Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Next PC upgrade: 2022
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Amúgy meg a pályákon szerzett információk alapján jön mindig a következõ pálya helyszíne, a pályák közti történéseket pedig a töltõképernyõn leírt események és az átvezetõ videók kötik össze. Szerintem ez rendben van így, sokkal életszerûbb, mint sok FPS-ben, ahol egy pillanatra nincs megállás, pihenés, stb., hanem egymás után jönnek a pályák, helyszínek kamus módon...
Jó ez így szvsz ahogy van, én nem kívánnám végigvárni "élõben", amíg Sam egyik helyrõl a másikra utazik... 😊
Na de a DA ilyen szempontból azért jobbnak néz ki.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Azt remélem, ez a DA-ben másként lesz.
Amúgy ez rész összefüggõ lesz elvileg, és nem epizódos, amilyen az elõzõek voltak?
Mess with the best, and die like the rest...
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Mindenesetre ennyit tudunk:
Börtön
Szibéria
Irak
Shanghai (csak xbox360 kölköknek)
és a küldetések között a JBA HQ-ban ütöd az idõt.
CT-nek elég szarok voltak szvsz a küldetései, történet még elment de amilyen könnyû volt az összes küldetés mondjuk az elsõ rész CIA HQ-hoz vagy a pandora jeruzsálemjéhez képest...de Samu kapott egy két újítást és folytatásnak lehetett nevezni.
Egyszóval mindegyiknek voltak jó és rossz vonásai hátha majd a DA ötvözi
Persze egyik részre sem mondanám, hogy rossz volt vagy nem tetszett.
Én Ati 9600 -ossan is élveztem a splinter ct-t, meg eddig minden játékot amivel játszottam. (kivéve akkor amikor relytélyes módon akadtam valamitõl :|)
Sajna az 1-et, és a pandora tomorrow-ot még az elején feladtam, de majd bepótolom! De elõbb ezt kéne átvinnem akkor ha a PT nehezebb, most ebbe Bathouse -n vagyok :|
Muki: Remélem nem... :|
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Lehet olvasni hogy:
kinyírtam mindenkit mit kell csinálni?
segítsetek légyszi hogy tudok gépfegyverrel lõni?
már egy árva lélek sincs mindenkit megöltem de valamiért nem nyertem meg, help plz!
ahogy megölöm ezt az embert vége, kérlek segítsetek!
Vagy ha õk max grafikára tolják még így is jól érzik magukat? Ilyen mélyre süllyedt volna az emberiség?
De szntem úgy értette, hogy maxon futni fog-e jól....
(monnyuk ez nem csak a kardtól függ).
A mai nap a megjelenéseké. A Splinter Cell: Double Agent egyik közösségi felelõse kapta a megtisztelõ feladatot, hogy tudassa velünk: október 19-én érkezik a játék Sam apóval a fedélzeten.
Ez már hivatalos.
HW
na kivi vok a gépigényre,télleg nyúltak vajh a motorhoz?vagy uara teszik,mint ct-t,me akkor nem lesz gond😊
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!