Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
telepitéskor azt a high textures valamit kikapcsoltam de az nem a next gen? mert nekem még mindig pipa van a next gen mellet.
akkor a nex gent sehogysem lehet kikapcsolni?
elöre is thx
Segítsen már valaki pls. 8600gt videókarival textúra hibásan fut a progi.. a karaktereket nem látni. Az összesítésnél pedig becsilagozza a drivert, de a legújabb van lent.. javaslat?
Egyébként találtam egy elég érdekes bugot a játékban, a hajón. Bekellett menni a fülkébe, miután ott elintéztem a 3 emberkét aki ottvolt. Utána kimentem a másik oldalt, és bemásztam egy szellõzõbe. Ott elindultam lent, és volt egy kötél, amin fellehetett mászni, fent meg egy ajtó. Felmásztam rajta, és felmászott a levegõbe, aztán meg leesett... :| Megpróbltam minden irányból, de semmi... :/ Aztán másik irányba mentem.
Aztán a hajó belsejébe lemásztam, jobbra rács, balra fal, ilyen vékony folyosó. Hozzábújok a falhoz, nem tudok menni. A kis folyosó bal oldalát valami láthatatlan fal védi, nem lehet odamenni ^^
A rengeteg bug mellett egész jó játék, csak hiányolom a sötétebb részeket, ahol ellehet bújni, mint az elõzõ részbe 😞 Miért nem lehetett éjszaka menni a hajóra, miért nap közbe kell... Na mind1
meg tudja vki mondani, h amikor be akarok lépni a játékba miért dob ki az asztalra hibajelentéssel?
gépem: AMD 3800+, 1 GB RAM, GeForce 8800 GTS
az lenne a kérdésem hogy: Akkor hogyan lehet kikapcsolni a nex gent
olvastam vissza de csak annyit találtam hogy a telepítésnél custom gomb
de vagy nagyon vak vagyok vagy nem tudom de ott hol?
pls help
elöre is köszi
Kipróbáltam a versus-t egyenlõre csak egyedül a gépek ellen, és hát nem gyõzött meg. Valakivel azért szivesen kipróbálnám!
Egyébként csak ezekkel az új videókártyákkal van baj.
A noob-ok támogatója az MSX.
Még az elején tartok, tényleg szép grafikája van, változatosak a küldetések. Mostmár kiváncsi vagyok a továbbiakra...
Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....
Van valakinek kedve Chaos Theory-ni?
Hamachi: U: HungaryGamers
P: gamer
Ezek szerint nem csak nvidia driverekkel van probléma.
LOL
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Üzenem mindenkinek, hogy aki új gépet vesz az ne vegyen, ismétlem ne vegyen Nvidia kártyát! Köszönöm!
Majd megpróbálom átállítani a dolgokat...
Ha megnézzük ezt a képet
,akkor láthatjuk, hogy ez így élvezhetetlen. <#ijedt>#ijedt>
xp2 van fent
Egyébként nem tudjátok lesz olyan driver amivel xp-n tudok játszani ezzel a játékkal, mert nem szeretem a vistát.
8600 GT-m van.
Csumi. Valaki tudna mondani egy helyet ahol le tok szedni egy megbízható cracket?
De szerintem a játék csak maga elindúlt, de játszani nem tudott vele. (ez csak feltételezés)
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Egyébként van CO-OP mód a játékban?
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer