Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
készen van, tovább segíts lécci<#help>#help><#help>#help><#confused>#confused><#sir>#sir>
éppen másolomXD
oké
csak ezen most nincs iso mert úgy van ,h meg van nyitva az iso vagyis a cd-n csak úgy van ,h az autorun van röktön meg a fájlok...
Már irtam lentebb , daemon-nal mount-olod az ISO fájlt és mindent bemásolsz a virtuális meghajtóról a vincseszterre , majd onnan próbálod telepíteni. Én ezt tenném. Másolás közben kiderül hibás-e a dvd.
még1x
sztem az lessz ,h leszedem...<#rinya>#rinya>
és mivel tudnám megbontani az isot???
Hiába teszed le, nem tudja belerakni, ha hozzányulsz egybõl jön a piros X
1. Vagy úgy lehet kicserélni azt a fájl-t, ha megbontod az iso-t , kicseréled és UltraIso- val csinálsz belõle egy Uj isot
2. Leszeded még 1 szer a játékot valahonnan
Végsõesetbe ha a rendszerrel lenne vmi biba, akkor formázd le a gecibe
1. Vagy úgy lehet kicserélni azt a fájl-t, ha megbontod az iso-t , kicseréled és UltraIso- val csinálsz belõle egy Uj isot
2. Leszeded még 1 szer a játékot valahonnan
Végsõesetbe ha a rendszerrel lenne vmi biba, akkor formázd le a gecibe
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Hát ha más megoldás nincs, akkor egyet tudok ami mindig bejön
format c:
<#szomoru1>#szomoru1>
format c:
<#szomoru1>#szomoru1>
pedig már megpróbáltam mindent...<#rinya>#rinya>nagyon szeretem a SC-ket eddig mindet végig toltam ezt is ki szerettem volna játszani de nem tudom aajjj<#confused>#confused><#rinya>#rinya><#help>#help>
De ha elindítja, a telepítés elõkészitésénél már a fele fájlokat felmásolja, szal abba lesz a hiba
akkor pedig kérnék vmit...ha nem gond...átküldené valaki azt a fájlt??
ezt:
03_Okhotsk_02_Texture_S.tlnc <#confused>#confused><#schmoll2>#schmoll2><#shakehead>#shakehead><#szomoru1>#szomoru1>
ezt:
03_Okhotsk_02_Texture_S.tlnc <#confused>#confused><#schmoll2>#schmoll2><#shakehead>#shakehead><#szomoru1>#szomoru1>
Pedig CRC hiba az egyértelmû.
Hibásan írt a dvd vagy hiányzik valami.
Próbálj meg bemásolni róla mindent a vincseszterre akkor kiderül.
Hibásan írt a dvd vagy hiányzik valami.
Próbálj meg bemásolni róla mindent a vincseszterre akkor kiderül.
unoka tesómtól kaptam...de múltkor is föltettem de akkor ment csak a v.kártyám volt rossz hozzá...most új gépem van de most meg nem akarja föltenni<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
jah és vmi CRC hibát ír ki...<#rinya>#rinya>
csak ,h még fel sem tette a gamet<#confused>#confused><#rinya>#rinya><#shakehead>#shakehead>
A végén hogy lehet irányitani azt a bomba hatástalanito szart? Képtelen vagyok a két piros csík között tartani valamelyik irányba elmozdul.
A Custom menüpöntban vedd le a 2 pipát, vagy ha nem jó ugyse, akkor töröld le, és tedd ujra, próbálj másik Crack-et
helló lehet már elhangzott ez a kérdés de akkor elnézést csak annyit ,h telepítésnél ezt írja ki:Splinter Cell Duble Agent\SCDA-offline\System\LowResTex\\03_Okhotsk_02_Texture_S.tlnc vmi ilyesmit kér vagy nem tom valaki tudna segíteni???<#rinya>#rinya>
Csá.az lenne a gondom,h mikor bemountolom a jatekot es elojon az aoutorunja total elkezd fagyogatni a gépem,pedi a az autorun videoja siman fut tovabb.jo lenne ha vki segitene,most instalaltam ujra miatta a gépem,de sajna igy is ez a baj.a gépemen el kéne mennie...
nekem az volt a gond h beta driverrel nyomtam 😛
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Same problem <#confused>#confused>
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
problémám a következõ: a játékban csak a kkor gyulladnak ki a fényforrások
ha közel megyek hozzájuk vagyis akkor vetnek árnyékot és akkor világitja meg a textúrákat, nagyon zavaró mert távolból ugy tûnik minta nem világitana ott semmi(de nincs sötét csak effektek nincsenek) 8600gtm van és 163 drivert használok
ha közel megyek hozzájuk vagyis akkor vetnek árnyékot és akkor világitja meg a textúrákat, nagyon zavaró mert távolból ugy tûnik minta nem világitana ott semmi(de nincs sötét csak effektek nincsenek) 8600gtm van és 163 drivert használok
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Sziasztok,nekem az a problémám,hogy a game szaggat,pedig elég erõs gépem van,szal nem azzal van a baj,olvastam a FAQ,friss driver van fennt, de mégis szaggat,a másik pedig az hogy néha kidob valami runtime erroral,mi lehet a baj,léci segítsetek.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
meg vagyok
már a 9 pályán vagyok nagyon kíváncsi leszek a végére<#beka2>#beka2>
már a 9 pályán vagyok nagyon kíváncsi leszek a végére<#beka2>#beka2>
8 pályán vagyok kockát megcsonáltam és a csajnak az irodájában is feltörtem amit kell és utánna Moss szobájában kell vmit csinálni de HOL VAN MOSS SZOBÁJA????
Én is viszem a gammát, d emost az a tervem, h max. 2-3 emberkét kábítok el, és ha lehet egyet sem. Csak az a gond, h a 3. missionon vagyok, vagy is inkább a 2. sc-es küldetésen, a hajón. És elrendeztem mindent, fölmászok a létrán, erre fel nem jön a kopter értem, tök érthetelenül😮OOOOOOO
Tán valakit le kell üssek? Vmi fontos embert?
Tán valakit le kell üssek? Vmi fontos embert?
lesz majd új SC is
rájöttem már a 7 pályán vagyok
Írásodból ítélve most játszhatsz elõször Splinter cellel. Akkor legalább a Chaos Theoryval kellett volna kezdened. Ott mindent meg tanítanak a tutorial videóban.
de amúgy már csak menekülnöd kellene a pályáról, egy kötél lóg, már Lamberték várnak rád személyesen a kudarc miatt.
de amúgy már csak menekülnöd kellene a pályáról, egy kötél lóg, már Lamberték várnak rád személyesen a kudarc miatt.
Ha ennyire birka vagy, akkor ne játsz vele. ENNYIRE EGYSZERÛ
meg van a kód de utánna marad 1 õpercem és mit kell csinálni?
Amúgy egyet nem értek: megnéztem a systemreqben az optimalizációmat a scda iránt, és full mindenben recomened, minden meg van. és ennek ellenére ha a shader modelt kihasználom teljesen: szaggat mint állat😞 szal minimális sm3 beállítással megy mint a karika. és nem tudok játszani full pixel shderes textura beállítással😞
és hogy a rákban mert nagyon nehéz
1 pályán vagyok és ott mi a kód amit be kell ütni a rakétába vagy mibe?
Téleg: mi a különbség a full ill. minimum install között? A full-t a grafikai minõségi részre érti? vagy mi? ezt szereteném megtudni.
MÁ MEGVAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uff! a 8. küldetésnél elakadtam!!! mi a megoldása a KOCKÁNAK? Már szinte minden variációt végignyomtam de mégse... Valaki tud segíteni???