Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
• Status: CONFIRMED • Date: END OF OCTOBER
filefronton volt, de szerintem úgyse látunk mi már demot októberben
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Kinek mi az igénye.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Jah, redeonosok közül azok sírnak a legjobban, akiknek X800XT vagy X850XT-jük van. Õket azért nem sajnálom, mert amikor vásárolták, már javában lehetett GF6800-at venni, ami egy lépcsõvel már fejlettebb vga volt, és olcsóbb is. A régi radeonosok-nak meg már amúgy is itt az ideje váltani, ha szeretnének a jövõ játékaival (is) játszani...
UPDATE: ja jól van látom javítottál 😊

bár ha igaz, akkor jó, hogy tervezem egy 7600 GS beszerzését Karácsonyra😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Barton 2500+ /2100 Mhz-en, ami kb 3100+ lenne/, Geforce 6600 /256MB/, giga ram, szal nagyon kiváncsi vagyok, mert például Tomb Raider Legendbe a Next Gent nem volt értelme bekapcsolni /játszhatatlan lett/
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
inkább letöltöm😊
örültem volna ha már szünetben tolhatom...
Splinter Cell Double Agent goes gold on PC
Today, we'd like to announce that Splinter Cell Double Agent for PC has gone gold! It'll be on store shelves from Friday November 10th. Here are some screens to whet your appetite.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
PC-n tuti szebb lesz
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
vagy örüljünk ha kijön jövõre:o?