10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Kazagor
    Ezt próbáltátok már?

LOTRO Dat File Defragmentation Tool

- Először fragmentáld a vinyóidat windowsból.
    - Aztán másold be a LOTRO gyökérkönyvtárba, és inditsd el a LOTRO defregmentálót.
    - Dolgozik kb fél-1 órát, ezalatt nem indíthatod el a LOTRO-t.
    - Ha kész akkor tizedére csökken a betöltés, a zónázások, teleportálások töltési ideje!

Nagyon szuper progi!
  • vzajcev
  • angyal2232
    már csak 2 és megvan az runekeeperednek a fegyver :D
  • foxxi
    váháháháá, ríjok!! Garth Agarwen-re várok 1 órát.. erre a parasztok otthagynak 3 token után.. az ilyentől agyfaszt tudnék kapni...
  • Kheled
    jah utolag már megnéztem én isXD csak ingame meglepett a buff:D
  • shaba23 #6939
    nincs WBW, csak buff
    persze, az a lényeg:)
  • Kheled
    újra Welcome back Hétvége, új hír a f2p-ről: soon... :)
  • Kata
    ezért kapsz egy frutit :)
  • foxxi
    Ma baszott jószivű vagyok: LOTRO alapok "nem hülye" kezdőknek

lotro alapok

Olvasgassátok, mielőtt kérdeztek. Sok kérdésre ad választ.

Good Night Middle-Earth!
  • Blob
    :D ezt pont te kérdezed amikor ott a F2P F.A.Q. (magyar) :D:D:D:D:D:D
  • Tusy
    - te olvasol is vagy csak írni tudsz?
  • MrStokes
    Ha nem lesz, hat nem lesz, de miutan F2P lesz, barmikor visszanezhet jatszani ha lesz kedve, nem kell a nem letezo WB-kre varnia.
  • Blob
    ha elindul az F2P nem lesz semmiféle WB, miért kell mindent 100* elmagyarázni, hihetetlen hogy mi magyarok menyire ostobák vagyunk!!!
  • foxxi
    helyes
  • Tusy
    - ok, még nem ébredtem fel egészen :)
  • Tusy
    - részemről a lázadás oka (bár eddig nem hangoztattam), hogy a cég a saját maga által adott f2p kezdeti idejét eltolta, és nekem eddig nem sikerült egyértelműen kihámoznom, hogy mit is akar és azt mikor
    - trialt kezdtem amire megvettem a játékot (tehát nekem már nem is ingyenes), ha az lejár és addigra sem lehet előfizetés nélkül játszani, akkora részemről ennyi volt a játék (gondolom néhány wb 7 végén azért visszanézek). De az eredeti (hivatalos) ígéretek alapján nem így terveztem
  • Kheled
    én még azért is várom a f2p-t mert legalább lecserélik a képeket a launchernél.meg belogolosnálXD már túl sok volt ezekből a képekből:))
  • Kheled
    ma csütörtök van.ebből kitalálhatod:)
  • Tusy
    - szerdánként 9-14 között van karbantartás?
  • foxxi
    Bebebeeee! Én meg bent voltam fél8 óta ( bár csak áltam egy helyben és kinchaten osztottam az észt ).

No most akkor pihend ki magad, emelgess legalább 100kilót hogy kondiba maradj, és 2 után találkozunk
  • Solid Snake
    Makker vagy, én azért is beloggoltam aztán meg ki, megvolt a napi kvóta
  • foxxi
    Oké főnök, még van 9 perc szerver offig :D melyik instát toljuk le?
  • Solid Snake
    Pazzeg Te ne itt írogass hanem gyere már játszani
  • foxxi
    jah! arathor! vagy mi a faxom a neve... ott jóóó sok a magyar!
  • Solid Snake
    Tuttokk egy gyó szevertot amin sok lenni a magyar
  • Blob
    Ezt valaki még 1x megkérdezi tökön szúrom magam
  • foxxi
    tanuljatok már meg olvasni! #6907
  • sentexxx
    Sziasztok. Melyik szerveren érdemes játszani? hol játszanak a honfi társak? :D:DDD
  • falloutfan
    értem kösz
  • foxxi
    skirmish trainer-nél tudsz másmilyet venni. van jó sok fajta ( a leghasznosabb a baner-es meg a healer-es ), többet is fejleszthetsz, trait szerüen tudod őket használni ( és csak a skirmish pontjaid száma határozza meg mennyit tuningolsz és milyen szintig
  • foxxi
    Áááááááááá, ez gyilkos bazeeee!! na le si pihenek mert ez teljesen megzsibbasztott, ( Good night Middle-Earth! )
  • falloutfan
    helosztok. az lenne a kérdésem hogy skirmishben lehet venni több segítőt is vagy ezt a kezdő emberkét lehet tuningolni? és ha lehet akkor hol lehet?
  • vzajcev
    Ni Hao :) az igazi
  • Sáska
    "kiveve ha Ni Hao"
  • Ashyn
    Pontosan így gondolom én is :) Semmi pénzért nem játszanék US szerveren a már leírt okok miatt.
  • shaba23 #6909
    majd akkor lesz nagy a szívás, mikor az ingyenjátékosok rájönnek, hogy azért a 10TB-ért bizony meg kell ölni azt az 100000 farkast és még csak XP-t sem adnak:) Ja és ha be akarnak nézni Lone Landsba, vagy North Downs-ba, azért jó sokat kell perkálni:)
    Sokan félnek, hogy f2p miatt elözönlik a szervereket a vérpistikék. Valóban elözönlik, kb 1 hónapot maradnak is, aztán belefásulnak a farmolásba (kivéve ha Ni Hao), vagy inkább befizeti. Szóval meg lesz ez szűrve rendesen.
  • Sith
    Gyerekek komolyan nem értem ezt a hisztit... bírjátok már ki egy kicsit... én is kibírom lassan másfél éve...:)
    Egyébként nem tudom mi a nagy lázadás tárgya elvégre ingyen van ajándék lónak meg..
  • foxxi
    ez kb pont elég... csak a türelmetleneknek éri meg... a legnagyobb közösségek még mindig a snowburn EU serveren vannak, és ily szempontból az US sose éri utól. + ugye, ha jó időpontot fogsz ki és jó sok amerikai tökösgyerek játszik akkor olyan pinged lesz hogy egy diavetítés is 50fps-nek tünne hozzá képest.

Szal megéri!
  • Ashyn
    Hátrány az eltérő időzóna, ezért jóval kevesebb online playerrel találkozhatsz, valamint valószínüleg nagyobb ping.
  • Gideon Wieth
    Sziasztok!

Amerikai szerveren milyen előnyök és hátrányok érnének ha játszok?? Előny ha jól láttam akkor, az, hogy ingyenes már... ÉS a hátrány?