Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy szerintem ha nem is mind, de a sima xbox-ps verzióban szerepelnek.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Lehet zoomolni, elforgatni, és váltani a kiemelt helyszínek között, valamint a feliratok is önmagukért beszélnek.
ALien
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
Nekem a gépem állítólag jó a game-hoz, de a demo eléggé sz@rakszik. Dupla képernyõt látok. Szóval látom az eredetit és a bal felsõ sarokban ott figyel kicsiben az egész képernyõ. És jobb oldalt meg egy déglalap látható, amin a víz felszín látható, de az csak úgy ott van 😄
P4 Celeron 2.6 (2.8-ra húzva) 1GB ram, GF6600 GT 256 kártya. Legújabb driver és az ajánlott DirectX van telepítve. Lehet csak a demo (Gamestar oldaláról, Gamershell 3D) hibás vagy nálam lehet valami gáz? Esetleg vegyem vissza a procit?
Választ elõre is köszönöm!
2. nincs órajel állító menüpont a forcewaremban
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Next PC upgrade: 2022
Nekem is van kérdésem az egyik bizalmi indexem lecsökkent azon hogy lehet növelni?
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szerk.: ok, visszaolvastam.
Amúgy eddíg itt is 100%-os vagyok elvileg (csakúgy mint az eddigi pályákon), mert mindenkit csak leütöttem, jaj, azaz egy kivételével, még az elején lehúztam a vízbe egy hapsit. A francba, remélem ez nem számít... 😊
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Most lõttem õket.
Jó a game.
(csak nem szabad rohanni.)
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Vinsanity is back!!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
http://thenamelessphoto.com/