Nóbeldíjat a PS3 emulátorért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van egy haverom akinek xbox-a van, namost a kérdés az, hogy ha az õ boxán kipróbálom, és megtetszik az emulátor, akkor utána át tudom rakni az enyémre (ha sikerül elcserélnem?)?
vagy egy béta kulccsal csak egyszer lehet aktiválni? (gondolom igen, de nem említették meg a readme-ben hogy mi van akkor, ha deaktiválom a másik boxon, és ujraaktiválom az enyémen)
még egy kérdés - nem találtam a PS3 BIOSZ-ját vagy mijét a csomagban, ezt hogyan tudom lehekkelni a PS3-ról?
és kösz még egyszer a sok segítséget!
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
tényleg viszi a box 1080p-ben 4xAA-val a PS3 címeket (framelimiterrel persze)? mert azon gondolkodtam, most, hogy megvan az emu, elcserélném a PS3-amat egy xbox-ra...
vagy érdemes megvárni a következõ verziót, merthogy ez még csak béta?
Nekem a PC-s emu jobban bejött. Az x360-as a színeket nem egészen úgy hozza, mint ahogy az eredeti ps3-as játékoknál vannak.
(Én lehettem az utolsó a 10-bõl, mert haver már 1 perc múlva nem bírta letölteni. A rapidshare kiírta, hogy error... Így járt.)
És hát igen, pont a gmail-nél nem fogok küldeni, azt nézik legjobban. Hiába nevezem át, benne van az az embedded faxxság vagy mi :/
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Nagyon elhivatott vagy...
Amúgy gmailen soha nem fogsz 2gb-s fájlokat küldeni, mivel max 25 Mb lehet egy csatolt file.
BTW valószinüleg elég lenne egy P4-es, mert nekem a Core2es gépemen 60+ fps-el fut.
Én nem merem neked elküldeni az emulátort, mert nem szeretném, hogy a SCEE bepereljen engem is.
De biztos le lehet szedni még valahonnan, nekem is eltartott egy darabig, amíg rátaláltam, de megérte.
PSN: berghold
VAN PlayStation 3 emulátor, de tesztfázisban van. Akit ebben a topicban látsz megfordulni, azok bekerültek a szerencsések közé, de nem adhatnak/adhatunk ki semmiféle információt. Ha nem így lenne, már küldött volna valaki Neked egyet. A kritériumok közül egy: legyen PS3-ad. Akinek van emulátora, annak van PS3-a is. Így kerüli ki a Sony, hogy ne a konzol terhére nyomd a játékot PC-n.
A másik dolog meg tényleg az, amit Terensz ír: ez nem olcsó mulatság.
Papesz
Mennyit lennél hajlandó rááldozni arra, hogy PC-n tolhasd a GT5-öt?
Ha mondjuk kiderülne, hogy az emu 10.000 Ft, de a gépeden kell fejleszteni 85.000 Ft értékben, akkor is kellene?
ha a piratebay-on fenn volt hát ott aztán semmilyen kritériumnak nem kell megfelelni az tölti le aki csak akarja de ott sincs semmi, ott aztán senki nem foglalkozik vele ,hogy ki tölti le
Nem érted, hogy ebbõl robbant ki az egész PirateBay per?
Papesz
Papesz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért az a verzió, ami itt a topic hozzászólói között kering, az még jó messze van a véglegestõl. Ezt úgy értsd: tényleg messze.
Amúgy a GT5 nekem nagyon nem jött be, szerintem te is csalódnál.
Én eddig csak Guitar Heroztam (jó nehéz volt a gitárt rákötni a pc-re), de már 2 hete az Uncharted 2-vel tolom, nagyon zsír a game.
Hát, emulátor ügyben csak azt tudom javasolni, figyeld a torrent-oldalakat.
Hogy merülhet fel a kétség a PS3 emu létezését illetõen?
A 10 procit természetesen simán leemulálja még egy p3-as is.
Nem kell blu-ray, elég beimage-elni és hadd szóljon.