valaki aki vegigtolta, adjon vmi infot pls, hogy mit kell csinalni a shanghaii palyan az ablakmoso allvanyon. egy napja nem tudok rajonni.

thx
Hmuda
2.8Ghz, 1G ram, 7800GS legfrisebb driverrel és legfrisebb DX9.0c-vel.

Kandurex
😄D

#2771, sorry 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

grrr, törölve lett az idiotája hsz-e, vagy õ törölte vagy valaki msá passz... 😄 sorry kandurex ez nem neked ment 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent