Splinter Cell: Double Agent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsakosfrodo2
Most nem azért, de mért pont õ? Csak azért mert többen ismerik? :\ Felületesek vagytok. F.A.Q.-t bárki más is tud csinálni, még egy birkaagyú is...

mike0013
nagyon szépen köszönöm!
ha végül én leszek... akkor megígérem, hogy mindent megteszek amit mondtam...
ha nem akkor elvehetitek a házigazda jogot tõlem... HA házigazda leszek...

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Pheaper
+1 mike0013

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

mike0013
thanks a lot!!!😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Rage47
tudom😊 szal rá nem lehet?😊
akkor mike
mike0013
köszke😄

Kandurex
Ne zavarjon, hogy hykao fórum moderátor

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mike0013 szavazok

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

mike0013
végre valaki😊 köszönöm

mike0013 szavazok!

Atti12
Sztem nem kell még ilyen gyorsan eldönteni. Ráér ez még sztem 😊

Rage47
én hykao-ra szavazok
mike0013
(mellesleg, már ezzel is beindítottuk a témát xD )

mike0013
mondjuk 20:00-ig tartson a szavazás ok?

Atti12
A másik meg az hogy SC:CT topicba is én akartam lenni a házigazda, csak ott meg "protekcióval" lett Muki a házigazda, mert ismerte a témanyitót aki egy moderátor
(nem bántásnak szántam 😊

mike0013
még nem😊
de ha megválasztotok😄 akkor megcsinálom!!! + amiket ígértem😛

Balumann
Én is aragorn-ra szavazok

Rage47
mi ez, kampányoltok?😄

referenciát tudsz mutatni FAQ-ról mike ? 😊
mike0013
én meg mindent megcsinálok amit csak kértek, és mindenkit ide voonzok akit érdekel a játék ezt biztosíthatom + FAQ...

Atti12
beirja mindenki hogy kire szavaz, aztán összeszámoljuk. Nem kell ide php :|

Atti12
ha rám szavaztok 50% al megnõ a hsz ek száma! 😄

zsakosfrodo2
Ha szavazni kell, akkor Aragorn-ot választom, sry... 😄

Rage47
"amúgy meg jó az új banner😉" - köszi 😊
tõlem szavazhatunk.... vki összehoz egy php-s szavazást vagy hogyan ?:p
mike0013
hadd legyek én, ok?😄

mike0013
én is szívesen vállalom, minden másodpercben tudosítanék mindenrõl nem ide illõ hsz-eket törölném stb😊

zsakosfrodo2
Említetted már hogy szavazni kéne, ki legyen a házigazda? 😄

Atti12
Hát én szivesen elvállalnám <#vigyor3>

mike0013
jah lehet... majd kiderül😊
mellesleg szavazni kéne hogy ki legyen a házigazda...

én sajna nem mondok hétvégét, nem emléxem h várt játékaimnál hétvégén lett volna demo... ha ma nem lesz akkor hétfö-szerda

mike0013
de szerintem ma lenne a legjobb😊
amúgy meg jó az új banner😉
jah és kéne házigazda szerintem... mert amikor megjelenik a játék nagyon be fog indulni a topic😉

Rage47
aha. hát nem lenne rossz a 7végén mondjuk😛
ati2002
Szerintem max 1 nappal elötte tudjuk meg a demó megjelenését, tehát ma és holnap nem várható. de amúgy bármikor berobbanhat, mert 20-27 között-re emlegetik.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Rage47
a demoról
Rage47
na van vmi hír a megjeneésröl?
mike0013
lesz is😉
@ati2002: köszi és remélem ma jelenik meg😄

pedig már örültem h lesz vmi értelmes játék...

ati2002
Ubi fórumokon úgy olvasni, hogy 20-27 között várható demó. Nem tudom miért nem képesek legalább bejelenteni a pontos dátumot, ez lenne a minimum, hiszen már a teljes játéknak kellene megjelennie (ha nem lett volna halasztás).

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Balumann
<#rolleyes> jah elvileg

mike0013
elvileg ma kéne jönni a demo-nak ha 1 hónappal a megjelenés elõtt érkezik nem?

Balumann
nem tudom, ezért akartam írni hogy szvsz 😄
Azt úgy tudom viszont, hogy valahogy másképp van afelépítése, és a starforce kudarcot vallott -> FlatOut 2 könnyen ment Vista-n, nem volt jó a védelem :/
Csak reménykedhetünk hogy arra nem tudnak kis idõn belül erõs védelmet kifejleszteni rá. Csakhát nehogy az legyen hogy akkor meg ne lehessen Vista-n majd játszani ezekkel -.-
(kisebb egyszerûbb védelmeket biztos megcsinálják majd, de azokat meg majd feltörik)

Muki100
Securom lesz rajta és gondolom már más játékon kipróbálta de errõl még én se hallottam hogy a védelem miatt ne menne vistán

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

grebber
"Remélem ezekhez is lesz egy vista patch (mert eddig úgy néz ki hogy csak xp-n akar elindulni a védelem miatt."

Honnan tudod milyen védelem lesz rajta és hogy Vistán nem fog menni?

Next PC upgrade: 2022

Gerbill
Nem a gépigényre gondoltam, hanem az üzleti staratégiára, mármint hogy minden nap kikerül valami hír, múltkor pl az árak.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Balumann
hopá, helyesen leírva: Windows Vista (egybe akartam -> Wista)

Balumann
wista-nal kicsit másabb a helyzet szvsz. Csak az az Aero igényel sok erõforrást, mármint annak kell fõképp erõs gép majd. Meg esetleg még a DirectX 10. De ha jól értettem lehet aero meg mindenféle gitcs nélkül telepíteni, és akkor nem kell neki túlerõs gép. :/ És tényleg elvileg a ráoptimalizált játékok már szebben mennek mint xp-n (ugyan az a játék, ugyan azon gépen) - Lego star wars 2 😄
Remélem ezekhez is lesz egy vista patch (mert eddig úgy néz ki hogy csak xp-n akar elindulni a védelem miatt). Parasztok inkább ahelyett hogy arra is kifejlesztenének védelmet, inkább ne induljon el azon a játék.
De remélem tényleg kisebb lesz mint ez a bejelentett.

Az #502 -es hozzászólásomat a CT-re írtam, elfelejtettem hogy ez a splinter 4-es topic közbe. 😄

Balumann
Nekem is 512 van, és rendesen fut

Gerbill
A Microsoft is ezt csinálja a Vistával, minden nap kitalál valamit amire felfigyelnek az online magazinok és szinte minden nap van valami hír a vistáról.
Remélem hogy tényleg ilyesztgetés, mert amúgy nem fogok vele játszani

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

mike0013
amikor elõször játszottam (a CT-t) akkor 512 MB Ram-om volt és szépen ment úgyis😊

mike0013
igazad vna😊

rockymitymók
amit mondasz, abban van valami. A REKLÁM MINDENEK ELÕTT<#vigyor3>