E-book
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nem tud vki linket Nietzsche könyvekhez? Ahonnan le lehetne tölteni? Magyarul természetesen.
Elõre is köszönöm!
Szoval az amazon kindle nagyon jo, es nagyon szep, de sotetben nem olvashato, es nem szines. Van persze szines, de az nem az en penztarcamhoz szabott, hat megvettem ezt: MANTA EBOOK01
Megosztom tapasztalataimat:
MP3 lejatszas: durvan harom napig nyomta, kellemes hangerovel.
EBOOK olvasas: a betufelbontasa tragikus, a legkisebb meret is olyan mintha csokkentlatoknak lenne, sebaj egy WORD macroval pdfre konvertalva, a dolog nem problema:
Sub RePageMini()
WordBasic.PageSetupPaper Tab:=0, PaperSize:=0, TopMargin:="0.8", _
BottomMargin:="0.5", LeftMargin:="0.5", RightMargin:="0.5", Gutter:="0", _
PageWidth:="16.9", PageHeight:="23.1", Orientation:=0, FirstPage:=0, _
OtherPages:=0, VertAlign:=0, ApplyPropsTo:=4, FacingPages:=0, _
HeaderDistance:="0", FooterDistance:="0", SectionStart:=2, _
OddAndEvenPages:=0, DifferentFirstPage:=0, Endnotes:=0, LineNum:=0, _
CountBy:=0, TwoOnOne:=0, GutterPosition:=0, LayoutMode:=0, DocFontName:= _
"", FirstPageOnLeft:=0, SectionType:=1, FolioPrint:=0, ReverseFolio:=0, _
FolioPages:=1
Selection.WholeStory
Selection.Font.Size = 15
Selection.Font.Name = "Tahoma"
With ActiveDocument
.AutoHyphenation = True
.HyphenateCaps = False
.HyphenationZone = CentimetersToPoints(0.25)
.ConsecutiveHyphensLimit = 0
End With
With Selection.ParagraphFormat
.LeftIndent = CentimetersToPoints(-0.25)
.SpaceBeforeAuto = False
.SpaceAfterAuto = False
.FirstLineIndent = CentimetersToPoints(0.25)
End With
Selection.ParagraphFormat.Alignment = wdAlignParagraphJustify
ActiveDocument.ExportAsFixedFormat OutputFileName:= _
"F:\ebooks\test16.pdf", ExportFormat:= _
wdExportFormatPDF, OpenAfterExport:=True, OptimizeFor:= _
wdExportOptimizeForPrint, Range:=wdExportAllDocument, From:=1, To:=1, _
Item:=wdExportDocumentContent, IncludeDocProps:=True, KeepIRM:=True, _
CreateBookmarks:=wdExportCreateNoBookmarks, DocStructureTags:=True, _
BitmapMissingFonts:=True, UseISO19005_1:=False
End Sub
A pdf lapozasa kicsit lassu, de maga az olvasás kellemes, a napfény becsillan sajnos a kijelzõn, standby uzemmodban is leszopja az aksit, ha nem kapcsolod ki teljesen, durvan 7 ora alatt lemerul. Egy pottyet neheznek erzem.
Képnézegetés: teljesen jó.
Videók: durván tízbõl hármat nem játszik le, setétség, csak a hang megy. Fogjuk a Konvertert és máris lejátssza.
Internet: Na itt akadtam el. A wifivel csatlakozunk, hurrá, aztán megnyitjuk a böngészõt, ami Dillo.. és bejön a lengyel kezdõlap. Oké próbáljuk meg bookmarkolni mondjuk a google.hu -t. Hát bookmark alatt egy másik oldal jelenik meg. Zsákutca. Valaki esetleg találkozott ezzel? Hogyan lehetne a kezdõoldalt megváltoztatni, könyvjelzõt menteni, esetleg feltölteni?
Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
lehet egyszerûbb lenne a legális változatot használni 😄
http://pspfilez.extra.hu/
Sony PRS350-et vettem Karácsonyra, de sajnos egy-két dolog gátol a gördülékeny használatban. A legfontosabb kérdés az lenne, hogy a következõn lehet-e segíteni:
Szövegnagyításnál a tördelés "felborul". Pl versolvasásnál választhatok, hogy vagy olvashatatlanul kicsik a betûk, vagy felnagyítom, és egybefolyik az egész....
Van valami megoldás erre?
Mégegyszer köszi a válaszokat...
http://pspfilez.extra.hu/
A múlt héten kaptam egy e-mailt amiben árulnak ebook-ot, potom 25'900 Ft-ért, 7 colos, de a képeken sincs rajta a márkája, (a készüléken). Linket nem teszek be, nehogy reklám legyen...
Bár nincs rajta, hogy e-ink technológiás lenne...
xal az lenne a kérdésem, h ez reális ár? vagy mivel nem e-ink-es azért ilyen olcsó...
torrent, és akkor.
1. Menj el iso-vadászatra. (ééhérteeed...)
2. Írd a keresõbe: Bestseller Books
3. elsõ találat:4GB zip-tömörített magyar e-book (~7000 kötet)
4. A C-darab hibás (pedig abban vannak a Tom Clancy-könyvek), de egy -szintén ott beszerezhetõ- zip-repair program segítségével javítható.
A fenti leírás kizárólag kutatási célokat szolgál, a letöltõk számának változását szeretném figyelemmel kísérni a komment megjelenését követõ napokban. Ezért kérem, hogy aki letöltötte, utána törölje a gépérõl, hiszen illegális, és warez dolog lenne megtartani.<#kuss>#kuss>
Július végén bemutatják a Crunchpadet
ÉS mellé egy ilyet:
és még pénzed is marad...
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
egyéb konvertálásokhoz nagyon jó az open office program. word dok.-ból lehet pdf-et csinálni egy kattintással
PSP-n szeretnék Ebook-ot olvasni,és ehhez ugyebár a PDF-et át kell alakítani TXT-vé..A problémám az lenne,hogy kipróbáltam már két PDF to txt progit is (Some PDF to Txt Converterr,PDF2TXT v3.2),de egyszerûen nem jó,a txt-be konvertált anyag csak egy halom négyzetecske.. 😞 valakinek van valami ötlete? 😞
de ha már ez ennyire szuper, akkor miért nem csinálják ütés-, por-, vízálló, valamivel esztétikusabb kivitelben és az sem lenne rossz, ha lehetne a papír margójára firkálni (amit el is lehet tüntetni, ha olvasni akarod a könyvet és külön kimenthetõ késõbb az odafirkált dolog...) Én mindig gyûlöltem, ha valaki belefirkált egy könyvbe, de egy ekönyvbe belefirkálni más, olyan, mintha egy másik, átlátszó lapra firkálnál, sõt, lehet minden felhasználónak ilyen firka fóliája, amire õ maga jegyzetelhet, vagy aláhúzhat a szövegben...
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
úúúúristen, abból veszel egy eeepc-t és mellé egy linux-os nokia internet tabletet és ha jól csináltad még fagyira is marad...!!!!
de ha veszel egy jó palm-ot, esetleg egy Nokia Nxx valamit, igaz ezeknek kicsi a felbontása (bár a palm-ok 480x320-a nem is rossz) azzal simán tudsz efféléket olvasni és max 15-20eFt-odba kerül.
Azt viszont értem, h a monokróm kijelzõ ilyen célra még mindig sokkal jobb mint a szines...
tud valaki egy linket adni,ahonnan ezt a könyvet le tudom szedni magyar nyelven?:Hagakure
köszönöm
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
örökkön örökké hálás lennék 😊
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Egy nyelvtani algoritmus (betûgyakoriság, stb...) teszteléséhez kellene mai nyelvezetû akármilyen ponyva, szórakoztató, krimi, stb... regény, novella (lehetõleg minél hosszabb), ami txt-be exportálható és MINÉL TÖBB NYELVEN elérhetõ (fõként: magyar, angol, spanyol, német, francia, orosz, dán, svéd, finn, stb...)!
Mondjuk pl.: Bridget Jones naplója ideális lenne!!!
Elõre is köszönöm a segítséget!
Nekem viszont lenne egy kérdésem, hátha benéz valaki aki tudja a választ!
Honnan tudnék letölteni Agatha Christie könyveket?
Ha van valakinek, az küldhetne e-mailben is, hálás lennék.
Van egy oldal, ahová csak úgy nem lehet bejutni, viszont én szeretnék. Ok: tudásvágy.
Ha netán vki vagy vkinek a vkije vagy annak a vkije tud meghívót küldeni ide: http://slp.dwalin.ru/, örök hálám üldözni fogja. A többit PÜ-ben.
Azt én gépem: AMD Athlon 2400+,NVidia Geforce 4 6600GT, Sony 100GB SATA, 512MB Ram, AMD Via nem tom milyen.
Azért írok ilyen hülyén mert kicsit halálosba vagyok. Kösz a megértést.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!