6081

• gstup
    Sziasztok!

Visszaolvastam pár oldalt,de nem találtam megoldást arra,hogy miért fagy le a játék a training után!?Annál a pályánál vagyok,amikor egy hajóra kell menni az Orosz partoknál...Töltené be de lefagy és csak a ctrl+alt+del segit hogy lekapcsoljam a gamet.

Üdv Mindenkinek!
  • Qwerty4
    De azt írja a torrent oldalán, hogy nincs benne videó:"Ripped----> Movies, mulit-player"
    Én még nem próbáltam ezt a játékot, de a Painkilleres dopeman féle verzióban sem voltak videók.Csak a pályák. :(
  • Viktor9202
    Szerintem a videó az ugyan az lenne mint a rendesbe
  • Qwerty4
    Hello!
    Leszedtem a dopeman ultra becsomagolt és kibelelt változatát a DA-nek.Tulajdonképpen megfosztották a videóktól és a multitól.A multi nem is érdekel egyáltalán, viszont a videók igen.
    Honnan tudom őket letölteni?
  • fulton
    http://www.kepfeltolto.hu/?img=5nq3

szóval ezt hozza 1280x1024 full grafkon..:(

de mér ilyen ronda...?
  • fulton
    Sziasztok

Az mitől van hogy max grafikán nekem nem éppen "nexgt gen" grafkót hoz mint pl a neten vanank fent Pc-s képek:(
    MItől lehet ez...dricer hiba tlán???valaki pls!

a konfig 6000+ 8800 Gts OC 640
    és 128x1024 full minden.

nem tudnátok ehez a karihoz egy olyan driverta a karihoz?
  • Viktor9202
    Ha Crack kell, akkor itt minden játékhoz találsz :)
  • kispalika
    A gépem bőven megvan hozzá, sőt már a régebbi gépen is fennvolt. De ha kivettem a daemon-ból nem ment a játék. Crack pedig nem volt hozzá. Ezért kerestem most is, csak a drága FAQ nem működött. De azért találtam egyet a neten, így nem kell már sem a daemon sem a dvd. Azért köszi a segítséget.
  • Viktor9202
    De telepítés után kiveheted, csak addig kell mig feltelepíted, utánna becrack-eled és menni kell, persze ha a géped megvan hozzá
    A System mappába ird felüle az exe-t
  • kispalika
    Nem jön be a FAQ és crack kellene a játékhoz. Tudnátok segíteni?

Így tettem fel a játékot: rar fájlokat winrarral kicsomagoltam, képfájlt betettem a daemonba, majd az egészet kiírtam egy nagyméretű dvd-re. Innen telepített fel a játékot. Indításkor (akár ProtStoppal, akár anélkül indítom) azt írja ki, hogy rossz lemez van behelyezve, tegyem be az eredeti dvd-t.
    Gondolom egy crack megoldaná a problémát.
    Azért írtam ki a játékot egy nagy dvd-re, hogy ne kelljen bennthagyni a képfájlt a Daemon-ba. Más játékoknál is így csináltam, anzoknál működött így.
  • QpaQ
    Van ilyen megoldás Intelhez is?
  • Prince23
    Helló megint!
    Még annyit szeretnék kérdezni, hogy ha a graf beállításokat standardra állítom (tehát full beállításra), akkor miért van az, h a képernyőm egyik fele "ködös" (mintha a brightnest (fényerőt) elhomályosítottam volna, a másik fele pedig normál, tehát ahogy lennie kéne?
    Várom kiváncsian a válaszokat.
    Csak azt nem mondja senki, h VGA hiba, frissítés, stb.
  • Prince23
    Na megoldódott, egy kis xaros amd dual-optimizer kellett rá:OO még ilyet.
  • Viktor9202
    Ertem :S Nekem amikor a vista volt fenn, akkor nekem meg nagyon gyors volt.Próbálj meg egy másik drivert
  • w77d
    szedd le az amd dual core optimalizert az amd honlapjáról! Nekem is a régi amd-s gépemen ilyen volt egy csomó játék és ez megoldotta!
  • Prince23
    7300 GT, 163.71-es frissítéssel. De mondom: tavaly simán ment vele, ezzel a 7300GT-vel! Kétszer is végigvittem a DA-t.
    De ezt nem értem. Minden játékom megy, csak épp ez a DA lassít be. Nem szaggatt, hanem lassított felvételben.
    Szal egyszerűen nem értem:OO
  • Viktor9202
    Akkor szerintem a driver lesz a hunyó. Milyen vga-d van?
  • Prince23
    Nem. XP.
    Esetleg vmi tanács? Már kétszer telepítettem föl.
  • Viktor9202
    Vista van fenn?
  • Prince23
    Tavaly ment a gém reálisan, most meg lassított felvételben kell nyomulni, méér?? mi a gond vajon? de csak eddig ez a játék csinálja... a bioschock, a medi2, condemned, World in conflict, CoH nem csinálja... ezek vannak fenn a gépemen.
    És ma tettem fel, h kipróbáljam az új procimmal, h milyen, és erre lassított felvételben mozog Sam és a többi, csak a hang nem:(
  • Prince23
    WWazzzeeee!!!
    Segítsen má valaki.... lassított felvételben van az egész DA, pedig régen nem ment így.
  • Prince23
    Hi!
    Feltettem újra a DA-t... és lassított felvételben van minden mozdulat, grimaszok, mikor indítom a new gémet... kis is léptem. MIÉRT????
    Az új proci miatt?
  • Madmano
    Hali.Eladó eredeti SC:Double Agent.Akit érdekel,privi vagy email:[email protected]!
  • GiGa master
    hy all lenne 1 kérdésem 8600GTS-em van és fura textura hiányos a game írta rendszer ellenőrzésnél h valami nem teccik neki deh nem tudom h mit lehetne tenni vagy kéneelőre is köszi!!
  • Viktor9202
    Valak HELP PLS. 1950 pro- karim van , vistám és ahogy elindítom a játékot akkor nagyon gyors, az emebr is meg a videók is, nem tudom mi lehet a gond help pls
  • Christophorus
    Megoldottam. Kellett egy új DirectX+ egy kis módosítás a launcher parancsikon céljában.
  • Viktor9202
    Crack-eld be másik fajta crack-el
  • Fix10
    Léccives segítsetek neten akarok jáccani letölti a 1.02patcht letöltöm hozzá a megfelelő 1.02no dvd-és cracket a gameburnworldról és se singlébe se onlinéba nem lép be mer elindítom és kiírja az exe hibát
  • Maxtreme
    Pöccs 1.2 megoldotta:)
  • Maxtreme
    Srácok.
    Tapasztalt már valaki olyat hogy a játék a new game-re kattintás/pálya betöltés után közvetlen kilép a winbe, szabálytalan művelettel?

Ha igen, mi a megoldás :D

(ez volt 7.4-es catalystel, és most a 7.7-essel is)
  • FLeT
    hát vagy túl régi vagy túl új és nem támogatja...
  • Christophorus
    Must Check errorom van... A kártyám támogatja a 3.0-ás shadert, a legújabb driver van fenn, de a csekkolóprogram mégis piros x-et tesz a driver mellé. Most mi van????
  • Prince23
    Arra értettem... nem tok többet mondani.
  • lost48
    Hi!Már letöröltem ,mert csak bekavart az a a program.Manuálison a tulajdonságok /beállítások/speciális/monitort érted?Ott csaka sima képfrissítést tom beállítani ,ami 85Hz.Vagy mire gondolsz?please mondj valami megoldást:D
  • Prince23
    Minek használsz refresh progit? Jobb manuálisan!
  • lost48
    Sziasztok!Gépem:Amd Sempron 2600+geforce 7600gs(ddr3,256mb)+768mbram.A játék megy szépen, nem szaggat , viszont csak 60hz-en (1024*768as felbontáson).A többi játékom(fifa 07,Just Cause vagy Splinter Cell előző részei) mind 85Hz-en futnak.Leszedtem egy refreshforce nevű programot,hogy átállítsam a szokásos 85hz-t az 1024*768as felbontáshoz.Ezekután elindítottam a játékot és kiírta,hogy az Sp4.exe hibát észlet ezért leállt.Kipróbáltam 75,70,65Hz-en is ,de nem megy.Volt olyanis,hogy a kép összefolyt........CSak 60Hz-en megy ,amin a szemem kifolyik egy idő után.Nemértem ,mert a többi game lazán megy 85hz-en.Valaki tudna segíteni?Nagyon megköszönném.
  • FLeT
    szerintem is jobb...
  • Viktor9202
    Nekem nagyon tetszik a menüje , és szerintem sokkal jobb mint a CT-nak
  • Prince23
    A menüben nem csak applyzni kell savelni is... és akkor nem xaroznád le a menüjét!
  • bgabor
    Fenét. Almenüs, átláthatatlan szar. Persze kiismerhető, de a fene se fog időt pazarolni rá, mert láttam mit tud a LAN mód, és azt kell hogy mondjam, ez túró a harmadik rész multijához képest.

Mellesleg a single player is ugyanilyen összecsapott.
    Remélem a következő rész ismét hozza majd a régi SC színvonalat, mert ez borzalmas.