6081
-
#5721 na ezt magyarul plz nekem a képernyőméretem 1280x1024 -
#5720 800x600 ba lehet elfutott medium grafikán 15 fps-el. De ha ráteszed 1024x768-ra akkor talán megvan a 10 fps -
#5719 8600 gt-től mit várok? sokat még a crysis is elfutott rajta full grafón ja és a options grapich-nál nem tudok állítani semmit -
#5718 8600 GT-től mit vársz? Pesze hogy akad, azzal a vga-val talán elmegy low-n és úgyis csak olyan 23 körüli fps-el -
#5717 kössz de letöltöttem a drivert felraktam és "összeomlott" a videókártya -
#5716 A drivert innen tudod letölteni > Download drivers > Download drivers > és értelemszerűen kitöltöd
A másik problémádra nem tudok megoldást...talán a patch? (De ezzel tuti hülyeséget mondtam... :D ) -
#5715 Persze, hogy lesz PC-n is SC 5... -
#5714 az én problémámra nincs megoldás??? -
#5713 Minden Splinter Cell kijön pc-re. Nem hülye az ubi -
#5712 ez biztos jön PC-re?
én korábban konzol only részről olvastam ... -
#5711 PLS help nekem driver version nincs meg és szaggat a videokártyám NVIDIA GeForce 8600 GT 512mb -
#5710 Ja, már megtaláltam... <>
Akkor az rosszul döntött (mint én is), aki a "helyes" dolgok mellett döntött... :D
Érdekes lesz az új rész, legalábbis újat akarnak...majd meglátjuk, mennyire jön be az embereknek! -
#5709 Egy konkrét befejezést kiválasztottak a háromból és onnan folytatják az 5 részt.Méghozzá az a verzió mikor Sam elmenekül a swatosok elől.Ehhez kétszer a bűnözők mellett kellett dönteni. -
#5708 Ilyen választásos dolog soha nem lesz. -
#5707 Na, végigjátszottam! Nagyon durva játék, sajnálom is, hogy vége lett... :D
Én mindhárom döntésben a "jó dolgokat" választottam (meg is kaptam a bónusz-pályát). Ha valaki pl. megölte Lambertet, börtönbe jutott, vagy elmenekült, akkor az hogyan fogja kezdeni a következő részt (már ha "közvetlen" folytatása lesz - mert gondolom lesz folytatás)? Az elején kiválasztja, hogy hogyan fejezte be és aszerint folytatja?
Bocs a hülyeségekért... :D -
#5706 Nyugodtan bekrekkelehted, nem lesz semmi baj. Először a patch, majd a krekk -
SCDASCDA #5705 NE CRACKELD!!!! Eredeti a játékod, nem? Amúgy meg úgy sem fogsz tudni vele játszani online, csak LANon! Olvass visszafelé a linken amit előzőleg beírtam, és meglátod mi a szitu. Ki kell cseréltetned, ennyi... -
jaki88 #5704 Szedtem hozzá crack-et, de csak az 1.0-t találtam az meg nem jó, mindig visszaálítja 1.0-ra, 1.02-es crack-et hol találok? kerestem mindenfele, de nem találom. Előre is köszi. -
SCDASCDA #5703 jaki88!
http://www.gamestar.hu/forum/index.php?showtopic=138
olvasgass visszafele! -
#5702 Krekkeld be és úgy dzsó lesz -
jaki88 #5701 Sziasztok! Megvettem a double agent-t eredetiben és multiznék vele, de a következő a gond: Belépek a multiba és ezután ugye elkezdi letölteni a legfrisebb patch-et, le is jön, feltelepítem, de ezek után amikor beakarnék lépni a multiba akkor mindig feldobja azt a hibaüzenetet hogy helyezzem be az eredeti lemezt, blabla. Minek írja ki hogy tegyem be az eredetit amikor az eredeti van benn? Mi lehet a gond? Előre is köszi. -
SCDASCDA #5700 ki mikor szokott SCDA-el játszani online általában? :) (nem tört szerveren, hanem rendesen) -
#5699 Én benne vagyok :) Mikor játszunk ?:D -
SCDASCDA #5698 Végre megoldódott a problémám (kicserélték a DVD-m) :)
Már csak az a kérdésem lenne, hogy hogy lehet online játszani? :S Meg kell hívni másokat, vagy hogy lehet egyáltalán megnézni, hogy épp ki van fent, és játszik?? -
kadam007 #5697 A görgőt feltolod maxra, hogy fusson, és hosszan megnyomod a "c", azaz a guggolás gombot. -
#5696 Ha pl magasabb emelvényről gyorsan lefutsz, akkor bukfencezik. -
Forcee #5695 szasztok. hogy lehet bukfencezni a játékba????? -
#5694 Ugye lesz film a játékból, és már több színész neve is felmerült (Goergo Clooney, Bruce Willis...stb). Reméljük tényleg lesz film belőle (elvileg 2010)... :D
A múltkor 24-et néztem, és szerintem benne van a Sam Fisherre legjobban hasonlító színész - akit eddig láttam. Még a szeme is zöld, és a neve is Fisher... :D
Sam Fisher - David Dayan Fisher -
SCDASCDA #5693 megint bocs, mégis ua a problémánk. ma kicsit szórakozott vagyok így késő este :D gamestar fórumába írok majd holnap, hogy mire jutottam, és mit próbálj ki, hátha neked bejön amit a Ubisoft, meg a SecuROM javasolt nekem! (láttam hogy oda is beírtad ezt a szöveged) -
kadam007 #5692 A 4. részt én csak "exclusive ban" láttam.. Normális nincs. -
SCDASCDA #5691 ja bocs, mégsem ez a problémám :P viszont az érdekelne, hogy te is Exclusive packban vetted meg a játékot? és ugye most a Double Agentről beszélünk? -
SCDASCDA #5690 ha visszaolvasol meglátod nekem is ez a problémám, és senki sem tud semmit, viszont én már 2x is voltam bent a forgalmazónál, és éppen vizsgálják a problémám!! kedden fognak felhívni 2kor, szóval utána mondok majd választ! írtam már a securomnak is, meg a ubisoftnak is. a securom egyenlőre nem tudott kisegíteni, a ubisoft viszont mondta hogy mit csináljak, de az sem működött, de mindjárt beírom. Te is exclusive packban vetted a játékot? -
kadam007 #5689 A probléma:
nem enged be az online modba, azt hiszi van patch, pedig nincs, (1.02) A játék eredeti, bontatlan dobozból származik. Amikor letölti a patchet, kiírja hogy nem is kell patch, jo az ami most van. Amikor belépek megint kéri. Pff.
[alkohol/daemon/yasu stb nincsenek]
Jah, és csak úgy enged belépni az online részben (a launch utáni "multiplayer" gombra kattintva), hogyha crackelem. Ha az eredeti exe van, akkor Splinter cell - DA master sucerom stb stb stb -> Eredetinél.. omg... Az eredeti játékot még crackelve se lehet gyógyítani. pfff
Ez röhej.
Jah, azt elfelejtettem írni, hogy a single pedig mocskosul szaggat. pedig a gépem messze túlszárnyalja a követelményt (core2dou, 2 gb ram, stb...)
Szóval most már rendesen meggyűlik a bajom vele. mad.gif Pedig régen nem csinálta ezt...
Ötlet? -
#5688 Ha másnak is megoldhatatlan gondja támad valamelyik bug, vagy ilyesmi miatt az itt található SAMFISHER.rar file-ban az összes pálya mentése megvan.
Másolandó ide :C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Ubisoft\SplinterCell4\Save\Offline\SAMFISHER
Biztonsági mentés nem árt!
Uff -
simonl #5687 Bocsi, még egy kérdés:
A játék hol tárolja a mentéseket?
Köszönöm.... -
#5686 elég az 1.02 -
simonl #5685 Sziasztok,
Én is megvettem az eredeti játékot - megjegyzem, szerintem ez a reális ár (2990.-) kishazánkban egy PC játékért -
A UBI oldaláról töltöm a patcheket, kell mindkettő vagy elég az 1.2 es??
Köszi srácok
-
kadam007 #5684 Nincs benne "olyan" fajta coop mod, mint a 3.-ban volt. Csak ilyen "új" fajta van, meg a vs mod. -
SCDASCDA #5683 csak egy fajta patch-ről tudok, vagyis hogy az 1.02esről, de már több helyről is letöltöttem. Néhány alkalommal meg elöször az 1.01-est raktam fel, és csak utána a 2est, és úgy is uazt a szöveget írta ki. Csomószor meg magával a játékkal töltettem le (mivel mostmár vagy 10x szedtem le, és raktam föl a játékot), szóval ez sem az oka. Azt az a-ray scannert meg a javaslatodra leszedtem, de nem tudom mit lehet vele kezdeni :D, viszont ma visszavittem a játékot a boltba ahol vettem, és mondták, hogy menjek el a forgalmazóhoz, és mondjam el a problémámat, aztán majd biztosan adnak egy másik DVD-t, szóval így teszek. -
#5682 Most próbáltuk ki a játékot multiban..
Ugye nem csak ilyen coop mission-ök vannak ahol ezeket a fileokat kell letölteni?
Hova tűnt az előző részekből megismert lopakodós coop??