6081
-
#5681 LOL!
Akkor hagyom a pitsába! -
kadam007 #5680 Nekem az sc4ben a börtönös pálya végén, meg a Shanghai-n folyton elengedte a párkányokat, azaz nem tudtam felmászni a helikopterhez a 2. missionon, a Shanghain- pedig csak thermal-visionnal lehetett mászni, mert anélkül vmiért elengedte a párkányt és lezuhant.... omg xD -
#5679 nem lehet, h rossz verzioju patchet tettél fel?
ugyértem nincs külön patch pl magyar angol amcsi stb verziokra?
a-ray scannerrel azt is megnézheted, h a lemezeden, amit vettél van-e securom védelem. ha nincs, akkor elképzelhető, h a patch viszont már keresné a securom védelem lemezoldali megfelelőjét, de mivel ez egy ilyen 'védtelen' exclusive kiadás, nincs rajta, ergo ehez külön kéne 1.02, ami nem securomos -
#5678 Ja, pont a végét úgy kellett megcsinálni, mert hanem csúnyán lefagyott. :D -
#5677 Emlékszem még a chaos theory valamelyik mapján is csak thermal szemcsiben hátrálva lehetett továbbjutni. Itt még az sem segít.
Elég idegesítő, hogy az ember megveszi és csak a szop@s van vele.
Esetleg, ha van valakinek egy mentése a Shanghai hotel pályáról, azt megköszönném. -
SCDASCDA #5676 Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám, amiben remélem tudtok segíteni. Megvettem a SC Double Agent-et ilyen exclusive pakkban 3000ért, és valamiért nem akar működni az online mód. Ha be akarnék lépni (online módba ((multiplayer módon belül)) ) akkor mindig kiírja, hogy töltsem le a patchet és installáljam, mert különben nem játszhatok úgy. Ha viszont letöltöm a patchet, és telepítem, akkor meg nem akar egyáltalán belépni a multiplayer módba, hanem helyette kidob egy szöveget, hogy
"Rossz lemez van behelyezve. Kérjük, helyezze be az eredeti Splinter Cell DA Master CD/DVD-t. További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=wrongdisc&l=hu címen."
Már azzal is próbálkoztam, hogy miután újra raktam a játékot, a frissítés keresővel töltöm le (ami a telepített könyvtáron belül van) és telepítem a patchet, miközben még be vagyok lépve a multiplayer módba, csak azt az ablakot leteszem addig. Ilyenkor a patch telepítése után be is tudok lépni online módba, aholis beírom az accountom, online kódom, meg mindent, szóval mintha megoldódott volna a problémám, csakhogy ha kilépek, és újra online akarok belépni, akkor megint talál patchet, (amit már felraktam) és újra nem is engedi, csakhogy így szintúgy nem enged belépni multiplayer módba, hisz van újabb patch (vagyis azt hiszi hogy van, de nincs).
Már írtam a Ubisoft Support Centerének is, de még nem jött válasz, és sztem nem is fog jönni :P . Más fórumban írták, hogy volt akinek az volt a problémája, hogy ment alatta emulátor, és azt nem szereti a játék, de ez a probléma nálam nem áll fenn. Az az egy DVD amit adtak mint játék lemez pedig benne van ilyenor a meghajtóban, úgyhogy ez sem a prob okozója.
Kérlek segítsetek! Részben a multi mód miatt vettem meg eredetiben a játékot. -
#5675 C++ a programnyelv, amiben a játékot (vszeg) irták
simán bugzik ez a rész, nem vagy az egyetlen, nekem is elhalt 1-2x amire végigvittem :( najo, nem ilyen gyakran, h minden mentésnél. -
#5674 A futással nincs gondom, mert fut fullon.
Bizonyos pályákon mentéskor száll el.
DirectX is lett frissítve a legújabbra. -
#5673 Hát biztos hogy a VGA-val van valami gubi,mert ugye a C++ az a vga-ban valami hiba vagy a játék nem támogat benne vmit. Már egy srác irt hogy neki 8800 Ultrán nem ment:S Nekem a 8800 GT-n tökéletesen fut -
#5672 VGA driver a legfrissebb,
Vga 8800GTX. -
#5671 Frissítsd fel a Driver-t. A vga-d támogatja az SM 3-at? -
#5670 Ezt az ablakot dobálja fel.
-
#5669 Sziasztok!
Szintén kifagy a játék, többnyire mentésekkor a Hoteles pályán.
Gép hardware rendeben ,1.02patch fent.
Pls help! -
#5668 és amikor 'visszaadod', akkor majd 'elfelejted' a kodot?
vagy hogy ... ? :D -
kadam007 #5667 ...és ez nem volt az. -
kadam007 #5666 Read again please:
"/erre ne válaszolj, CSAK ha vmi értelmeset akarsz mondani" -
#5665 Inkább te ne tegyél fel idióta kérdéseket. Szerinted miért is adná oda pont neked valaki az eredeti cd kódját????????????? -
kadam007 #5664 Miért venném meg? Csak ki szeretném próbálni a multiját, mivel a singlet már végigjátszottam. Egyébként meg lehet hogy van akinek nem tetszik vagy megunta vagy mittudom én és akkor ő kölcsönadhatja akár... mivel nem örökbe kell.
/erre ne válaszolj, csak ha vmi értelmeset akarsz mondani -
#5663 Megköszönnéd?:) De jó, aki odaadja az nagyon hülye. Elmész a boltba és 3000 FT-ért megveszed a játékot és nem kell senkiről kölcsönkérned;) -
kadam007 #5662 Nem örökre kellene, csak ki szeretném próbálni milyen a multija :-) -
kadam007 #5661 Hello!
Azt szeretném kérdezni, hogy nincs-e vkinek 1 megunt, kölcsönbe adható SC4 multiplayer kódja. (sc4-xxx-xxx-xxx -re gondolok) Megköszönném!! :) -
#5660 Köszönöm a segítséget, úgy néz ki megjavult! :D
Már régen nem fagyott le...köszi!
Csak nehogy elszóljam! -
#5659 Érdekes szituval találkoztam feltenném az 1.02-es patchet erre azt korholja hogy a game verziója magasabb mint a tepelítendő verzió. -
#5658 Én 4 szer csináltam meg az egész játékor 100%-ra kikvéve a 9.pálya, az mindig csak 98% lett -
Dodey #5657 Hi all!Valkinek sikerült már megcsinálni az elsö pályát 100%-ra?Mert én bárhogy is próbálkozom mindig csak 85%-ra sikerül!Adjatok valami tippet ha tudtok!Thx -
#5656 crackelt exe is szokott kilépkedni
eredeti exe + mini image a megoldás, bár nemtom eredetid van-e, mert akko nem érint :) -
#5655 Van. Régebben nekem is szarakodott :D Csak krekkelgettem és jó lett. -
#5654 Köszönöm szépen! :D
Az elmentésem gondolom nem maradt meg... :S
Akkor így már van esélyem, hogy nem lép ki??? Mert a driver nem tetszik neki!
Nagyon kössz! -
#5653 Tudom, de gondolom jobb ha odateszem mind a 2 őt :) -
#5652 (az 1.02 kell csak, hiszen abban az 1.01 javitásai is bennevannak) -
#5651 Itt van mind a 2 patch :) -
#5650 A driver igen (bár arra piros X-et ad ki, pedig a legújabb...), de a patch az nem...most hanyas patch kell és honnan? :D -
#5649 remélem a legujabb patch + nv driver van fent ... ez mamár alap, ha emellett is csinálja, az kellemetlen :( -
#5648 NVIDIA GeForce 8600 GTS 256MB DDR3 PCI-E DVI/TV Asus
Eddig akkor adta be a hibákat, ha vízbe vagy vízből jöttem ki...nagyon idegesítő... -
#5647 Milyen kaird van? -
#5646 Most olvasom a FAQ-t, és látom, hogy amiatt van, mert a videókártyám nem támogatja az SM 3.0-át...de támogatja (GeForce 8600 GTS), csak sajnos látom, hogy nincs rá megoldás... -
#5645 A franca, megint kiírta, de már semmi köze az előző helyhez... :(
Itt a Crash hiba... -
#5644 A 4.téli pályán kiírt valami "Crash" nevű hibát (aztán még rögtön kettőt: 1, 2) amikor feljöttem a víz alól...és ezt többszöt is megcsinálta.
Aztán megpróbáltam tovább úszni, és a jeget feltörve már nem írta ki a hibát...
Ennek mi lehetett az oka? -
#5643 Aha, biztos jó lehet. :D
De először inkább a singlet viszem végig! :D -
#5642 Egy szobában 4 ember lehet. 2 katona és két kém. Az a lényeg hogy van 4 terminál és kémnek azt kell meghekkelnie, és a katonának megkell akadályozni