6081

• mila69en
    "ezzel csak azt érik el hogy mindig a legjobb cuccokat vegyük meg ha csilli-villiben akarunk mindent látni.." és voilá itt a lényeg:)
  • hykao #1583
    Na, mi a helyzet? Letelt a 10 perc! :)
  • CalebJoe
    Inkább csak a magyar háztartásokban megtalálható.
  • sorrow
    eddig nem vettük észre a túlzásba vett effekteket, bár az lenne a baj, hogy túlságosan csilli-villi
  • tigeroo
    nemértem hogy a játékkészítők miértnem tudnak a mostani pc-khez igazodni (az átlaghoz, ami a legtöbb háztartásban MÁR megtalálható)...ők olyan gépeken tesztelnek (optimalizálnak??!) amik csak nagyon szűk réteg háztartásában találhatóak meg..
    ezzel csak azt érik el hogy mindig a legjobb cuccokat vegyük meg ha csilli-villiben akarunk mindent látni..persze ha szarabb gépünk van vegyük le a grafikát és az összhatás ratyi lesz (doom3) >> legtöbb esetben ezt csináljuk... hányszor akarják még átbaffni a fejünket?
  • tigeroo
    nem...ez kérlek nextgen cucc vérszegény pc-ken...
  • ati2002
    Ehh, még 2 óra a letöltésből. Olvasgatok addíg_:

The game doesn't run very well in next generation mode tbh Sad, reminds me of how tomb raiders next gen mode ran. The graphics look better than chaos theory but not as much as most were probably expecting. I think the devs went a bit mad with the shine effect, everything is super shiney lol. I know it is to be like realistic lighting but imo it looks a bit overdone.

Using: 1800xt-x, 3700+, 2gb.

Azt írja a grafika szebb lett a CT-nél és a fejlesztők túlzásba vitték az effekteket.
    Egyre kíváncsibb vagyok.
  • buldozer99
    +hozzá 1 hdtv-t
    ha normális képet akarsz
  • tigeroo
    bázz ez ...egy rakás sz... főleg mert a chaos theory a gépemen 1024x768 minden MED-on ,ezmeg nemis menne a gépemen :S

(téleg be kell szerezni egy xboxot...)

szal optimalizálás nuku...téleg milyen motort használ?
  • tnm #1575
    mér? ubisoft még nem adta ki. ez biztos valahogy kéz alatt látta meg a napvilágot, miért ne lehetne, egy nem végleges verzió, letiltott shaderekkel pl. vagy valami?
  • mila69en
    pedig bezony, hogy nagyon sok esteben volt már rá példa elöbb kint volt a full mint a demo...

amúgy olvasva a hsz-eket hm... na de most komolyan nem gondoljátok, hogy ez elő változat meg konzol-os verzió csak valaki éppen ráért meg unatkozott othon ezért megcsinálta pc-re:DDDD meg stb mert ez gigalol
  • Gideon Wieth
    Emu dvd az télleg mit tesz ki ?? 10 perc és eredmény ati 9600 os gépen
    2.5ös proccival és 512 mb rammal...
  • Gerbill
    NEM
  • sorrow
    Eddig csak egy EMUDVD verzió van akkor ez (xbox)emuláltDVD
  • Adam II
    Jah bocs félreértelmeztem.
  • Rage47
    tudom, csak hasonlitás képpen irtam azt is oda:)
  • Adam II
    Még demo sem volt. Nem nagyon adnak ki játékot demo nélkül.
  • pirosBoci
    tehát ugy kell elindítani hogy ezt a yashu tool t elinditom és utána a sc4
    exét és kész?
  • Gerbill
    Nem valószínű. Olvass vissza szerintem, vannak screenshotok és vélemények.
  • Gyocsika
    Lehet most már tényleg hogy ez valami elő változat hányadika is van? 4.-e
  • Adam II
    Már bocs de az #1496 a Chaos Theoryból van.
  • Casper007
    Az biztos, hogy a játék szép lesz, és az eddigi részek jól voltak optimizálva, így nem volt nagy a gépigényük. Reméljük, ezúttal is így lesz.
  • tnm #1562
    de jó lenne, tudni, hogy a gamestar-os képek melyik platformon készültek, ill. ők csinálták némelyiket, vagy mind átvett promóciós kép //én még nem adtam fel a reményt, hogy ez nem ilyen lesz
  • sorrow

A Chaos theory-ban sokkal több fényes-fénylő felület bump-map meg shader effekt volt, de még a double agent ingame videói is nagyon-nagyon szépek voltak.

Akkor ez most miért ilyen mosott?
  • Radian
    Aki a képeket csinálta:D
  • Rage47
    #1511 úgy tudom azzal készült
  • cuccok
    hát most a képeket vissza nézegetve nem fogok örülni ha tényleg így néz ki mert akkor megyek chaos theory-zni!!!
    ja és valaki próbálta 6600gt-n?
  • ati2002
    Még esetleg azt tudom elképzelni, hogy az opciókban a "nextgen" grafikát nem kapcsoljátok be, akkor talán elindul.
  • Radian
    Külföldi fórumon már olyant is olvastak hogy 4 gb hely kell neki, én már csak a saját szemmenek hiszek.
  • Gideon Wieth
    mindjárt meglátjuk most akkor mi van a SM 3,0 alattiakkal ha nem ok rajtuk a game akkor az ubi egy nagyon nagy fost adott ki a kezéből......
  • ati2002
    Most olvasom külföldi fórumon: X800GTO ->game crash-es with the message: "Unsupported pixel shader version"
  • Rage47
    aham, értem. akkor lassan megnyugszok h ez pc-s :))
  • Gerbill
    Hát de akkor is, egy játékkészítő cég hónapokig szokta portolni a saját játékát, nem hiszem, hogy valaki otthon megcsinálta csak úgy.
  • Radian
    Ez érdekes. Amúgy a gamestaros verzióban jóra értékelték hogy ez a legkirályabb rész itt meg mindenki szidja de majd én is letöltöm és megnézem.
  • Gideon Wieth
    nah durván 15 perc és mondom mi a helyzet ati 9600 al
    bár ilyen graf melett .... Csodálkoznék ha el se indulna...
  • Rage47
    amúgy ha az árnyékokat bekapcsolod, sokkal élethübb lesz a game.
    #1511 -en mintha nem lenne árnyék, úgy látom
    #1496 -on meg van, és ezért szebb svsz
  • Gerbill
    Szerintem egyik játékból sem jött ki házi konzolátirat, legalábbis én nem tudok róla.
  • tnm #1547
    az a baj sose tudni, hogy ki mond hülyeséget, vagy, amit mond, azt honna veszi. ez most nem Maxtreme-re vonatkozik, mert például, azt, hogy különbözik, is egy másik fórumban találta...
  • Rage47
    jah... csak nemtom melyik a 7. :)
  • Gerbill
    A legendből nem jött ki semmi maszek konzol átirat szerintem.