Nóbeldíjat a PS3 emulátorért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na mostan, ha ott vagy, Szerkesztés -> keresés, vagy Ctrl-F, ahogy érzed.... beírod h Microsoft és amit talál jobb oldali ablakban, arra jobb egérgomb, kattintás, TÖRLÉS. Ezután már nem fogja kiírni neked. Bocsi, csak látom nem nagyon értessz ehhez az emulátor csodához, pedig kurva jó. Jó játékot ezután 😉
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Papesz
miattad tuti nem adják majd oda SG-seknek a Jak 4 bétát..
De annyira zsír game, hogy nem bírtam ki, hogy le ne írjam...
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Papesz
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Infrás egérrõl hallottam hogy meg lehet csinálni hogy a wireless PS3 controller mozgásérzékelõjét emulálja. Próbáltam RadioFreqSync progival, hozzá meg 1 régi Sokol tranzisztorral (benne van a 'supported hardware' listán) asszem v1.023-as, de még elég bugos.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
A Stratocaster sajnos tönkrement... Ugye akusztikussal is mennie kéne?

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
fotográfik kolomp edisön :D
Sírok! 4 órára hagylak otthon egyedül és máris ilyeneket csinálsz? :C
Xbox Live gamertag: kilencnad
Szerencsére még egymagos a procim, így nem gyorsabbak a játékok, mint ps3-on.
Mivel csak Guitar Herozok, szétszedtem a Fender stratocasteremet, megpróbáltam az usb-t ráapplikálni a pickupra... Asszem elcsesztem a 130k-s hangszeremet, mert azóta erõsítõvel sem megy :C Ti hogyan köttök gitárt a pc-re?
Újrageneráltam az emuval a PS3HDDATA filet ps2system-emulation menüben, biztos abban volt a hiba..
amúgymár elmen a kedvem a killzone1tól, éjjenappal a 2.-t nyomom neten, egérrel mindnkit halmra lehe itrani!
Most a metalgear 4 akarom kipróbálni, de 49 giga az ISO, megéri torrenten leszedni'?"
Steam: greyfox
Rohadt jó, kicsit tényleg gyors PC-n a killzone2, de jobb mint PS3on, a bill+egér miatt... Így multiban sokkal könyebb lealázni a lámákat.
PSN: berghold
PS3Devwmemorlimiterx86.exe
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Papesz
1. PS2 módban csak ISO-t fogad el, más formátummal nem megy (MagicISO-val át tudod konvertálni, ha ez a gond)
2. PSN-rõl szedd le a "PS2 System data update"-et, mert csak azzal megy az emulátor (pont azért csinálták, mert az emu nem tudta kezelni pár fícsõrét a PS2 system-nek, ezért is nincs teljesen 100% jó ps2 emu).
3. PS2 játékok esetén figyeli a régiót is, ha USA NTSC a PS2 ISO-d, akkor az USA Store-ról kell letöltened a PS2 System update-et, ha PAL-os, akkor az EU store-ról, stb.
4. Ha ezek mind stimmelnek, akkor nézd meg, hogy nem egy nuked release-t töltöttél le az ISO-ból (ha van valami haverodnak ps2-je, akkor írdd ki, és próbáljátok ki, hogy megy-e, ha nem, akkor az ISO sz*r, húzz le egy másikat)
A PS2 játékoknak MENNIE KELL így, eddig bármit próbáltam, minden ment rendesen, van 1-2 játék, ami nem tudott menteni, de vagy 150-et próbáltam, és ez volt egyetlen probléma, amibe belefutottam.
Ja, még valami, ha 60 gigás gépet emulálsz, kell legalább 61-62 giga hely a vincsiden, nem tudom, miért, de úgy mûködik, hogy a PS3 system HD file marad a fix 1.1 giga, és minden esetben, amikor módot váltassz, új PS3HDDATA file-t hoz létre. Szóval lehet, hogy csak nincs elég helyed.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Miért?
Mert volt otthon XBOX360-am is.
Csakis hithû szamurájok tesztelhetik az emu-t....
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Papesz
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
(bocs hogy ideirom de nem talaltam topikot neki)
ez mitõl van?
A ps3-as játékok gond nélkül mennek csak néha kiscit lassu!+
Steam: greyfox
Nekem N95 ön ez volt a gond, már szakít az emu simán.
A
Papesz
vigyázni kell a konvertálással. sajnos 10-12órán át is eltarthat és ha hiba van benne, elszállhat a memóriád is.
nekem is elszállt, de szerencsére volt itthon mégegy edo ramom. nagyon trükkös ez az emu.
tudtátok, hogy wesker az 5ik végigjátszás után játszhatóvá válik? én is meglepõdtem és a resident 6 elõzetesét játszhatod végig vele. nagyon zsír.
Ma sem marad el az esti hátvakarás <#kacsint>#kacsint><#puszis>#puszis>
Xbox Live gamertag: kilencnad