Nóbeldíjat a PS3 emulátorért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt hittem már lepörgött ez a PS3 emulátor mánia, de örömmel látom, hogy ti is így nyomjátok a legújabb PS3 címeket! Hülye is aki külön gépet vesz emiatt, amikor a frame limiterrel egy P4-es gépen simán megy a Killzone 2 meg a többi jó cucc.
Van is egy meglepim nektek, még nem láttam linkelve: Gran Turismo 5 kiszivárgott végleges közeli verzió KATT A LETÖLTÉSÉRT! Légyszi csak e-mailben adjátok tovább, nehogy lelõjék az oldalt ahová felkerült!
Nagyon rendben van a cucc, már közel 300 autót gyûjtöttem össze.
Már rég emulálható a ps3!
Csak az a gond vele, hogy már elég nehéz alá 486-ost szerezni, afölött játszhatatlanul gyors 😞
Xbox Live gamertag: kilencnad
PS3 idejében a PS2 is már emulálható.
Next generation PS idejének teljében a PS3 is az lesz.

Remélem segített 😉 bye
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
A
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Papesz
Elvileg az emailt már elküldték, este szedem is a cuccot 😊
Köszönet mégegyszer.
Gyors kérdés annak, aki már használta: kicsit nagyok ezek a Ps3 játék ISO-k, felismeri az emulátor ha betömörítem RAR-ral hogy kisebb legyen?
Egyébként mennyire jó már, 3 éves laptopom Battery Save (!!!) módban elvileg tökjól fogja vinni. Hehe, konzoloknak leáldozott, pc forevah!
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Ha sikerült, akkor fognak küldeni egy e-mail-t, amelyben személyes adatokat kérnek és csak azután kapod meg tõlük a letöltés helyét. Légy egy kicsit talpraesett és menni fog.
Ezeket az információkat viszont ne add át senkinek, bárhogy könyörög is, mert nekünk lehet bajunk belõle. Most is csak azért segítek, mert látom, hogy elég kitartó vagy és ebbõl gyanítom, hogy a képességeid is megvannak az emulátorhoz.
Papesz
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
1985
Augusztus
29
Remélem már holnap tölthetem 😊<#hawaii>#hawaii>
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Valami segítség?
Papesz
ATI Radeon 9600Pro
AMD Athlon XP 2700+
1 GB ram
ha ezen túl gyorsan akor ezen?
Intel Celeron 2,08 GhZ
256 MB ram
Integrált SiS 32 MB-os vidikari
De ezt nem tudtam kihagyni...
Már annyian írták hogy nincs de aki megtalálja és mûködik annak "matemetikai nóbeldíjat igénylek"<#eplus2>#eplus2>
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
Valaki?
fotográfik kolomp edisön :D
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De anúgy nekem nincs fent az MSN, csak e-buddy-vel msn-ezek 😮mG:
PS3
Pár óra alatt SAJÁT PS3-ad lehet még emu sem kell! Ja és beleteheted a másolt és az eredeti játékokat is!
Adoe acrobat reader vagy Foxit reader kell hozzá!
A kettõ egy memóriaterületre akar írni és address violation error-al kidob...
Sir, felvennél MSN-re?
MSN címem:
[email protected]
Elõre is köszike!