Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ajánlom figyelmetek be ezt az oldalt:
www.ansum.atw.hu
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Gombkiosztás se ártana, mert régen játszottam vele, és pl nemtalálom a palmtop gombot, pedig mintha lett volna, stb, stb...
A settingsben se találom...
Másrészt elfelejti a grafikai beálitásokat, mindig 800x600, next gen, stb. Nem volna ez rossz, ha nem volna rossz..
Hirtelen ennyi jutott eszembe, de lessz még...
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
A Faq nekem nem jön be, a keresõ pedig 0 találatot jelez. tudom, hogy volt már kint a linkje, de nem lehetne még 1x?
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Sajnos nem mûködik az oldalon belüli keresõ és a FAQ sem, így nem tudok rákeresni. 63 oldalt pedig nincs kedvem elolvasni.
BUG
Ja meg még van egy hibám hogy az emberek beszédét nem hallom( pl: intrókba, mikor elkapok valakit és faggatom, stbstb...) Mi lehet a gond? Integrált hang kártyát használok, de annak nem kéne bele kavarnia.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Csak egy kérdésem lenne SCDA-ben van coop mód? Úgy mint a SCCT-ban? Vagy ha nincs akkor milyen multiplayer módok vannak?
Thx!
Segítség kellene😊
elakadtam; a tankeren lekapcsoltam a rádió kapcsolatatot és a hídat is megtisztítottam és a hajón már senki nem él😊
De valamiért nem lesz vége a küldetésnek😊
Elõre is köszi 😊
Gyárilag rejtett a mappa szal kapcsold be a rejtett fájlok megjelenítését..
Úgy tudom nem támogatja az x550 a pixel shader 3.0-át tehát nem hiszem, hogy futna,
Ha futna a gépemen akkor megvenném a game-t.Fontos lenne.Köszönöm a válaszokat.
Next PC upgrade: 2022
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Lenne egy kérdésem pls válaszoljon vki: NEM TUDOM LEVENNI A NEXTGEN-T. HA LEVESZEM AKKOR MAGÁTÓL VISSZAÁLLÍTJA. Néztem patch-et de csak egy v1.0 ról v1.02-re változtatót találtam. Most kezdtem el a game-t, nagyon bejön. Tudom kicsit elkésve. de jobb késõbb mint soha. Thx
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
steam, origin: ACE_hun
Az a problémám h az összes karakter és pl a helikopter is összevissza el van kenõdve de maga a játék mûködik csak ez így 1 kalap...8800GTS-em van és a legújjabb 32bites xp driver a 158.22
ha vki tud akkor segítsen h mi erre a megoldás!
mert igy hogy be van kapcsolva nálam sajna élvezhetetlen a játék mert annyira lassú.
elöre is thx