6081

• mila69en
    engem speciel nem mivel még nem láttam pc-n:D 360-on igen és igencsak pofásan néz ki, nemsoká leér pc verzsön azt má rohatt kiváncsi vagyok rá én is, hogy most akkor tényleg ilyen moslék lenne:D
  • Balumann
    nálam a ct -be nincs is benne az sm3 :/ Valószínűleg tartom hogy azért mert nem támogatja, de még inaktívan sincs ott :S SM2 és 1 között tudok váltani.
  • rorr
    jó akkor már az elején is kooperatív stílusban kezdünk mert van egy segítőtársunk aki átsegít bennünket egy-két akadályon....ilyen csak a multiban volt idáig falon átdobás
  • tigeroo
    mindenki bead egy százast, és összejön a 11,000Ft?

Segítsen Ön is!
  • rorr
    az előző rész sem mment sm2-vel elöször csak sm1.1 és sm3.0 kártyákat keresett de a patch-et úgyis meg kell várni mindig!!Nem vettétek észre?
  • GoKu x
    de titeket nem zavar a grafika?
  • Muki100
    versusban viszont jópár új mozdulat van
  • rorr
    van egy két új mozdulat mászás a csőre majd átkapaszkodás egy másikra de az már felfelé megy stb
  • Radian
    Mindegy ha nem megy sm2 es karival akkor lehet hogy majd később menni. Valami patch formájában helyrehozzák pl:Oblivion. Vagy akinél meg megy csak szaggat annak meg azt mondom hogy a patchek javítani fogják a helyzetet. Nálam is a CT demója mnimumon szaggatott aztán később amikor lett a teljeshez krekk szinte maxra tudtam nyomni mert ugye akkor már 1.05 ös verziója volt a gamenak.
  • Gerbill
    A .rar fájlt kell kitömöríteni mindig. ha olyan nincs, akkor kell a 001 fájlt megnyitni TotalCommanderrel. Ha nincs r00 akkor azt nem töltötted le szerintem.
  • GoKu x
    én hozzá se fogok kezdeni ha ilyen ramaty grafikája van meg stb...
  • rorr
    :) :D
    jóóóó
  • rorr
    egyébként ,hogy a játékról is beszéljünk ott folytatja a stílust ahol az előző befejezte ,csodálatos magával ragadó és kész!!!Amit hiányoltam kúszni nem nagyon kellett idáig a gépfeltörés sem volt jellemző zárnyitás igen,mellékküldetés igen!
  • GoKu x
    a fenébe is akkor vitázzunk egy k*rva nagyot :DD
  • Thanatos
    izé, ha nincs helye vitának akkor zárjuk be topicok ugy 99%-t? :D
  • Radian
    Mittomén ha tudnám én mondanám meg.
  • Rage47
    nincs is, mert ez nem az a topik:)
  • rorr
    a bith...n az egyik srácnak a 9600xt-s ati videókártyán ment szépen....
  • GoKu x
    iagzatok van mindenbe sza ne si kezdjünk el vitázni erröl, (max véleményt mondani) legszivesebben mind kéne :)
  • rorr
    na akkor!!!
    rpg.stratégia.kaland.fps---> pc
    minden egyéb-----> konzol
    vitának helye nincs!!!
  • GoKu x
    de hogy?
  • mila69en
    rossz megközelítés eza ilyen oldal meg olyan oldal:)
  • hykao #1642
    Még kétséges. Van aki azt írta megy, van aki azt, hogy nem.
    Én már több fórumon is láttam olyat, aki azt írta megy az SM2-es kártyás gépén, de olyan beírásokat is láttam, aki meg azt írta: nem megy...
  • Radian
    Segítsen már vki annak a gyereknek kikerülni a játék védelmét.
  • hykao #1640
    de elérési címnek nem a képfájl van megadva.
  • GoKu x
    ne is mert én a pcsek oldalán vok
  • Rage47
    én 1általán nem látom bennük a jövöt a magam részéről... mind1 most nem vitázok konzol és pc összehasonlitásról.
  • rorr
    megadtam az elérését és kész nem megy
  • Evogordon
    MEgy sm2-es karikon a game?
  • csoola
    nemtom, nincs idöm olvasni, hogy még mindig azon töritek a fejeteket h xboxos verzsön, nekem 2 dolog tünt fel:-8 giga, én még nem láttam ilyne játékot xboxon, de valszeg benem van a hiba
    -sztem ugy szaggatna ha sima xbox verzsön lenne minta kutya, és a legatomerömüvebb gépen se menne 10-15 fps fölé a játék...
  • hykao #1634
    Mert nem a képet szúrod be...
  • GoKu x
    hát így van, de érthető is, annak látok nagyobb jővőt. (eddig)
  • PLATINO
    értem akkor az utolsó a RAR fájlt semmibe veszem mert ott rámek és azt írja ki 00 hiányzik és stb akkor a 00 ból kihúzom a cucot
  • Evogordon
    Megy SM2-es karikon a game?
  • rorr
    egyébként most a cégek a nextgen konzolokra figyelnek inkább de ez észre is vehető nem?
  • Voltan
    LOL
  • GoKu x
    hát akkor nem értem, jobb a boxos mint a pc, ez van.
  • rorr
    a gépigény meg 386 + s3
  • GoKu x
    nyugi meg leeht nézni.
  • rorr
    aha