10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Tusy #6984 - én a telefonnal bénáztam rendesen (otthoni számot adtam meg ahol csak szombaton tudtak elérni) de annyit tudtam mondani, hogy "I cannot speak English" amit meg is értettek. Az utána kapott email-ben megadott hotkey - online chat oldalon 2. nekifutásra kb. 20 perc alatt sikerült megadnom mit vettem tőlük és azt milyen email címre kértem, utána küldték a cd-key párost (a vásárlás kódjával célszerű belépni, gondolom az alapján keresték vissza az adatokat)
- vásárláskor még az OTP hívott (MasterCard), hogy megbízhatatlan partnerrel üzletelek, de ennyiben maradtunk -
#6983 En az alapot es az elso kieget innen rendeltem. Itt kerul a ketto osszesen 13 dolcsiba, persze cserebe csak 2 cd kulcsot kapsz ( de azt eleg hamar), a jatekot dobozzal egyutt nem.
Viszont ezt csak akkor ajanlom, ha rendelkezel viszonylag elfogadhato angol nyelvtudassal, mert a rendeles visszaigazolasa keppen (ne kerdezd miert, sztem nagy baromsag) felhivnak es rakerdeznek a rendeles reszleteire. -
Vincentcloud #6982 Te hol láttad hogy 2400-ért meg lehet venni az alapot és az első kieget, mert én csak a 35 dollárárt láttam ami mai árfolyamon 7200 ft. -
Shion #6981 Én sem láttam még sehol árulni a Siege of Mirkwood kiegészítőt a hivatalos honlapon kívül, bár igazság szerint ezen nem is igen csodálkozom. A játékfejlesztők általában vagy nagyon olcsón, vagy akár ingyen árulják a régi kiegészítőket és alapjátékot, míg a legújabb kiegészítőt (amelyben általában az összes régi tartalom benne van) "rendes, normál" áron kínálják. Emiatt van jelenleg az a helyzet a LOTRO-nál is, hogy a régi kiegek fillérekért megvehetőek, de a legújabb az elég drága. Sajnos ez van, de javítsatok ki, ha tévedek és valahol mégis csak árulják "ócsó'ért" :) -
Kazagor #6980 Tud valaki a hivatalos EU oldalon kivül olyan oldalt, ahol megvásárolható a Siege of Mirkwood digital download verziója (doboz nélküli, csak a CD key). Kicsit horror árnak tartom a 20 Eurós hivatalos árat, mikor az alapjáték és a Moria kieg együttesen megvehető 2400 Ft-ért. -
foxxi #6979 a gyors és gépírás követelmény az "angolul gyengébben tudóknak". De szerintem csak kifogtál egy, az átlagnál is türelmetlenebb playert. Ezért érdemes saját Kinship-pel menni, a pugot pedig a "végszükségre" hagyni -
falloutfan #6978 hallod ezt a google fordítos dolgot csináltam mire beirtam hogy lassan fogok vissza válaszolni addigra kilépett a pt bőlXD -
foxxi #6977 akkor használd a google fordítót. alt+tab és game ablakos mód kombó. Jobb 5letem nincs. Sajna nem a magyar a közös nyelv
( még jó4 milyen anyázások mennének 24h-ba ) -
falloutfan #6976 basszus nem tudok elmenni great barow ba mert nem tudom megértetni magam az angol szeronXD -
falloutfan #6975 értem -
Kheled #6974 5 szintenként.illetve 65ön többet is.bookok által -
seaedge #6973 Szerencsere van ahol a fragmentacio kifejezetten elony. -
falloutfan #6972 helosztok. mikor kapok új skirmish map okat? mert most még csak kettő van de gondolom van több is:) -
#6971 Azt irja, hogy eloszor defragold a vinyokat Windows-ban, ez nalam legalabb 3-4 oras jatek, ha nem tobb. -
foxxi #6970 Addig legalább begyakorlod a területeket, questeket, karik jellemzőit megismered. Van értelme! Előnyben leszel a sok noob-hoz képest -
kisolly #6969 Köszönöm a válaszokat. Hát jól hangzik amiket foxxi írt. Szeretem az apróságokat. Meg milyen mmo-lenne már az hogy max szinten nincs mit csinálni?:D Most is megcsinálom az összes olyan questet amiért turbine pontokat lehet kapni. Persze nem tudom áthozni onnan a karit, de hát olyan karival nem akarok menni eun aki lemarad x darab bónusz pontról. Persze majd veszek is, de azért jó ha kapsz is ajándékba. :) -
#6968 viszont trial után ha lesz f2p akkor folytathatod a karit itt így viszont majd majd kezdhetsz egy ujjat mivel us szerverről nem hozható át... -
foxxi #6967 Lassú, mivel maga a játék is a "lassú vonalvezetésről híres". De hc papák kb 1 hónap LAZ játék alatt felnyomják a karijukat 65-re, főleg ha tudják, mit, merre találnak. De ez persze nem azt jelenti hogy ha eléred a 65-öt karba teheted a kezed és örvendezhetsz, mivel még kismillió dolog, title, quest, book, stb. van ami megszerzésre vár.
Szal ez a nyugodtak játéka. wow vérpityu 2 óra után ráun, me még csak lvl 9... ( ami nagyon nem baj, kezdem ugy érezni hogy a készítők is ismerik a wow és társait - nameg a közösségeit és direk tették "lassúra" a játékmenetet, ezzel is kímélve a közösséget ) -
kisolly #6966 Sziasztok!
Remélem minél hamarabb indul a f2p. Nem bírtam kivárni és most az amcsi szervereken játszom. Alig van lag és most az elején inkább előny az eltérő időzóna mivel így mindig van mit ölni. Próbának nagyon jó. Trial-t csak azért nem csinálom az eu-n mert minden turbine point jól jön majd. Én meg úgy tudom hogy ezt nem kapod meg a trial során. Ezek nem kérdések. Én tudok visszafelé olvasni. :D Amúgy magasabb szinten mennyire lassú a fejlődés? Nem gond ha nagyon , mert sro-n nevelkedtem és az még sz*r is volt ehhez képest. :D -
#6965 szerencsére ez nem a te játékod lesz majd meglátod... -
MaRee #6964 Miért, nem csak a LOTROs fájlokkal foglalkozik? Nekem 500GB a vinyóm kb 20perc alatt kész lett vele, vagy még annyi sem. -
lajgut #6963 Bocsássá meg, viszaolvastam de lehet vak voltam,Nephin-nek köszönöm a választ! Amugy jelezném hogy valoban elmebeteg vagyok és papirom is van XD. Nah nem vitázok maj 1 honap muva visszanézek. -
foxxi #6962 És mindig én vagyok a hülye hogy lehülyézem, de erre nem igazán illik az a jelző hogy "öcsém, te sztár vagy! már vártuk hogy megkérdezd és örülünk hogy 347ére is válaszolhatunk rá".
Akiben nincs annyi szocializálódott érzület hogy a lustaságát félretéve ne csak 2 postal olvasson vissza, vagy a b@szott nagy kép alatt ne tudjon rákattintani a linkekre, az igenis "lusta, vagy buba, vagy cinikusan hülye". Persze ez is szubjektív és lehet érte szidni ( ugyse érdekel ) -
#6961 Sztem ilyen hozzaallassal lvl 20-ig nem fog eljutni, szoval a termeszetes szuro meg mindig mukodik a jatekban. -
#6960 Nalam ez mar az elso pontnal buko, tudod meddig szenved a Windows 2 db 1 TB-s vinyoval? -
foxxi #6959 te meg öcsém megtanulhatnál visszaolvasni ha már ilyen okosnak tartod magad, nem a játékkal kell hozzá játszani. Gondolom iskolában sikeresen elsajátítottad ezt a tudást.
Még lapoznod se kellett volna ( #6936, #6935, meg ott fent a kép alatta linkek ), de inkább a szádat jártatod meg 200szorra is ostobaságot kérdezel. Ha ennyire lusta vagy akkor meg ne játszál ilyen játékkal. -
Nephin #6958 Nincs magyar szerver, de a legtöbben a Snowbourn-ön vagyunk. Az időpontot még nem tudjuk. -
lajgut #6957 Nem sikhülye ha nem rohadtul nem jáccottam még vele, amugy jo lenne 1 kis jomodor öcsém :D -
foxxi #6956 síkhülyéknek nem írunk -
lajgut #6955 Ja és hogy ugye a Snowburn a magyar szero? :D -
lajgut #6954 Üdv all! Szeretnék kérdezni, ha tudná valaki mikor lesz Europában ingyenes a LOTRO pls értesitsen, elöre is köszönöm, mert sehol nem találok infot rola. -
MaRee #6953 Mindenki csinálja meg legalább egyszer, rohadt jó! -
#6952 Hja és fantáziadús neve volt: Aragornn -
foxxi #6951 Jólvan... akkor nem egyedi az eset. De könyörgöm! Mé engem talál meg a sok barom??? Lehet a Kiscsaj név nem éppen ideális ez esetben?! -
vzajcev #6950 Lehet ezé kérte segítség mer nem beszélni angoltot, se nem a töröktöt -
#6949 Hehheh, tegnag volt bent egy alalcsony szintu emberke, torok volt a draga, es minden 5. percben beirta a chat-re, hogy "Help the turkish players", de kb. ennyi volt az angol tudasa, es amikor kerdeztek tole, hogy megis miben, termeszetesen arra sem tudott valaszolni. -
foxxi #6948 Nem lenne azzal baj, ha nem "kezdőket" találna mindenhol az ember. ÉS ha a közös nyelvet "az angolt" képes lenne megérteni. Nekem jut ki mindig Isten csapása a görögökkel, románokkal, spanyolokkal...
Evvan De, ma revasot veszek és ugyis megszerzem azt a Rune-Stone-t -
#6947 kissé nehéz normális partit találni nemhogy instához, de sima FS questhez is. -
foxxi #6946 Jaja, remélem ma meglesz, me annyira jól néz ki -
vzajcev #6945 Próbáltam és tényleg gyorsabb lesz tőle /egy darabig/