6081
-
gstup #5321 Sziasztok!
Visszaolvastam pár oldalt,de nem találtam megoldást arra,hogy miért fagy le a játék a training után!?Annál a pályánál vagyok,amikor egy hajóra kell menni az Orosz partoknál...Töltené be de lefagy és csak a ctrl+alt+del segit hogy lekapcsoljam a gamet.
Üdv Mindenkinek! -
#5320 De azt írja a torrent oldalán, hogy nincs benne videó:"Ripped----> Movies, mulit-player"
Én még nem próbáltam ezt a játékot, de a Painkilleres dopeman féle verzióban sem voltak videók.Csak a pályák. :( -
#5319 Szerintem a videó az ugyan az lenne mint a rendesbe -
#5318 Hello!
Leszedtem a dopeman ultra becsomagolt és kibelelt változatát a DA-nek.Tulajdonképpen megfosztották a videóktól és a multitól.A multi nem is érdekel egyáltalán, viszont a videók igen.
Honnan tudom őket letölteni? -
fulton #5317 http://www.kepfeltolto.hu/?img=5nq3
szóval ezt hozza 1280x1024 full grafkon..:(
de mér ilyen ronda...? -
fulton #5316 Sziasztok
Az mitől van hogy max grafikán nekem nem éppen "nexgt gen" grafkót hoz mint pl a neten vanank fent Pc-s képek:(
MItől lehet ez...dricer hiba tlán???valaki pls!
a konfig 6000+ 8800 Gts OC 640
és 128x1024 full minden.
nem tudnátok ehez a karihoz egy olyan driverta a karihoz? -
#5315 Ha Crack kell, akkor itt minden játékhoz találsz :) -
kispalika #5314 A gépem bőven megvan hozzá, sőt már a régebbi gépen is fennvolt. De ha kivettem a daemon-ból nem ment a játék. Crack pedig nem volt hozzá. Ezért kerestem most is, csak a drága FAQ nem működött. De azért találtam egyet a neten, így nem kell már sem a daemon sem a dvd. Azért köszi a segítséget. -
#5313 De telepítés után kiveheted, csak addig kell mig feltelepíted, utánna becrack-eled és menni kell, persze ha a géped megvan hozzá
A System mappába ird felüle az exe-t -
kispalika #5312 Nem jön be a FAQ és crack kellene a játékhoz. Tudnátok segíteni?
Így tettem fel a játékot: rar fájlokat winrarral kicsomagoltam, képfájlt betettem a daemonba, majd az egészet kiírtam egy nagyméretű dvd-re. Innen telepített fel a játékot. Indításkor (akár ProtStoppal, akár anélkül indítom) azt írja ki, hogy rossz lemez van behelyezve, tegyem be az eredeti dvd-t.
Gondolom egy crack megoldaná a problémát.
Azért írtam ki a játékot egy nagy dvd-re, hogy ne kelljen bennthagyni a képfájlt a Daemon-ba. Más játékoknál is így csináltam, anzoknál működött így. -
QpaQ #5311 Van ilyen megoldás Intelhez is? -
#5310 Helló megint!
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy ha a graf beállításokat standardra állítom (tehát full beállításra), akkor miért van az, h a képernyőm egyik fele "ködös" (mintha a brightnest (fényerőt) elhomályosítottam volna, a másik fele pedig normál, tehát ahogy lennie kéne?
Várom kiváncsian a válaszokat.
Csak azt nem mondja senki, h VGA hiba, frissítés, stb. -
#5309 Na megoldódott, egy kis xaros amd dual-optimizer kellett rá:OO még ilyet. -
#5308 Ertem :S Nekem amikor a vista volt fenn, akkor nekem meg nagyon gyors volt.Próbálj meg egy másik drivert -
#5307 szedd le az amd dual core optimalizert az amd honlapjáról! Nekem is a régi amd-s gépemen ilyen volt egy csomó játék és ez megoldotta! -
#5306 7300 GT, 163.71-es frissítéssel. De mondom: tavaly simán ment vele, ezzel a 7300GT-vel! Kétszer is végigvittem a DA-t.
De ezt nem értem. Minden játékom megy, csak épp ez a DA lassít be. Nem szaggatt, hanem lassított felvételben.
Szal egyszerűen nem értem:OO -
#5305 Akkor szerintem a driver lesz a hunyó. Milyen vga-d van? -
#5304 Nem. XP.
Esetleg vmi tanács? Már kétszer telepítettem föl. -
#5303 Vista van fenn? -
#5302 Tavaly ment a gém reálisan, most meg lassított felvételben kell nyomulni, méér?? mi a gond vajon? de csak eddig ez a játék csinálja... a bioschock, a medi2, condemned, World in conflict, CoH nem csinálja... ezek vannak fenn a gépemen.
És ma tettem fel, h kipróbáljam az új procimmal, h milyen, és erre lassított felvételben mozog Sam és a többi, csak a hang nem:( -
#5301 WWazzzeeee!!!
Segítsen má valaki.... lassított felvételben van az egész DA, pedig régen nem ment így. -
#5300 Hi!
Feltettem újra a DA-t... és lassított felvételben van minden mozdulat, grimaszok, mikor indítom a new gémet... kis is léptem. MIÉRT????
Az új proci miatt? -
Madmano #5299 Hali.Eladó eredeti SC:Double Agent.Akit érdekel,privi vagy email:[email protected]! -
GiGa master #5298 hy all lenne 1 kérdésem 8600GTS-em van és fura textura hiányos a game írta rendszer ellenőrzésnél h valami nem teccik neki deh nem tudom h mit lehetne tenni vagy kéneelőre is köszi!! -
#5297 Valak HELP PLS. 1950 pro- karim van , vistám és ahogy elindítom a játékot akkor nagyon gyors, az emebr is meg a videók is, nem tudom mi lehet a gond help pls -
Christophorus #5296 Megoldottam. Kellett egy új DirectX+ egy kis módosítás a launcher parancsikon céljában. -
#5295 Crack-eld be másik fajta crack-el -
Fix10 #5294 Léccives segítsetek neten akarok jáccani letölti a 1.02patcht letöltöm hozzá a megfelelő 1.02no dvd-és cracket a gameburnworldról és se singlébe se onlinéba nem lép be mer elindítom és kiírja az exe hibát -
#5293 Pöccs 1.2 megoldotta:) -
#5292 Srácok.
Tapasztalt már valaki olyat hogy a játék a new game-re kattintás/pálya betöltés után közvetlen kilép a winbe, szabálytalan művelettel?
Ha igen, mi a megoldás :D
(ez volt 7.4-es catalystel, és most a 7.7-essel is) -
#5291 hát vagy túl régi vagy túl új és nem támogatja... -
Christophorus #5290 Must Check errorom van... A kártyám támogatja a 3.0-ás shadert, a legújabb driver van fenn, de a csekkolóprogram mégis piros x-et tesz a driver mellé. Most mi van???? -
#5289 Arra értettem... nem tok többet mondani. -
lost48 #5288 Hi!Már letöröltem ,mert csak bekavart az a a program.Manuálison a tulajdonságok /beállítások/speciális/monitort érted?Ott csaka sima képfrissítést tom beállítani ,ami 85Hz.Vagy mire gondolsz?please mondj valami megoldást:D -
#5287 Minek használsz refresh progit? Jobb manuálisan! -
lost48 #5286 Sziasztok!Gépem:Amd Sempron 2600+geforce 7600gs(ddr3,256mb)+768mbram.A játék megy szépen, nem szaggat , viszont csak 60hz-en (1024*768as felbontáson).A többi játékom(fifa 07,Just Cause vagy Splinter Cell előző részei) mind 85Hz-en futnak.Leszedtem egy refreshforce nevű programot,hogy átállítsam a szokásos 85hz-t az 1024*768as felbontáshoz.Ezekután elindítottam a játékot és kiírta,hogy az Sp4.exe hibát észlet ezért leállt.Kipróbáltam 75,70,65Hz-en is ,de nem megy.Volt olyanis,hogy a kép összefolyt........CSak 60Hz-en megy ,amin a szemem kifolyik egy idő után.Nemértem ,mert a többi game lazán megy 85hz-en.Valaki tudna segíteni?Nagyon megköszönném. -
#5285 szerintem is jobb... -
#5284 Nekem nagyon tetszik a menüje , és szerintem sokkal jobb mint a CT-nak -
#5283 A menüben nem csak applyzni kell savelni is... és akkor nem xaroznád le a menüjét! -
bgabor #5282 Fenét. Almenüs, átláthatatlan szar. Persze kiismerhető, de a fene se fog időt pazarolni rá, mert láttam mit tud a LAN mód, és azt kell hogy mondjam, ez túró a harmadik rész multijához képest.
Mellesleg a single player is ugyanilyen összecsapott.
Remélem a következő rész ismét hozza majd a régi SC színvonalat, mert ez borzalmas.