6081

• Japep
    Ebben mit lehet csinálni multiban?
    El sem bírom képzelni, még sosem játszottam...sok Fisher egymás ellen? :D
  • Viktor9202
    Na akkor multizni kinek van kedve? Én már nagyon játszanék :) Lécccciiii gyertek
  • Japep
    Annyira engem sem érdekel, mert az csak másodlagos...annyira nagy!
    Tudok azért angolul egy kicsit, de akkor is hiányzik a magyarítás... :S
    De ez a legkevesebb! :D
  • Qwerty4
    Ha akarod maxra, bár én nem foglalkoztam ennél a résznél azzal, hogy minél nagyobb százalékot érjek el.
  • Japep
    Ok, megpróbálom.

Amúgy bejön a játék, de ugye a maxra kell törekedni... :D
    Nagyon nagy játék!
  • Makkmag
    Valszeg nem ismeri fel a drivert, próbálkozz valami régebbivel, pl, keress rá egy olyanra, ami akkor jelent meg amikor a játék.
  • Japep
    Hello!
    Most sikerült megszereznem a játékot, és ugye a telepítés végén bejön egy rendszerelemző ablak, ahol nekem minden pipa, kivétel a driver (az egy nagy piros X)...na most leszedem a drivert, felteszem és még mindig (igaz, ez a legújabb, de így is 07.12.17-ei, ami eleve a gépemen volt).
    Mit lehet tenni?
  • jocimester
    Bocsi igazad van csak elirtam tényleg 1.0.2 tetem fel egyből!Bocs!
    csak az a gondom van hogy amikor feltetem ezt a 1.0.2 pecset akor a multiplayere amikor rákatintok ki ir ilyen securomos hibát és tudtomal ezt a hibát csak akor szokta irni egy játék amikor nem eredeti, csak az a pojén hogy nekem eredetiben van meg és egy kicsit agazt hogy a hivatalos javitásal nem tudok multizni, pedig hát ezért vetem meg a játékot :(
    szoval ha valakinek van valmi ötlete esetleg hogy hogyan lehet ezt a hibát megcsinálni az kirérem irja le nekem valaki nagyon megköszöném! előre is köszönöm a segitségeteket meg a javaslatokat is !!
  • Viktor9202
    Nem azért mondom hogy megsértselek, de azt se tudom miről beszélsz:S:S:S Már rájöttem valamire hogy az 1.0.1-es patch, de milyen 2.0? 1.01 meg 1.0.2 es patch van
  • jocimester
    szoval akor lehet hogy az a baja az enyémnek hogy előb fel kel tenem az 1.01 és utána a 2.0? mert én egyből a 2.0 telepitetem.
  • jocimester
    helo ok leirom
    letöröltem a játékot és feltetem még egyszer de előte fel tetem az amd dual core optimizert és müködik! semi mást nem csináltam de most ez a 1.2-es pecs meg a securom most nagyon kifogot rajtam sajna :(.
  • Viktor9202
    Az 1.01 es peccs a legfontosabb patch, mert úgy adták ki a játékot hogy a Garfikát nem állítja át ha nincs fenn a patch. Ha fenn van akkor jó csak (elvileg)
  • arty
    jocimester : ha már megoldottad, okulásunkra leirhatnád ...

Viktor: tedd fel az 1.02-t, 1.01 nem kell ugysem
  • Viktor9202
    Nekem is kéne segítség:S amikor tenném fel az 1.01 es peccset, mindig kiir valami verzióval kapcsolatos hibát :S V alamikor felteszi, velemikor nem
  • jocimester
    ja és a játék eredeti!!
  • jocimester
    rájötem a hibára sikeresen :D! csak most meg egy problémám van! fel pecseltem a játékot és amokor a multiplayere akarok katintani mindig ki ir ilyen securomos védelmet és nem inditja el a multiplayert. van valami ötletetek hogy hogy lehetne ezt megcsinálni? segitséget előre is köszönöm!!
  • arty
    én valami 'legeslegujabb directx'-et tennék fel, amit MS honlaprol szednék

jocimester: ha krekkelted, akkor azért
  • Beyond silence
    Szia! Amit a játék után feltelepít vagy más DX9 is kellhet? Mert az feltettem, de nem indul (Vistán...). KÖSZI SZÉPEN!!!
  • jocimester
    helo!
    az lene a gondom hogy megvetem ezt a splinter cell DA és egyszerüen nem tudok játcani vele me olyan 3 percen belül mindig kidob az aszalra. má probáltam minden féle uj drivert diretx is még a patchet is felraktam és semi! légyszi ha tudtok segiteni segitsetek me fontos lene. előre is köszönöm! amugy a gépem: INNO 3D 7900 GS, AMD 4800+ dual core, 2 GB corsair ram, MSI K9N NEO-F V2 alaplap.
  • arty
    vista alá is fel kell tenni a dx9-et is, a dx10 _mellé_ !
  • Edward75
    Sziasztok!
    Tudja valaki,hogyan lehet a játékot VISTA alatt futtatni, ha jól néztem nekem valamilyen dx9-es fájl-t hiányol így nem fut.Köszi előre is!
  • Qwerty4
    Jaja, a zene is jó meg vizuálisan is jól néz ki a dolog.De hiába ha tisztára kényelmetlen a többi téren a menü.
  • arty
    a zene tényleg jo közben, de a menü egy vicc

duplán kell SAVE-lni, APPLY-zni, a menüben lépkedés iszonyat időkbe telik, mire bejön a menü maga, az is sok idő - a save körüli őröletről inkább ne is beszéljünk

ez a legszarabb menü, amit valaha PC-s játékban láttam eddig :(
    érdekes, h konzolon nem tünt fel, h rossz a menü, vszeg az options rész az igazán ostoba pc-n
  • Prince23
    Lényegtelen, h a menü h néz ki, a lényeg, h maga a játék hangulata meg legyen.
    sztem eddigi legszebb menüje az egész játék piacon a Frontlines-nak van, már amelyik játékokkal találkoztam én. eddig ez tetszik a legjobban.
  • Viktor9202
    Mindenkinek más az izláse :) Nekem pl a Chaos Teory-ban nem tetszik
  • Qwerty4
    Szerintem túlbonyolított.Többször kell kattintani, hogy valami beállítást elfogadjon.Az ilyeneket én nem szeretem.
  • Viktor9202
    Rettenetes a menüje? Hát má nem azé mondom a sok game star-isnak de ennek a legjobb a menüje+allatta a zene. Szeritem valami fantasztikusan jó a manüje
  • Qwerty4
    Most nézem a Chaos Theoryt is könnyebbnek tartottam az első kettőnél.
    Hát a Double Agent még annál is sokkal egyszerűbb volt!
  • Qwerty4
    Ha már elemzések, akkor én is írtam a CT-hoz és DA-hez.
    A GameStar fórum egyik topikjába írtam ezeket az elemzéseket.Idézem magam. :)

Chaos Theory (2007.október 7.):
    "Egy jó régi álmom vált valóra a múlt hétvégén amikor felinstaláltam ezt a játékot.Ugyanis anno 2005-ben láttam egy cikket egy pc-újságban a CT-ról és valahogy nekem nagyon bejött, "szerelem" első látásra/olvasásra! A korábbi részek egyikét sem ismertem, de időközben először beszereztem a Pandorát, lenyűgözött.És azután toltam vagy háromnegyed évre az első részt.Nem semmi, nem is úgy éreztem, mintha csúnyán mondva egy "ősrégi" darabról lenne szó.Tehát óriási erénye a SC részeknek a szavatosság.
    A 3. rész napjainkban (2007-ben) játszódik, egy olyan világban ahol a terrorcselkmények megsokszorozódtak, általános káosz tört ki a világban.Sam Fisher és csapata segítségével indulhatunk a világot megmenteni, egy harmadik világháború kitörését akadályozhatjuk meg a korábbi részekből megismert módszerekkel.
    Ami újdonság volt és nagyon megtetszett az a számítógépek hekkelése távolról is, illetve most már a retinaszkennereket is hekkelhettük legtöbbször, de volt amikor nem és a szokásos elfogósdit kellett alkalmazni. De utolsó küldetés volt, elvárható egy kicsivel nehezebb szitu.

Negatívumok:
    -kevés újdonság az előző részekhez képest
    -gépfegyverrel és katonaruhával felszerelt civil a szöuli pályán...LOL...ez milyen civil?
    -túl könnyű volt így két rész után...valamit nehezíthettek volna

Pozitívumok:
    -lopakodás POWA
    -jól optimizált, gyönyörű grafika
    -splinter cell (egyéniség, egyediség), legjobb modern korban játszódó lopakodós játék
    -minden idők egyik legjobb küldetésének nevezném a "Bank"-ot, zseniális
    -soha nem vált unalmassá, monotonná
    -fantasztikus zene, hangok
    -szavatosság

Értékelés:93%"

Double Agent (2008. március 10.):
    "Én most értem a játék végére és ezzel a sorozat végére is.Azt mondom, hogy tetszett is + nem is.
    Mint Splinter Cell gyenge az előző részekhez képest.Viszont már a 2007-es játékfelhozatalt is ismerve azt mondom, hogy mégsem olyan rossz.

Negatívumok:
    -rossz menü, potya körök, rettenetes
    -elhibázott mentési rendszer (mi az, hogy nem lehet időrendi sorrendbe rakni a mentéseket és totál össze-vissza helyezi el?), ráadásul meghibásodnak is néha
    -árnyékok, hát az valami nagyon csúnya (hogy lehet 2006-ban ilyen ronda árnyék egy több milliós költségvetésű játékban?)
    -nagyon leegyszerűsített játékmenet (hol van ez ilyen szempontból az előző részekhez képest?el se lehet akadni annyira lineáris, egyszerű), túl könnyű
    -10 pálya van, abból 4 JBA-s, amelyek nem valami érdekesen lettek megoldva, sajnos gyengusok
    -a többi pálya se valami nagy dolog, főnleg a befejezés rettenetesen gyenge (milyen volt az utolsó pálya?az első rész egy átlagos pályája több izgalmat rejtett magában)
    -konzolízű
    -rettentően rossz irányíthatóság, Sam egyszerűen olyan öregesen mozog, szóval totál nem jó, kényelmetlen
    -Runtime Error, Runtime Error...WTF???
    -igazából nem ösztönöz a legjobban a lopakodásra
    -kevés helyszín

Pozitívumok:
    -splinter cell, néha visszatért a régi érzés
    -jó az alapötlet, ez a kettősügynökösdi
    -van pár jó pálya
    -pár választási lehetőség
    -szerintem szép a grafikája, megmaradt a régi stílus
    -hangok, zene (bár sok nem volt)

Értékelés:80% (lehet még mindig elfogult vagyok a Splinter Cellekkel szemben, mert az előző 3 rész mind nagy kedvencem)"
  • Prince23
    Elemzek én is már :D
    Különös kezdettel álltam neki a SC szériának. Annó még a Tescóban 2005 nyarán (asszem), a lényeg, h 2005-ben és hőség volt, na akkor vettem meg, az ára annyi volt mint mikor először megjelent a Witcher. Ez évben még a Far Cryt is toltam ezerrel.
    A Chaos Theory volt az első beavatásom sc terén, de istenkirály hangulatja volt, kellemes grafikája, sőt eddigi legszebb és legjobban optimalizált Ubis kiadású játék lett számomra. Mai szemmel is kitűnő. Ez a játék megtanította a lopakodás minden fajta fortélyát, és azóta favoritom a lopakodás, kommandózás mióta megvettem e nagyszerű CT szériát. Aki errre a gémre (CT) azt mondja, h szar, akkor annak nagyon nincs rendben ott bent. kb 10-szer vittem végig, 1-szer magyarítással.
    Felülüberelhetetlen volt. Aztán jött a Magyar anyanyelvű PT. aztán a DA. Első részt még nem ismerem sajna.
    Aztán jött a SCDA-t megvettem azt is a CT sikere érdekében, 2006. december idusán. A játék első felvonása igencsak jóra sikerült, de valahogy a JBA-s küldetések kiábrándítóak, kevés játékteret is biztosított... nem kellett volna ez a JBA, max 1-2 mapon keresztül a játék elején, igen a játék elejére kellett volna csak egy-két jba mapot bevágni, s helyettük igazi sc mapokat kellett volna berakni.
    Jónak mondom a 4. részt, de nem az etalonom. a CT mindent ver.
    CT mindenre 10 pont
    DA
    Grafika: 9
    Hangok, zene: 10 (talán ez tette egyedivé a DA-t, a zenéje)
    Küldetés felépítés: 7 (sajnos ez van, jba bevágott nekünk, szívtunk egyet:()
    Játszhatóság: 9
    AI: 5, nagyon gyatra az ellenség aija. a cT-é sokkal emberibb!
    Hangulat: 8

my favorit sc: Chaos theory!

• arty
    nehéz

anno probálkoztam vele, de nem haladtam, már a legelején is állandoan elakadtam, nem erőltetném. ráadásul mára elég csunyácskának is hat ;)
  • Qwerty4
    Az egy túlreklámozott/bezabáltatott játék.
    Igazából nem is gagyi, de semmi kiemelkedő nincs benne.Az ég világon semmi újat nem tudott hozni a játékvlágba.Én egyszer végigvittem, néha tök jól szórakoztam, de elé többet nem nagyon venném.
    A DA-be ezzel a kettős ügynöki dologgal legalább próbáltak újat alkotni a fejlesztők, az már más kérdés hogy nem lett a legjobb, de még mindig jobban díjazom ezt a próbálkozást...
  • Qwerty4
    Sztem pótold be az első részt, elég jó pályák vannak azért ott is. :)
  • Viktor9202
    Hár persze hogy jobb, Cod 4-el azé játszik mindenki mert kicsi a gépigénye, viszont semmi fizikája nincs. Falevél a fán megse mozdul
  • arty
    kb egyetértek a listáddal, bár az első SC kimaradt :) (tényleg sokkal könnyebb volt ez a rész, mint az eddigiek!)
  • Qwerty4
    Én se mondtam és nem is akartam célozni arra, hogy azt mondtad volna... :)
    Én csak leírtam a sorrenddel a véleményemet, hogy melyik jött be jobban vagy kevésbé.Attól még elfogadom az álláspotodat, akkor is ha nekem nem a kedvencem a sorozatból a Double Agent.Amúgy nem rossz az se, de lehetett volna jobb is.Még mindig jobb, mint például a CoD 4.
  • Viktor9202
    Végüll is nem azt mondom hogy a többi nem jó, mer a Chaos Teory az is nagyon ott van, végigvittem 5 ször, Splinter Cell-ek a kedvenceim:)
  • Qwerty4
    Nekem így áll a Splinter Cell top:
    1. SC - Pandora Tomorrow
    2. SC - Chaos Theory
    3. SC
    4. SC - Double Agent

Sajnos nekem nem jött be úgy mint a korábbi részek, sok a technikai probléma, túl sok JBA-s pálya,mintha egyszerűbb lett volna...
  • Viktor9202
    Jött egy pár úgy játék, de még mindig ez maradt a kedven játékom. Grafikára nem is nagyon láttam szebb játékot, max crysis. Játékélményre is nagyon bejött. Igaz van benne pár bug, de azt figyelembe kell venni hogy ezt a játékot az Ubisoft 1 év alatt csinálta, EA a crysis-t vagy 4, a Stalkert meg 7 év
  • Viktor9202
    Én mégis ezt tartom a legjobb Splinter Cell-nek Nek ez jött be a lebjobban, de a JBA-s palyak nem kelettek volna bele, de ez egy isten játék. Egyszer amikor még Radeon 9550-em volt, ezért a játékért vettem meg az x 1650 Pro-t. De mostmár kökeményen 8800 GT