6081

• Viktor9202
    Egyáltalán nem béna a menü felépítés, csak elkéne többször olvasgatni hogy mi micsoda , és rájössz
  • bgabor
    Van ebben olyan tuti kis multi coop mód, mint a Chaos Theoryban volt?
    A multiplayer módban még az options menüt sem sikerült megtalálnom. :-(
    Valami iszonyat béna a menü felépítése.
  • Viktor9202
    Hát az lehet, mer nekem x1650 pro-m volt 3800+ proci meg 2 gb ram, nekem meg low-on 20 fps körül volt
  • rekettyes
    nekem megy rendesen AMD2.4-el és nem is low-on. Inkább a videokártya a lényeg plusz a ram.
  • FLeT
    Szedd le a legújabb drivert...163.11-t
    Nálam ezzel tökéletes
  • stultus78
    Szegasztok láttam hogy többmindenkinek van itt 880 gts 320 as videokarija
    kérdésem lenne:hogy milyen motorral és mit kell csinálni hogy menjen rendesen mert nekem kifagy.
  • Dante73
    THANQ!
  • Balumann
    Csak engedélyezni kell a felugró ablakokat mozillaba, vagy alul rákattintani a piros x-re, és megnyitni onnan.
  • Viktor9202
    F.A.Q
  • Dante73
    megtudná adni valaki a FAQ címét? Hiába kattintok, semmi.
    THX

Dante.
  • Djemba
    splinter cell exe a hiba
  • Balumann
    Játék telepítése végén előjön egy ablak, ami leteszteli a gépet (eltud indítani külön is, valahova feltelepítette a játék mappáin belül). Ott nézd meg melyik a hiba.
  • Djemba
    nekem csak must check és pedig most tettem újra a windowst xp és sm 3.0 karim van és a dvd5 verzió van meg mit tegyek?crack a baj?
  • Evin
    Az nem a legvége.
    Most NY alatt vagyok, vagy egy házban. Feljöttem egy létrán, és hatástalanítanom kell a bombát azzal, hogy kiemelem a detonátort. De mindig túllépi a hőmérsékletet és felrobban, még mielőtt végeznék.
  • Deajka
    Ha a hajón vagy menj ki a kabinból és onnan már ugrik magától
  • Evin
    A legvégén, hogy kell hatástalanítani az atombombát?
    Akármilyen gyors is vagyok, mintig felrobban.
  • Viktor9202
    Nem. Sajnos nem fog minni élvezhetően:( Nekem a régi gépembe 2800+ volt és néha valahol 7-8 fps-re is viszaesett. Szal hogy low-n mennyen ahoz kell egy 3500+ , vagy inkább egy 4000+ os proci
  • KOVU
    hali all
    a faq ban azt irják hogy 3.0 ghz proci
    de azt is hogy gyengébben is elmegy 800mhz szükséges na nekem van Celeron(R) 2,40Ghz procim a többi rendszer követelmény megvan
    de ezzel a procival elkell menni-e élvezhetően??
    előre is thx
  • Jahooo
    Megtudja nekem valaki mondani hogy hol tudom beállítani a játékban hogy játszhassak gamepaddal? Egy Logitech rumblepad 2-m van, ha ez számít.
    Előre is köszi.
  • Balumann
    Nah ezekre a bugokra találtam én is ezen a pályán: link
    Itt egy videó a ficánkoló holttestről is; katt :-)

Egyébként én azthitem, hogy nálam van a probléma a fényerővel kapcsolatban is, nálam is ilyen világos. Holott szerintem tök sötétnek kellene lennie.
  • dadario
    Köszi, de az a gond, hogy a demo-t tudom csak kipróbálni és oda nincs patch.
  • Viktor9202
    Igen ezt nállam is megjátszotta párszor,de nem jöttem rá mi lehet a baja :S Próbáld meg feltenni a partc-heket (#5250). Nekem amióra új procim és vga-m van azóta nem csinálja.Figyu annyit még csinálj meg lécci hogy amikor elinditot a jatekot akkor egy Fraps-ot kapcsolj be, és ird le mennyit mutat. Vmelyik sarokba szám fog megjelenni, és azt ird le. Nekem amikor 14 fps-t irt ki, akkor jött be mindig, mostmár 100 fps, mostmár nem csinálja (mármint a menü 100 fps)
  • dadario
    Feltettem az sp demo-t, de indítás után a UBI és Tom Clancy's logo-kat ismételgeti, nem megy tovább, még a játék főmenüje sem jön be. Találkozott már valaki ilyen problémával? AMD X2/7600 GT-vel probákoztam.
    Köszi!
  • Balumann
    nézd meg a hardver detection -t, hogy mi nem felel meg a követelményeknek (megtudod keresni a support mappában is, a játék telepítési könyvtárán belül), és ha tudod teljesítsd a követelményeket. (pl. driver)
    Nálam Vista -n a directx 10-et is X-eli, meg a driver verzióját is, meg a processzort is, lol... igaz hogy nem telepítettem ott fel külön (de xp-n se újratelepítés után). Mind1 egyenlőre még xp-n vok, bár et a játékot én már kicsit meguntam, meg nem fut megfelelően ^^
  • Djemba
    must check megoldás?
    dvd5 van fönt tettem rá craket is
  • Djemba
    okok
  • Balumann
    Nemértem mi a problémád. gamecopyworld.com -ról letudsz szedni normális cracket, minden játékhoz.
    Feltelepíted a játékot, leszeded a patchet, majd crack, és indítasz.
    Már ezerszer lelett írva minden itt a forumon, 1x nem is olyan rég.
  • Viktor9202
    #5250. csak 3 at kellett volna visszaolvasni meg ott a faq is
  • Djemba
    mert az emudvd9 unleashed verzió van meg de crack kellene ami normáslis hozzá
  • Balumann
    szerintem semmibe, max egyiken van crack, másikon nincs
  • Djemba
    cife verzió miben különbözik a emudvd9-től?
  • Viktor9202
    Patch-ek
    Crack-ek
  • Djemba
    jól van na akkor no cd crack
  • Viktor9202
    Micsoda? 1.01 és 1.02 es patch,van és ahoz crack-ek.Te miről beszélsz???
  • Djemba
    EMUDVD9 akkor tuti jó a no cd patch vagy mi?
  • Djemba
    oké
  • Viktor9202
    Hardver forumba máskor.Amúgy nem
  • Balumann
    DDR nem kompatibilis a DDR2-vel. Ha DDR2 és DDR foglalat is van a gépedbe, akkor vagy DDR2-t használsz, vagy DDR-t.
  • Djemba
    pl most nekem van ddr ram a gépemben és vehetek bele ddr2?
  • Viktor9202
    Az nvidia még nem javitotta ki a kalap szar driverjeit, ez a probléma hogy nem megy a karin.De amúgy 8800 GTS-en se megy meg 8800 GTX-en se.Nekem is kiirta hogy C++ sm3 as vga-n .Úgy csináltam meg hogy küldönböző krekkeltem a multit meg a sinelt