6081

• ati2002
    Lenne egy kérdésem:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A hajós pályán kiiktatom a kapitányt is lent a fáklyával, elkerülve a robbanást. De ezután nem történik semmi, a 3D Map-on o tt vagyok az utolsó világos kocka elött 1 cm-re, de semmi. (a kapitány ájultan fekszik. Arra gondoltam, talán összefüggésben lehet a leütött katonák számával, mert számolva vannak elvileg. De egy-vagy kettő lehetett vissza max, de lehet meglett már az is, ha a kapitányt beleszámoljuk? Vagy mi van még vissza?

szerk.: ok, visszaolvastam.
    Amúgy eddíg itt is 100%-os vagyok elvileg (csakúgy mint az eddigi pályákon), mert mindenkit csak leütöttem, jaj, azaz egy kivételével, még az elején lehúztam a vízbe egy hapsit. A francba, remélem ez nem számít... :)
  • peter31
    xbox360-on nincs ilyen
  • KeKKSZike
    Inkább NE mondtál volna semmit... :P

ati2002: jó képek!
  • hykao #3396
    Amúgy néhányszor előfordult nálam, hogy hangproblémák miatt belassult. Aztán olyan is volt, hogy a shanghai pálya elejétől csak Sam szuszogása volt hallható, aztán mikor letettem a helit, éskiszálltunk Moss legyezett valamit (hang még mindig csak a szuszogás), ők bementek én meg csak álltam ott tovább ölbe tett kézzel az idők végtelenségéig...(se megmozdulni nem tudtam, se menübe menni, semmi!) Aztán felraktam az EAX4 telepítőt, ami a játék valamelyik mappájában van, és onnantól nincs hangprobléma...
  • ati2002
    Kezdem úgy gondolni, hogy a gépigénye teljesen reális, de meglepődtem milyen jól futott ma éjjel. A szélesvászonnak köszönhetően (1280x720@85Hz) olyan volt mint egy film. :DDD
    Most lőttem őket.
    Jó a game.
    (csak nem szabad rohanni.)
  • hykao #3394
    Kérdezd meg a fejlesztőket.
  • KeKKSZike
    Sikerült a mail feltörése...
  • AtiRadish
    A trigger sztem a konzolokon(ps2/xbox) az a bityusz hátul.
  • KeKKSZike

Ezek a jelenetek hol vannak a game-ből??
  • KeKKSZike
    Mi az a left trigger? A bal egérgomb? Vagy a jobb? Mert vmit rosszul csinálhatok, mert nekem nem megy. thx a segítséget!
  • Hmuda
    Van 3D térkép is, nem kell vaktában keresgélni. Az OPSAT csodákra képes. Ha pedig a 3D-sen nem tudsz eligazodni akkor a legelején mentesz, kiismered a pályát és onnan már könyebben megy.
  • Vinsanity15
    Szasztok.Tudnátok lécci segiteni.elakdtam a 3. pályán asszem kb25 perctől számol vissza az óra és azt a training courset megcsináltam,mármint a széfet kinyitottam.Nah és ezután nemtom hogy kell... . Valahogy itt nemtok eligazodni a térképen.Hova kell a poloskát?meg a virust feltölteni?
  • Hellsing47
    a zinternetröl ;)
  • 3Error #3386
    FAQ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Qwertypro
    honnan tudom letölteni PC-re?
  • nyulhun
    85hz megy a kari 6600 nvidia 256r
  • Makkmag
    Kamu
  • robert200611
    Nem, azt monndta hogy ment neki csak nagyon szaggatott.
  • bakvarnyu
    Az fasza lenne. De biztos osszekeverte a Chaos theory-val.
  • CUCLI
    nem. fake
  • robert200611
    Unokatesóm azt mondja hogy neki asus A 9550 splendid videókártyán ment a double agent.Szerintetek lehetséges?
  • Shodan
    Igen,nálam semmi gond nincs vele.
  • peter31
    ez tök jó... valaki lefordíthatná...
  • hykao #3376
    Nem akarom beszpojlerezni magam, valaki aki olvasta, csak annyit mondjon legyen szíves, hányféle befejezés van végül!
  • tnm #3375
    OFF
    részeg vagy???XD
    ON
  • tnm #3374
    végigjátszás angolul itt, mindegyik befejezéshez, részletes mission-leírásokkal, még az is le van írva, hogy kell dönteni a kritikus helyzetekben, hogy aztán legyen bonus mission-od is a végén
  • hykao #3373
    Refreshlockot tessék már elfelejteni! Számos játéknál működési problémák lépnek fel miatta! Ezenkívül már évek óta felesleges is, amióta MINDEN driverben benne van a frissítési frekvenciák felülírásának lehetősége! (mégha nem is találja meg mindenki ezt az opciót...)
  • dienesoft
    Énnekem pl a refershlock-to ekleltt hoizná hazsnálni, eccerűen nem értette meg a 85hz-t.
  • hykao #3371
    Milyen kártyád van és mivel "szabályozod" a frissítési frekvenciát?
  • Daniel Ryan
    SZart se ér a a frissitési frekvencia szabályozása nekem úgyan úgy kikapcsolja a monitort!!
  • hykao #3369
    Több embernél is előfordult. SZVSZ a hiba megszűnik a frissítési frekvencia neked megfelelő értékre kényszerítésével...(és, hogy azt hogyan kell, azt többször is leírtam...)
  • nyulhun
    nem kétszer hanem másodszorra
  • nyulhun
    Sziasztok! A shanghaji pályán vagyok és 2x kapcsolja ki a monitort a játék. Találkozott valaki ilyennel? THX
  • hykao #3366
    Hát az elég nagy probléma...
  • Muki100
    nyomj F1et és meglátod..
  • KeKKSZike
    Nem nagyon értem, hogy mit akarsz ezzel mondani! :)
  • hykao #3363
    "Fisher! Details on your OPSAT!" ...
  • peter31
    Jó hangulatú kis játék csak gyakran kell mentegetni. A hajós pályán kinyírtam a kapitányt nem lett belőle boom. Ha felmegyek a helikopterhez viszont failed lesz a küldetés, gondolom valamit nem csináltam meg. Kár hogy nem találtam hozzá valami jó kis leírást eddig. Ezt a kettős ügynökösködést se értem teljesen.
  • KeKKSZike
    Nekem is tudna valaki segíteni?? :)
  • hykao #3360
    Nincs. Fülelni kell.