Splinter Cell: Double Agent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
A demo tényleg multi alapú lesz? 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mike0013
akkor jelentkezek én is😛

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Muki100
de 6 személyes lesz

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

mike0013
ha 4 személyes lesz akkor nem😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

és velem😄

zsakosfrodo2
Itt van még a mai meg a holnapi nap... Reménykedek, mert ha csak 10-én jön, akkor a multit azé kipróbálhatnánk Muki, Balu és Aragornnal 😄

Muki100
The Splinter Cell: Double Agent Demo is heading our way for the end of October, reserve the demo to see Sam Fisher in action.
• Status: CONFIRMED • Date: END OF OCTOBER
filefronton volt, de szerintem úgyse látunk mi már demot októberben

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Muki100
na és milyen a spy versus spy?

örülünk...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

PS2-ön tök jó a game, kiváncsi vagyok a PC-sre is 😊
Gyocsika
Igen ott én is néztem!

ati2002
Az utolsó mondatom második fele a lényeg, ami úgy kezdõdik, hogy "HA"...
Kinek mi az igénye.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Randelz
nemkell izgulni a rendszerkövetelmény miatt úgyis lesz benne SM1-es és ha megnézitek a 3-as graf. ját meg a rendszerk. akkor meglátjátok hogy max 2ghz fél giga ram és mármint mondtam SM1 úgyis lesz. optimista vagyok.

zsakosfrodo2
Minenki csak okoskodik, de arra gondol vki, hogy PÉNZTÁRCA? Anélkül nem mennek a dolgok. Ilyet, hogy amugy is itt az újítás ideje... hadd döntse már el saját maga az ember hogy itt-e az ideje.

Gerbill
Az az oldal nem mindig a legpontosabb. A legtöbb játék jól van beírva, de van olyan, ahol valami hiba folytán hibás adatok szerepelnek.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

ati2002
Ubi fórumon is nagy téma ez a vga követelmény. Van aki petíciót akar írni, van aki azt mondja nagy tudományosan, hogy ez egy komplett hazugság, mert hogy a SM2.0 és a 3.0 között nincs nagy különbség (pedig igenis tud lenni), van aki azzal magyarázza, hogy ez egy X360 port lesz, és azért nem kerül bele a grafikai downgrade 2.0-ra (ez részben igaz lehet, csak az a bibi, hogy nem egyugyanazon stúdió készíti a PC és X360 verziókat, az elsõt, ha jól tudom Montreali, a boxost a Sanghai-i csapat kovácsolta), stb. stb. Mennek a találgatások ezerrel, a UBI nem képes konkrét választ adni. Remélem 1-2 napon belül kiderülnek a dolgok, a demó megjelenésével.

Jah, redeonosok közül azok sírnak a legjobban, akiknek X800XT vagy X850XT-jük van. Õket azért nem sajnálom, mert amikor vásárolták, már javában lehetett GF6800-at venni, ami egy lépcsõvel már fejlettebb vga volt, és olcsóbb is. A régi radeonosok-nak meg már amúgy is itt az ideje váltani, ha szeretnének a jövõ játékaival (is) játszani...

hykao
Inkább 50-55%-ot, hisz csak az alsó három cikkely tudja az SM 3.0-t. (narancs, kék, lila)

UPDATE: ja jól van látom javítottál 😊
mike0013
uhúúú, köszi, ez jól jön egy teljes gamma megvétele elõtt, thx😊

ati2002
Ha ez igaz, akkor viszont a játékosok kb 50%-át alapba elvesztik.

hykao
ITT akartam volna még megnézni, mert ezen az oldalon le lehet tesztelni, hogy a géped megfelel-e egy adott játék minimum követelményeinek, de még nincs a listában a Double Agent...
mike0013
hát, nem tom... sztem ez csak "üres fenyegetés"
bár ha igaz, akkor jó, hogy tervezem egy 7600 GS beszerzését Karácsonyra😊

hykao
Hát már több külföldi oldalon is láttam, viszont a hivatalos oldalon nem találtam rendszerkövetelményeket, és az UBI oldalán is csak annyi van, hogy "coming soon...".
Gyocsika
Remélem neked lesz igazad remélem nem szúrnak ki több ezer emberrel 😄 és ez hivatalos vagy nem tod?

hykao
Hát akkor viszont lehet, hogy hiába várod! Ugyanis, ha beigazolódik az SM 3.0 követelmény (amit még mindig hihetetlennek tartok...), akkor ATI esetében az X1xxx széria, nVidia esetében pedig a 6xxx lesz a minimum, amin elindul majd.
azon fog menni

na ne már ki gondolta volna😛 és én ugy emléxem h idáig is több mission volt 1-1 pályán...

Kandurex
Szerintem semmi baj sincs, az egy helyszín több mission ötlettel, jó nem azt mondom, hogy az se baj, ha fél tucat van rajta, de 2 - 3 még vígan elfogadható!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

tnm
hát arra is kiváncsi vagyok, hogy mennyire minimum a minimum konfig, azaz, hogy azon mennyire döcög majd. lényegében ezt fogom kipróbálni majd:
Barton 2500+ /2100 Mhz-en, ami kb 3100+ lenne/, Geforce 6600 /256MB/, giga ram, szal nagyon kiváncsi vagyok, mert például Tomb Raider Legendbe a Next Gent nem volt értelme bekapcsolni /játszhatatlan lett/

Muki100
Igen de szerintem akkor is max 1 helyszínre térne vissza, ha többre akkor meg az lenne a baj hogy unalmas a környezet. Viszont lesz JBA HQ ahol el lehet még szórakozni egy kicsit.

Gyocsika
Nekem nem nagy szám ati 9600 Pro 128 mb

hykao
Milyen videokártyád is van?
Gyocsika
Én mindentõl függtelenül várom!!!!!!!!!!!!

Alwares
A PS2-es változat már fenn van a neten...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

hykao
Az, hogy 7 földrajzi helyszín van feltûntetve a helyszíneknél, még nem jelenti azt, hogy 7 pálya lesz. Egy földrajzi helyszínen lehet több pálya is, mint ahogy az elõzõ részekben is elõfordult...
Senkkik
csak 7 pálya?! pff..

Muki100
locationsnél csak 7 single pálya van, multihoz nem tudjuk még szerintem, bár valami olyat mintha olvastam volna hogy 3 alapból hozzáférhetõ és 6 unlockolható

Senkkik
fõleg azér gondolom lesz 10 pálya azt csá... Elég kb 2 napig az egész játék...

Rage47
miért? nem mind1 hogy akkor veszed meg, vagy most?😊
mike0013
hát, én mostmár valószínû nem veszem meg...
inkább letöltöm😊

Senkkik
nemáár... és én még meg akartam venni.. ezek után lehet le se töltöm...

mike0013
sajnos ubiéktól ez várható volt😞

Rage47
oh egyre jobb😄D
a lényeg h legalább lesz😄
örültem volna ha már szünetben tolhatom...

nov 7 se tul igazi már... 😛

Splinter Cell Double Agent goes gold on PC
Today, we'd like to announce that Splinter Cell Double Agent for PC has gone gold! It'll be on store shelves from Friday November 10th. Here are some screens to whet your appetite.

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ati2002
Konzolra a legtöbb game elöbb jön ki, mint PC-re. Pontos dátum... majd ha már megjelent 😄 Amúgy november 7.

SNAKE01
de haljátok,milyen már hogy ps2-re meg már xbox360-ra rég kiadták pc-re meg még nem.meg ponos dátum sincs,vagy van?

Sland
Kipróbáltam PS2-n. Grafika PS2-n nagyon gáz volt, amiatt nem tetszett.
PC-n tuti szebb lesz

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

mike0013
😄DD
vagy örüljünk ha kijön jövõre:o?

Rage47
mondtam, én már olyan pesszimista vok ilyen téren, örülök ha kijön ebben az évben😊)
mike0013
kár, de amúgy nagyon fura, elõször tavaszra tervezték a megjelenést (2006 tavaszára), másodszor szeptember, harmadszor október, és vajon végleges lesz a november:S?