Splinter Cell: Double Agent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsakosfrodo2
Még csak 3 nap telt el. Még elfog telni egy-két nap mire lesz demo. Ne siesd el.

mike0013
jah és TÉK😄 csakhogy legyen még egykis OFF😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

mike0013
amúgy nem úgy volt, hogy pár napon belül demo?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

mike0013
off magasfokon <#idiota>

inkább opel

Kandurex
Szép, jó játékot. kb.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ThugEdge
szerintem a skoda superb?ami egy igen jó autó

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

AtiRadish
Mit értesz superB forma alatt?

Kandurex
Reméljük ez a játék valóban hozza a superB formát 😊, a képek mindenesetre nagyon bíztatóak:

Randelz
Sztem azért lesz benne SM1-es is.

nekem az örök "foglalkozása" is bejön😄, szal lehet h botnak ügynököt is betennék😄

Balumann
Hát a botoktól már én is elõre félek. Biztos az lesz hogy mennek a hekkelni valók körül, aztán ha valahol felbukkansz akkor követnek és kinyírnak, vagy ha ügyes vagy sikerül elmenekülni. Esetleg ha lehet fokozatot választani, akkor annyi a különbség hogyha meglát akkor egybõl headshot és meghaltál 😄 (vagy inteligensebben fog kempelni)

Egyébként egyet értek Laci82vel
nekem nem ad nagyobb játék élményt ez bizonyos szint után, hogy jobban fénylenek a dolgok, meg szebb a víz, stb. És ezért nem is nagyon vagyok hajlandó új gépet venni egyenlõre. A direct10 -es vga kártyákig biztos nem veszek, mert az lesz az igazi újítás. Sõt sztem csak utána sokkal késõbb veszek új videokártyát. /majd procit meg alaplapot veszek elõbb és akkor 1 giga memóriám is lesz/ ha tényleg 3.0 shader model lesz, akkor örülök ha 1 év mulva tudok majd vele játszani

zsakosfrodo2
A multis videókból nekem eddig az jött le, hogy nagyon kevés hangsúly lesz a kémnek a védekezésen. De ha te a katonai védekezésre gondolsz, akko meg miko? 😄

Atti12
de legalább lehet gyakorolni a taktikákat😊

Muki100
gondolom mekkora élmény lehet botok ellen SCt játszani, mondjuk a single AI-tõl sem voltam elájulva de ott azért kompenzált a környezet, multiba szerintem kár is volt nekik erõlködni ezzel. Meg kém botok úgyse lesznek, elvileg noob trainingre lesznek alkalmasak, de ha hülye a bot hogy fog a newbie megtanulni védekezni?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

AtiRadish
Néhány infoa multiról.

Splinter Cell Double Agent GOLDSplinter Cell Double Agent GOLD
ati2002
That's right.<#vigyor2>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

hykao
Elég lett volna csak a menübe belekukkantani, hogy lehet-e állítani az SM verziót vagy sem.
ati2002
Én már utánanéztem, és az a srác aki játszott vele egy X1600pro-n tolta, és azt írta, hogy abban a verzióban semminemû szöveges info vagy bármi más nem volt (review verzió). Attól függetlenül én simán kipróbáltam volna egy only SM2.0-ás vga-val, de Õ nem volt erre képes.

hykao
Mondjuk igazság szerint SM 3.0-tól eltekintve is egy x1600-as vagy egy 6600(GT) a minimum, hogy normálisan fusson egy mai játék.
Akkor egy újabb vegyünk gépet egy vagyonért,hogy menjen az új játék jön be.
Ahj csilivili semmi összesen kb 7 óra játékidõre.
Nemhiába kezdem megunni a számitógépes játékokat,unalmasak és marha nagy a gépigényûek cserébe<#szomoru1>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

hykao
Ha tényleg igaz a minimum SM 3.0, akkor nem. Meg kéne kérdezni a Gamestarosokat. Õk már játszanak a sajtónak szánt verzióval, meg tudnák mondani, igaz-e az SM 3.0-ás riogatás.
hykao
Gondolom elõször csak multi demó jön, az engem spec. nem annyira mozgat meg...
Sziasztok
Szerintetek sempron 2800,ati 9550 128 mega,meg 1 giga ramon elfog futni?

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

na végigtoltam nagyon kira játék
a garfika csodálatos a jétékélmény pazar(fõleg az új víz alatti mozdulatok jégáttörés és vízbe lehúzás stb) a történet érdekes és hangulatos(van ben pár meglepi is)
bár elég kevés pálya van benne és a terroristák bázisán való ügyködés harmadszorra már kicsit unalmas de ettõl függetlenül nálam legalább 9.5pont a10-bõl

a gamestar-on olvastam, hogy még csak ma lett GOLD... vagy mondjuk úgy végre, vagyis akkor még 1-2 hét a megjelenésig.... sajnos.

Kandurex
hm, nagyon régen töltöttem le demót, de ezt most le fogom!

zsakosfrodo2
Hurrá... <#oooo> (Idenekemateljestet!)

ati2002

"PC demo will be available in the next few days. Stay tuned".
So after the Gold Status confirmation we get the demo announcement. Good news at last.

Azaz most, miután a game aranyon van, a UBI megerõsítette, hogy pár napon belül kiadják a demót.

zsakosfrodo2
Megvan az oka annak, hogy miért késik. Addig meg játszál a Dark Messiah-val. 😄

decemberre csak kijön megbíszhatatlan gecik nem tudnak egy pontos megjelenést ááááááááááááááfaszomba

Muki100
hurrá
de itt már november 10et írnak<#falbav>

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

akár ..., vagy rainbow6 lockdown, vagy shost recon 3, vagy ezer egy más dobásuk volt még..., eddig nekem kb splinter cell volt az ucso ubi-tol amire azt tudtam mondani hogy viszonylag korrektül meg vannak csinálva a folytatásai is...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Randelz
Lássuk példának a Call of Juarezt

Õszi szünet után lesz, 7.-én.
Cafu
Hol van már a pc verzió?<#wow2>

de SM 1.0 (vagy 1.1) tuti lesz benne mint a SC3 ban is volt... szerintem

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

ubi mindig is ilyen volt...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Randelz
SM2.1 et sztem azért nem raktak a Sc-be mert pl az Nvidia-ban is csak 3drb. (5200 5700 5900) as az a graf. karty ami nem támogatja a SM3-t a többi mind SM1.
Az Atikat meg nem ismerem de a játék elején az Nvidia sponzor irat van ugyhogy csak van beleszólásuk

Ez a baj sajnos, ez a hozzáállásuk... nc
De hát a kiadóktól mit várhatnánk.
hogy vegyé jobbat??? ...

SM 2.1-et tud. Nem is tudom miért nem lehetett leprogramozni erre.
Rage47
<#finom>
Rage47
vagy 9800pro nem tudja?
akkor ubi salit csinalunk belõle...!

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

Rage47
elözöt is sm3-al jáccottam, csak nem lesz olyan gáz
Nemhiszem, SM3 miatt el lehet búcsúzni a játéktól... hidd el megteszi az Ubi, ha mégsem akkor meg örülünk.
Rage47
remélem ha eddig húzzák, naon csúcs game lesz és szuper optimalizált😊))
mostmá kezdek bepörögni...

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"