6081

• tnm #3479
    nekem sikerült, sokadszorra (értsd kb. 20.*), és utána egyből mentem elbújni helikopter elől...
  • hykao #3478
    Még a vérerek is ki lettek dolgozva Fisher szem textúráján. :)
  • ati2002
    Jah, akkor én is megilyedtem hirtelen, mert nagyon gáz volt az a kép :DDD

Az AA jó lenne tényleg, de én inkább "megvilágítás-mániás" vagyok és tetszik a hdr által keltett fény. Mert itt legalább jól alkalmazzák, nem vitték túlzásba és szép is lett.
  • hykao #3476
    Hát ha még élsimítás is lenne rajtuk! :)

(amúgy igen...sazl...Maxtreme jól átkúrt minket anno az elején a maximum grafikával készített képeivel...:D)
  • ati2002
    Pont most vagyok ott, a helit sikeresen elkerültem és szépen bejutottam az épületbe. Vinném még tovább, de fáradt vagyok. Azért emlékeztetőül csináltam képeket, nem gyenge a látvány és a hangulat.
    képek.
  • hykao #3474
    Azt szvsz mindenképp elbukod. Mármint nem tudod sehogyan sem teljesíteni azt a feladatot (a beszélgetést teljesen felvenni) - viszont a helikopter keresőfényét - ami ha ránk vetül további jelentős bizalomcsökkenést eredményez - el lehet kerülni)
  • hykao #3473
    Én a menu.bik és az Ubilogo.bik fájlokat lőttem ki...
  • hykao #3472
    Nos anno én is 6600GT-ről váltottam, és én sem akartam lecserélni az alaplapomat (AGP), meg az összes hóbelebancot, úgyhogy az egyetlen értelmes változtatásnak (mely már lényeges előnnyel járt) a 7800GS járt.
    A 7600GS alig gyorsabb egy 6600GT-nél, így nemigazán érdemes 6600GT-ről erre váltani. Lassan kapható lesz itthon is az ATI X1950PRO-ja AGP-s csatolóval, szvsz vagy arra vagy a már korábban említett 7800GS-re érdemes váltani AGP fronton.
  • hykao #3471
    Elindulni szvsz el fog, de a sebesség már kérdéses...
  • hykao #3470
    Ahogy akarod, úgy állítsad. Tőlem interlaced módban is használhatod, hogy még jobban kímélődjenek a folyadékkristályocskák... :) Nekem mindenesetre a jelenlegi a 3. LCD monitorom, és az elsőtől kezdve - cirka 5 éve - mindegyiket 75Hz-n járatom, és eddig még bírták a folyadékkristályocskák... :) (még a legelső LCD monitorom is mind a mai napig hiba nélkül működik haverom muterjánál...)
  • Kamisama
    Az EmuDVD-s verziót ki lehet írni dvdre? Vagy úgy nem fog elindulni? Vagy lehet kiírom majd úgy hogy az iso-t teszem fel és majd dvdről emulálom, vagy vmi.
  • Rage47
    tudtam custom grafot állitani, igaz után azt jelölte be h next-gen, de az csak vmi bug szintén.
  • Kamisama
    Egyébként áttudtad állítani az alapbeállításoknál azt hogy Next Generation helyett mondjuk Standard legyen, vagy Custom, mert nekem azt sem engedi. Valszleg ez lesz az oka, szal leszedem a másikat.
  • Rage47
    kínai törés?:D talán lehetséges, nemtom
  • Kamisama
    Nemtom miért lehet ez... lehet szerinted azért mert nekem ez a 4,5 gigás kínai törés van meg és nem a 8 gigás változat?
  • Rage47
    nekem is 6600GT-m van, és semmi grafikai bug nem volt végig
  • Kamisama
    Hát nem hiszem el, hogy lehet ennyire elrontani egy játékot?? Nem is tom mennyit vártam rá, erre kiderül hogy 6600GT-vel szaggat, befeketedik, kilép, kimegy a monitor stb stb. Nomeg egy ilyen kis apróság, ami ugye annyira nem zavaró: Nemtom, nem bírok így vele játszani, eddig a pályáig bírtam, de már annyira szaggat néhol hogy nem látom mit csinálok. Lehet lecserélem a karimat.
  • ThugEdge
    hát,hogy nem tudom befejezni,nem lesz teljes,aztán jön a heli
  • Adam II
    Mit értesz elbukás alatt?
  • peter31
    én is ezzel szívok. nincs valakinek egy screen shotja erről?
  • ThugEdge
    hi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    shanghai pályán a szálloda oldalán csimpaszkodva,mindenképpen elbukom a hangfelvételt?vagy csak lassú vok?:)
  • nyulhun
    pontosan melyikeket is?
  • Zotyam 74
    Szevasztok.

Valaki el tudná mondani,hogy kell feltelepíteni meg elindítani a Splinter.Cell.Double.Agent-EMUDVD9-Unleashed verziót?
    Ez van az info - fájlban:

1. Unpack the release with WinRAR or equivalent
    2. Mount with Daemon Tools 4.06 (SPTD 1.35)
    3. Install Game
    4. Run YASU tool incl. with this rls.
    5. Play
    Ebből nem minden világos számomra,szóval,ha valaki elmondaná lépésről -
    lépésre a telepítést,meg az elindítást,azt megköszönném. Köszi!!!
  • adios
    Ja értem.Ha AGP-s akkor szerintem nem érdemes lecserélned.
  • minimize
    nem tudom, vki írta-e már, de nálam only chinese a "kisebbik" törés.
  • Kamisama
    Az a gáz hogy AGP alaplapom van, és nem áll szándékomban lecserélni lapot procit, csak azért hogy új vga-t vegyek. Nemtom hol lehet kapni 7600GT-t agp-sen. Nomeg agp-sen mindig többe kerül mint pci-e-esen.
  • Kamisama
    Szerintem nem, mivel még a tiednél jobb 6200as karin amin talán még elindulna, mert támogatja ugyan a SM 3.0-t, annyira lassú az órajele talán 250/350 hogy szarrá szaggatná a gépet. 6600GT és ddr3-as társaival már egész jól megy.
  • adios
    Szerintem akkor már 7600GT-t vegyél.Teljesítményben jobb mint a GS és árban pár ezerrel drágább.Nekem is GT-m van és kiválóan fut minden mai játék.
  • Kamisama
    Hmm... és mit mondasz, milyen kártyád is van? GF7xxx mi? Gondolkodom most hogy lecseréljem-e a 6600GT-met 7600GS-re, de még nemtom. Szerintetek megéri?
  • hitch
    csáó.Ezen a kártyán szerintetek elindul a gém.NVIDIA GeForce 6150??????
  • Daniel Ryan
    Na most mégjobb!!
    Beállítottam ,hogy 75hz legyen erre betöltésnél kékhalál!!
    Na ez a játék leszerepelt nálam!!
  • ThugEdge
    óóó zsír vagy kipróbálom
  • Daniel Ryan
    Hát nekem meg azt mondták ,hogy 60hz kell mert az kiméli a folyadékristály-t benne!!
    Akkor most ,hogy állítsam mert már idegesít ,hogy mindenki mást mond!!
  • hykao #3446
    Inro alatt mit értetek? UBI meg egyéb videókat az elején, meg a repülő kést? Töröljétek ezeket a .bik-eket, és kész...(nekem csak az Unreal logó maradt)
  • hykao #3445
    TFT-hez 75Hz ajánlott...vagy némelyik tudja a 85Hz-et is...(nekem is az van, nem véletlenül állítottam a kényszerítést 75Hz-re...)
  • Daniel Ryan
    60mhz-n megy mivel TFT-m van!!
    És játék alatt is annyi aztán egyszer volt hol nem volt nincs kép!!
  • nyulhun
    np nem lett baj és azóta meg oldottam a problemát. de azért thx. engem is érdekelne ez az intró dolog
  • ThugEdge
    nem tud vki vmi no intro ppecset?befáradok mire lemegy az intro:)
  • hykao #3441
    Nálam soha. Jelenleg 93.71-est használok. (mondjuk nekem 7-es szériám van)
  • hykao #3440
    Termésetesen játék közben nézd meg, amikor még nem kapcsolt ki...