6081
-
#3399 Lenne egy kérdésem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A hajós pályán kiiktatom a kapitányt is lent a fáklyával, elkerülve a robbanást. De ezután nem történik semmi, a 3D Map-on o tt vagyok az utolsó világos kocka elött 1 cm-re, de semmi. (a kapitány ájultan fekszik. Arra gondoltam, talán összefüggésben lehet a leütött katonák számával, mert számolva vannak elvileg. De egy-vagy kettő lehetett vissza max, de lehet meglett már az is, ha a kapitányt beleszámoljuk? Vagy mi van még vissza?
szerk.: ok, visszaolvastam.
Amúgy eddíg itt is 100%-os vagyok elvileg (csakúgy mint az eddigi pályákon), mert mindenkit csak leütöttem, jaj, azaz egy kivételével, még az elején lehúztam a vízbe egy hapsit. A francba, remélem ez nem számít... :) -
peter31 #3398 xbox360-on nincs ilyen -
#3397 Inkább NE mondtál volna semmit... :P
ati2002: jó képek! -
#3396 Amúgy néhányszor előfordult nálam, hogy hangproblémák miatt belassult. Aztán olyan is volt, hogy a shanghai pálya elejétől csak Sam szuszogása volt hallható, aztán mikor letettem a helit, éskiszálltunk Moss legyezett valamit (hang még mindig csak a szuszogás), ők bementek én meg csak álltam ott tovább ölbe tett kézzel az idők végtelenségéig...(se megmozdulni nem tudtam, se menübe menni, semmi!) Aztán felraktam az EAX4 telepítőt, ami a játék valamelyik mappájában van, és onnantól nincs hangprobléma... -
#3395 Kezdem úgy gondolni, hogy a gépigénye teljesen reális, de meglepődtem milyen jól futott ma éjjel. A szélesvászonnak köszönhetően (1280x720@85Hz) olyan volt mint egy film. :DDD
Most lőttem őket.
Jó a game.
(csak nem szabad rohanni.) -
#3394 Kérdezd meg a fejlesztőket. -
#3393 Sikerült a mail feltörése... -
#3392 A trigger sztem a konzolokon(ps2/xbox) az a bityusz hátul. -
Ezek a jelenetek hol vannak a game-ből?? -
#3390 Mi az a left trigger? A bal egérgomb? Vagy a jobb? Mert vmit rosszul csinálhatok, mert nekem nem megy. thx a segítséget! -
#3389 Van 3D térkép is, nem kell vaktában keresgélni. Az OPSAT csodákra képes. Ha pedig a 3D-sen nem tudsz eligazodni akkor a legelején mentesz, kiismered a pályát és onnan már könyebben megy. -
#3388 Szasztok.Tudnátok lécci segiteni.elakdtam a 3. pályán asszem kb25 perctől számol vissza az óra és azt a training courset megcsináltam,mármint a széfet kinyitottam.Nah és ezután nemtom hogy kell... . Valahogy itt nemtok eligazodni a térképen.Hova kell a poloskát?meg a virust feltölteni? -
Hellsing47 #3387 a zinternetröl ;) -
#3386 FAQ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Qwertypro #3385 honnan tudom letölteni PC-re? -
nyulhun #3384 85hz megy a kari 6600 nvidia 256r -
#3383 Kamu -
robert200611 #3382 Nem, azt monndta hogy ment neki csak nagyon szaggatott.
-
#3381 Az fasza lenne. De biztos osszekeverte a Chaos theory-val. -
CUCLI #3380 nem. fake -
robert200611 #3379 Unokatesóm azt mondja hogy neki asus A 9550 splendid videókártyán ment a double agent.Szerintetek lehetséges? -
#3378 Igen,nálam semmi gond nincs vele. -
peter31 #3377 ez tök jó... valaki lefordíthatná... -
#3376 Nem akarom beszpojlerezni magam, valaki aki olvasta, csak annyit mondjon legyen szíves, hányféle befejezés van végül! -
#3375 OFF
részeg vagy???XD
ON -
#3374 végigjátszás angolul itt, mindegyik befejezéshez, részletes mission-leírásokkal, még az is le van írva, hogy kell dönteni a kritikus helyzetekben, hogy aztán legyen bonus mission-od is a végén -
#3373 Refreshlockot tessék már elfelejteni! Számos játéknál működési problémák lépnek fel miatta! Ezenkívül már évek óta felesleges is, amióta MINDEN driverben benne van a frissítési frekvenciák felülírásának lehetősége! (mégha nem is találja meg mindenki ezt az opciót...) -
#3372 Énnekem pl a refershlock-to ekleltt hoizná hazsnálni, eccerűen nem értette meg a 85hz-t. -
#3371 Milyen kártyád van és mivel "szabályozod" a frissítési frekvenciát? -
Daniel Ryan #3370 SZart se ér a a frissitési frekvencia szabályozása nekem úgyan úgy kikapcsolja a monitort!! -
#3369 Több embernél is előfordult. SZVSZ a hiba megszűnik a frissítési frekvencia neked megfelelő értékre kényszerítésével...(és, hogy azt hogyan kell, azt többször is leírtam...) -
nyulhun #3368 nem kétszer hanem másodszorra -
nyulhun #3367 Sziasztok! A shanghaji pályán vagyok és 2x kapcsolja ki a monitort a játék. Találkozott valaki ilyennel? THX -
#3366 Hát az elég nagy probléma... -
#3365 nyomj F1et és meglátod.. -
#3364 Nem nagyon értem, hogy mit akarsz ezzel mondani! :) -
#3363 "Fisher! Details on your OPSAT!" ... -
peter31 #3362 Jó hangulatú kis játék csak gyakran kell mentegetni. A hajós pályán kinyírtam a kapitányt nem lett belőle boom. Ha felmegyek a helikopterhez viszont failed lesz a küldetés, gondolom valamit nem csináltam meg. Kár hogy nem találtam hozzá valami jó kis leírást eddig. Ezt a kettős ügynökösködést se értem teljesen. -
#3361 Nekem is tudna valaki segíteni?? :) -
#3360 Nincs. Fülelni kell.