6081
-
#1624 a fenébe.....miért nem jó a képbeszúrás? -
#1623 a grafika is ilyen?? mert elég kellemesnek tünik -
#1622 -
#1621 a Chaos Theory volt a téma éppen...... -
#1620 apámé... DE most akkor valki irja le akinek megy hogy indítja el mert most sztem én baszok el valamit... Bár mindent ugy csináltam ahogymagamnál... -
xboxon így kezdődik.....
Pc-n nem? -
#1618 Képet! -
#1617 apad gepe a radeon 9600-as vagy a masik? -
#1616 Miaz hogy a biztonsági egységet nem lehet aktiválni ,?? ezt irja apám gépén...ilyenkor mi van? el se indul..valaki írja le mi van... -
Radian #1615 Ha visszaolvasnátok kérdezték tőle hogy a CT t hol játszotta végig. -
#1614 elözö részét -
#1613 Nehogy már két gépen is végigvitted ennyi idő alatt másnak még le se jött. -
#1612 részeg=) -
#1611 Hogyhogy végigjátszottad PC-n? Már olyan régóta kész van vagy egész nap nyomtad? -
#1610 Akkor nem jól látod... :) -
#1609 pc-n és xboxon is végigjátszottam!Gamepaddal az igazi!!! Akárcsak a Prince of persia! Cooperatívban boxon még most is nyomom tökéletes!!! Egyébként az xbox verzióban az ajtónyitás nem olyan mint a bedobott screeneken van..... ez érdekes -
#1608 Látom, itt már javában nyomjátok a játékot. Mi a véleményetek? -
#1607 a 00-ás fájlra (vagy 01-es ha nincs olyan) kattints és ami "megjelenik" tömörítsd ki , majd deamon tools-szal mountold be amit kitömörítettél fájl(oka)t
bocs csak nemtudok operával privátot küldeni -
Radian #1606 Nem meri elmondani a népnek hogy nem fut sm 2.0 vel mert akkor szészedik a 9600 pro tulajok. -
#1605 azért mert szar a videókártya vagy a driver amin csinálták! -
#1604 Na pont erről beszéltem ezért kell konzolt venni. -
#1603 unreal 2.6 -
Calogeero #1602 az apja gépére tette fel és nagyon megtetszett a faternak és nem haggya odaülni..... -
#1601 Az egész tömörítve van természetesen...
Az elsőre katt stb... -
PLATINO #1600 83 fájlból áll
leszedtem de hogy töörítsem ki mert valmelyik tömörítve van valamelyik meg nem talán az első 29 van tömörítve a többi meg sima ezzel mit csináljak?help -
#1599 Hm, nagyon eltűnt Gideon Wieth barátunk. Vajon elindult neki és leragadt játszani, vagy megkapta az ötödik felkiáltójelét és nem tud írni, vagy mi lehet? -
#1598 Na ez most minek ide? A játék PC-s topikjába? (nem elég a hozzászólás még, vagy mi? :P) -
#1597 ennek most miköze a SCDA-hoz?:) -
#1596 Ok, azért még ne sirassuk már a játékot (a PC-vel együtt...), amíg még nem tolta végig senki.
Nem érdekelnek az első két pálya után írt kiábránduló (mag)ömlengések... :) -
Richard90 #1595 egy kis konzol összehasonlítás :) -
#1594 és hidjétek el én inkább venném meg 10,000Ft-ért sam bácsi legujabb kalandjait minthogy vegyek az árából +512ddr ramot..:l
hogy jobban fusson a cucc amikor lewarezolom..
deha az ubisoknak jobban megéri szlogenezni meg ajánlgatni/reklámozni gyártókat akkor... jóhogy nemmá az ajánlott gépigényhez csak AMD procit írnak meg ilyenek (chaos theory képernyővédő) -
#1593 hát én többet nemfogok...itt áltam le számítógép terén..a mostani jólesz még wowozni meg netezni (meg ms worldölni)
beszerzek mihamarabb egy konzolt és azon legalább fix a hardver (és nincs szaggatás, fps mérés, órajel-húzás) -
#1592 Mégis amerikában még mindig csak CD meghajtójuk van a legtöbbeknek... -
#1591 bebukott és a kardjába dőlt -
#1590 Nem hinném, mivel reggel már kipróbálta egy másik gépen. -
#1589 pont az a baj hogy akkor is megkell vennünk ha nem akarunk több csilivilit... -
#1588 Az biztos hogy sokan nyomják konzolon mert a Pc-hez sokan még síkhülyék, de nyugatabbra nagyobb az életszínvonal. -
#1587 letelt a 10 perc!!! na mond már, megy vagy nem? :S -
#1586 hát azt sem hiszem hogy a tőlünk nyugatabbra élők minden hónapban mégtöbb ramot, jobb videókártyát vesznek (neadj' isten új gépet), de ott többen is használnak konzolt... -
Richard90 #1585 gondolom arra írta hogy tíz perc mire lejön :) utána még ki kell tömöríteni (legalább 5-10 perc) + fel is kell telepíteni.
ja télleg, ezzel a Yasuval mit kell csinálni? :)