6081
-
koandras #3961 futni -
koandras #3960 Hello EN7600GT-n fitni fog a játék, vagy ne is próbálkozzak??? -
#3959 -nem lesz olyan patch, amivel lenne majd sm2 támogatás, kár is várni, ubisoftról meg megvan mindenkinek a véleménye
-unreal engine -vel megy a játék (bár nem tudom milyen formában, hisz az ut2007 menni fog sm2-vel, minimum lesz neki az x800-as kártya)
lámáskodást, meg a beszólogatásokat lehetne mellőzni szerintem. -
#3957 Unreal enginel megy a játék????? -
#3956 nem lesz nem értitek meg!!
-
#3955 #3794-ben le van irva!!!!
-
#3954 NA MIVAN???
SOHASE LESZ VMI PECCS VAGY VMI AMITŐL ELINDUL EGY KIBEBASZOTT SM2.0-ÁS KÁRTYÁN??? -
#3953 Na a végére értem, spórolósan játszottam, de így is rövidnek tünt :(
Ami nagyon tetszett, hogy nem nagyon kellett használni az éjjellátót, az eddigi részekben nem lehetett gyönyörködni a grafikában játék közben, de ebben...Szerintem aki kijátszotta az eddigieket és tetszett neki, ez is be fog jönni, nagyon jól sikerült, a hangulat pótol a bug-okért.Ha valaki meg csak a játékélmény miatt játszik és nem azért, hogy legyen mit fikázni annak szerintem csak jó véleménye lehet erröl a játékról. -
Thanatos #3952 kiugrani az ablakon -
#3951 Azért egy kicsit jobban is kidolgozhatták volna...
-
#3950 Találtam egy hibát a gameben.
A jeges pálya amikor a detonátort kell megbütykölni vannak ugye a sárta azoknak a hátulját fellehet vágni késsel a bejutáshoz.
Na ha felvágod és kilépsz visszatöltöd a pálya eleji mentést és visszajössz a sátrohoz ugyanugy látszik hogy ot van rajta a vágat lengedezik is de mégis fel kell vágni mivel még nemtettük meg :D -
#3949 hellóó!!
Tudom nem szeressssssük aztat mikor a kezdők beírják hogy segítsetek de ezért légyszi help me!!
Nekem tört verzióm van bevallom. Volt hozzá egy yasu progi meg valami svf (asszem) fájl. A Yasu egy alkalmazás de nem történik semmi ha elindítom.
A Játék meg nem indul el mert észreveszi a virtuális cd-t.
Szval mit kell tennem? -
#3948 na figyelj!!
nem ott hanem ahogy szembe állsz a helileszállóval jobbra mész le a lépcsőn és ott lessz egy nyitott ajtó!!
Én is szenvedtem vele vagy 2 órát!!
Akkorát fogsz a fejedre csapni hogy csak na.. -
#3945 5 perc és lent van xD
-
#3944 3D Térkép... -
hitch #3943 Sztem szedd le ujra lehet hogy hibás az egfyik file és iy az intalálásnál errort ir ki.Futtasd le az sfv-t total commanderben. -
Lteam #3942 vki segítsen lécci ebben a hülye transfer error massage-ben pls -
#3941 Na már csak 1 óra és lejön a game :)
Eljött az idő hogy kipróbáljam :D -
hitch #3940 de azt ott nekem nem hajlando kinyitni.Miért? -
Lteam #3939 Hi!
Miért kapom ezt a hibát az installnál kb a 72%-nál?
Feature Transfer error disk/data.cab
vmi hotel. nemtommi résznél? vki talizott már ilíen errorral?lécci segítsetek,köszi -
#3938 helikopternél -
hitch #3937 és hol hátul ahol a helikopter leszállo van.mert ott is van egy ilyen ajto csak azt nekem nem hajlando kinyitni. -
hitch #3936 ahol a ventillátorok vannak? -
#3935 jajj ott keress hátul a hajón egy ajtót és ott menj le
az meg volt már?? -
#3934 "foglald el a tankhajót" -
hitch #3933 csáó.A havas pályánal vagyok sztem már a végefele és azt irja ki hogy"seize the supertanker"ott mit kell csinálni??????Valaki plz help THX. -
#3932 drájverfrissítés vga-ra sztem -
#3931 hellóó!!
Tudom nem szeressssssük aztat mikor a kezdők beírják hogy segítsetek de ezért légyszi help me!!
Nekem tört verzióm van bevallom. Volt hozzá egy yasu progi meg valami svf (asszem) fájl. A Yasu egy alkalmazás de nem történik semmi ha elindítom.
A Játék meg nem indul el mert észreveszi a virtuális cd-t.
Szval mit kell tennem? -
hawkie22 #3930 Nálam az segített, hogy hőlátásra (4-es gomb) váltottam a felvétel közben, és akkor összejött. Utána meg gyorsan indulás lefelé aztán balra, hogy ne vegyen észre a helikoffer.
Remélem, segítettem. :) -
hitch #3929 Valaki el tudja küldeni a mentését a kinshasa(remélem igy irják)pályátol mert ott mindig lefagy.Pedig a normál versont tölöttem le.Valaki plz help.THX -
nyx #3928 hi a demo második pályán, a hajó, bejutottam a ventillátorokhoz, és az egyi ktermben van egy kötél, amin ha felmászok, a teletjén mindig leesek, van a tetején egy ajtó, de azt nem tudom hogyan lehet kinyitni.
pliz help, thx -
#3927 Az a havazós hajós pálya ad a gépemnek rendesen akad mint a vaddisznó. :D -
#3926 Hogy lehet felvenni a Shanghai titkos beszélgetést? Akárhová teszem/rángatom a mikrofont, a csík majdnem végén már azt annyi... Vki? -
#3925 Van magyaritás a játékhoz??Ha nincs,kb mikor lesz?? -
Aggressor HUN #3924 Nekem van egy Trident 8900-as sm4.0( :-) ),egy Tseng ET 4000,egy 6000,egy Diamond Viper V770 pixel shader 100.0.....az lenne a kérésem,hogy mondjátok már meg,hogyan kell lefeleznem az FPS-t,mert ez a 400 ez leégeti a monitorom képcsövét :-)
amúgy egy 6800GT-n (256Mb)ha a biosban is van neki 256 ram félretéve(a 2 gigából) egész jól megy fullon...3.2 Athlon/Venice procival...télleg sok a Dude errefelé :-) -
#3923 Bazz ugy tudtam h ez lámamentes övezet... Ennyi lámát még nem basztam... -
#3922 Ebben nincs normalis multi resz (coop, stb), mint a chaos theoryban ? zomg -
#3921 screenshotot majd küldök -
#3920 kipróbáltam megy vodoo 3 16 megással is p3 950 esen 512 rammal full grafikán 432 átlag fpsel... -
#3919 9550 hiszem ha látom....