Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Egyébként egyet értek Laci82vel
nekem nem ad nagyobb játék élményt ez bizonyos szint után, hogy jobban fénylenek a dolgok, meg szebb a víz, stb. És ezért nem is nagyon vagyok hajlandó új gépet venni egyenlõre. A direct10 -es vga kártyákig biztos nem veszek, mert az lesz az igazi újítás. Sõt sztem csak utána sokkal késõbb veszek új videokártyát. /majd procit meg alaplapot veszek elõbb és akkor 1 giga memóriám is lesz/ ha tényleg 3.0 shader model lesz, akkor örülök ha 1 év mulva tudok majd vele játszani
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Ahj csilivili semmi összesen kb 7 óra játékidõre.
Nemhiába kezdem megunni a számitógépes játékokat,unalmasak és marha nagy a gépigényûek cserébe<#szomoru1>#szomoru1>
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Szerintetek sempron 2800,ati 9550 128 mega,meg 1 giga ramon elfog futni?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
a garfika csodálatos a jétékélmény pazar(fõleg az új víz alatti mozdulatok jégáttörés és vízbe lehúzás stb) a történet érdekes és hangulatos(van ben pár meglepi is)
bár elég kevés pálya van benne és a terroristák bázisán való ügyködés harmadszorra már kicsit unalmas de ettõl függetlenül nálam legalább 9.5pont a10-bõl
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"PC demo will be available in the next few days. Stay tuned".
So after the Gold Status confirmation we get the demo announcement. Good news at last.
Azaz most, miután a game aranyon van, a UBI megerõsítette, hogy pár napon belül kiadják a demót.
de itt már november 10et írnak<#falbav>#falbav>
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Az Atikat meg nem ismerem de a játék elején az Nvidia sponzor irat van ugyhogy csak van beleszólásuk
De hát a kiadóktól mit várhatnánk.
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"