10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Kazagor #6944 Ezt próbáltátok már?
LOTRO Dat File Defragmentation Tool
- Először fragmentáld a vinyóidat windowsból.
- Aztán másold be a LOTRO gyökérkönyvtárba, és inditsd el a LOTRO defregmentálót.
- Dolgozik kb fél-1 órát, ezalatt nem indíthatod el a LOTRO-t.
- Ha kész akkor tizedére csökken a betöltés, a zónázások, teleportálások töltési ideje!
Nagyon szuper progi! -
vzajcev #6943 -
#6942 már csak 2 és megvan az runekeeperednek a fegyver :D -
foxxi #6941 váháháháá, ríjok!! Garth Agarwen-re várok 1 órát.. erre a parasztok otthagynak 3 token után.. az ilyentől agyfaszt tudnék kapni... -
Kheled #6940 jah utolag már megnéztem én isXD csak ingame meglepett a buff:D -
#6939 nincs WBW, csak buff
persze, az a lényeg:) -
Kheled #6938 újra Welcome back Hétvége, új hír a f2p-ről: soon... :) -
#6937 ezért kapsz egy frutit :) -
foxxi #6936 Ma baszott jószivű vagyok: LOTRO alapok "nem hülye" kezdőknek
lotro alapok
Olvasgassátok, mielőtt kérdeztek. Sok kérdésre ad választ.
Good Night Middle-Earth! -
#6935 :D ezt pont te kérdezed amikor ott a F2P F.A.Q. (magyar) :D:D:D:D:D:D -
Tusy #6934 - te olvasol is vagy csak írni tudsz? -
#6933 Ha nem lesz, hat nem lesz, de miutan F2P lesz, barmikor visszanezhet jatszani ha lesz kedve, nem kell a nem letezo WB-kre varnia. -
#6932 ha elindul az F2P nem lesz semmiféle WB, miért kell mindent 100* elmagyarázni, hihetetlen hogy mi magyarok menyire ostobák vagyunk!!! -
foxxi #6931 helyes -
Tusy #6930 - ok, még nem ébredtem fel egészen :) -
Tusy #6929 - részemről a lázadás oka (bár eddig nem hangoztattam), hogy a cég a saját maga által adott f2p kezdeti idejét eltolta, és nekem eddig nem sikerült egyértelműen kihámoznom, hogy mit is akar és azt mikor
- trialt kezdtem amire megvettem a játékot (tehát nekem már nem is ingyenes), ha az lejár és addigra sem lehet előfizetés nélkül játszani, akkora részemről ennyi volt a játék (gondolom néhány wb 7 végén azért visszanézek). De az eredeti (hivatalos) ígéretek alapján nem így terveztem -
Kheled #6928 én még azért is várom a f2p-t mert legalább lecserélik a képeket a launchernél.meg belogolosnálXD már túl sok volt ezekből a képekből:)) -
Kheled #6927 ma csütörtök van.ebből kitalálhatod:) -
Tusy #6926 - szerdánként 9-14 között van karbantartás? -
foxxi #6925 Bebebeeee! Én meg bent voltam fél8 óta ( bár csak áltam egy helyben és kinchaten osztottam az észt ).
No most akkor pihend ki magad, emelgess legalább 100kilót hogy kondiba maradj, és 2 után találkozunk -
#6924 Makker vagy, én azért is beloggoltam aztán meg ki, megvolt a napi kvóta -
foxxi #6923 Oké főnök, még van 9 perc szerver offig :D melyik instát toljuk le? -
#6922 Pazzeg Te ne itt írogass hanem gyere már játszani -
foxxi #6921 jah! arathor! vagy mi a faxom a neve... ott jóóó sok a magyar! -
#6920 Tuttokk egy gyó szevertot amin sok lenni a magyar -
#6919 Ezt valaki még 1x megkérdezi tökön szúrom magam -
foxxi #6918 tanuljatok már meg olvasni! #6907 -
sentexxx #6917 Sziasztok. Melyik szerveren érdemes játszani? hol játszanak a honfi társak? :D:DDD -
falloutfan #6916 értem kösz -
foxxi #6915 skirmish trainer-nél tudsz másmilyet venni. van jó sok fajta ( a leghasznosabb a baner-es meg a healer-es ), többet is fejleszthetsz, trait szerüen tudod őket használni ( és csak a skirmish pontjaid száma határozza meg mennyit tuningolsz és milyen szintig -
foxxi #6914 Áááááááááá, ez gyilkos bazeeee!! na le si pihenek mert ez teljesen megzsibbasztott, ( Good night Middle-Earth! ) -
falloutfan #6913 helosztok. az lenne a kérdésem hogy skirmishben lehet venni több segítőt is vagy ezt a kezdő emberkét lehet tuningolni? és ha lehet akkor hol lehet? -
vzajcev #6912 Ni Hao :) az igazi -
#6911 "kiveve ha Ni Hao" -
Ashyn #6910 Pontosan így gondolom én is :) Semmi pénzért nem játszanék US szerveren a már leírt okok miatt. -
#6909 majd akkor lesz nagy a szívás, mikor az ingyenjátékosok rájönnek, hogy azért a 10TB-ért bizony meg kell ölni azt az 100000 farkast és még csak XP-t sem adnak:) Ja és ha be akarnak nézni Lone Landsba, vagy North Downs-ba, azért jó sokat kell perkálni:)
Sokan félnek, hogy f2p miatt elözönlik a szervereket a vérpistikék. Valóban elözönlik, kb 1 hónapot maradnak is, aztán belefásulnak a farmolásba (kivéve ha Ni Hao), vagy inkább befizeti. Szóval meg lesz ez szűrve rendesen. -
Sith #6908 Gyerekek komolyan nem értem ezt a hisztit... bírjátok már ki egy kicsit... én is kibírom lassan másfél éve...:)
Egyébként nem tudom mi a nagy lázadás tárgya elvégre ingyen van ajándék lónak meg.. -
foxxi #6907 ez kb pont elég... csak a türelmetleneknek éri meg... a legnagyobb közösségek még mindig a snowburn EU serveren vannak, és ily szempontból az US sose éri utól. + ugye, ha jó időpontot fogsz ki és jó sok amerikai tökösgyerek játszik akkor olyan pinged lesz hogy egy diavetítés is 50fps-nek tünne hozzá képest.
Szal megéri! -
Ashyn #6906 Hátrány az eltérő időzóna, ezért jóval kevesebb online playerrel találkozhatsz, valamint valószínüleg nagyobb ping. -
#6905 Sziasztok!
Amerikai szerveren milyen előnyök és hátrányok érnének ha játszok?? Előny ha jól láttam akkor, az, hogy ingyenes már... ÉS a hátrány?