6081

• Ben007
    na ezt magyarul plz nekem a képernyőméretem 1280x1024
  • Viktor9202
    800x600 ba lehet elfutott medium grafikán 15 fps-el. De ha ráteszed 1024x768-ra akkor talán megvan a 10 fps
  • Ben007
    8600 gt-től mit várok? sokat még a crysis is elfutott rajta full grafón ja és a options grapich-nál nem tudok állítani semmit
  • Viktor9202
    8600 GT-től mit vársz? Pesze hogy akad, azzal a vga-val talán elmegy low-n és úgyis csak olyan 23 körüli fps-el
  • Ben007
    kössz de letöltöttem a drivert felraktam és "összeomlott" a videókártya
  • Japep
    A drivert innen tudod letölteni > Download drivers > Download drivers > és értelemszerűen kitöltöd

A másik problémádra nem tudok megoldást...talán a patch? (De ezzel tuti hülyeséget mondtam... :D )
  • Qwerty4
    Persze, hogy lesz PC-n is SC 5...
  • Ben007
    az én problémámra nincs megoldás???
  • Viktor9202
    Minden Splinter Cell kijön pc-re. Nem hülye az ubi
  • arty
    ez biztos jön PC-re?
    én korábban konzol only részről olvastam ...
  • Ben007
    PLS help nekem driver version nincs meg és szaggat a videokártyám NVIDIA GeForce 8600 GT 512mb
  • Japep
    Ja, már megtaláltam... <>

Akkor az rosszul döntött (mint én is), aki a "helyes" dolgok mellett döntött... :D

Érdekes lesz az új rész, legalábbis újat akarnak...majd meglátjuk, mennyire jön be az embereknek!
  • Qwerty4
    Egy konkrét befejezést kiválasztottak a háromból és onnan folytatják az 5 részt.Méghozzá az a verzió mikor Sam elmenekül a swatosok elől.Ehhez kétszer a bűnözők mellett kellett dönteni.
  • grebber
    Ilyen választásos dolog soha nem lesz.
  • Japep
    Na, végigjátszottam! Nagyon durva játék, sajnálom is, hogy vége lett... :D

Én mindhárom döntésben a "jó dolgokat" választottam (meg is kaptam a bónusz-pályát). Ha valaki pl. megölte Lambertet, börtönbe jutott, vagy elmenekült, akkor az hogyan fogja kezdeni a következő részt (már ha "közvetlen" folytatása lesz - mert gondolom lesz folytatás)? Az elején kiválasztja, hogy hogyan fejezte be és aszerint folytatja?

Bocs a hülyeségekért... :D
  • Viktor9202
    Nyugodtan bekrekkelehted, nem lesz semmi baj. Először a patch, majd a krekk
  • SCDASCDA
    NE CRACKELD!!!! Eredeti a játékod, nem? Amúgy meg úgy sem fogsz tudni vele játszani online, csak LANon! Olvass visszafelé a linken amit előzőleg beírtam, és meglátod mi a szitu. Ki kell cseréltetned, ennyi...
  • jaki88
    Szedtem hozzá crack-et, de csak az 1.0-t találtam az meg nem jó, mindig visszaálítja 1.0-ra, 1.02-es crack-et hol találok? kerestem mindenfele, de nem találom. Előre is köszi.
  • SCDASCDA
    jaki88!
    http://www.gamestar.hu/forum/index.php?showtopic=138
    olvasgass visszafele!
  • Viktor9202
    Krekkeld be és úgy dzsó lesz
  • jaki88
    Sziasztok! Megvettem a double agent-t eredetiben és multiznék vele, de a következő a gond: Belépek a multiba és ezután ugye elkezdi letölteni a legfrisebb patch-et, le is jön, feltelepítem, de ezek után amikor beakarnék lépni a multiba akkor mindig feldobja azt a hibaüzenetet hogy helyezzem be az eredeti lemezt, blabla. Minek írja ki hogy tegyem be az eredetit amikor az eredeti van benn? Mi lehet a gond? Előre is köszi.
  • SCDASCDA
    ki mikor szokott SCDA-el játszani online általában? :) (nem tört szerveren, hanem rendesen)
  • Viktor9202
    Én benne vagyok :) Mikor játszunk ?:D
  • SCDASCDA
    Végre megoldódott a problémám (kicserélték a DVD-m) :)
    Már csak az a kérdésem lenne, hogy hogy lehet online játszani? :S Meg kell hívni másokat, vagy hogy lehet egyáltalán megnézni, hogy épp ki van fent, és játszik??
  • kadam007
    A görgőt feltolod maxra, hogy fusson, és hosszan megnyomod a "c", azaz a guggolás gombot.
  • Japep
    Ha pl magasabb emelvényről gyorsan lefutsz, akkor bukfencezik.
  • Forcee
    szasztok. hogy lehet bukfencezni a játékba?????
  • Japep
    Ugye lesz film a játékból, és már több színész neve is felmerült (Goergo Clooney, Bruce Willis...stb). Reméljük tényleg lesz film belőle (elvileg 2010)... :D

A múltkor 24-et néztem, és szerintem benne van a Sam Fisherre legjobban hasonlító színész - akit eddig láttam. Még a szeme is zöld, és a neve is Fisher... :D

Sam Fisher - David Dayan Fisher
  • SCDASCDA
    megint bocs, mégis ua a problémánk. ma kicsit szórakozott vagyok így késő este :D gamestar fórumába írok majd holnap, hogy mire jutottam, és mit próbálj ki, hátha neked bejön amit a Ubisoft, meg a SecuROM javasolt nekem! (láttam hogy oda is beírtad ezt a szöveged)
  • kadam007
    A 4. részt én csak "exclusive ban" láttam.. Normális nincs.
  • SCDASCDA
    ja bocs, mégsem ez a problémám :P viszont az érdekelne, hogy te is Exclusive packban vetted meg a játékot? és ugye most a Double Agentről beszélünk?
  • SCDASCDA
    ha visszaolvasol meglátod nekem is ez a problémám, és senki sem tud semmit, viszont én már 2x is voltam bent a forgalmazónál, és éppen vizsgálják a problémám!! kedden fognak felhívni 2kor, szóval utána mondok majd választ! írtam már a securomnak is, meg a ubisoftnak is. a securom egyenlőre nem tudott kisegíteni, a ubisoft viszont mondta hogy mit csináljak, de az sem működött, de mindjárt beírom. Te is exclusive packban vetted a játékot?
  • kadam007
    A probléma:
    nem enged be az online modba, azt hiszi van patch, pedig nincs, (1.02) A játék eredeti, bontatlan dobozból származik. Amikor letölti a patchet, kiírja hogy nem is kell patch, jo az ami most van. Amikor belépek megint kéri. Pff.

[alkohol/daemon/yasu stb nincsenek]

Jah, és csak úgy enged belépni az online részben (a launch utáni "multiplayer" gombra kattintva), hogyha crackelem. Ha az eredeti exe van, akkor Splinter cell - DA master sucerom stb stb stb -> Eredetinél.. omg... Az eredeti játékot még crackelve se lehet gyógyítani. pfff
    Ez röhej.

Jah, azt elfelejtettem írni, hogy a single pedig mocskosul szaggat. pedig a gépem messze túlszárnyalja a követelményt (core2dou, 2 gb ram, stb...)

Szóval most már rendesen meggyűlik a bajom vele. mad.gif Pedig régen nem csinálta ezt...

Ötlet?
  • CrowbaR
    Ha másnak is megoldhatatlan gondja támad valamelyik bug, vagy ilyesmi miatt az itt található SAMFISHER.rar file-ban az összes pálya mentése megvan.

Másolandó ide :C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Ubisoft\SplinterCell4\Save\Offline\SAMFISHER

Biztonsági mentés nem árt!

Uff
  • simonl #5687
    Bocsi, még egy kérdés:

A játék hol tárolja a mentéseket?

Köszönöm....
  • arty
    elég az 1.02
  • simonl #5685
    Sziasztok,

Én is megvettem az eredeti játékot - megjegyzem, szerintem ez a reális ár (2990.-) kishazánkban egy PC játékért -

A UBI oldaláról töltöm a patcheket, kell mindkettő vagy elég az 1.2 es??

Köszi srácok
  • kadam007
    Nincs benne "olyan" fajta coop mod, mint a 3.-ban volt. Csak ilyen "új" fajta van, meg a vs mod.
  • SCDASCDA
    csak egy fajta patch-ről tudok, vagyis hogy az 1.02esről, de már több helyről is letöltöttem. Néhány alkalommal meg elöször az 1.01-est raktam fel, és csak utána a 2est, és úgy is uazt a szöveget írta ki. Csomószor meg magával a játékkal töltettem le (mivel mostmár vagy 10x szedtem le, és raktam föl a játékot), szóval ez sem az oka. Azt az a-ray scannert meg a javaslatodra leszedtem, de nem tudom mit lehet vele kezdeni :D, viszont ma visszavittem a játékot a boltba ahol vettem, és mondták, hogy menjek el a forgalmazóhoz, és mondjam el a problémámat, aztán majd biztosan adnak egy másik DVD-t, szóval így teszek.
  • atenza
    Most próbáltuk ki a játékot multiban..
    Ugye nem csak ilyen coop mission-ök vannak ahol ezeket a fileokat kell letölteni?
    Hova tűnt az előző részekből megismert lopakodós coop??