Splinter Cell: Double Agent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Sokadszorra: 3D Térkép...
a börtönbe kiengedtem a rabokat utánna merre kell menni?
ati2002

Amúgy szerintem ha nem is mind, de a sima xbox-ps verzióban szerepelnek.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

mila69en
nézd már meg jobban, hogy ez csak egy rajz😊 amúgymeg ez elég kockás játékban sokkal kerekebbek a formák szögletes súlyzó rulz😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

minimize
to#3391--ez a grafika hol marad a kiadott verziótól??!

No one can stop Death!

hykao
Pedig ennél szájbarágósabb már nem is lehetne.
Lehet zoomolni, elforgatni, és váltani a kiemelt helyszínek között, valamint a feliratok is önmagukért beszélnek.
KeKKSZike
Ezen a xar 3D térképen nem találok meg semmit se...

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

hykao
Hogy érted, hogy megduplázta a képernyõt? 😮 Pontosan mit állítottál, és mire?
bocs elírtam, frissitést

hykao
Iránygombok (pontosan nem emlékszem, talán balra és felfele - de lenyomva kell tartani!), és ha megjelenik középen a nyitás ikon, akkor meg az akció gombot...
hykao
3D térkép...
hykao
Azon a pályán a leütésért (sõt még az ölésért) sem számol minuszt, mert az a feladat!
hykao
Olvass vissza! Kb. ezerszer ki lett tárgyalva! Alig pár hozzászólással a tiéd elõtt is pl...
hykao
Nem az órajelet kell állítani...
hykao
Ellenõrizd a monitoron (ha van rá lehetõség), hogy ténylegesen a beállított értéknek megfelelõen frissíti-e a képet.
én a 3-4edik páján amikor repülöböl ki ugrok sose tudom kinyitnai az ernyõt mit kel nyomnom?

ALien

ThugEdge
hi kéne gy kis help:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a tanker hajó elfoglalós pálya elején vagyok:azt mondja robbantsam fel a jégfalat,most ez az a jégfal ami mellett van a kis raktár szerûség?ahol elõtte berántottam a palit a vízbe, és a detonátor hol van? mert van wallmine-om de hát az nem igazán az ugyebár

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Makkmag
Hogy lehetsz 100%-os??? Nekem minuszt számol azért is ha leütök valakit!

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Hi!

Nekem a gépem állítólag jó a game-hoz, de a demo eléggé sz@rakszik. Dupla képernyõt látok. Szóval látom az eredetit és a bal felsõ sarokban ott figyel kicsiben az egész képernyõ. És jobb oldalt meg egy déglalap látható, amin a víz felszín látható, de az csak úgy ott van 😄
P4 Celeron 2.6 (2.8-ra húzva) 1GB ram, GF6600 GT 256 kártya. Legújabb driver és az ajánlott DirectX van telepítve. Lehet csak a demo (Gamestar oldaláról, Gamershell 3D) hibás vagy nálam lehet valami gáz? Esetleg vegyem vissza a procit?
Választ elõre is köszönöm!
KeKKSZike
Cheat? Trainer?

grebber
Majd probálgatom!

Next PC upgrade: 2022

Kérlek segitsetek elakadtam a hajós pályán vagyok ahol el kell foglalni egy hajót.Lent van egy csávó akinek a kezében van egy fákja ha eszrevesz ledobja és felrobbanok.Megöltem a csávót vagy elmentem mellete de még mindig nem sikerült elfoglalni a hajót.Mit kell csinálni??? <#wow1>
Kipróbáltam a berakott képeken látható órajel állításokat: 1. megduplázta a képernyõt
2. nincs órajel állító menüpont a forcewaremban

KeKKSZike
jobb egérgombbal tarts vissza a levegõt, akkor nem mozog annyira a keze!

Az a lényeg ,hogy közepét találd el a céltábláknak mert ha nem azt találod el nem megy fel a pontod 75-re és addig nem lesz kész a küldi!!
grebber
LOL a training résznél a börtön után kifogott rajtam a lövldözös rész 3 órája ott lövöldözök de nemtudom megcsinálni annyira balfasz vagyok 😞

Next PC upgrade: 2022

Én is jártam így aztán megnéztem a feladatokat és egy kimaradt. Nekem az volt, hogy nem vettem fel a kapcsolatot Lamberttel, ezért vissza kellet mennem a kommunikációs toronyhoz. Utánna már simán végeztem a pályán a Helipadnál.

Nekem is van kérdésem az egyik bizalmi indexem lecsökkent azon hogy lehet növelni?

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Ja és a videókártyám Geforce 7800gt
Én NvTweak-t használok ami bekapcsolja az nvidia vezérlõpultjában a manuóális frekvencia vezérlést ez eddig mindig mûködött de nekem most ugyan úgy kifágja a képet!!
bakvarnyu
csak nekem tunt el az SD3 banner?

ati2002
Lenne egy kérdésem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A hajós pályán kiiktatom a kapitányt is lent a fáklyával, elkerülve a robbanást. De ezután nem történik semmi, a 3D Map-on o tt vagyok az utolsó világos kocka elött 1 cm-re, de semmi. (a kapitány ájultan fekszik. Arra gondoltam, talán összefüggésben lehet a leütött katonák számával, mert számolva vannak elvileg. De egy-vagy kettõ lehetett vissza max, de lehet meglett már az is, ha a kapitányt beleszámoljuk? Vagy mi van még vissza?

szerk.: ok, visszaolvastam.
Amúgy eddíg itt is 100%-os vagyok elvileg (csakúgy mint az eddigi pályákon), mert mindenkit csak leütöttem, jaj, azaz egy kivételével, még az elején lehúztam a vízbe egy hapsit. A francba, remélem ez nem számít... 😊

xbox360-on nincs ilyen

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

KeKKSZike
Inkább NE mondtál volna semmit... 😛

ati2002: jó képek!

hykao
Amúgy néhányszor elõfordult nálam, hogy hangproblémák miatt belassult. Aztán olyan is volt, hogy a shanghai pálya elejétõl csak Sam szuszogása volt hallható, aztán mikor letettem a helit, éskiszálltunk Moss legyezett valamit (hang még mindig csak a szuszogás), õk bementek én meg csak álltam ott tovább ölbe tett kézzel az idõk végtelenségéig...(se megmozdulni nem tudtam, se menübe menni, semmi!) Aztán felraktam az EAX4 telepítõt, ami a játék valamelyik mappájában van, és onnantól nincs hangprobléma...
ati2002
Kezdem úgy gondolni, hogy a gépigénye teljesen reális, de meglepõdtem milyen jól futott ma éjjel. A szélesvászonnak köszönhetõen (1280x720@85Hz) olyan volt mint egy film. 😄DD
Most lõttem õket.
Jó a game.
(csak nem szabad rohanni.)

hykao
Kérdezd meg a fejlesztõket.
KeKKSZike
Sikerült a mail feltörése...

AtiRadish
A trigger sztem a konzolokon(ps2/xbox) az a bityusz hátul.

KeKKSZike

Ezek a jelenetek hol vannak a game-bõl??

KeKKSZike
Mi az a left trigger? A bal egérgomb? Vagy a jobb? Mert vmit rosszul csinálhatok, mert nekem nem megy. thx a segítséget!

Hmuda
Van 3D térkép is, nem kell vaktában keresgélni. Az OPSAT csodákra képes. Ha pedig a 3D-sen nem tudsz eligazodni akkor a legelején mentesz, kiismered a pályát és onnan már könyebben megy.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Vinsanity15
Szasztok.Tudnátok lécci segiteni.elakdtam a 3. pályán asszem kb25 perctõl számol vissza az óra és azt a training courset megcsináltam,mármint a széfet kinyitottam.Nah és ezután nemtom hogy kell... . Valahogy itt nemtok eligazodni a térképen.Hova kell a poloskát?meg a virust feltölteni?

Vinsanity is back!!

a zinternetröl 😉

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

3Error
FAQ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

honnan tudom letölteni PC-re?
85hz megy a kari 6600 nvidia 256r

Makkmag
Kamu

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Nem, azt monndta hogy ment neki csak nagyon szaggatott.
bakvarnyu
Az fasza lenne. De biztos osszekeverte a Chaos theory-val.

nem. fake

http://thenamelessphoto.com/