Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3d map
Ha a CT-ben könnyen végiglehetett menni ezek segítségével nem hiszem el hogy ez olyan nehéz.
amúgy: Életkor: 14 alatt <#miaz>#miaz>
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
klécci
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
Azaz amikor a terroristák(JBA) bázisán vagyok és, felszólítanak, hogy lõjjem le a kihallgatóban lévõ embert vagy pedig ha nem Jeami lelõ.
Jeamit lelõve kikerültem ebbõl a szituból, és mostmár mivel én vagyok a közellenség a terroristák szemében ezért sorban le is vadásztam õket, majd begyûjtöttem a raktárból a fegyverem és az éjjellátóm.
A cél pedig az, hogy keressem meg és hatástalanítsam a bombát, az egyik terroristából kicsikartam, hogy a pince környékén kell lennie.
De ide lejutni csak a 4 fõ terrorista retina scanjének birtokában lehet.
Ezért elindúltam fölfelé ahol valamelyik elõzõ köldetésben tudomást kellett szerezni a bombáról.
És innen jön a baj, vagyis amit nem tudok megoldani.
A terembe belépve enrica fogad és közli, hogy segít kinyitni a retinascanes ajtót, hogy lejuthassak a bombához (de itt ez a beszélgetés már abban a módban folyik, amelyben már nem tudjuk mozgatni a karakterünket)
Ezután Enrica kinyitja az ajtót de mozdulni ez után sem tudok, majd visszaáll velem szembe enrica, és késsz innen nem történik semmi, mozogni meg nem tudok.
Ez szerintetek bug vagy valamit rosszul csinálahttam, esetleg öttlet rá?
Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH
Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
elakadtam...amikor a tankerhajón vok és kiírja seize tanker.utána rákeresel arra nyomorék kapitányra 3d mapba, és látom hogy valami alagasorba van.oda hogyan tudok bejutni.légyszi segítsetek!
elõre is köszi!!
A demo is csak SM 3.0???
Köcce
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
mit kell csinálni a 3 . missioban??
segccsen lécci valaki
mikor harmadjára vagyok a terroristák helyén, és a kopasz g*ci adja a feladatot egy számitogépnél...
vmi kockával köll szorakozni, forgatgatni, meg ilyesmi...
vki mongya mán meg, hogy hogy köll plííííz, me nemtom tovább vinni
:S
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Mert már órák óta fel alá mászkálok és nem találom sehol sem azt a Lambertet akinek állítólag az újlenyomata kell. A kockajátékról meg nem is beszélve amikor emailt kell feltörni. Az sehogy sem akar kijönni.
tudna valaki segíteni?
az a gondom hogy a 3. pályán a börtönös után nem tok tuvábbjutni mit
kell csinálni azon a mission ?
lécci segítsetek !!!
elõre is köcxe
ezzel jobban jársz 😄D
hidd el nekem 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
szerintetek ez már felér egy mai kártyával, és nem kell cserélni egy éven belül?
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
én a mostanit eladom... (9600 pro)
és veszek egy geforce 7600 gs-t😊
szerintetek az már jó lesz😄?
intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
A videokártyákra meg a srác direkt berakott AGP-s és PCI-s alternatívát is...de ne is szaladjunk idáig, 15-18 ezer forintért már kaphatóak használt 6600-asok (AGP-s és PCI-os is), úgyhogy még 20 ropit sem kell költeni, ha valaki nem akar...arról már nem is beszélve, hogy feltételezhetjük, hogy aki vesz, annak most is van valamilyen, amit szintén el tud adni, így jó esetben még 10 ezret sem kell költenie - AMENNYIBE MAGA A JÁTÉK KERÜLNE, HA MEGVENNÉ...
igazad van ibrid
de azért irtam le két fajtát
nekem már egy éve pci cuccos van
csak most kezdik igazán kihasználnia gamék
AMD Athlon 64 3500+, X1600XT, 2x512 DDR (Dual).
Persze 1 palya utan sokat nem mondhatok, de nem hiszem, hogy sok rosszat fogok szolni ra 😊 (Bar kicsit elfogult SC rajongo is vagyok)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
amikor az SvM-ért volt petíció az is a petitiononline.com-on volt, de szerintem kár petíciózni, úgyis tudják hogy milyen visszhangja van a mûvüknek, eldöntik majd hogy fognak, vagy egyáltalán LEHETSÉGES-e régebbi kártyákon is mûködõképessé tenni.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Ez az igazi ok, amiért problémáznak a gamerek. Nem éri meg most egy középszar videókártyára lecserélni... De egy új gép meg drága. Elég nagy parasztság kiadni így egy játékot!!! <#banplz>#banplz><#vigyor2>#vigyor2>
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
Azt írta, hogy a "SplinterCell4.ini" fájlban meg kell keresni a "SimpleShader" értéket és azt átírni "True"-ról "False"-ra.
Én nem próbáltam ki, hogy tényleg mûködik-e, mert nem volt szükségem erre a 6600GT kártyámmal.
Megjegyzés: Az általad javasolt VGA csere nem olyan egyszerû ahogy te gondolod. Az egy dolog, hogy kinézel két viszonylag olcsó kártyát, de azt nem vetted figyelembe, hogyha a jelenlegi AGP-set PCI-osra akarnád cserélni, akkor azzal kell kezdened, hogy alaplapot is cserélned kell - és az csak elsõ a sorban...
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Most kerûlt hozzám a game
és ki...sz jó
szép és élvezetes
áááá
szerintem ez az eddigi legjobb rész
isten az ubisoft
csak azokat sajnálom akinek
nem megy még pedig sok vevõtõl elesenek evel a lépéssel
hogy csak shader 3.0 megy
de hátha jön valami patch vagy buhera hoy menjen
vagy vga csere
pl 7300gt inno 23000ft agp
pl 6800 msi 31000ft pci
ezekel tuti hogy garantált a siker
Sajna én már mindenhol néztem, nem találok ilyen beállítást. Az Ati Catalistnak a 6.1 -es drivertõl kezdve ilyen új tipusu control center van, ami nem ott jelenik meg, hanem ilyen külön programként kezeli, külön ablakba. Ott tudom hogy lehet, de DNA-ba, illetve 5.9 és alatti driverekbe sajnos nincs. És én úgy tudom hogy nvidia régi drivereiben sincs ilyen :/
ATI-m már régen volt, de úgy emlékszem a vezérlõknél volt ez a funkció, ott ahol egy monitor rajza is látható és az alatt valahogy.
REFRESHLOCK és egyéb nem driverbõl képfrissítés lockoló progik:
- csak az utóbbi idõben vagy 3 játéknál kellett nap mint nap sok emberrel kikapcsoltatni, mert amúgy mûködési problémák voltak a játékukkal. Pontosan nem emlékszem mely játékoknál (talán Scarface-nél is), de arra igen, hogy potenciális hibaforrás, és mára már teljesen feleslegessé vált a Refresh Lock használata.
A te DNA driveredben is kell, hogy legyen ilyen funkció, hisz a tweakelt driverekbõl sem távolítják el ezt a funkciót, max. te eddig még nem találtad meg, hogy hol.
De az a probléma hogy nem mindegyik driverben van. Én például DNA drivert használok, 6.1 -es catalistra épülõt, és abba nincs ilyen beállítás. Meg szerintem a régebbi nvidia driverekben sincs. Majd megcsinálom akkor képpel hogy nvidianak hol kell, atinál meg jó lenne ha valaki megnézé és csinálni arról is képet vki!
AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2