Nóbeldíjat a PS3 emulátorért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gnome
hallod vagy hatan leírták neked a lehetõségeket, ha nemvagy képes magadtól rájönni sztem lehet nemiskéne neked ezzel foglalkoznod...

képzeld el, milenne ha mindenkinek szétküldözgetnénk az emut aki kéri...így legalább annak a kezébe kerül aki megis érdemli.ha már megbuksz a letöltésnél sztem kezelni sem fogod tudni.

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Segítsetek már!
Én soha nemtudom letölteni...
Valaki töltse fel nekem és PM-ben adja meg a linket!
erik10
most úgy is a RE5-öt nyomom:-)

sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.

Tinman
A rohadt életbe!

RROD-s lett a PS3 emum :-(
Ne játszatok a God of War 3-al emulátorral, mert tik' is RROD-t kaptok-e!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Papesz vegyél fel MSN-re mert sokat beszélnék veled 😄
MSN:
[email protected]
kopa1
Sajnos a légimbombázások során a hubok fõszervereinek nagyrészét is megsemmisítették, de pár backup szerver jamaicáról még megy, ott próbálkozz! Az utolsó képen látszik, hogy mennyi maradt a legtöbb hubbal...

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

erik10
Ami azt illeti én kis merész megpróbáltam,és...majdnem vírusos lett a gépem,mert ezek nem nagyon szeretnek...egyedül aki jófej LamaPs3Asshole,akit Alwares is említett.

Most esélytelen, figyeld a híreket, háború van. Késõbb kellene rá visszatérni.

Papesz

Tudnál adni pár publinkus hublistát amiben vannak Grúz hunok Privátban?
erik10
*csak😊

erik10
ti még mindig levagytok maradva,nemis tudtátok; már van olyan emulátor,ami PS2-PS3-PS4-PSP játékokat játszik le<#wow3>

Alwares
Ps4-el még nehezen, de mondjuk én biztos forrásból tudom, hogy kerültek ki fejlesztõi béta verziók a Sony-tól, így végülis elképzelhetõ, hogy felkerült internetre. De az valószínüleg nem fog mûködni a PS3-asal ellenben.
DC++ -on kell keresni egy LamaPs3Asshole-nevû embert, tõle lehet letölteni. Grúziai szerverekre kell felmenni ott szokott lenni.
Csak az a gebasz, hogy ott most háború van és nagy a packetloss mert az oroszok figyelik a netet.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

erik10
*új😊

erik10
Áhhh,arra még csaj az úh Halo van<#mf1>

Most komolyan ekkora ostobák az emberek? 😄 Én már a PS4 emuval nyomom, szóval keressétek azt inkább..

erik10
Hát igen,egy csomó játékot nem visz el,úgy ahogy kellene😞

Azon gondolkodom,hogy nekem nem kell ez az emulátor...nembaj vigasztalásképp benyomom a Resident Evil ötöt...😊

HUNming
Nekem is teljesen szétesik, de most a M.A.G.-al játszok online és nem bírja a 256 játékost csak 230-an férünk be. Nem tudom mi van?
Az új Tomb Raider viszont tökéletesen fut.

PSN ID:(UK) HunMing (USA) MingLeroy

erik10
Igen,sajnos nekem is ilyen😞

egyszerûen nem tudok vele mit kezdeni:S nagyon szomorú vagyok...

És még az egész emulátor is kezd tönkremenni,amit megrendeltem:'(

Sir Quno-nak köszönhetõen felkerültek a bannerre a hivatalos helyek. Ha nem találod egybõl, akkor sem kell megijedni, mert az oldalak random osztják az emulátort, hiszen többen is leírtuk már, hogy titkos a project. Kitartóan kell próbálkozni, naponta TÖBBSZÖR végignézni az ÖSSZES mirrort és egyszer csak szerencséd lesz. Sok embertõl hallottam, hogy ha lefekvés elõtt olvasgatod egy kicsit a Koránt, akkor valamivel nagyobb az esély. Mondjuk én személy szerint ebben nem hiszek, de próbáld ki, hátha.

A többieknek: a Resistance 2 háromnegyede körül nektek is szétesik a kép?

Papesz

jaszy
<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

Tudnál adni egy offical letöltési helyet ahol még fent van az emu?
Elõre is köszike!
Banyapapa
nincs
ps3
emu
pont

deha mégis lenne,tessék pl: maxconsole oldalon hireket,forumot átnézni.

jaszy
ÁÁ nem rontottam el😊 Pl: #369

le se tagadthatod hogy kocka vagy apukám...tarkólövés<#violent><#puszis>

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Ha kétszer is átolvastad az egész topicot, akkor mindent értesz. Ha nem, akkor ott gáz van.

Papesz

Átolvastom kétszer az egész topikot, de nem tom leszedni 😞
Valaki töltse fel vmien tárra és adja meg a linket!
Elõre is köszönöm a segítségeket!
"...fizika, kémia, fiziológia és orvostudomány, továbbá az irodalom legjobbjai és az a személy, aki a békéért tett erõfeszítéseivel..."

Nóbelt ez nem érne.
😄

fotográfik kolomp edisön :D

Ha sokat olvasod ezt a topicot, Te is játszhatsz vele. Szoktunk linkelni néha elérhetõségeket, de kéretik ezeket diszkréten kezelni.

Papesz

Tinman
"Doublepixeler"-re gondolsz?
LOL hát hol élsz te? Az már a régi 0.49-es béta verzió!

Kint van a Quadropixeler már jó 1 hónapja... le vagytok maradva, mint a borravaló <#schmoll2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sir Quno Jedi
Jah, a DS-hez amúgyis jött ki valami új program, ami megtriplázza a pixelek számát és így a felbontást! Csak a neve nem ugrik be...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
Tudod milyen jó a Shadow of the Colossus 2 része?
Eszméletlen szép lett és már DS-re is van PS3 emu azon is elfut.

Tudok képet is linkelni:

koryne
Az emut azok fejlesztik, akik egy-egy nagyobb játékon dolgoznak (tehát közelebb vannak a "tûzhöz"). Mivel baromi sok a dolguk, ezért a bétatesztet ráhagyják arra a néhány szerencsésre, akikhez eljutott az emu is. Így tud Papesz is játszani olyan játékokkal, amik ki sem jöttek.

Xbox Live gamertag: kilencnad

<#shakehead><#szomoru1>

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Sipee
papesz neked van ps3-ad..nemértem honnan a jóistenbõl tudszte GoW3-al játszani mikormég kisejött psre se o.O. jameg valaki itt emlegeti a resi 5-t ami szintén nemjöttki...ezmost valahogy nemállössze nekem

Ps3 ID:Sipee Ps1,Ps2,Ps3,PSP owner (:

Hopsz, nem is tudtam hogy egyesek az sg-n is hülyék 😄
Én hiszek benne!!!
koryne
Most miért rontod el szegények játékát? Én jól szórakozom 😊

Xbox Live gamertag: kilencnad

jaszy
Vajon miért nem jönbe???? Ja.... nincs Ps3 emulátor!!
Nem hiszem el!

Nemkellene szórakozni...
Én igaziból kérdeztem 😊 És be se jön az oldal...
jaszy
www.ps3emu.ru innen szedhetsz

Hát de ,hogy ha nincs meg a cím? Honnan tudom leszedni??
Oké, hát akkor próbáld. <#awink>

Papesz

De attól, hagy próbáljam már ki, mert ha nem megy úgyis ide írom!
Ez egy viszonylag erõs gép, nem fog rajta mûködni. Downgrade kéne videókártyailag és processzorilag is.

Papesz

Fiúk!Én is beszállhatnét a tesztelésbe?
A PC-m konfigja:
AMD Athlon XP 2700+
1 GB ram
ATI RADEON 9600 Pro
350 GB merevlemez összesen 😊
Ezen a konfigon elvileg menne!
Kérem válaszotokat!
Igaz, köszi. Nem néztem körbe eléggé. Mostmár hibátlanul mûködik. A Resident Evil 5-el próbálkozom jelenleg, de játszhatatlanul gyors. Mindegy, mindjárt nézek egy limitert.

Papesz

Gnome
a javítás már megvan hozzá, direkt ehez a játékhoz...de a fejlesztõk még nem ratifikálták mert külsõs csinálta...ha próbálkozó szellemûvagy a szokásos helyen fennvan^^

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Letöltöttem, tényleg megy. A God Of War 3 még bugos egy kicsit (az utolsó fõellenségnél elmegy a hang) de ettõl eltekintve játszható.

Papesz

Tinman
0.1b verzió

Legutolsó komment ;-)

jaszy
És nem esik le ugye????????<#nevetes1>

DöflingR
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota> Lol ez a tápig