6081

• Senkkik
    oks
  • hykao #2104
    Imageshacket felejtsd el! És inkább .jpg-be konvertáld őket, ne png-be.
    Használd inkább az SG-s galériádat képfeltöltésre vagy ha vipes vagy, akkor a hozzászólás alatti képfeltöltés opciót.
  • Senkkik
    ok , bocs még sosem raktam be képet..
  • Rage47
    most meg békák jönnek be képek helyett:S
  • N3v3rland
    Végül most furcsamód sikerült elindítanom a hozáadott progival a gamet. Eddig nincs gondom, csal valahogy nem találom azt a beállítást, amivel jól menne.
  • Gerbill
    Ja azokat nem néztem meg, mert nem URL tag közé írtad:)
  • Rage47
    legközelebb url-be rakd öket lécci:)
  • Senkkik
    amiket én raktam be azok túl sötétek neked? :D
  • Noninnyó
    Na jó megvárom persze, de akkor ezt sosem sem lehet kiírni? Elég sok helyet foglal.
  • hykao #2096
    Miért, gondolod a világos részeken majd visszaszögletesedik a grafika? :)

Amúgy ne feledjük, hogy képeket lehet photoshopolni, de azért már láttunk nem egy ingame videót, azok nem hazudnak...
  • ati2002
    100% hogy nem fog menni kiírva. Várd meg a crack-et, 1-2 nap.
  • hykao #2094
    Mivel még szinte semmennyit nem játszottam a játékkal, ezért nem is írtam másról csak a látványvilágról, meg amiről még tudtam...
    Tehát konklúzió majd végigjátszás után.
  • Noninnyó
    Egy dupla rétegű dvd-re ki lehet írni a játékot? Mármint a védelem miatt gondolom, kiírta már valaki?
  • Gerbill
    Valaki csinálhatna végre nappali, vagy nyitott teres képeket, mert mindenki, ugyanazokat a sötét, kémruhás képeket mutogatja, ahol ugye Maxtremenek is szép volt a kép.
  • Casseus
    konklúzió?
    10/?
  • hykao #2090
    Na akkor most én is beszámolok az eddigi tapasztalataimról.

GRAFIKA, GÉPIGÉNY (...és egyéb érdekességek...)
    Azt kell mondjam, hogy egyrészről az eddigiek alapján végülis azt kaptuk, amit vártunk, és a dolog csak annyival lett gépigényesebb a CT-hez képest, amennyivel többet nyújt a grafika. Nálam 1440x900-on MINDEN MAXON tökéletesen fut egy 7800GS AGP-n 2600+AMD-vel régi KD7-es alaplappal, 1GB 333 rammal és jópár éve nem újrarakott XP-vel!!!
    Másrészről viszont igen nagy hiányosságnak tartom az ÉLSIMÍTÁS hiányát, pontosabban a program inkompatibilitását az ÉLSIMÍTÁSSal... Ha már egyszer ki-be kapcsolható a HDR, akkor ugyan milyen csuda effekt akadályozza, hogy kikapcsolt HDR mellett az ÉLSIMÍTÁS megfelelően működjön?! A CT-ben mintaszerű volt a grafika skálázhatósága, és működött az élsimítás is! Erre most visszaléptünk a korábbi Splinter Cellek szintjére, melyekben szintén nem volt támogatott az élsimítás...
    A másik számomra érthetetlen dolog az SM 3.0-ás kritérium. A menüben ugyanis állítható a SHADERek minősége. Na most ezt az opciót kikapcsolva bizony semmivel sem kapunk többet az 1.1-es SM nyújtotta látványnál!!! Akkor viszont miért kritérium az SM 3.0?
    Még egy "apróság": ezek nagyvonalúan csupán három felbontás állítási lehetőséget engedélyeznek a menüből: 800x600, 1024x768 és egy 16:9-es beállítás kakukktojásnak...ugyanis nem tudom milyen monitornak lehet ez a natív felbontása (szerintem semelyiknek)...
    Na most az emberek egyre több hányadának LCD monitora van, és általában 17" vagy 19"-ak, esetleg mint nekem "szélesvásznúak", ez előbbiek natív felbontása ugye 1280x1024 (5:4) AMI NEM BEÁLLÍTHATÓ MENÜBŐL!!! Az általuk kínált 16:9-es felbontással meg elmehetnek a sóhivatalba, mert a "szélesvásznú" LCD monitorok aránya 16:10, így például a nekem szükséges 1440x900-as 19"-os LCD monitorhoz tartozó felbontást csak trükközéssel tudtam belőni! (C:\Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\System útvonalon található SplinterCell4.ini fájban manuálisan kellett átírnom a felbontási adatokat 1440x900-ra...)

HUD
    Az új megjelenő "képes" lehetőségek kissé konzolos hatást keltenek, de viszont alapállapotban, amikor nem vagyunk semmilyen lehetőség közelében , legalább az alap HUD nem takarja ki a fél képernyőt, mint korábban - ami viszont még konzolosabb hatást keltett...

Kilátások kisebb méretű WAREZ cuccokra, SM 2.0, 1.1 peccsre
    Nos aki arra vár, hogy esetleg majd kisebb méretű (sima egyrétegű DVD-re is ráférő) release-ek érkeznek, lehet, hogy jól teszi...
    A teljes ISO méret kb. 7.87GB, és a teljes install pedig 10.6GB...
    A lehetőségek:
    -Angolon kívüli nyelvi fájlok kb: 1.24GB
    -Online játékhoz szükséges összes file kb: 2.67GB
    -Offline játékhoz szükséges összes file kb: 7.81GB
    -Installáláskor választható bónusz videók a multiplayerhez: 977MB
    -Nagyfelbontású textúrák: kb. 1.57GB - Kisfelbontásúak: 494MB
    Az egyjátékos mód videói 773MB-ot tesznek ki, szerintem azok méretcsökkentésével nem érdemes vacakolni, illetve elhagyni sem érdemes, hiszen ezek fontos elemei az egyjátékos mód történetének!
    A lényeg, hogy össze lehet barkácsolni házilag kisebb méretű release-eket. Talán a legértelmesebb megoldás az lenne, ha különválasztanák az egyjáétékos módot a többjátékostól. Így két sima DVD-re kényelmesen ráférne az egyjátékos és a többjátékos mód (csak a nem angol nyelvi fájlokat és a kisfelbontású textúrákat kéne elhagyni), de lehetséges, hogy össze lehetne egy sima DVD-re nyomorítani a teljes anyagot is (bónusz multi videók, nem angol nyelvi fájlok és kis vagy nagy textúrák elhagyása), attól függ, mi mennyire tömörödik...

Peccs ügyben elképzelhetőnek tartom, hogy kiadnak majd valamit, amivel már játszható lesz SM 2.0-ás kártyákon is (neadj'isten 1.1-eseken), mert ez egyrészt elég nagy kibaszás annak fényében, hogy nem kell nagy programozási allűr a SHADERek skálázhatóságához.

A látvány önmagáért beszél, nézzétek meg a képeket: (katt a képekre az eredeti mérethez)

• quack
    azért ez egy nagy kibaszás, nem hiszem le hogy nem bírták megcsinálni sm2-re, a játékok 99%-ának elég a sm 1.1, így meg az x800xl-emmel amivel minden játék szinte maxon megy ez el sem indul...
    nemmintha nagyon sajnálnám, nem vagyok nagy sc fan, de ez képek alapján egyszerűen pofátlanság.
  • Sland
    Evvel a pályával kezd PS2-n
  • Senkkik
    Pár kép a negyedik pályáról: (majdnem minden beállítás min-on)

• tnm #2086
    a várható megjelenés nov. 10-et is le lehetne szedni, már hivatalos oldalon is az van, hogy "available"
  • Rage47
    minimum 6600 vagy X1600
  • tnm #2084
    akkor most egy darabig csöndbe leszel... és aztán is csak másról fox mondani... //ugyanis nem lesz ott semmi ilyen
  • zoli0324
    Hy. Ati radeon 9600-as(256 MB)videókártyám van és nem bírja mien video kártyát ajánlanátok ti?
  • theodor
    Amúgy meg ez a pc-s játékipar.Egy semmi az egész.Gondolom most már egyre több ilyet adnak piacra.
  • zsakosfrodo2
    Egyszerűen hihetetlennek tartom hogy SM 2.0-át nem támogat. Elkezdetm nézegetni a *.inf fájlokat valamint a *.cfg-ket, de egyelőre sehol nem tudtam átállítani. Amint találok vmit, szólok, ha meg nem találok, akkor nem :D.
  • mike0013
    nu, amondó vagyok, hogy menjünk a UBI fórumra tüntetni
  • Balumann
    ugyan így vagyok vele :( Vagyis több játék nem indult el a gépemen, ilyen kisebbek, de ez az első ami az ok nélküli gépigénye miatt nem indul el
  • Rage47
    nah kipróbáltam, elég vegyes érzelmeket keltett bennem:D egy kicsit "konzol-szagú", ezt eddig egyik SC-sem vettem észre:((
    végülis tetszik, igaz még csak 2. pálya elején vok.
    feliratot nem tudja vki h be lehet-e kapcsolni? nem igaz h mostanában egy játékban sem rakják bele!
  • theodor
    De nem baszik ki velem mert karácsonyra úgyis lecserélem PCIosra a gépem és akkor bekaphatja.
  • bakvarnyu
    ja még annak is örülnénk ha single módba
    elindulna:(
    3 év óta ez az első játék ami egyáltalán nem indul el a gépemen:(
  • theodor
    Ez egy szemétbe való szar.Sokkal gagyibb grafja van mint bármelyik SM 2.0 ás játéknak.De ő felségének 3.0 kell a rohadt fajtáját
  • Evogordon
    Pár ember jácik eddig vele itt a fórumon. Nem egyből a multit nézik örűlnek hogy megy a single...
  • Evogordon
    Pár ember jácik eddig vele itt a fórumon. Nem egyből a multit nézik örűlnek hogy megy a single...
  • Crazy Mate
    Senki sem válaszol az én kérdésemre?
  • CoD23
    hali komoly hogy 10. én adják ki?
  • Neoncsoves
    na legközelebb geforce-t veszek ... azis 7600 lesz -,-
  • teckdeck
    hogy mi?
  • tnm #2068
    és ebben, mi a ráció?
  • teckdeck
    és szerintetek egy Ati Radeon PCIE RX1900GT 256Mb jó vétel lenne?
  • Kandurex
    Akkor minek kérdezed?