The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

4000 HUF-ért lehet a legolcsóbban folytatni a játékot? (trial után)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Fajonként elérõek a kezdõ helyszinek és epic questek ( intro ), és kezdõ területen belöl is vannak még városok amik közül választhatsz.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Ja, igen van.
Kíváncsiságból kérdem, a fajoknál lehet választani 4 vagy 5 eredet közül, az más kezdõhelyszínt is jelent? Vagy kezdõ küldetést?
Úgy értettem játékkal. De akkor gondolom van már bétája a free verziónak is.

Hunterrel.

A trialok biztos megmaradnak, nem tudom.
Te mivel játszol ? :o

Ám trial karik megmaradnak free-re nem ?

Játszogatok a free verzió bétájával, én örülök a változásnak mert annyit nem játszanék vele, hogy megérje elõfizetni rá, így viszont valószínû fogok rá költeni egy kicsit. Én utoljára az eredeti verzió open bétája alkalmából találkoztam a játékkal, a hangulat nagyon ott van most is. A siker szerintem azon múlik, hogy eltalálják-e a helyes arányt a fizetõs és ingyenes részek között, a DDO-ban kicsit egyszerûbb volt megcsinálni a vásárolható kalandpackokkal. Itt most úgy érzem kicsit keményebbre vették a figurát, nincs meg az ázsiai f2p-k nagyvonalúsága, hogy legalább az elején az az illúziód, hogy ingyen is elérhetsz mindent. Pl. az 1 db karakter slotnak nem sok értelme van, ez igazából csak itt a bétában korlát, ha beindul az éles akkor nem fog gondot okozni amíg a gmail bírja a terhelést 😊. Most viszont az ajándék 1000 pontból 600-at egy új slotra költöttem, hogy legalább 2 klasszt ki tudjak próbálni. De túlzásnak érzem a 0 db bankslotot, meg z utazások zárolását is az elején. Szóval lesz mit finomítani, de amúgy nagyon kellemes, gördülékeny az egész, a store felülete egy az egyben ugyanaz mint a DDO-é.
Bejövõs ez a Skrimish. A legkisebb fegyver 60as amit lehet szerezni Markokból?

Nincs, teljesen különbözik a két kliens.. le kell szedned újra.

Innen le tudod pattintani full sebességel az EU-t: lotro download

Navazz, és nincs valami konvertáló hogy ne kelljen még egyszer leszedni a 10 gigát?
sziasztok!

Van 1 kis problémám amirõl lehet hogy már volt szó akkor elnézést.
Win7 62bit-et használok és amikor beakarok lépni a játékba kb 2-3 próbálkozás kell mert a login után kidob.
Vmi megoldás?
Me0w
Amerikai trialt toltotted le.

Together we'll fly someday...

Az mitõl lehet hogy trialoznék, de nem látok snowburn szervert, csak vagy tizenkét másikat?
Sziasztok.
Van egy kis problémám a játékkal. Probáltam itt olvasni megoldást rá,de nem találtam. (a játék ki van fizetve)
Következõ van. Rendszeresen kifagy a játék,mégpedig ugy,hogy nem tudok semerre sem menni,semmit sem csinálni, néha viszont a környezetem mozgását érzékelem közben. Legtöbbször pacis helyváltotatásnál fordul ez elõ. Ezzel nem lenne baj,csak visszalogolni ilyenkor nem tudok. Vagyis van hogy belogol,de már a karakterkiválsztás után a töltõképernyõnél megáll.
Van-e erre valami beállítási dolog,amivel kiküszöbõlhetnél,mert már eléggé idegesít. Már leszedtem-ujraraktam mind a windowst mind a játékot de semmi.
Köszi elõre is,Üdv
Ezt a craftot jól elrontottam :/
10-tõl nem gyûjtöttem, szal most 21-esen rohangászok Roawnért :s
Úgy h van 200+ Ash-em 😄

Ezaz😄 Köszi
Mindkettõ lehet.

Hali. Azt szeretném kérdezni hogy a championnak lehet e íj-a a kettõs fegyver mellé? És a hunternél az íj mellé lehet kettõs fegvyer mint a WoW-ba?
Jah, most már látom, egész jó. Csak picit gáz, hogy a 2 wep.készítés meg a favágás mennyire eltérõen fejlõdik :/

ez is hasonló amit mondtunk.csak nemkell ujra meg ujra benyomni.egyszer rákattintasz és aktiv lesz.és utadsorán ha a közelbe fát észlel a kistérképen egy nyilal fogja mutatni holvan, egyszerre csak 1 lehet aktiv.ha pl van másfajta is

Hm, olyasmi nincs mint a hunternek a tracker skillje ?

Ójajj, köszönöm! 😄

Tarckeled ugye a fákat? ma annélkül elég nehezen lehet megtalálni <#hehe>

Érdemes itt szétnézni: Crafting Guide

van egy tracker skill - ha megfelelõ szakmád- skill listben arra kattints rá és a legközelebbi fákat mutatni fogja

Srácok, fát hol a francban lehet találni ? Mert direkt átmentem hobbitokhoz és minden második úton volt 2 érc, de fa az kb volt 2 az egész térképen 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Nem igazán értem mi lehet a baj mert a hivatalos oldal egybõl felvisz az account management oldalra ahol a játék mellett ott van hogy download. ha már lent van akkor csak indítsd el és lépj be a már regisztrált account-al. Lehetséges hogy már ezzel az account-al trailoztál?

@Bandeeka.
passz én több helyen is néztem és nem találtam aztán megvettem digitálisan. A lotro oldalán több féle konstrukció is van.
Sziasztok!
Meglehet venni Mo-on a telhes Lord of the ring online kollekciót? Trial után nagyon bejön.
Üdv
ez hogy van? csak akkor próbálhatom ki a trialt is ha megveszem a játékot, vagy csak én vagyok b*lfasz?😄
csináltam egy accot és ugye ott meg kell addni a manage games-nél hogy melyik játékkal szeretnék trialozni.
Kiválasztom Lotro-t de utána kéri az aktivációs kódot vagy h vegyem meg a játékot. köszi elõre is a segítséget😊

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Szia! én sem találtam sem game-et sem cardot, bár én bankkártyával fizetem. Eléggé eltûnt a boltokból. több mint 1 év után ismét kellemes érzés újra itt lenni. nagyno jó a játék, újra visszatérek régi haverok, wow raidelés mellet nagyon jó végre olyan játékkal játszani amiben nincs örületes hajsza, versengés, stb.
hát Mo-n nagyon kihalt, én pl paypal-al szoktam venni ,bár most már lifetimeos vagyok.ezt az account oldalon teheted meg,csak pár infot kell megadni,és már mehet a játék

Tudna valaki egy boltot mondani ahol még árulnak lotrot vagy gamecardot?
Sehol nem találok mindenhol elfogyott. Esetleg átutalással is vennék gamecardot, persze olcsóbban mint 8k!
Pm-et írjon akinek van eladó lifetime-os accountja!
xerb
Megoldódott .Bocsesz

I am so awesome [Keeper The Tank]

xerb
Van egy pici problémám :|
Megvettem a hivatalos oldalon a játékot , uprageltem az accom ,de semmi sem történt .
Nem kaptam emailt és az oldalon a lotro accomnál is closed felirat van pedig a Next Payment -nél 2010 08 01.
Miért nem reaktiválódott a trial accom?
Mi ilyenkor a szokásos eljárás ?
Vagy esetleg idõbe telik nekik a dolog?
Köszönöm a segítséget.

Syrn, Freylana, Kywara

Sephi
Sziasztok,

Nem tud valaki egy olyan oldalt, ahonnan rendes sebessegel toltheto a kliens? Codemaster oldalarol 250KB -el jon...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

skatebab
vagy van vmi külön dolog hogy win 7-et használom alap windows tûzfallal?
gondolok itt beállításra vagy külön portok megnyitása az exe-khez?!
amúgy szeptember elsején indul a ingyenes dolog?
valaki tudja hogy mik különböznek a vip és a free/premium accounttól majd?
/amit hivatalos oldalon írtak azt tudom de gondolok itt bõvebbekre pl: pvp vagy insták stb/ 😊

skatebab

SZivesen segítenék, de sajnos nem tudok (ÉN) megoldást a problemre... de még nem adtam fel 😊

skatebab
akkor nem tudtok valamilyen támpontot adni a problémámra?<#help><#szomoru1>

skatebab

Majd akkor leszek igazán áruló ha mind3 lifetime accomat eladom <#hehe>

Amugyan pedig aki még ÓCSÓN alak lifetime-ot az siessen mert holnapig tart az akció!

Solid Snake
Ezt egy hûtlen "áruló" nem tudhatja /Battlefield BC2,Star Trek Online és társai/ <#nezze><#nevetes2>
Kihaltak? Muhaha.. olvass vissza...

Sziasztok!
Van még élet a Snowbourn szerveren? Magyarok sokan játszanak? Nem kihaltak a régi területek?
Gondolkozok rajta, hogy meg kéne venni a lifetime-ot, mert most csak fél áron van. Szerintetek megéri, nem haldoklik még a játék?
skatebab
azt jelenti hogy egy wifis hálózatra tudok csatlakozni amelyre még sokan mások is ez egy kemping nyaralószerûség /mindegy/
tûzfalnál meg próbáltam állítani meg hozzáadni ahogy írták egy helyen az 'exe'-ket. és egy kóddal kellett csatlakoznom amit megvettem itt.
portok meg tds meg ups ha jól írtam ott meg minden port van beállítva ,de próbálkoztam konkrét port számokkal is de ez sem volt jó
ugyan ez a baj a dungeon and dragons online-nál is
kösz

skatebab

xerb
Így elsore a tüzfara tippelnék, másodjára pedig utánnanéznék hogy milyen portok vannak tiltva.
Mondjuk ez a "nyilvános hálózat"
nem teljesen tiszta hogy mi . Talán valami kolégium vagy suli?

skatebab
hali
nyilvános hálózatról akarnék csatlakozni a játékhoz de client connection time out - ot ír mindig ki.
a játék menüjében számol 20-ig csatlakozás a szerverhez
de miután eljut 20-ig ki írja az elõbb leírt hibaüzenetet.
aki tud segítsen légyszi írtak valamit a tûzfalról is de nem segített
thx

skatebab

hát hogy könnyebben tudj közlekedni, a hunter képes az egész csapatot elportolni az adott helyre, a warden is tud portolni, de õ csak öngamát tudja . Ezért szokták a huntert ugymond taxi.ként használni, hogy vigye el ide meg ide az illetõt, így idõt spórolsz.késõbb majdnem minden terület központjába lesz portod.

xerb
Guide to michel delving.
Ennek a hunter skillnek mi értelme van ?
Azt tudom hogy oda teleportál de miért? Mi a haszna ?

xerb
Ejnye, szegény jómunkásember huntert kinevetni.
Mondjuk ha látta volna valaki ahogy hajszálpontosan scanelem az erdoket, egy négyzetmétert sem kihagyva.. 😊
Mentségemre, még csak 1 napja kezdtem lotroban a craftot 😊

Az lesz az, a zöld hátterû 😄
xerb
Jajj.. Nem gondoltam hogy van erre skill.
Pedig mintha láttam is volna a listában (k alatt) .
Nem valami zöld hátterü skill volt?
Na mindegy majd ha hazaértem megnézem . 😊
Rá kell gyúrnom a dologra, párom is átjött lotro-ozni , mondtam hogy csinálok neki egy jó stafot, nem maradhatok szégyenben az asszony elött.