Nóbeldíjat a PS3 emulátorért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
képzeld el, milenne ha mindenkinek szétküldözgetnénk az emut aki kéri...így legalább annak a kezébe kerül aki megis érdemli.ha már megbuksz a letöltésnél sztem kezelni sem fogod tudni.
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Én soha nemtudom letölteni...
Valaki töltse fel nekem és PM-ben adja meg a linket!
RROD-s lett a PS3 emum :-(
Ne játszatok a God of War 3-al emulátorral, mert tik' is RROD-t kaptok-e!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.
Papesz
DC++ -on kell keresni egy LamaPs3Asshole-nevû embert, tõle lehet letölteni. Grúziai szerverekre kell felmenni ott szokott lenni.
Csak az a gebasz, hogy ott most háború van és nagy a packetloss mert az oroszok figyelik a netet.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Az új Tomb Raider viszont tökéletesen fut.
PSN ID:(UK) HunMing (USA) MingLeroy
egyszerûen nem tudok vele mit kezdeni:S nagyon szomorú vagyok...
És még az egész emulátor is kezd tönkremenni,amit megrendeltem:'(
A többieknek: a Resistance 2 háromnegyede körül nektek is szétesik a kép?
Papesz
Elõre is köszike!
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Papesz
Valaki töltse fel vmien tárra és adja meg a linket!
Elõre is köszönöm a segítségeket!
Nóbelt ez nem érne.
😄
fotográfik kolomp edisön :D
Papesz
LOL hát hol élsz te? Az már a régi 0.49-es béta verzió!
Kint van a Quadropixeler már jó 1 hónapja... le vagytok maradva, mint a borravaló <#schmoll2>#schmoll2>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Eszméletlen szép lett és már DS-re is van PS3 emu azon is elfut.
Tudok képet is linkelni:

Xbox Live gamertag: kilencnad
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Ps3 ID:Sipee Ps1,Ps2,Ps3,PSP owner (:
Én hiszek benne!!!
Én igaziból kérdeztem 😊 És be se jön az oldal...
Papesz
Papesz
A PC-m konfigja:
AMD Athlon XP 2700+
1 GB ram
ATI RADEON 9600 Pro
350 GB merevlemez összesen 😊
Ezen a konfigon elvileg menne!
Kérem válaszotokat!
Papesz
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Papesz