Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Ha változna, ide írják be elõször, itt mindig az aktuális verzió van:

hiú remények elszáltak, mostmár az idei megjelenésbe se lehetünk biztosan😞
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
<#idiota>#idiota>
Köszz
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
már rég aranyon van :S
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Szerintem nagyon kevés ilyen játék van, ahol így megvan csinálva az arányok, illetve az hogy taktikázni, de ezt nagyon gyorsan ügyességgek kombinálva, mert a másik csapat is tudja a lehetõségeket, és gyorsabb is néha. Szóval rengeteg jót lehet az scct multijáról mondani, aki kicsit jobban ismeri az tudja állítani! (nem igazán van ilyen jó multis játék).
Hozzákell tenni, hogy mivel 2 stílus van. Az egyik az fps, és mivel rengeteg fps van, ezért ebbe több gyakorlata van mindenkinek, míg a kémnél a taktika meg az eszközök használata a legfontosabb, és ilyen játék nincsen ezen kívül tudtommal. Tehát eleinte úgy tûnik persze, hogy a katonának sokkal több elõnye van, és végülis story-ba tényleg a katonának van elõnye, mert ott a kémnek a feladatokat kell csinálnia. (1 vs 1 -be szinte kémmel semmi esély ha a katonával lévõ ismeri a játékot)
Szóval lehet hogy jó az SCCT singleje, nem unalmas. És tényleg más mint a versus mód. Aki nem ismeri, nem játszott legalább 2 hónap versus -t (story-ba, ne deathmatch-be mert az tényleg szar... 😄) az kezdjen el, és utána mondja hogy nem olyan jó, és single jobb! -> ezt senki nem fogja mondani, higgyétek el!
Az hogy mi lesz az SC Double Agent-be, arra meg mindannyian kiváncsiak vagyunk 😊 . Eddig az biztos, hogy teljesen más lesz mint az SCCT versus-a, de nekem az eddigi videok alapján nem túlságosan gyõzött meg õszintén szólva. Természetesen kifogjuk próbálni ha nem SM3-as lesz, és nem fogunk 2 perces próba után ítélni mint egyesek az SCCT-be teszik (de nem a mi bajunk😛 ), és utána van egy olyan érzésem hogy vissza az scct-be. 😄
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
splinter singliben az igazi sztem is
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
2.splinter cell pandora tomorrow
3.splinter cell chaos theory
4.splinter cell double agent
5.splinter cell conviction (asszem😄)
tutorial videok
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!