E-book

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
jo lenne, de monitoron nem lehet olvasni, legalabbis ha nem lcd-d van.

PiR8
E-book... hm... mióta az IT eszemet tudom, azóta fontos szereplõje az életemnek, merthogy: EGY VAGON TUDÁSANYAG. Abból tanultam meg pl a mostani szakmámat (DTP - kiadványszerkesztés 😊)
Rengeteg IT-könyvet lelek fel a neten és ami a legfontosabb.. a legzsírabb és legújabb COMIC-book-okat is azon adják ki ujabban. SpiderMan, FantasticFour, Batman, X, ésmégsorolhatnám.

nem, ellenben kérdezni igazándiból csak abból tudnak..., igy aki utál olvasni annál már az is elõrelépés ha röviditettet ovlas 😛PP még mdinig jobb mint amikor emgnézik videon vagy hasonló 😄DDD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ez azért faszság, mert a könyveknél marhára nem a tartalmuk vagy a cselekmény a lényeg

Mhosah Myth
Én a kötelezõket mindig rövidítettben olvasom... <#eplus2>

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

PrasCo
Nálam pl. épp aktuális. 😄 Tudniillik az Arany Embert kéne elolvasnom, mint kötelezõt. Csakhát hétvégén nincs nyitva könyvtár, én pánik ON. Aztán elõszedtem a rég elfeledett Palm m505-öst, és jött az isteni szikra. Fel a dokk.ra, feltelepít, és ránéztem a MEK-re (Magyar Elektronikus Könyvtár). Naná, hogy megvolt nekik TXT-ben. 😊
Palm Desktopon Memo Pad-ra ráhúztam, és így - igaz 260valahány darabban, de fent csücsül a palmon - abszolút mobilis, szinte súlytalan, és tíz percembe került egy "könyvre szert tenni".
Nem tisztán E-Book, de az elv nagyjából az. Csak kicsit "paraszti" változatban. 😄
Egyébiránt anno egy Kazincy-t is kiolvastam már így.
Sland
tök jó dolog az e-book szeritem...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

ivjoe
Tehát E-book. Ma lettem figyelmes rá. Fõleg a hardveres oldala érdekelne a dolognak. Vagyis egy nem túl nagy, könnyû, megfelelõ kapacitású kis e-book reader. Jó kis akksival, elektronikus papírral.

Olvasnivaló:

akonyv.hu/

Olvasó eszk.

Magyar Elektronikus Könyvtár

HP e-book - e-book tár

Neumann-Ház - Digitális könyvtár

e-konyvtar.lap.hu

e-konyv.lap.hu

E-ink

Régebbi cikkek:

E-papír - 2001

E-papír - 2003