6081
-
#3918 Igen már párszor újratöltöttem de ugyanaz:( -
hawkie22 #3917 Ez nekem is volt, töltsd vissza az utolsó mentett állást és próbáld újra. Egyéb megoldásról nem tudok. -
#3916 Császtok!Van egy elég nagy gondom...Vannak bugok a játékban és pl a shanghaii pályán amikor a párkányon mászok és átfordulok a másik oldalra akkor egyszerűen ledobja samet a játék..És nem tudom hogy miért grafikai beállításokkal is próbálkoztam, patch is fent van..Vki help plz? -
hitch #3915 csáó.Tud valaki egy 100%mentést küldeni vagy egy összes pályát tartalamzó savegameet?Aki igen annak megköszönném.Ciao -
#3914 Hogyne.. Öregapám savage4-en tolta végig.. -
#3913 biztos, hogy nem megy ati 9550-nel... először gondolkozz aztán beszélj -
#3912 azt nme tom csak azt h 9550 256 Mb -
#3911 tesomnak a haverjának a bátyának az unokatestvérének a mamája unokájának annak is megy ati radeon 9200-vel!!! -
#3910 Milyen verzió van neki meg? -
#3909 Amugy nem csak 3.0 ás carikkal megy. a haveromnak ati 9550 256 MB-os Videókártyáján megy... :P gondoltam megosztom veletek ezt a hirt. Had reménykedjetek... -
#3908 Hellosztok!!
Az lenne a kérdésem h a training coursében vagyok... (a 3. mission) A tetőn kellett csinálni valamit... amikor nem volt szabad h 2 munkás észrevegyen me akkor baj volt... és ugy kellett vmi "biztositékot" szétbaszni... nah és utánna mit kell csinálni?? Merre mennyek? Azt irja ki: upload the troyan...
Ha valaki tud segíteni azt megköszönném!! Help me!!
Üdv.: 2Ba -
#3907 Vhol olvastam h az egér gombjait is kell nyomkodni :D -
hawkie22 #3906 Srácok, elakadtam.
Ott járok, hogy Sanghai, megvan a beszélgetés, és fel kéne törnöm a széfet a mintáért, de valamiért nem működnek az iránygombok, és semmit sem mozognak a széftárcsák, ergo nem tudom feltörni a széfet, és vesztek egy csomó bizalmat az NSA felé.
Ötlet? Vagy esetleg kihagytam valamit? -
#3905 #3902 -
#3904 Erre valaki tudna válaszolni? -
#3903 Erre valaki tudna válaszolni? -
#3902 Ha nem érted a feladatokat és lusta vagy egy Alt+Tab lenyomása után kb. 3 szót kiszótárazni, akkor legalább pontosan idézd őket...(vagy csinálj róluk screenshotot és szúrd be)...Ne várd már el, hogy fejből emlékezzenek az emberek mindenre, főleg ilyen hiányos információk mellett... -
#3901 #3892 valaki? -
#3900 Mikor bootol be a géped, F8-cal előhívhatod a speciális rendszerindítási lehetőségek képernyőt, és ott kiválaszthatod a csökkentett módot. -
#3899 mielőtt betöltené a vindózt F8at nyomsz és ott kiválasztod a csökkentett módot -
hawkie22 #3898 Upsz, kétszer írtam be. Bocs -
hawkie22 #3897 Tudom, nem ide tartozik, de hogy tudom csökkentett módban elindítani a gépet?
-
hawkie22 #3896 Tudom, nem ide tartozik, de hogy tudom csökkentett módban elindítani a gépet?
-
ptomesz #3895 probald ujra tenni a drivert (előtte csökkentettben eltávolitani)
nekem nem a játék alatt hanem mikor a tv-monitor videó megjelenitéssel szórakoztam állt fejre. olyan szinten hogy kikapcsolta a monitort és az istennek nem tudtam visszahozni ugyhogy a tvn kellett kilogikázni hogy is rakjam ujra.
most nem tudom hogy a kártya vagy a driver hozzá a szar , de itt a fórumon még álltalában csak erre a 7600GSre panaszkodtak
nekem is ilyen van de nekem eddig jol ment a játék nagyon szép csak kicsit szaggat igy a vége pályákon.
druver reinstall után még nem próbáltam remélem nem kuródott el
hamár itt járok segitsetek lécci. nem tudom mi a logikája annak ez email feltörő kockának, irtátok már de hagy ne keresgéljek már vissza.
köszike -
hawkie22 #3894 Sziasztok!
Volna egy problémám.
Eddig jól működött a progi, majd a mai napom akartam játszani kicsit, erre indítás után rögtön a következő hibaüzit kaptam:
Failed creating 1024x768 21 render target: D+DERR_OUTOFMEMORY
Gondoltam, feltelepítem újra, hátha az megoldja, de sajna nem segített.
Videókártyám Galaxy Geforce 7600GS 256MB, driver 93.71.
Nincs valami ötlet?
Köszi -
#3893 akkor majd tekintsd meg egy xbox 360-on is ott szakad le igazán....:) -
#3892 Na ismét tolnám a game-el de nemtom mit kell csinálni feltöltötem a trójait a JBA szerverére de utánna nem jelez semmit a 3D Map.
Elvileg valami Fire alarmot ir a feladat de nemtom hogyan mit :(
-
#3891 Hello!
A 2. JBA-s küldetésnél mit kell a training feladatnál csinálni a detonátorral? -
#3890 ott valami router vagy tűzfal probléma lesz. Van a játéknak readme fájlja, vagy forumba nézz utána, hátha írtak problémát -> ubisoft forumra link a faq-ban, németül meg angol forum is van. -
Daniel Ryan #3889 Igen és ,hogy mert ha simán játszani akarunk haverral akkor kivág a szerverből mikor belép!! -
ptomesz #3888 nekem ugyan ilyen karim és verzióju driver van de nekem semmi ilyesmit nem csinált
windowsom sp2 -
#3887 igen lehet, hamachin is.de nem egy nagy durranás... -
#3886 HI!
Tudja valaki hogy PC-n lehet-e LANban jaccani a DA-t? Ugyertem hogy nem kell hozza semmi extra progi hogy mukodjon? Csak egyik kreal a masik meg join es kesz? -
#3885 Tényleg, hol lehet összefutni azzal a "Made in China" helikopteres minijátékkal? -
#3884 Én még nem találkoztam vele... -
#3883 ne töltsd le a dvd5-öst mert úgy néz ki hogy hibás. a DVD9-est töltsd. -
hitch #3882 Csáó. szerintetek melyik verziót érdemes letölteni??????A DVD5 Netshowt vagy a DVD9-est????Valaki plz help!!!!!!!!THX -
#3881 Rakd fel a peccset, és ne driverből nyomasd az élsimítást, hanem a játék menüjéből... -
#3880 Hi a FAQ-ban nem találtam választ a problémámra ami a következő:
Vid.kari: Nvidia 7600GS ForceWare - 93.71
Van ötletetek esetleg miért néz így ki a kép? -
#3879 Átdolgozott háttéranimációk