Nóbeldíjat a PS3 emulátorért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jáááj, na látom senki nem segít, nah, elõször is írd be Start Menü, Futtatásba azt hogy: regedit.

Na mostan, ha ott vagy, Szerkesztés -> keresés, vagy Ctrl-F, ahogy érzed.... beírod h Microsoft és amit talál jobb oldali ablakban, arra jobb egérgomb, kattintás, TÖRLÉS. Ezután már nem fogja kiírni neked. Bocsi, csak látom nem nagyon értessz ehhez az emulátor csodához, pedig kurva jó. Jó játékot ezután 😉

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Legközelebb nézd már meg a postafiókodat. Pont tegnap jött a levél, állítólag minden emulátor tulajnak kiküldték. Gondolom más is kapott.

Papesz

eh késõ bazmeg...

miattad tuti nem adják majd oda SG-seknek a Jak 4 bétát..

Terensz
Jó, akkor elnézést a Naughty Dogtól.

De annyira zsír game, hogy nem bírtam ki, hogy le ne írjam...

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Direkt kérte a Naughty Dog, hogy az idei E3-ig NE legyenek Uncharted 2-es tapasztalato egyik emulátoros topicban sem. Azért erre figyelhetnénk.

Papesz

Terensz
Srácok, Uncharted 2-ben most oltottam szét egy csomó köcsögöt. A poén az: pc-n, gitárral.

Gnome
eddig itt mindenkinek normálisan ment, nagyon furcsának találom, h már jó 1 éve itt vagy és nem sikerült még leszedned egy normális verziót sem, amikor itt röpködtek a linkek is...érdekesmód nekem a telefonos verzióval (asszem fél éve írta le vki itt a módot) simán szereztem egy linket ami csak 1 letöltés erejéig de élt.....sztem kamuzol és fel sem hívtad a számot amit megadtak és mástól várod, h végigjárja helyetted ezt az egész mizériát az emuért.....legyélmár önállóbb kicsit mert igy semmitsemérsz el.

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

A Microsoftos linkrõl sikerült vmit leszedni, de mikor elindítom dos ablakban kiírja hogy vmi CPU nem megengedett utasítást alált...
Errõl kapcsolatba 1 kérdés, biztos sokaknak felmerült már!!
Infrás egérrõl hallottam hogy meg lehet csinálni hogy a wireless PS3 controller mozgásérzékelõjét emulálja. Próbáltam RadioFreqSync progival, hozzá meg 1 régi Sokol tranzisztorral (benne van a 'supported hardware' listán) asszem v1.023-as, de még elég bugos.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

jaszy
Elvileg mennie kellene.
Ha van egy régi rádiód rákötheted, így vezeték nélkül is menne.

Terensz
Most sem mûködik :C

A Stratocaster sajnos tönkrement... Ugye akusztikussal is mennie kéne?

Anubys
Én ráforrasztottam a billentyûzetre. Kicsit sufnituning, de mûködik...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Kibebaszott jó ez az emu, köszi skacok!!!

fotográfik kolomp edisön :D

koryne
"Mivel csak Guitar Herozok, szétszedtem a Fender stratocasteremet, megpróbáltam az usb-t ráapplikálni a pickupra... Asszem elcsesztem a 130k-s hangszeremet, mert azóta erõsítõvel sem megy :C Ti hogyan köttök gitárt a pc-re?"
Sírok! 4 órára hagylak otthon egyedül és máris ilyeneket csinálsz? :C

Xbox Live gamertag: kilencnad

Terensz
Nah, nekem is sikerült leszednem, és fut is szépen. Köszi az emulátort! Sokkal jobb, mint ami nekem volt meg.

Szerencsére még egymagos a procim, így nem gyorsabbak a játékok, mint ps3-on.

Mivel csak Guitar Herozok, szétszedtem a Fender stratocasteremet, megpróbáltam az usb-t ráapplikálni a pickupra... Asszem elcsesztem a 130k-s hangszeremet, mert azóta erõsítõvel sem megy :C Ti hogyan köttök gitárt a pc-re?

greyfox
Olyan nincs is neszivass jó?!?

Steam: greyfox

DanielT
Ne a 49 gigást szedd le hanem a 3 gigás Nodump/Nocrap/Nobluraymarketing kiadást...
greyfox
Köszi!
Újrageneráltam az emuval a PS3HDDATA filet ps2system-emulation menüben, biztos abban volt a hiba..
amúgymár elmen a kedvem a killzone1tól, éjjenappal a 2.-t nyomom neten, egérrel mindnkit halmra lehe itrani!
Most a metalgear 4 akarom kipróbálni, de 49 giga az ISO, megéri torrenten leszedni'?"

sector512
amúgy fasza az emulator köszi!

PSN: s3ctorHU

sector512
végigolvastam, sírok 😄

PSN: s3ctorHU

Köszi, még pont sikerült leszednem, de most volt csak idõm kipróbálni.
Rohadt jó, kicsit tényleg gyors PC-n a killzone2, de jobb mint PS3on, a bill+egér miatt... Így multiban sokkal könyebb lealázni a lámákat.

PSN: berghold

kopa1
Na jólvan itt egy link hozzá DE NE ADD TOVÁBB SENKINEK! de vigyázz csak tíz percig él!

PS3Devwmemorlimiterx86.exe

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Ha ismered, akkor azt is tudod, hogy egy éve nyugdíjban van, ergo már nincs köze sem a PS3-hoz, sem az emulátorhoz.

Papesz

Anubys
Ezeket próbáld ki:

1. PS2 módban csak ISO-t fogad el, más formátummal nem megy (MagicISO-val át tudod konvertálni, ha ez a gond)

2. PSN-rõl szedd le a "PS2 System data update"-et, mert csak azzal megy az emulátor (pont azért csinálták, mert az emu nem tudta kezelni pár fícsõrét a PS2 system-nek, ezért is nincs teljesen 100% jó ps2 emu).

3. PS2 játékok esetén figyeli a régiót is, ha USA NTSC a PS2 ISO-d, akkor az USA Store-ról kell letöltened a PS2 System update-et, ha PAL-os, akkor az EU store-ról, stb.

4. Ha ezek mind stimmelnek, akkor nézd meg, hogy nem egy nuked release-t töltöttél le az ISO-ból (ha van valami haverodnak ps2-je, akkor írdd ki, és próbáljátok ki, hogy megy-e, ha nem, akkor az ISO sz*r, húzz le egy másikat)

A PS2 játékoknak MENNIE KELL így, eddig bármit próbáltam, minden ment rendesen, van 1-2 játék, ami nem tudott menteni, de vagy 150-et próbáltam, és ez volt egyetlen probléma, amibe belefutottam.

Ja, még valami, ha 60 gigás gépet emulálsz, kell legalább 61-62 giga hely a vincsiden, nem tudom, miért, de úgy mûködik, hogy a PS3 system HD file marad a fix 1.1 giga, és minden esetben, amikor módot váltassz, új PS3HDDATA file-t hoz létre. Szóval lehet, hogy csak nincs elég helyed.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Anubys
Én a titkárnõjét fektettem meg. Ronda egy vén banya volt, kellet is a célzóvíz rendesen, de megérte, megkaptam az emulátort... 😄

Én meg Kutaragit is ismerem, és van is emum, de nem adom. ismerjétek meg Ti is Kutaragit, és akkor lesz saját emutok!

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

Ehh nekem van a Sonynál ismerõsöm (Kutaragi titkára),és mégsem kaptam tesztelésre SEM az emu-ból.
Miért?
Mert volt otthon XBOX360-am is.
Csakis hithû szamurájok tesztelhetik az emu-t....

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

Tényleg nem érted, hogy a Sony bizalmi alapon adja ki tesztelésre az emulátorokat? Komolyan mondom, nem lehetsz ilyen hülye. Ha nincs belsõs (fejlesztõ) ismerõsöd, akkor NEM fogsz kapni. Senki sem kockáztatja meg, hogy elvegyék a hozzáférését.

Papesz

koryne

Ehh nem lett jó...na majd így:

Tessék!

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

Tessék:

NA, valki töltse már fel az emut
www.samsung32a656emuforjunoszty.com oldalról. Azonban csak junoszty 402 típusú tv-vel megy az emulátor, commodore 64 en kell persze lefuttatni és akkor gyönyörû full hd képet kapsz majd a szovjet csodán<#eplus2>

Ha jóltom van a PS3 emuhoz 1 samsung-os add-on, de nem próbáltam még, így is PS3 képfájlokkal van tele a vinyóm, az bõven sok 😛

a samsung 32a656 emu honnan toltheto?

(bocs hogy ideirom de nem talaltam topikot neki)

arty
látom te is az emulált cuccaid rakod aláirásba! nagyon karajzsír!

Forza.

greyfox
en a ps3emu optionzába bepipáltamhogy 60gb-os ps3-at emuláljon, mert szeretnék ps2-es játékokkkal is jáccani, mert a killzone2-t végigvittem de azelejét is akarom a történetnek ésaz kettes, de nem fogadja ele a képfájtl!
ez mitõl van?
A ps3-as játékok gond nélkül mennek csak néha kiscit lassu!+

koryne
Szevasz.

szevasztok
Igazad van, recoveryben levettem 333-ról 20 mhz re és simán fut a gt5.

jaszy
Valószínû túl gyors a psp procija, visszavehetnél belõle.
Nekem N95 ön ez volt a gond, már szakít az emu simán.

Basszus nem tudjátok miért nem megy a psp-men az emulátor? A ps1-en simán ment (bár 7.1 es hang eleinte nem volt).

zola2000
Én úgy oldottam meg hogy a jó öreg gameboy advance spmen futtattam az x360togba emut, azon elindítottam a dolphin4x360 nevû wii emut, azon beállítottam a virtual consolet c64 módba, és már megy is a ps3 emu. Jó persze eltartott egy darabig, de megérte egy zseb ps3ért, bár a valkyria chronicles még játszhatatlanul gyors, de az mgs4 cpu limiterrel megy szépen.

A

Azért naponta többször is csekkold a hivatalos letöltési helyeket, gyakran szokott frissülni mindegyik.

Papesz

Terensz, akor légszives ha megtalálod akkor töls fel mert nekem nem adják meg 😞
DanielT
Ha beraktad volna a "-fastest -noclip -iddqd" paramétereket a kódolás elõtt, akkor nem lett volna 10 óra... nálam így simán megvolt 2 és fél alatt... legközelebb ajánlom.
ViniSoundz
hú elsõre tnyleg hihetetlen volt, de most, hgy már megy nálam is a ps3 emu és sikerült az xboxos resident 5öt átkonvertálni,most már elhiszem, hogy létezik.

vigyázni kell a konvertálással. sajnos 10-12órán át is eltarthat és ha hiba van benne, elszállhat a memóriád is.

nekem is elszállt, de szerencsére volt itthon mégegy edo ramom. nagyon trükkös ez az emu.

tudtátok, hogy wesker az 5ik végigjátszás után játszhatóvá válik? én is meglepõdtem és a resident 6 elõzetesét játszhatod végig vele. nagyon zsír.
koryne
Tényleg?! Máj Hiró! \o/
Ma sem marad el az esti hátvakarás <#kacsint><#puszis>

Terensz
Csgamer, ne add fel. Én Koryne férje vagyok, és szerintem én még a vinyóelszállás elõtt felraktam egy pendrive-ra az emulátort. Már egy ideje keresem, tarts ki!

Pókmalac
te valami hihetetlen nyomorék vagy bazmeg 2 éve itt szerencsétlenkedsz ebbe a topicba...van életed??

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac