58
Szoftverek, hardveres megvalósítás, e-könyvek, e- könyvtárak, stb.
-
blackgamer #18 angolul? -
davidragon #17 Látom már nem igazán él a topic...
Nekem viszont lenne egy kérdésem, hátha benéz valaki aki tudja a választ!
Honnan tudnék letölteni Agatha Christie könyveket?
Ha van valakinek, az küldhetne e-mailben is, hálás lennék. [email protected] -
nyikolaj #16 Pascalról e-book-k: itt
-
blackgamer #15 és ott milyen könyvek vannak? -
ent #14 Sziasztok!
Van egy oldal, ahová csak úgy nem lehet bejutni, viszont én szeretnék. Ok: tudásvágy.
Ha netán vki vagy vkinek a vkije vagy annak a vkije tud meghívót küldeni ide: http://slp.dwalin.ru/, örök hálám üldözni fogja. A többit PÜ-ben. -
#13 Pascalról E-book-ot honnan lehet találni? -
csüves #12 Ezket a Comic Book okat hol lehet így megtalálni hogy jó is legyen meg ingyenes is? -
#11 Ez jó, htx. -
#10 http://forum.sg.hu/listazas.php3?azonosito=bdwteam&id=1117982055 -
FFX #9 eggyetértek én soha a b* életbe nem olvasnák el egy könyvet monitoron keresztűl mert kifolyik a szemem, max ha kinyomtatnám. Bár hasznos, elismerem. -
#8 jo lenne, de monitoron nem lehet olvasni, legalabbis ha nem lcd-d van. -
#7 E-book... hm... mióta az IT eszemet tudom, azóta fontos szereplője az életemnek, merthogy: EGY VAGON TUDÁSANYAG. Abból tanultam meg pl a mostani szakmámat (DTP - kiadványszerkesztés :))
Rengeteg IT-könyvet lelek fel a neten és ami a legfontosabb.. a legzsírabb és legújabb COMIC-book-okat is azon adják ki ujabban. SpiderMan, FantasticFour, Batman, X, ésmégsorolhatnám.
-
Thanatos #6 nem, ellenben kérdezni igazándiból csak abból tudnak..., igy aki utál olvasni annál már az is előrelépés ha röviditettet ovlas :PPP még mdinig jobb mint amikor emgnézik videon vagy hasonló :DDDD -
Cat #5 ez azért faszság, mert a könyveknél marhára nem a tartalmuk vagy a cselekmény a lényeg -
#4 Én a kötelezőket mindig rövidítettben olvasom... -
#3 Nálam pl. épp aktuális. :D Tudniillik az Arany Embert kéne elolvasnom, mint kötelezőt. Csakhát hétvégén nincs nyitva könyvtár, én pánik ON. Aztán előszedtem a rég elfeledett Palm m505-öst, és jött az isteni szikra. Fel a dokk.ra, feltelepít, és ránéztem a MEK-re (Magyar Elektronikus Könyvtár). Naná, hogy megvolt nekik TXT-ben. :)
Palm Desktopon Memo Pad-ra ráhúztam, és így - igaz 260valahány darabban, de fent csücsül a palmon - abszolút mobilis, szinte súlytalan, és tíz percembe került egy "könyvre szert tenni".
Nem tisztán E-Book, de az elv nagyjából az. Csak kicsit "paraszti" változatban. :D
Egyébiránt anno egy Kazincy-t is kiolvastam már így. -
#2 tök jó dolog az e-book szeritem... -
#1 Tehát E-book. Ma lettem figyelmes rá. Főleg a hardveres oldala érdekelne a dolognak. Vagyis egy nem túl nagy, könnyű, megfelelő kapacitású kis e-book reader. Jó kis akksival, elektronikus papírral.
Olvasnivaló:
akonyv.hu/
Olvasó eszk.
Magyar Elektronikus Könyvtár
HP e-book - e-book tár
Neumann-Ház - Digitális könyvtár
e-konyvtar.lap.hu
e-konyv.lap.hu
E-ink
Régebbi cikkek:
E-papír - 2001
E-papír - 2003