6081
-
#3878 Célozz rá valamilyen elektromos eszközre (mondjuk egy fényforrásra), nyomd meg a jobb gombot, és meglátod, mit csinál... -
#3877 Hali!
Valaki megtudná mondani, hogy mit csinál olyankor, amikor hangtompítós fegyvernél a jobb gombot megnyomom... Olyankor az a villám jel lemegy 0ra, majd visszamegy! Az mire jó? -
#3876 nincs saved game cheat?
-
Borden #3875 Melyik a bonusz pálya?A hajó ahol még egy bombát kell hatástalanítanom?Megtettem,akkor most vége? -
#3874 Nemsoká én is felteszem a gémet :) -
nyulhun #3873 thx -
#3872 A fórumokon olvasgatva ez a hülya bug sokaknál van és sokaknál nincs.Igazi megoldás még nem ,született de ezekkel próbálkozhatsz:
Próbálj meg a menüben menteni ne quicksave-vel.
Ha nem megy törölj minden mentést az adott pályáról és kezdd újra majd csak a menüben mentsd el a játékot.
Mentés előtt ne állj közel tárgyakhoz (láda ,hordó ,autó)
-
#3871 szoktál gondolkodni is? :/
-ha a játéknak sm3-as kártya kell, és ami neked van x1300 -as támogatja az sm3-at, akkor logikus megy nem? :S -
norbi17 #3870 Hali.
A kérdésem a következő:
Ati X1300 Pro 256 Mb-os kártyán elindúlna-e a játék.
A kártya leírásában ez áll:
Shader Model 3.0 -
nyulhun #3869 ez az a pálya miután rögzíted a beszélgetést mikivel és lógsz a csilláról. Találxol a kopasszal a garázsban és utána kijössz onnan. -
#3868 Pontosan mikor fagy ki? Mert ha akkor amikor felérsz a lifttel és bemennél a szobába ahol egy halott csávó van akkor ,húzódj jobbra a falhoz a szekrények mellé és akkor nem fagy ki. Elég idióta bug.
Ha nem ott fagy ki akkor nem tudom. -
nyulhun #3867 erről valaki valamit? -
Borden #3866 Három lehetőséget ajánlott a kütyüén,én kinyírattam a csajszit...
Először mikor odakerültem nem értettem pontosan,mert intrószerü v videószerü volt,én meg hagytam szépen,hogy felrobbantsa a hajót.
Kinhasa eddig a legjobb SC pálya mindegyik SC játok közül.
mbwr. Köszi! -
#3865 Dobj képet légyszi. -
hawkie22 #3864 Skacok, kérdés: textúrahibás az összes szöveg a játékban. Mi lehet a gond?
Tegnap cseréltem a kártyámat egy NVidia 7600GS-re, letöltöttem az új drivert, meg minden, ami kell, tehát szerintem nem az a hiba.
Na mindegy. Ha van értelmes megoldásotok, megköszönném. -
Humerkee #3863 Szevasztok!Van tippetek hogy miért nem működik rendesen hamachin keresztül a multi része a játéknak?Mindíg kidobja a másikat a szobából mire betöltene.thx -
#3862 A bombát nem is fogod találni, mert az már a hajón van... :) Ha letelik az idő, majd választás elé kerülsz... -
Borden #3861 Nem találom a bombát.Tudna valaki segíteni,hogy merre van?Megvan a dobókocka,meghackeltem mindent.Miegvannak a kódok.Van egy ajtó(újjlenyomatot kér) amin nem tudok átmenni.
A csajszi laborjábn is megvan minden.
Mit csináltam rosszul? -
thief3 #3860 o.O
Pofám leszakad, hogy néz ki ez a játék?
Úgy döntöttem várhat még az a konzolvásárlás, ez büntet PC-n (élsimítás rulz
csak legyen időm játszani vele :/ -
nyulhun #3859 sziasztok. az afrikai pályán miután kijöttél a garázsból nem tudok állást tölteni. mindig kifagy ha megalok. valakinek ugyan ilyen? -
#3858 Szerintem elég ciki hogy Shanghai-t Japánnak gondolja valaki... -
#3857 Legyél szíves bővebb inókkal ellátni minket. -
#3856 Milyen japán felhőkarcolóban, milyen csávó? :O -
#3855 Nem gáz hogy megölted Hamza-t meg Lambertet, mert az a bonus mission amit akkor kapnál ha őket életben hagyod nem is jó mert egyből kiírja hogy buktad a küldetést mikor betölti... Ha előre tudom akkor kinyírtam volna őket a francba. Amit meg a végénél láttál, a videón az a vonatos rész stb. azok egyszerűen kimaradtak a játékból. -
#3854 Erre legyenszíves valaki válaszolni. -
Che #3853 de amint lesz időm újra neki esek mert e vége főcím alatt a videon láttam egy rakat dolgot ami nekem nem volt...szal sztem még vagy 2-3szor tuti végig viszem :) -
Che #3852 noss én mostz vittem végig...lambertet lábon lőttem csak...hajós bomba bumm...hamza hulla....japánban vagy hol a felhőkaritolóban a csávó életben....vége főcím azt hello...viszont előszőr nem sikerült a bomb defaus....tök jó kis videót adott be....hirtelen elég sok letta szabad parkoló hely New Yorkban :D -
#3851 Sajnos nem. -
zoli0324 #3850 Hello nem nagyon értek a video kártyákhoz ezért meg szeretném kérdezni hogy ezen fog futni a játék? SAPPHIRE Radeon X850XT 256MB GDDR3. -
#3849 Azt hogy előre forgatod a kockát. -
#3848 oh thanks.de mi az a trigger? -
#3847 Lásd milyen rendes vagyok. -> #3352 -
#3846 valaki elmondaná hogy a gépen valami dobókocka szerüséget kell állítani és kék színű számokkal egy számítógépen.mit kell csinálni? -
#3845 Hello!
A vírust hol kell feltölteni a gépre? -
Zrad #3844 A legjobb SP rész akárki akármit mond -
sgember #3843 Kipróbáltam mind a hármat, utána az afrikai küld. jön ha jól tudom, de azt még nem kezdtem el. Nem gondoltam volna hogy ilyen erkölcsi válságban leszek miatta. Vagy meghal a csaj, vagy "ártatlan" áldozatok lesznek a hajón, meg esetleg kis bizalomvesztés az egyik oldalon, hacsak nem kenem a dolgot a csajra. Na mindegy valahogy folytatom. -
#3842 fasza minden:D -
#3841 már jó köszi:DDDDDDD -
#3840 Úszkálj tovább van egy alagút amin át tudsz menni a társaddal (ha az első küldI) -
#3839 Úgy érted, hogy a FAQ-ban lévőre kattintva nem történik semmi? Felugró ablakok engedélyezve vannak?